Megszűnik a Gamer magazin :(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
megértetted vagy nem ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ezek után én már nem is csodálkozok a "menny el" kifejezésen 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[HUN]PAStheLoD
legalább olvas valamit ... és sose értettem mi céluk van a "nyelvtannal" a "nyelvmûvelõknek" mert abban , hogy kell valami egyetemes írányelv , egyetértek , de hogy mindenféle hülye szabályt betartsunk annak semmi értelme

[HUN]PAStheLoD
határeset ...

[HUN]PAStheLoD
az már egy képesség hogy az információt (ami számodra információ) kihámozd az online újságokból ...
ha téged ennyire zavarnak a nyelvtani hibák , menny el korrektornak egy újsághoz ..

Azt hiszem, hogy az online vs. offline helyzetre akrualizalhatnank a regi Pentiumos viccet:
- Mennyi 2x2?
- 5.
- De... 2x2 nem 5, hanem 4.
- Gyors voltam, nem?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem az anyanyelv ápolásáról van szó, hanem alapvetõ nyelvtani szabályokról. És egy sajtóterméknek igenis kötelessége, hogy nyelvtanilag hibátlan cikkeket jelenítsen meg, mert sok fiatal ezen nõ fel és ha a rosszat látja (olvassa) akkor azt fogja megtanulni.

Az biztos, hogy a netes újságok frissebbek, csak a cikkek 99% igénytelen vacak... (tisztelet a kivételnek)
Ja és ne felejtsd el, hogy nincs minden háztartásban internet. Rengeteg olyan játékos van, akiknek a papír újság jelentette az egyetlen információforrást.

"Nem tudom, hogy ma hány online számítógépes lapnak van például korrektora... néha a hajamat tépem, mikor egy-egy leírást olvasok, és tele van stilisztikai és nyelvtani hibákkal."
Hat nem erre a szora fog megallni Gretsy professzor az biztos, de 1 jatekujsag sosem arrol szolt hogy apoljuk anyanyelvunk.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

De mire kiejtik a kezukbol, mar vagy 10 helyrol elolvastad ugyanazt. Akar teccik, akar nem, az internet kiszoritja (kiszoritotta) a papir ujsagot.

Hat az 576bol max azt lehetett megtudni hogy a cikkironak epp mi foglalkoztatja a fantaziajat, de a ta'rgyrol (a lenyegrol) szinte semmit. Ugy volt szar ahogy. Ossze se hasonlithato a Guruval, pedig ugytom a CoVboy is probalta emelni a szinvonalat, ami nem igazan sikerult neki ugy mint a CoVban.

Anno epp azt magyaraztak a gurutol megszokott gameresek, hogy a vogel mint a guru kiadoja le akarja epiteni a sajat cikkirast, es a nemet kiadast akarja fordittatni, aztan jo lesz ez falura... Erre beintett a brigad, aztan 1utt elvonultak gamert csinalni, de 1 ido utan a vogel visszacsabitotta a fele gamer csapatot, a masik fele meg nem most ment csodbe a "sok halasz, keves hal" elv alapjan.

Hmm nem kötözöködni akarok, de az offline újságírás még sokáig magasabb színvonalon fog mûködni mint az online (most a magyar játékmagazinokról van szó). Már csak azért is, mert a papír újságban a szerekesztõk sokkal szigorúbban válogatják meg, hogy mit adnak ki a kezük közül. Nem tudom, hogy ma hány online számítógépes lapnak van például korrektora... néha a hajamat tépem, mikor egy-egy leírást olvasok, és tele van stilisztikai és nyelvtani hibákkal. Ha ezt a gyerekbetegséget sikerül leküzdeni, akkor van értelme a neten olvasni játékomagazint.

"NWN Sadows of Underground"
Ez mar az Aielns vs predator alapjan keszult osszemixelt jatek, sarkanyokat es varazslokat kerulgetve kell autoversenyezni. 😊

[HUN]PAStheLoD
miota van HARDWIRED.hu .. felesleges az offlány média ;]

magus
1. egy offline magazinbol ritkan tudod meg amit akarsz... 2. Gamestar meg pcguru amugy is csak egy frenchise rendszeru forditott (rosszul) cikkek, ahol ledaraljak az egeszet, ha meg maguk irjak akkor meg ugyanolyan szaraz stilusban leirjak. Tudod az volt a jo az 576 ban hogy megtudtad amit akartal, de elvezet volt olvasni. meg a legszarabb cikket is feltudta az iro tupirozni h elolvasd. Volt egy feelingje.

Johnyy
yeah ,)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

DannyL
Vicceltem, nem volt épp jó kedvem. Bocsi! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Én csak repülõs, katonás játékokról írtam. Ha érdekelnek ilyen témák, akkor nézd meg a Birds of Prey oldalt: http://bop.agria.hu

petesilver
Ugye arról szólt a dolog, hogy a Gamestart megvették a németek, és mivel a cég európaszerte ad ki ilyen újságot, elkezdõdödtt a máshol megírt cikkek fordítása. Ha jól emlékszem a PC Gurut anno egy arab ipse vásárolta fel, és vesztek vele össze, ezután az arab vitte a címet tovább, és a fele királyságot. Aztán pert nyert a Gamer legénysége a névhasználatban, de maradtak Gamer. De ötletem sincs, miért csuknak most be 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Johnyy
Szerintem a 2 legnagyobb pc ujsi a pc guru(késõbb gamer) és a gamestar , csak a gémsztáral az a bajom, pl hogy az egyik haverom mondta hogy azt írták hogy: NWN Sadows of Underground
Na az lol, meg öszetévesztették a kiadót és a felyleszõt, na meg ez a mostani GTA4 na hát ez tényleg szánalom, de nagyon jók sztem a tippek trükkök meg az a milio betõ a jó játékokról több ujságon át, meg a tím is egés pofás

Csirke4
Lol akkor még írhatnál nekem cikket! 😊
Viszont jo kis jatekleirasok voltak benne, amibol tenyleg meg is tudtad amit akartal, nem ugy mint az 576, PCX, meg a tobbi szarbol, amiben csak szo'fosa'sa volt a cikkiroknak, csak epp sosem arrol amirol a cikknek kellett volna szolnia.

magus
o en meg emlexem amikor egy kibaszott virus volt a pc guru cd-n, es mindenki szidta, es amugy tenyleg egy lama szar magazin volt, kb mint most, de akkor milyen jo volt😊

petesilver
Nem tudom, de a Nyugatinál láttam a lenti dühöngõben kint van a kirakatban. Majd holnap megnézem.

rezsofiz
egyszemelyes jatek pl doom3 vagy akar far cry is(volt benne multi,de olyan rossz lett,hogy inkabb single...)

sazl : c

rezsofiz
eridj

sazl : c

Az 1. amit megvettem a gurubol abban az eye of beholder 3rol volt vegigjaccas. Azelott inkabb CoV.

Nekem volt C+4-re eredeti szoftverem is. 1 db. 😊

Az a jo hogy tulkinalat van, az elozo rencerben meg semmit nem tudtal venni mert nem volt, de aki nem elt akkor, az nem is tudja ertekelni.

"egy autós újsághoz is 2 DVD filmet adnak, egyik pl a Kincs ami nincs klasszikus"
Melyik az? Regota keresem mar. A Bu"nvadaszokat nem adjak veletlenul mellekletkent vhol?

Gyerekkoromban en is olvastam konyveket, de az akkor volt, ma meg ma van.

Ennyi penzt mint amit 1 ilyen ujsagert elkernek, az ember mar meggondolja mire ad ki. Miert pont erre dobnam ki, ha ugyanezt megkapom ingyen is (net), inkabb elmegyek belole szorakozni a baratnommel.

en nem raktarban elek hogy kupacozzak, az csak jo ha minel kevesebb helyet foglal. Az offline ujsag is ugyanolyan gyorsan elevul, az informacionak tokmind1 hogy papiron van vagy nem.

"egyszemelyes jatekokat mar nagyon ritkan jatszanak az emberek"
Ez hulyeseg. Azert mert iszol vizet, meg kenyeret is eszel, vagy nem?

Lacee
Régi 576 Kbyte POWA!

Amikor még CoVboy volt a fõszerk, sõt elõtte még martinnal karöltve... hiába, azóta nem röhögtem igazán jót játékleíráson 😊)
Megvan az összes, miután õ elment, váltottam PC gurura aztán Gamerre. Sajnálom Lilyt meg Brazilt, az õs stílusukat is bírtam...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Johnyy
Oh a régi szép idõk.... 😉

petesilver
Sima Guru? akkor keress olyat amiben a Lost Vikings-rõl írnak!! Bár lehet az még régebbi, és Amiga Guru volt 😊

Kit--Kat
Tök poén beleolvasni a 97-es GURU-ba ahol még a Carmageddonról, meg a Constructor-rõl áradoznak😊))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Johnyy
hogy elythetted ki azen száNALMAS BETÛKET KEZEDBÕL?

DannyL
hurrá

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hú nekem is rengeteg pcgurum van! Már rég belük sem olvastam de itt porosodnak a gép alatt a lábamnál 😊

War. War never changes.

Tuvok
Ha egyberakom õket, 70 cm magas a stóc 😄
kb 140 db, nemtom pontosan 😊

Nekem valahol meg megvan nehany szam abbol az idobol, mikor meg csak Guru volt. Elo is keresem...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kit--Kat
nekem van 1 97 es CD GURU-m meg 1 szint. 97es PC GURU-m😊)
Nem tom mikor jelent meg az 1.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a
ez egész jó állapotban van! 😊 az én legrégebbi 576-jaimnak már címlapja is hiányzik

elsõ PcGurum az elsõt és az utolsót bekereteztetem

http://thenamelessphoto.com/

Tuvok
Bazz, ez most komoly ?!
12 éve veszem a Gamert (elõtte Guru), már tökre a szívemhez nõttek 😞(
Próbáltam én 576-ot, Gémszart, stb, de egyik se volt olyan változatos, és jó hangulatú, mint a Gamer !
Sajnálom ... 😞

http://thenamelessphoto.com/

Frank99
régen az újságokban voltak full leírások.
most alig.

a csilli-villi képek helyett ez kellene.
meg a legtöbb embert nem érdeklik a benne lévõ több éves csocsók.
ezért már nem adok ki 1400-1500 Ft-ot.
a CoV-ot mindig megvettem régen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ottto
576ban nincs cd én is tom de az volt az elsõ újság amit vettem.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu