Raulblanco7#9205
1, Tényleg nem, nem tudod levenni 0-ra, 15 a minimum, illetve ha nincs fegyver energia, a torpedók sem tüzelnek. Csak a sebzését nem befolyásolja az energia szint.
2, Én sem tudom honnan van meg neked.
3, Aux, hajótmű, pajzs
4, Tactical kapitány és Sci kapitány között 0 azaz nulla a különbség sci képességek terén, csak annyi a különbség az egyes kapitányok között, hogy milyen traiteket kap, és milyen kapitányi skilleket. Magában a gravity well vagy bármi más boff képesség ugyan azzal a skillfával ugyan olyan erős egy tac kapitánynál is, mint egy sci kapitánynál.
5, Nem találtam kérdést itt.
6, Nem kötelező upgradelni a "végtelen" fegyvereket, csak lehetőség. Subspace jumpos támadásod nagyon jól hangzik, élmény lesz kivárni a következő alkalomig a 2 perc cd-t a konzolon.
7. Semmit, szar, felejtsd el. Inkább Nukara szettes mine, az jó.
8. Elvileg kell legyen minden zenes hajónak T5-U változata, passz, de az nem ugyan az mint a Fleet T5-U, szóval ha ilyen fos álcás hajóban akarsz szarakodni, akkor érdemes megvenni a flottásat, és azzal szarakodni. Igen, olcsóbb, csak 1 module kell ha megvan a zenes változat. Sehogy nem áll a magyar klingon flotta, egyik sem. De hogy a sehogy szintjükön már vehető-e ennek a fleetes változata, azt nem tudom, majd megkérdezed őket hanyas a bázisuk, és megnézed milyen szinten vehető ki a Fleet-es változata.