432
Megszűnik a Gamer magazin :(
  • Johnyy
    Szerintem a 2 legnagyobb pc ujsi a pc guru(később gamer) és a gamestar , csak a gémsztáral az a bajom, pl hogy az egyik haverom mondta hogy azt írták hogy: NWN Sadows of Underground
    Na az lol, meg öszetévesztették a kiadót és a felyleszőt, na meg ez a mostani GTA4 na hát ez tényleg szánalom, de nagyon jók sztem a tippek trükkök meg az a milio bető a jó játékokról több ujságon át, meg a tím is egés pofás
  • Csirke4
    Lol akkor még írhatnál nekem cikket! :)
  • tajfun
    Viszont jo kis jatekleirasok voltak benne, amibol tenyleg meg is tudtad amit akartal, nem ugy mint az 576, PCX, meg a tobbi szarbol, amiben csak szo'fosa'sa volt a cikkiroknak, csak epp sosem arrol amirol a cikknek kellett volna szolnia.
  • magus
    o en meg emlexem amikor egy kibaszott virus volt a pc guru cd-n, es mindenki szidta, es amugy tenyleg egy lama szar magazin volt, kb mint most, de akkor milyen jo volt:)
  • petesilver
    Nem tudom, de a Nyugatinál láttam a lenti dühöngőben kint van a kirakatban. Majd holnap megnézem.
  • rezsofiz
    egyszemelyes jatek pl doom3 vagy akar far cry is(volt benne multi,de olyan rossz lett,hogy inkabb single...)
  • rezsofiz
    eridj
  • tajfun
    Az 1. amit megvettem a gurubol abban az eye of beholder 3rol volt vegigjaccas. Azelott inkabb CoV.
  • tajfun
    Nekem volt C+4-re eredeti szoftverem is. 1 db. :)
  • tajfun
    Az a jo hogy tulkinalat van, az elozo rencerben meg semmit nem tudtal venni mert nem volt, de aki nem elt akkor, az nem is tudja ertekelni.

"egy autós újsághoz is 2 DVD filmet adnak, egyik pl a Kincs ami nincs klasszikus"
    Melyik az? Regota keresem mar. A Bu"nvadaszokat nem adjak veletlenul mellekletkent vhol?
  • tajfun
    Gyerekkoromban en is olvastam konyveket, de az akkor volt, ma meg ma van.
  • tajfun
    Ennyi penzt mint amit 1 ilyen ujsagert elkernek, az ember mar meggondolja mire ad ki. Miert pont erre dobnam ki, ha ugyanezt megkapom ingyen is (net), inkabb elmegyek belole szorakozni a baratnommel.
  • tajfun
    en nem raktarban elek hogy kupacozzak, az csak jo ha minel kevesebb helyet foglal. Az offline ujsag is ugyanolyan gyorsan elevul, az informacionak tokmind1 hogy papiron van vagy nem.
  • tajfun
    "egyszemelyes jatekokat mar nagyon ritkan jatszanak az emberek"
    Ez hulyeseg. Azert mert iszol vizet, meg kenyeret is eszel, vagy nem?
  • Lacee
    Régi 576 Kbyte POWA!

Amikor még CoVboy volt a főszerk, sőt előtte még martinnal karöltve... hiába, azóta nem röhögtem igazán jót játékleíráson :))
    Megvan az összes, miután ő elment, váltottam PC gurura aztán Gamerre. Sajnálom Lilyt meg Brazilt, az ős stílusukat is bírtam...
  • Johnyy
    Oh a régi szép idők.... ;)
  • petesilver
    Sima Guru? akkor keress olyat amiben a Lost Vikings-ről írnak!! Bár lehet az még régebbi, és Amiga Guru volt :)
  • Kit--Kat
    Tök poén beleolvasni a 97-es GURU-ba ahol még a Carmageddonról, meg a Constructor-ről áradoznak:)))
  • Johnyy
    hogy elythetted ki azen száNALMAS BETŰKET KEZEDBŐL?
  • DannyL
    hurrá
  • Braveheart
    Hú nekem is rengeteg pcgurum van! Már rég belük sem olvastam de itt porosodnak a gép alatt a lábamnál :)
  • Tuvok #91
    Ha egyberakom őket, 70 cm magas a stóc :D
    kb 140 db, nemtom pontosan :)
  • Nagydög
    Nekem valahol meg megvan nehany szam abbol az idobol, mikor meg csak Guru volt. Elo is keresem...
  • Kit--Kat
    nekem van 1 97 es CD GURU-m meg 1 szint. 97es PC GURU-m:))
    Nem tom mikor jelent meg az 1.
  • a
    ez egész jó állapotban van! :) az én legrégebbi 576-jaimnak már címlapja is hiányzik
  • CUCLI
    első PcGurum az elsőt és az utolsót bekereteztetem
  • Tuvok #86
    Bazz, ez most komoly ?!
    12 éve veszem a Gamert (előtte Guru), már tökre a szívemhez nőttek :((
    Próbáltam én 576-ot, Gémszart, stb, de egyik se volt olyan változatos, és jó hangulatú, mint a Gamer !
    Sajnálom ... :(
  • CUCLI
  • Frank99
    régen az újságokban voltak full leírások.
    most alig.

a csilli-villi képek helyett ez kellene.
    meg a legtöbb embert nem érdeklik a benne lévő több éves csocsók.
    ezért már nem adok ki 1400-1500 Ft-ot.
    a CoV-ot mindig megvettem régen.
  • Ottto
    576ban nincs cd én is tom de az volt az első újság amit vettem.
  • Ottto
    Régebben vettem, gurut, gamert, gamestart, formatot, 576-ot, amelyikbe ép jó progik voltak mert a leírások majdnem hogy ugyanaz mindben. Aztán lett netem :)
    Azóta nem veszek semmit mert hát neten minden fent van, sőt még több is.
  • Kit--Kat
    Még emlékszem, meg van az a szám amiben a Railrunnerről csináltak veletek interjút a PC-X-ben
    1998-ban, de régen is volt
  • neuro
    de, az voltam :)
  • rezsofiz
    Brazil Gameres
  • Csirke4

:)
  • kisgabo
    rohanó világ. na ezért van az emberek fejfájára jóesetben irva, élt 5x évet...
  • Csirke4
    Vagy az egy másik neuro?
    A Menyus után nem lep meg semmi! :)
  • Csirke4
    Neuro te véletlenül nem cikkíró voltál?
  • magus
    Nem tudom, a mai rohano vilagban nekem nincs idom arra, hogy ilyenekre pazaroljam az idom, hogy gamestart olvassak, mikor alig erdekel belole valami. A nyomtatott szó varázsának megszűnése csak az egyik fele, hidd el sokan olvasnak még mindig. nagyon sokan.
  • kisgabo
    hehe.... erősitős jackdugós elosztók, renegade...atic atac rulla.

48k-n kuvvajókat jáccottunk.

meghüjült ez a világ.