Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Annyit tennek hozza, hogy par modemesnek jol jottek hogy nem kellett leszenvedniuk a trailereket, peccseket, stb. De aki akar, le tud ulni szelessav ele, igy ez sem igazan eletbentarto tenyezo. Ez van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sazl : c
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Különben akinek van szélessávú nete szerintem annak tök fölösleges ilyen magazinokat vásárolni, hisz neten minden megvan, ott naprakészebb egy-egy hír illetve a leírások is hamarabb felkerülnek, valamint ami a cd-n/dvd-n van akármikor letöltheted. Pár éve már én sem veszek ilyen újságokat, régen PC Gurut vettem, majd ugye a stáb átment a Gamerhez, ott vettem egy-két számot még anno és kész... Net rlz 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Miiiééért? ....MIIIIILÉÉÉÉÉÉRRTT SZÛNT MEG?????
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hard to see, the dark side is.\"
Hol volt már róla szó?
, aztat jegyeztem meg, h a csiga törtött lábbal
gyorsabb nálad– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
, otthon is "speed" a beceneved mi?
. – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(www.gameronline.hu):
Közlemény
2004. Augusztus 31. | Gamer
Tisztelt Olvasóink!
A GAMER magazin októbertõl befejezi önálló nyomtatott kiadványként életét. A csapat magja azonban nem tûnik el: bár korlátozott terjedelemben, de a Magyar PC Magazin mellékleteként továbbra is tudósít a játékvilág újdonságairól, és a Gamer online továbbra is a játékosok egyik fontos fórumaként várja látogatóit.
Ezen kívül viszont sehol semmi info. Tudtok róla valamit?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]