406
Írd ide azokat a reklámokat amik jók ,vagy tetszenek neked!
-
makekx #206 Bocsi, hogy nem tudok linkelni, kockapajtás tanits engem légyszi!!! KockaMesternek -
timola2 #205 Ilyenek ezek a mai egerek. -
Seten #204
Miért nem működik a bal/jobb egér-gombod? :)
-
timola2 #203 Ez elég jó lett: Klikk! -
timola2 #202 Tanulj meg linkelni tökfej! -
makekx #201 www.finishit.atw.hu -
makekx #200 Tévé-e? :) Kicsit fura dolog, van eltérés a tévéhez képest szerintem. -
makekx #199 Most láttam egy érdekes dolgot. A BB nevezetű pénzintézet most két reklámmal hivja fel magára a figyelmet. A neten lévőnek más vége van. Ez szerintem egy elég jó haladási irány, mert már ezt is megjegyezzük. -
timola2 #198 Na igen, ebben is le vagyunk maradva... -
makekx #197 Egy jó reklámhoz nagyon jó reklámszakemberek kellenek, akik igen nagy pénzért hajlandóak csak csinálni a dolgukat. Viszont ennek megvan az az előnye ,hogy a reklám tényleg jóra sikerül és tetszik mindenkinek. A tengerentúlon az amerikai-foci döntő közben jelenik meg a "legdrágább" reklám 10 mp-ért hatalmas összegeket fizetnek, de azokról a reklámokról még napokig beszélnek az emberek, és úgy, hogy csak párszor látták őket. -
Seten #196
Nekem legjobban a Bud és a Heineken reklámok jönnek be.
Végül is: jó anyag - jó reklám. :)
-
timola2 #195 Neten azért elég sok jót lehet találni. Szerintem nem olyan reménytelen a helyzet, mint ahogy gondolod. Ellenben tény, hogy sok az idegesítő reklám, pl. a filmeket megszakítók nagyon zavaróak. -
makekx #194 Nem tudom, ezek a reklámok kényes dolgok...mindenhol vannak, és nagyon kevés a vonzó reklám, ami tetszik is, és a terméket is jól adja el. Sok sok fölösleges reklám van, és most kezdődik ez az egész a neten is? :S -
timola2 #193 Városban
Erdőben -
timola2 #192 Láttátok már ezt a reklámot: Adossagrendezo?
Ennek a TV-s változatát láttam tegnap, de ez a netes sokkal jobb. Végre itt egy jó példa, hogy egy ilyen száraz témában is lehet rövid/frappáns alkotást létrehozni. -
#191 Honnan tudnám letölteni a peugeot 607-es reklámját???? Mikor elbujnak a kocsik 1.városba 2.erdőben... -
#190 Az Uniqa-s reklámot fel tudja venni valaki, vagy le lehet tölteni valahonnan? -
#189 au, kicsit elkésve:D -
blackgamer #188 utánozós csaj -
Darkoo #187 Jó reklámok:a mostani uj Coca Cola reklám
Axe reklámok,főleg mikor a csaj begerjed a kocsiban,és lehajtja a fejét -
#186 ez a CIF kutyás reklám akkora jó, hogy az már haláli:D:D::DD
ahogy a kutya a fején törülözövel kinéz, bemegy a pasas, oszt minden tiszta kosz, áá :D:D:D -
#185 A Pepsi maxos legyünk barátok reklám angol változata:
Pepsi Max
Mindent visz
Nem tudja valaki hol találom meg magyarul? -
#184 Legújabb Rájfájzenes reklám. -
#183 nem tudjátok honnan lehetne letölteni a tele kréker reklámokat,amikor hirtelen ijesztgetik az embereket, figyelemfelkeltésből? -
#182 A pepsi max os reklam :D
zümmm...züüüümmm...Legyünk barátok -
#181 Nézni is rossz :-/
Az autónak viszont jó hangja van. -
Aegis #180 Volkswagen Golf reklám -
#179 Coca reklám nagyon tetszik. Mindíg eltalálják. -
#178 Tényleg ez nagyon jó reklám....... -
#177 Új Martini reklám :) George Clooney-val :)
a Kutyát és a Martinit megtartotta :)) -
Phat Smoker #176 Az új Herbal Essenses sampon reklám nekem tetszik.
Végén mikor sugárzó tekintettel, széles mosollyal rohan a barátai felé a hosszúhajú nagydarab bőrkabátos csávó, kinek ragyog a haja a sampontól...hát az LoL!! :DD
-
Aegis #175 senki? -
#174 kösz -
#173 Igazán jóra szerintem most a Fiac Ducato reklámja sikeredett...
Ha esetleg vkit érdekel:
Tennessee Ernie Ford : Sixteen Tons -
#172 Pedig vannak, de sajnos azokat is olyan sokszor játsszák, hogy már nem tud nevetni rajtuk az ember. -
Jhon Balu #171 mért vannak egyátalán jó reklámok? mert én még nemtalálkoztam eggyel sem. -
PBence #170 i monster : daydream in blue -
#169 Ja meg tudja vki a Duluxe-s reklám zenéjét? nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#168 Hallod 1x a faterom al is történt ilyen a balatonon csak ő a pipadohányt vette fel ( vagy mi a neve:D ) -
#167 Az az új mobilos srácot átverős reklám nagyon el lett találva szerintem (emikor zargatják hogy lekési a gépet). A Raiffeisen-es reklám nálam sem a kedvenc, de én az upcos reklámtól is kibuktam pár hónapja amiben suttogott a pasas. Ne kérdezzétek miért de el kellett kapcsolnom.