Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta nem veszek semmit mert hát neten minden fent van, sõt még több is.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
1998-ban, de régen is volt

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
48k-n kuvvajókat jáccottunk.
meghüjült ez a világ.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Tényleg PC-X Az újságírókkal anno lehetett dumcsizni, ha elmentél a PC karácsonyra!! Emlékszik még ilyesmire valaki?
Miert kell ahoz szarni, hogy egy nyomtatott ujsagot elvezzen az ember, ezt nem ertem? Mondjuk en konyveken nottem fel. Lehet hogy a VSYNCben pislogo uj nemzedeket mar nem erinti meg a nyomtatott szo varazsa.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
milyen igazad van. inkább a pc guru purcant volna ki, csak ott van tõke...
elég szomorú hogy sokan az online olvasgatásra voksolnak, nekem megvan minden gamer... és nem csak a rötyin jó olvasni ( bármit ), metrón, utazás közben, balaton partján.
az offline média igenis kell. elfajuld dolog a net mellett megöregedni.
Pont dupla ennyi vagyok. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Es megmondanad, hogyan rakjam kupacba az online ujsagokat? Komolyabban: Lehet hogy az online ujsagok naprakeszebbek, de villam gyorsan el is evulnek. Meg valahogy egy nyomtatott ujsagnak hangulata van, ahogy egy konyvnek is.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ja. Csakhogy a jelenlegi PC Gurut a Vogel grundolta, miutan osszeveszett a keszitokkel. Igy a Vogelnel maradt a nev, a hozzaertes meg atkoltozott a Gamerbe.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Es a joo oreg PC-X?(jo gamestar az utod de nekem soha nem toltotte be az urt utanna)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
sazl : c
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
ott van még a GameSzar meg a PC Guru is. Ezeket az "õs" újságokat sokkal többen veszik, ilyenkor már nehéz betörni a piacra, mert úgyis ugyanarról tudnak csak írni. Annó a Zed magazin is ezért húzta le a rolót...
shit happens
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
csak hat ugye abbol is mi lett?
a gamestar meg egy kalap kaki.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

na ezért van az emberek fejfájára jóesetben irva, élt 5x évet...