Evil Genius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ha nem tudtok még rendesen menteni se akkor ott már valami über gáz van :D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ja és hogyan lehet õröket a legmagasabb védelmi szintû ajtóhoz rendelni?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Passz ki kell tapasztalni.
Elméteileg szinte bárki dolgozhat a control teremben és ezért nem igazán lehet specifikusan csak a tudósokat küldeni.
Igen kifújják de pont az én kérdésemre írták hogy nem okoz a saját emberekre veszélyt.
Úgy tudom igen de az bõven elég is.
Robbantás, ellenséges kém szabotázs akciója...
Be kell gyûjtened az embereket a világ minden pontjáról, és a feladatoknál le is írja kit merre keress.
Remélem tudtam segíteni bár még csak most kezdtem el és nem mindennel vagyok tisztában.
lenne par kerdesem
-control panel, memory bank mire jo, ill ha a nagy terkepet nezem van egy ilyen visszafele szamlalo kis control panel naaz mire jo?
-mennyi munkassal erdemes nyomulni a jatek elejen
-meg lehet azt csinalni hogy csak a tudosok dolgozzanak a control teremben?
-ezek a fuvokak sajat embereket is kifujjak?
-pénzszerzésre csak a lopkodás van ?
-tûz mitõl keletkezhet a bazison
jaésmegvmi még mindig az elsõ szigeten vagyok :o
építenem kellett valami tárgyalotermet és utana nem értem mit kene csinalnom
Swedish people are albino monkeys
ha meg barátnõd olyan zseniális hogy ráment a tiedre az nem a game hibája...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Segítsen valaki hogy hogyan lehet a játékban jó sok pénzt szerezni!MIt kell csinálni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CSAPDÁK:
Én is azt csináltam, mint AntiJedi.A fõbejárattal szemben fúvókák, jó sok érzékelõvel elötte és egy hosszú folyosó(bevezetésnek) tele csapdákkal.Gáz, felbukkanó mûkatona és fúvóka a végén, no meg kamerák és hangszórók!. De én úgy csináltam, hogy csináltam egy hosszú folyosót amin ezek voltak, még mielõtt elkezdõdne a bázis érdemi része. Nem is jött be senki és nem került sokba se...:)Aki pedig ezeken is átillan azt meg le lehet kaszabolni, végtére is látod õket a radaron és akkor ALERT!!:)))))
May the force serve you well!
leutom, beviszik a dutyiba aztan kimegy :(
May the force serve you well!
katt rá minden egyes emberre és elvileg ott lesz melletük az ikon ami mutatja hogy õket kell kivallatni érte
Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
2.
végülis igen is meg nem is, néha jó, de viszont mivel ez sokszor iylen "vitatkozos" forum nem lenne jó ha megvltoztathatnád azt amit beirtál mert igy értelmét vesztené az egész :D
gondold meg mit irsz le és csak akkor küld el ha ugy látod hogy jó :)
1, advanced keresés ... pl. topikban ...
2, edit post ... menõ lenne, ha még egy ideig átírhatnám, ha vmit elrontottam benne (elírás, rossz link, új link kellene, stb.)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
azzal persze nem vitatkozom, hogy illik segíteni másokon, de milyen röhejes lenne, ha mondjuk naponta öten kérdeznék meg az asszociáció topicban hogy mit kell csinálni, amikor oda van írva...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
és a 3-4 pewrc alatt amugy simán vissza tudsz anyit ovlasni ...
sõõõt! fetalálták a keresõt is már midnen bõngészõben van igy csak odlalanként kell keresned...
2. akkor menj inkább a silent hill4 topicba...
3. ha nem áltáln volna neki ezen problémázni és iinkább visszaolvasol (megkockáztatom meg se kérded egybõl visszaolvasol) nem lett volna semmi offtopic..., és tudod mit? ha már 1000 emberbõl egy feltudja fogni hogy miért kell visszaolvasni akkor már megérte hogy minden topic ezzel van tele...
Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
ugord át azt a 120 hsz-t vagy töröltesd egy moddal ha zavar...
Haladok remekül a játékkal, de nagy hiányát érzem a Glossarynak.
Az a baja u.i., hogy hibásan jeleníti meg a szöveget. Vagyis hogy sehogy. Kijelölöm a témakört, és a bal felsp 2x2cm-be akarja belepasszírozni a sszöveget, ami ugye nem egyszerû dolog (nem is sikerül).
Volt valakinek hasonlója? Ati+Omega driver. LEhet, ezt kellene lecserélni.
Vagy nincs valakinek meg a Glossary .txt vagy hasonló, a játékon kívülrõl is olvasható formátumban?
A hivatalos oldalon sajnos nem talátam, a gamefaqs-on még nincs rajta.
Ja, és még valami: Az elfogott orosz kémmel mit kell csinálni? Valami mess hall-t emleget! Hiába viszem oda, nem eszik!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu