Megszűnik a Gamer magazin :(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Régebben vettem, gurut, gamert, gamestart, formatot, 576-ot, amelyikbe ép jó progik voltak mert a leírások majdnem hogy ugyanaz mindben. Aztán lett netem 😊
Azóta nem veszek semmit mert hát neten minden fent van, sõt még több is.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Kit--Kat
Még emlékszem, meg van az a szám amiben a Railrunnerrõl csináltak veletek interjút a PC-X-ben
1998-ban, de régen is volt

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

de, az voltam 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

rezsofiz
Brazil Gameres

sazl : c

Csirke4

😊
kisgabo
rohanó világ. na ezért van az emberek fejfájára jóesetben irva, élt 5x évet...

Csirke4
Vagy az egy másik neuro?
A Menyus után nem lep meg semmi! 😊
Csirke4
Neuro te véletlenül nem cikkíró voltál?
magus
Nem tudom, a mai rohano vilagban nekem nincs idom arra, hogy ilyenekre pazaroljam az idom, hogy gamestart olvassak, mikor alig erdekel belole valami. A nyomtatott szó varázsának megszûnése csak az egyik fele, hidd el sokan olvasnak még mindig. nagyon sokan.

kisgabo
hehe.... erõsitõs jackdugós elosztók, renegade...atic atac rulla.

48k-n kuvvajókat jáccottunk.

meghüjült ez a világ.

petesilver
Azaz! Istenem néha gagyi világítás mellett az a sok mai szemmel kicsi ketyere, játékok még a kivételezetteknek kazerttról!!!! Leleményesebb technikai zsnik addig hegesztették az Unitra magnót, mire az is megfelelt a célnak😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Kis nosztalgia: annak is van varázsa, amikor 13 éves korodra kiolvasod az antikváriumokban heti 2 körrel begyûjthetõ Rejtõ könyveket!! De nem ám olyan tusatszarban, amiben most árulják, hanem másdik szériás Albatrosz könyvekbõl!!! Istenem, amikor sikerült elcsípni néha az elsõkiadásból!!! És akkor nem volt még a kanyarba sem internet, hogy megnézem a netenazt, hogy mi nincs meg, meg az hogy nézett ki? Persze megvan a hátránya is, Rejtõn felnõve szembetalálod magad azzal, hogy nem értik az áttételes poént 😞 De akkor is jó a nyomtatott anyag, maradandóbb, és még a polcra is kiteheted😊

kisgabo
emléxik? spectrum 48k-val nyomultam a ...... klubba, nagyon jó volt. nem hiányzott a net.

petesilver
Azért anno az sem volt pite amikor röhögõgörcsöt kaptam a buszon a Kretén elsõ számainak valamelyikétõl!! Perverztata Rulez!! 😊

petesilver
Azért ez ha megfigyelitek, a rendszerváltás óta tipikus mai jelenség. Említhetném a kezdetekkel, a legelõször begyûrûzött hamburgerrel, aztán a biliárd, aztán a mobiltelefon, aztán az újságok, stb, stb. szal ami jó, és kell, az elõször van egy pár, aztán hirtelen belefulladunk a kínálatba. Nézzétek meg az újságosnál: ma már egy autós újsághoz is 2 DVD filmet adnak, egyik pl a Kincs ami nincs klasszikus. Vazzee hamburgere, bankkártyája, mobilja, intimbetétje már mindenkinek van, itt az új õrület, legyen mindenkinek DVD-je is!! Lassan az ingyenes Metrómagazin is dvd mellékletes lesz. Szal nem csak a számtech újságokból van túlkínálat, hanem a többibõl is. És egyre szarabb mind😞

Tényleg PC-X Az újságírókkal anno lehetett dumcsizni, ha elmentél a PC karácsonyra!! Emlékszik még ilyesmire valaki?

"persze nem adja azt a feelinget hogy szaras kozben olvashatod, es rohogsz hangosan"

Miert kell ahoz szarni, hogy egy nyomtatott ujsagot elvezzen az ember, ezt nem ertem? Mondjuk en konyveken nottem fel. Lehet hogy a VSYNCben pislogo uj nemzedeket mar nem erinti meg a nyomtatott szo varazsa.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kisgabo

milyen igazad van. inkább a pc guru purcant volna ki, csak ott van tõke...

elég szomorú hogy sokan az online olvasgatásra voksolnak, nekem megvan minden gamer... és nem csak a rötyin jó olvasni ( bármit ), metrón, utazás közben, balaton partján.

az offline média igenis kell. elfajuld dolog a net mellett megöregedni.

magus
persze nem adja azt a feelinget hogy szaras kozben olvashatod, es rohogsz hangosan, de ezt amiota 576 elkezdett lecsuszni semmi sem adja. Ezek meg plane nem.

"1. egy ido utan a 14 evesek is kioregszenek, mrt ezeket nekik irjak"

Pont dupla ennyi vagyok. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Aztan 1 ideje mar nem is hianyzik, itt mindent sokkal hamarabb, es foleg: sokkal olcsobban (1.5-2k >> 0 ft) megtud az ember. 1re kevesbe van szukseg az offline ujsagokra, hamarosan a tobbi is kovetni fogja."

Es megmondanad, hogyan rakjam kupacba az online ujsagokat? Komolyabban: Lehet hogy az online ujsagok naprakeszebbek, de villam gyorsan el is evulnek. Meg valahogy egy nyomtatott ujsagnak hangulata van, ahogy egy konyvnek is.

magus
offline pc magazinok sorra fognak megszûni, 1. egy ido utan a 14 evesek is kioregszenek, mrt ezeket nekik irjak 2. az uj generacio mar reg a netet hasznalja 3.egyszemelyes jatekokat mar nagyon ritkan jatszanak az emberek, multiplayer jatekokrol meg ugye nem irhat semmit, szerintem 1 ev es megszunik gamestar is, pc guru is. konzolujsagok azok maradnak, de a pc-seknek eselyuk sincs.

a
hát nekem ilyen 7-6 éves 576-ok is itt rohadnak, meg tavaly augusztusig az összes gamer 😊

DonnieBrasco
Hû, mennyire iagazd van 😊) nálam stabilan ott van 2-3 példány valamelyik PC-s játékújságból mindig, egy-kér Kretén társaságában 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

"ott van még a GameSzar meg a PC Guru is. Ezeket az "õs" újságokat sokkal többen veszik, ilyenkor már nehéz betörni a piacra, mert úgyis ugyanarról tudnak csak írni."

Ja. Csakhogy a jelenlegi PC Gurut a Vogel grundolta, miutan osszeveszett a keszitokkel. Igy a Vogelnel maradt a nev, a hozzaertes meg atkoltozott a Gamerbe.

Nem.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Akarmilyen szep is volt a regi vilag, ennek mar vege. Regen en is gyujtottem a Covot, aztan mikor szetkurtak a Gurut, majd mikor az is kette valt, abbahagytam, atalltam a netre e teren is. Aztan 1 ideje mar nem is hianyzik, itt mindent sokkal hamarabb, es foleg: sokkal olcsobban (1.5-2k >> 0 ft) megtud az ember. 1re kevesbe van szukseg az offline ujsagokra, hamarosan a tobbi is kovetni fogja.

Dehogynem, ujsag helyett a mobilodat viszed magaddal a retyora. 😊

Az 576 volt a legszarabb mind kozul, jo is hogy csodbe ment. Sok koze nem volt a szamitogepes jatekokhoz.

Taranov
Lényegében szerintem ócska minden játék magazin, a cd-jét meg be nem engedném a gépembe.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Trade
Brazil nem a Gamestarnal volt?

Es a joo oreg PC-X?(jo gamestar az utod de nekem soha nem toltotte be az urt utanna)

Taranov
Az nagy szar.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

petesilver
Háát, én sajnálom. A Gamer magja nagyon értett ahoz amit csinált, és jó volt! Bár a neten szinte tényleg minden megvan, összehasonlíthatatlan az igazi valós, kézzel fogható írott anyag olvasásával. Bár szerintem tényleg ez a jövõ ami már most is van, unott bamba arcok a metrón, mindenhol, aztán felvirulnak otthon a monitor elõtt, mert neteznek. Nem lenne szabad elfelejteni, a régi, jól bevált dolgokat. Pl a vízpart mellé, amíg barátnõ hódol napistennek, nem tudod levinni a netet. Viszont egy jó újságot igen😊 Amúgy sajna elkurvult már az összes újság, és jelenleg PC-s játékújságból is több van havonta, mint 3. Mindegy, a maradékoknak már sosem lesz Braziljuk, meg CovBoyuk, mint a régi szép idõkban.

Ron Ragm
Hiába "õsújság" a PCGuru, ha csak a neve az...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rezsofiz
érdekes mégis legalabb annyian vettek a gamert mint a gamestart a felmeresek szerint.... nc

rezsofiz
hat gamer gamestarnal biztos jobb volt...

Johnyy
Asszem a pc games mellékleteként még lehet olvasgatni pár oldalt a hajdani 100 vagy menyi oldalas gamerbõl, de ez így nem az igazi

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rudanjoe
azért reggel sza*ás közben királyság olvasgatni, ezt a net soha nem fogja pótolni, remélem😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

42nd Intruder
Hiába van neten sok minden, azért olvasni egy újságot még mindig jó

cSuwwi
fúúúú, mekkora veszteség, hogy egy ilyen újsággal kevesebb lesz...

ott van még a GameSzar meg a PC Guru is. Ezeket az "õs" újságokat sokkal többen veszik, ilyenkor már nehéz betörni a piacra, mert úgyis ugyanarról tudnak csak írni. Annó a Zed magazin is ezért húzta le a rolót...

shit happens

Asszem én nem veszek inkább semmilyen magazint ezek után 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

nagykispeter
Ja én is csak a CD.Games-t szoktam megvenni 2 havonta van és sok végigjátszás van benne.A többi felesleges mert fenn van a neten ami kell!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Geeryy
576kbyte 4 ever!
csak hat ugye abbol is mi lett?
a gamestar meg egy kalap kaki.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

akyyy
Gamestar forever, azelõtt meg pc x. Gamer anno ingyen számmal akart csábitani, hát szerintem tök fos ujság, a netre nyomják az embert, de akinek van netje, nem kell ujság. mondjuk (mint nekem) ingyen küldik a a gamestart, szivesen elfogadom 😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ron Ragm
Régi PC guru jó volt... aztán amikor két részre szakadt onnantól egyre roszabb volt mind2... kár érte

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rezsofiz
Igy van

rezsofiz
Memorian...

Játékmagazinok jönnek, mennek

Alien
jaja 😊 Modemeseknek tökéletesek az ilyen újságok, amikor én is modemes voltam akkor vettem, de ma már nincs rá szükségem.

Alien
már nem tudom milyen, de azt tudom, hogy eleinte a Gamert azok szerkesztették akik a PC Gurunál voltak régebben. És úgy indult újra a PC Guru egy új stábbal asszem, de viszont a gamernél meg késõbb elmentek a régiek közül? áh nem tom, na mindegy, már nem érint a dolog 😊

Johnyy
de a lényegen nem válltoztat 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?