406
Írd ide azokat a reklámokat amik jók ,vagy tetszenek neked!
  • Aegis
    valakinek nics meg véletlenül a Raiffeisen bank reklámja? az a "papapapapapapapapa" :)
  • REALista
    Nagyon állat az új Adidas reklám ahol a két srác csapatot válszt!
  • Taranov
    ez neked tetszik????????? a fejemben tiltólistára tettelek

A Raiffeisen azért ennél jobb.
  • akyyy
    csak félig reklám mert ajánló de akész átverés most ez lol.... odamegy acsávó oszt kérdezi, hogy figyi ez nem a jáksó?:D ő meg ott táncol, loál
  • Aspyrin
    Ettől én speciel kiakadok.
  • akyyy
    ez neked tetszik????????? a fejemben tiltólistára tettelek ^^
  • Tatyla
    -szoval a jövedelmem...
    -pápápápápápápápápápápápápápápápápápá.......
  • 404error
    (festék reklám)
  • 404error
    BOCS NAGYON FONTOS LENNE !
    NEM TUDNÁ VALKI HOGY A DULUX REKLÁMBA SZÓLÓ ZENÉNEK MI A CÍME????
    1000KÖSZ
  • Viktorio
    Nah hát hello!

Megint kéréssel fordulok felétek!

Még az előzőekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és előadója érdekelne!

JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!

Előre is köszönöm!
  • Tuvok #156
    Megszokod, ez itt már csak így megy . :)
  • Aspyrin
  • Viktorio
    Hát ezt nem hiszem el!

Itt mindenki csak kér de senki nem siet a szegény, szerecsétleneknek segíteni!

Ez csupán egy szalmaszál amibe kétségbeesésünkbe tudunk kapszkodni, de én megmondom őszintén, hogy érdemi segítséget már nem várok!

Ha vki mégis teljesítené kívánságomat azt azért még indig nagyon megköszönném!
  • Tuvok #153
    A coca cola új, focis bábfigurás reklámfilmjéhez linket tudna valaki ?
    Ha vki találkozik vele pls linkelje be, fontos lenne, nagyon megköszönném !
  • KnightRider

Hali!

A két autóhang paródiás reklámot (Hutyutyu és Rednaaa-hűűűű) keresem letöltésre. Ha valaki tudna segíteni, azt hálám üldözze!
  • Viktorio
    Sziasztok!

Nekem az uj adidas reklám(josé+10) zenéje kellene v legalább az előadó és a címe!

HA VKI TUD SEGÍTENI EBBEN AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
  • STFU
    Az uj citroen reklamban amikor a kislany lefekves elott korbepuszilgat mindent na szal ami az alatt szol zene asszem feldolgozas nekem az eredetinek a cime kene ha vki ismeri akkor pls privibe thx
  • Taranov
    Az nekem is nagyon tetszik, nincs benne semmi poén, mégis kellemes, és meg is marad az emberben.
  • PeeTeR
    404
  • Kanál
    #129?
  • PeeTeR
    vodafone/keresz -es reklam valakinek?!
  • spieler
    Vkinek új Fiat punto grande reklám esetleg nincs meg? Nagyon jó lenne, ha felrakná vhova. köszi
  • REALista
    A kérézes???Annál ostobább reklámot el se tudok képzelni!!!!!!!!!!!!
  • Brash
    Az új OPEL raklam nincs meg valakinek? Amikor motorosok vannak benne! Mostanában megy a TV-be. :D
  • PeeTeR
    whiskas -os reklam nincsmeg valakinek? az amelyikben egy fustszurke cica baszakodik kinn a hoban. szagolgatja a jegcsapot, fejere esik a ho, meg a tokom tudja!

ha meg van valakinek vagy valaki tudja hogy honnan tudom leszedni akkor legyszives kozolje! :)

koszonom
  • BBDesign
    Skoda reklámok: www.skoda.hu --> szórakozás, reklámok

Ez egy darabig érdekes volt, de már annyiszor adták, hogy idegesítő.
  • Web mester
    Vedd fel!:-DDD
  • Gotty
    Sziasztok!
    Én azt a reklámot keresem amelikben a csókolom finom vót a kókuszgoló című duma van. Ha valaki tudja honnan lehet leszedbi kérem segítsen, mert én nem találtam. Köszi
    Gotty
  • Taranov
    Az a Heineken szerintem.
  • Prof William
    Valaki betudja linkelni azt a reklámot (valami autó) amikor mindenki a lábával+kezével mozog olyan jó zenére? Meg asszem a fülük is mozog...
  • grizzly21
    az. óriási
  • Iori
    a kérészes? akkor tényleg nagyon jó, nekem is a kedvencem most
  • Taranov
    Én ezt nagyon utálom, általában el is kapcsolok, mikor ez megy, de hiába, mert nagyon gyakran játsszák.
  • grizzly21
    ez is hangulatos
  • grizzly21
    szerintem az egyik legjobb reklám amit valaha csináltak. jó hogy mostanában megy
  • quack
    ez nekem is teccik
  • Taranov
    Ez valóban elég jó.
  • grizzly21
    aktuális kedvencem:
    vodafone
  • Duddits
    Nem tudjátok melyik zene szólt az október 23.-i üzenet alat?
  • bazza
    Coca cola-s reklamhoz kapcsolódó háttérképet dud vki? :))