432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
#112 Szerintem a 2 legnagyobb pc ujsi a pc guru(később gamer) és a gamestar , csak a gémsztáral az a bajom, pl hogy az egyik haverom mondta hogy azt írták hogy: NWN Sadows of Underground
Na az lol, meg öszetévesztették a kiadót és a felyleszőt, na meg ez a mostani GTA4 na hát ez tényleg szánalom, de nagyon jók sztem a tippek trükkök meg az a milio bető a jó játékokról több ujságon át, meg a tím is egés pofás -
#111 Lol akkor még írhatnál nekem cikket! :) -
tajfun #110 Viszont jo kis jatekleirasok voltak benne, amibol tenyleg meg is tudtad amit akartal, nem ugy mint az 576, PCX, meg a tobbi szarbol, amiben csak szo'fosa'sa volt a cikkiroknak, csak epp sosem arrol amirol a cikknek kellett volna szolnia. -
#109 o en meg emlexem amikor egy kibaszott virus volt a pc guru cd-n, es mindenki szidta, es amugy tenyleg egy lama szar magazin volt, kb mint most, de akkor milyen jo volt:) -
#108 Nem tudom, de a Nyugatinál láttam a lenti dühöngőben kint van a kirakatban. Majd holnap megnézem. -
#107 egyszemelyes jatek pl doom3 vagy akar far cry is(volt benne multi,de olyan rossz lett,hogy inkabb single...) -
#106 eridj -
tajfun #105 Az 1. amit megvettem a gurubol abban az eye of beholder 3rol volt vegigjaccas. Azelott inkabb CoV. -
tajfun #104 Nekem volt C+4-re eredeti szoftverem is. 1 db. :) -
tajfun #103 Az a jo hogy tulkinalat van, az elozo rencerben meg semmit nem tudtal venni mert nem volt, de aki nem elt akkor, az nem is tudja ertekelni.
"egy autós újsághoz is 2 DVD filmet adnak, egyik pl a Kincs ami nincs klasszikus"
Melyik az? Regota keresem mar. A Bu"nvadaszokat nem adjak veletlenul mellekletkent vhol? -
tajfun #102 Gyerekkoromban en is olvastam konyveket, de az akkor volt, ma meg ma van. -
tajfun #101 Ennyi penzt mint amit 1 ilyen ujsagert elkernek, az ember mar meggondolja mire ad ki. Miert pont erre dobnam ki, ha ugyanezt megkapom ingyen is (net), inkabb elmegyek belole szorakozni a baratnommel. -
tajfun #100 en nem raktarban elek hogy kupacozzak, az csak jo ha minel kevesebb helyet foglal. Az offline ujsag is ugyanolyan gyorsan elevul, az informacionak tokmind1 hogy papiron van vagy nem. -
tajfun #99 "egyszemelyes jatekokat mar nagyon ritkan jatszanak az emberek"
Ez hulyeseg. Azert mert iszol vizet, meg kenyeret is eszel, vagy nem? -
#98 Régi 576 Kbyte POWA!
Amikor még CoVboy volt a főszerk, sőt előtte még martinnal karöltve... hiába, azóta nem röhögtem igazán jót játékleíráson :))
Megvan az összes, miután ő elment, váltottam PC gurura aztán Gamerre. Sajnálom Lilyt meg Brazilt, az ős stílusukat is bírtam... -
#97 Oh a régi szép idők.... ;) -
#96 Sima Guru? akkor keress olyat amiben a Lost Vikings-ről írnak!! Bár lehet az még régebbi, és Amiga Guru volt :) -
#95 Tök poén beleolvasni a 97-es GURU-ba ahol még a Carmageddonról, meg a Constructor-ről áradoznak:))) -
#94 hogy elythetted ki azen száNALMAS BETŰKET KEZEDBŐL? -
#93 hurrá -
Braveheart #92 Hú nekem is rengeteg pcgurum van! Már rég belük sem olvastam de itt porosodnak a gép alatt a lábamnál :) -
#91 Ha egyberakom őket, 70 cm magas a stóc :D
kb 140 db, nemtom pontosan :) -
Nagydög #90 Nekem valahol meg megvan nehany szam abbol az idobol, mikor meg csak Guru volt. Elo is keresem... -
#89 nekem van 1 97 es CD GURU-m meg 1 szint. 97es PC GURU-m:))
Nem tom mikor jelent meg az 1. -
#88 ez egész jó állapotban van! :) az én legrégebbi 576-jaimnak már címlapja is hiányzik -
CUCLI #87 első PcGurum az elsőt és az utolsót bekereteztetem
-
#86 Bazz, ez most komoly ?!
12 éve veszem a Gamert (előtte Guru), már tökre a szívemhez nőttek :((
Próbáltam én 576-ot, Gémszart, stb, de egyik se volt olyan változatos, és jó hangulatú, mint a Gamer !
Sajnálom ... :( -
CUCLI #85 -
#84 régen az újságokban voltak full leírások.
most alig.
a csilli-villi képek helyett ez kellene.
meg a legtöbb embert nem érdeklik a benne lévő több éves csocsók.
ezért már nem adok ki 1400-1500 Ft-ot.
a CoV-ot mindig megvettem régen.
-
#83 576ban nincs cd én is tom de az volt az első újság amit vettem. -
#82 Régebben vettem, gurut, gamert, gamestart, formatot, 576-ot, amelyikbe ép jó progik voltak mert a leírások majdnem hogy ugyanaz mindben. Aztán lett netem :)
Azóta nem veszek semmit mert hát neten minden fent van, sőt még több is. -
#81 Még emlékszem, meg van az a szám amiben a Railrunnerről csináltak veletek interjút a PC-X-ben
1998-ban, de régen is volt -
neuro #80 de, az voltam :) -
#79 Brazil Gameres -
:) -
#77 rohanó világ. na ezért van az emberek fejfájára jóesetben irva, élt 5x évet... -
#76 Vagy az egy másik neuro?
A Menyus után nem lep meg semmi! :) -
#75 Neuro te véletlenül nem cikkíró voltál? -
#74 Nem tudom, a mai rohano vilagban nekem nincs idom arra, hogy ilyenekre pazaroljam az idom, hogy gamestart olvassak, mikor alig erdekel belole valami. A nyomtatott szó varázsának megszűnése csak az egyik fele, hidd el sokan olvasnak még mindig. nagyon sokan. -
#73 hehe.... erősitős jackdugós elosztók, renegade...atic atac rulla.
48k-n kuvvajókat jáccottunk.
meghüjült ez a világ.