432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
tajfun #152 Ezt a kiado baszta el, csak bemasoltam mint erdekesseget. -
#151 Farkastörvények vannak. Ilyen a világ. Lelkesedéssel és "hittel" el lehet vergődni, de a végén úgyis a pénz győz, és az marad talpon aki mögött nagyobb tőke sorakozik fel.
A wizardry 8 egy nagyszeru jatek, szerintem nem erdemli meg ezt, hogy mindenfele ujsag odadobja a nepnek szinte ingyen mellekletkent, de ezt nem en dontom el, sot kis sz..ros porszem sem vagyok ebben a gepezetben. Ennek ellenere sajnalom hogy ez a jatek erre a sorsra jutott. Nem az ujsag hibaja persze, mert ujsagtol fuggetlenul is hozza leeht jutni 3-4k penzert, de.....nincsde, ez van. -
Nagydög #150 "Fejlec: "2 teljes jatek: Wizardry 8". Lehet hogy en meg az elozo rencerben tanultam szamolni, de nekem az 1 az nem 2. :)"
A masikrol en sem talaltam emlitest a cimlapon. -
tajfun #149 Sztem nem. A Betrayal at Krondor mar 5 (6, 7, ?) evvel ezelott is felulmulta. -
tajfun #148 Minek ide ekezet? :) -
tajfun #147 Ma mar nem szamit annak. Ugyanugy jart mint a Might & Magic: aszittek a fejlesztok hogy evtizedek mulva is eleg ugyanaz a grafika. Hat nem volt eleg. -
tajfun #146 Fejlec: "2 teljes jatek: Wizardry 8". Lehet hogy en meg az elozo rencerben tanultam szamolni, de nekem az 1 az nem 2. :) -
#145 nem az a lenyeg hogy jo jatek e wizardry 8,hanem hogy Gamer akarta teljes jateknak,aztan ugye leirtak az ujsagban,hogy miert nem volt lehetseges,es erre tessek jon ez a szar nemmondommki PÉCÉGURU a wizardry 8-cal -
#144 ez tokeletesen igy van! -
#143 hat wizardy ilyn korokre osztott rpg vagy strategia .. 1-el se jatszottam -
Nagydög #142 "mér ? az jó játék ? :o"
Nem tudom. Bonyolultabb annal, hogy eleg legyen hozza az iranybillentyuk es a tuzgomb szapora nyomogatasa. Szerinted jo? -
#141 jah meg ígyis csomó billentyű van .. ha nemlenne ÉKEZET akkor fele gond megoldódna :D -
#140 ehhez 1 dolgot lehet csak hozzáfűzni: ÁZ! :D -
#139 mér ? az jó játék ? :o -
#138 tudom . elsőre én se hittem el .. hogy valaki csak azért megvesz 1 lapot .. de hát a célközönség iq ja nem egyenletesen oszlott el -
Nagydög #137 "Ahhoz azonban ugy laccik megis eleg internet van hogy elhalassza a papiros ujsagok kozonseget."
Pillnatnyilag nem az internet nyirja ki a Gamert, hanem a tobbi papir ujsag, ami mogott tobb toke van. Az elso nagyobb doccenes a beigert Wizardry 8 volt, amire valaki az utolso pillanatban raigert. Na nezd csak, mi a teljes jatek a Vogelnel. -
tajfun #136 Hat akkro en nem tartozom a tobbseghez, engem inkabb az ujsag tartalma erdekelt, mint a 100 eve lejart, ujkoraban se erdekel jatekok. -
tajfun #135 Ez mind szep es jo, de ha tegyuk fel az iskolaban (esetleg) megtanult helyesen irni, akkor is elromlik az magatol par ev cseteles utan. De ez minden nyelvben megfigyelheto, pl. az amcsi angol is soxor mezei igeidoket hasznal a bonyolultabbak helyett, a tobbit meg hozzakepzeli az ember. Ez van, a nyelv is folyamatosan valtozik, nehany evtized mulva az "orrodat is tiszticcsa" is helyes lesz. :) -
#134 mint kiderült a legtöbben a teljes játék miatt vették a gamert .. vszleg a többit is azért veszik
szoval ha csak kiadtak volna 1 tokba 2cd-t lehet még "élnének" -
tajfun #133 Van sok igenytelen cucc, de nem kotelezo mindet elolvasni, ha nem elegit ki, akkor lapozol a kovetkezohoz, valasztek az van boven.
"Ja és ne felejtsd el, hogy nincs minden háztartásban internet."
Ez teny, de felesleges 1500-2000 ft sincs minden haztartasban. Ahhoz azonban ugy laccik megis eleg internet van hogy elhalassza a papiros ujsagok kozonseget. -
#132 megértetted vagy nem ? -
neuro #131 ezek után én már nem is csodálkozok a "menny el" kifejezésen :) -
#130 legalább olvas valamit ... és sose értettem mi céluk van a "nyelvtannal" a "nyelvművelőknek" mert abban , hogy kell valami egyetemes írányelv , egyetértek , de hogy mindenféle hülye szabályt betartsunk annak semmi értelme -
#129 határeset ... -
#128 az már egy képesség hogy az információt (ami számodra információ) kihámozd az online újságokból ...
ha téged ennyire zavarnak a nyelvtani hibák , menny el korrektornak egy újsághoz .. -
Nagydög #127 Azt hiszem, hogy az online vs. offline helyzetre akrualizalhatnank a regi Pentiumos viccet:
- Mennyi 2x2?
- 5.
- De... 2x2 nem 5, hanem 4.
- Gyors voltam, nem? -
neuro #126 Nem az anyanyelv ápolásáról van szó, hanem alapvető nyelvtani szabályokról. És egy sajtóterméknek igenis kötelessége, hogy nyelvtanilag hibátlan cikkeket jelenítsen meg, mert sok fiatal ezen nő fel és ha a rosszat látja (olvassa) akkor azt fogja megtanulni. -
neuro #125 Az biztos, hogy a netes újságok frissebbek, csak a cikkek 99% igénytelen vacak... (tisztelet a kivételnek)
Ja és ne felejtsd el, hogy nincs minden háztartásban internet. Rengeteg olyan játékos van, akiknek a papír újság jelentette az egyetlen információforrást. -
tajfun #124 "Nem tudom, hogy ma hány online számítógépes lapnak van például korrektora... néha a hajamat tépem, mikor egy-egy leírást olvasok, és tele van stilisztikai és nyelvtani hibákkal."
Hat nem erre a szora fog megallni Gretsy professzor az biztos, de 1 jatekujsag sosem arrol szolt hogy apoljuk anyanyelvunk. -
tajfun #123 De mire kiejtik a kezukbol, mar vagy 10 helyrol elolvastad ugyanazt. Akar teccik, akar nem, az internet kiszoritja (kiszoritotta) a papir ujsagot. -
tajfun #122 Hat az 576bol max azt lehetett megtudni hogy a cikkironak epp mi foglalkoztatja a fantaziajat, de a ta'rgyrol (a lenyegrol) szinte semmit. Ugy volt szar ahogy. Ossze se hasonlithato a Guruval, pedig ugytom a CoVboy is probalta emelni a szinvonalat, ami nem igazan sikerult neki ugy mint a CoVban. -
tajfun #121 Anno epp azt magyaraztak a gurutol megszokott gameresek, hogy a vogel mint a guru kiadoja le akarja epiteni a sajat cikkirast, es a nemet kiadast akarja fordittatni, aztan jo lesz ez falura... Erre beintett a brigad, aztan 1utt elvonultak gamert csinalni, de 1 ido utan a vogel visszacsabitotta a fele gamer csapatot, a masik fele meg nem most ment csodbe a "sok halasz, keves hal" elv alapjan. -
neuro #120 Hmm nem kötözöködni akarok, de az offline újságírás még sokáig magasabb színvonalon fog működni mint az online (most a magyar játékmagazinokról van szó). Már csak azért is, mert a papír újságban a szerekesztők sokkal szigorúbban válogatják meg, hogy mit adnak ki a kezük közül. Nem tudom, hogy ma hány online számítógépes lapnak van például korrektora... néha a hajamat tépem, mikor egy-egy leírást olvasok, és tele van stilisztikai és nyelvtani hibákkal. Ha ezt a gyerekbetegséget sikerül leküzdeni, akkor van értelme a neten olvasni játékomagazint. -
tajfun #119 "NWN Sadows of Underground"
Ez mar az Aielns vs predator alapjan keszult osszemixelt jatek, sarkanyokat es varazslokat kerulgetve kell autoversenyezni. :) -
#118 miota van HARDWIRED.hu .. felesleges az offlány média ;] -
#117 1. egy offline magazinbol ritkan tudod meg amit akarsz... 2. Gamestar meg pcguru amugy is csak egy frenchise rendszeru forditott (rosszul) cikkek, ahol ledaraljak az egeszet, ha meg maguk irjak akkor meg ugyanolyan szaraz stilusban leirjak. Tudod az volt a jo az 576 ban hogy megtudtad amit akartal, de elvezet volt olvasni. meg a legszarabb cikket is feltudta az iro tupirozni h elolvasd. Volt egy feelingje. -
#116 yeah ,) -
#115 Vicceltem, nem volt épp jó kedvem. Bocsi! :) -
neuro #114 Én csak repülős, katonás játékokról írtam. Ha érdekelnek ilyen témák, akkor nézd meg a Birds of Prey oldalt: http://bop.agria.hu -
#113 Ugye arról szólt a dolog, hogy a Gamestart megvették a németek, és mivel a cég európaszerte ad ki ilyen újságot, elkezdődödtt a máshol megírt cikkek fordítása. Ha jól emlékszem a PC Gurut anno egy arab ipse vásárolta fel, és vesztek vele össze, ezután az arab vitte a címet tovább, és a fele királyságot. Aztán pert nyert a Gamer legénysége a névhasználatban, de maradtak Gamer. De ötletem sincs, miért csuknak most be :(