• Zero7th
    Még anno, mielőtt megvettem az Intrepidet, beszélgettünk róla, meg mondtad, hogy te szereted.

Kicsit kifejtenéd, hogy konkrétan mit szerettél rajta?
    Mert én most tartok a repuzás végén azzal a karakteremmel, és ugyan érdekes a sci, de asszem nem az én világom. Ezzel együtt viszont scinél már rohadtul nem értem, mit számít maga a hajó... Jó, oké, az nem árt, hogy két sci boffot bele tudok rakni, de kb ennyi előnyét látom, az kb minden sci hajóba belemegy. A konzolja meg aranyos, csak általában nem jutok el addig, hogy használjam is. Mindig próbálom halogatni, aztán addig halogatom, míg meg is döglök...
    Innentől meg úgyis a skillek számítanak, de azok meg valami harmatgyengék sebzésben már egy közepes tacticalhoz képest. Az igaz, hogy még nem próbáltam ki a roma repu végén lévő +100 sci skilles traitet, az még javíthat a helyzeten.
    Mindenesetre nem most fogom megvenni a T6 verziót belőle, hiába szép meg új, meg T6-os...

Szal biztosan nálam van a baj, de úgy összességében mire jó egy sci karakter? És miért jó hajó az Intrepid?