Evil Genius

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
egyetértek, én nagyon élveztem a játékot. ötletes, humoros...
ha lehetett volna közvetlenül irányítani pár miniont, a gyenge AI sem lett volna olyan zavaró.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szerintem azért nem vol olyan borzasztó 😊
a ai talán de a játékmenet jó volt szvsz aki nem szereti a vontatott gamekat annak nem ez a stilus való 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Remélem már nem rontják el olyan látványosan az EG2-t mint az elõzõ részét a hihetetlenül gagyi AI-val és vontatott játékmenettel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
"Az Elixir Studios egy sajtóközlemény keretében tudatta a cég jövõbeni terveit, melybõl talán a legfontosabb az az, hogy lesz Evil Genius 2, úgyhogy a rajongók örülhetnek."

- HardWired

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mindeggy azért kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

amugy nemtom énse 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

pech 😊

most ujrakezdtem de nem akarok megint szarakodni vele azért akarok csalni!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

na ez mi lenne?

...

de azért akarok mert nagyon unom meg végigvittem de nem akar mükszeni hiába nyomom meg a ctrl+d és utánna a 0 át és mégse jó!
létsz segítsetek már

mert nem szeressük a csalókat

nem tudjátok miért nem jön elõ a cheat menü?
Akarom mondani ablak?

ezeket javitya elvielg:
Evil Genius by Elixir Studios - US retail v1.00 -> v1.01 patch

This program will upgrade the US version of Evil Genius to fix the issues
listed below. You should only install this patch if you currently have the US
version installed on your PC. On the next screen, your Evil Genius installation
directory will be selected by default.

Note that for all fixes to work properly (particularly the sentry gun research
fix) you will need to start a new game after installing the patch. Saved games
from an earlier version will load, but may continue to exhibit bugs fixed in
this patch.

Fixed in patch v1.01
--------------------
- Disguised sentry gun can now be researched.
- Sentry gun range increased.
- Agent AI fix for rooms behind locked doors.
- Glossary crash fixes for 2 hyperlinks,
- Rare loading crash.
- Rare crash involving monkeys.
- Extra hint added for objective 2 & the mixer.
- The second mess hall counter has been renamed to "mixer".
- Misleading "Load Save" option renamed to "Load and Save".
- Rare crash bug when deleting certain outdoor traps fixed.
- Rare crash bug when locking minions in during construction fixed.
- Minor scripting fix for a couple of objects.
- Minor fixes (text fixes & memory leaks).
- Rare crash in Training Fixed.
- Version added to Options screen.
- Research button sometimes missing when reloading a saved game fixed.
- Crash when saving during death cubicle animation fixed.
- Agent memory crash fixed (when agents are around during room detonation).
- Security desk crash fixed (holding down LMB to move it when it's destroyed).
- Body bag crash fixed (when reloaded and assigned to a destroyed freezer
rack).

én már letöröltem a játékot 😊 igaz tele volt buggal most már bánom hogy nincsen meg a game ! lehet hogy orvosoltak benne egy két dolgot...

Na sziasztok!
Nem tudom figyeltétek e de kijött már a patch hozzá és kérdezném vki fölrakta már,milyen tapasztalatai vannak róla.
Javított a játékon magán vmit, illetve orvosolja azokat a szörnyû bug-okat amik benne vannak?
Mert ha igen akkor újta belevágnék ugyanis amint írtam is, leszámítva ezeket a bug-okat nagyon tetszik ez a gamma.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Lacee
sehogy, az végig ugyanakkora marad. Viszont mindháromnak más fajta

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Azse rossz😊Énis elõször hasonlóan jártam el,de egy bug miatt ha az evil genius a big screen elõtt áll,akkor minden betöltésnél 20 életerõt veszít,a control roomom meg kicsi hogy máshova tegyem😛Szal maradok a jó sok valet meg spindoctor képzés és ezekkel fegyelmezni az embereket.

A gonosznak hogy nõ az a kör hatósugara?

Én mindig a control roomban álltam a fõgonosszal ugyis oda járkálnak a legtöbbször az emberek, teleraktam mindenféle loottal és néha kinyirtam mindeki szeme láttára egy munkást 😊 hogy lássák nem érdemes velem cicózni 😊 Igy mindig 95 környékén volt a loyality 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

De meg tudod akadályozni a dezertálást,én csak a sima workereket hagyom futni,ha valami tier2 vagy tier3as egység dezertál,akkor weaken tag et rá azt kész...

Kösz

Lacee
egyébként csináld szépen végig a tutorialt meg nézd végig a tanító videokat (+ glossary, a kis i betû), a legtöbb hasznos dolgot elmondják ám benne...

Lacee
a dezertálást már nem tudod megakadályozni, ha kiírja, hogy valaki kilépett. Megelõzni úgy lehet, ha a fõgonosszal gyakran járkálsz emberek között (benne vannak a hatósugarában), és a küldetéseken szerzett tárgyakat olyan helyre rakod, ahol sokan hozzáférnek (pl control room, armory, staff room), gy.k. minél nagyobb területet kell lefedni a tárgyak/a fõgonosz hatósugarával.

Köszi az eddigieket még aannyit szeretnék kérdezni hogy hogy lehet azt a kéz jelet amit mellesleg nem tudod hogy mi azt hogy kell fenn tartani hogy ne ddezertáljanak mert még csak most kezdtem és nem értem még annyira

Lacee
hagyni kell õket, hogy keresgéljenek küldetéseket. A játék elején Európába és Oroszországba nem érdemes embert küldeni, de pl Dél-Amerika vagy Afrika elég jól tejelõ rész... ja meg a szigetek: Kuba, Indonézia.

plotting...
és nem feltétel a tudos csak azok jobban tudnak plottingolni mint a katonák...

De most küldtem ki tudósokat is de most se történik semmi!
? nem értem

Lacee
jaaaaaaa, hát akkor még semmi sem történt 😊

az full az eleje..., de teljesen...

Ja tudósokat nem küldtem ki !
most az volt az utolsó küldi hogy elkellett kapni egy olyan csákót akit ha kikérdezel õr lesz belõle!!!

Lacee
hol tartasz? nekem végig voltak küldetések, csak ki kellett küldeni pár tudóst plottingolni, vagy egyszerûen csak csinálni az objective-eket.

Köszi szépen!!!
Azért kelett mert már annyira unalmas az egész mert küldetés már nincs de semmi fejlesztés sincs pedig minden megvan építve!!!
Nem értem fura egy játék!

Lacee
ctrl+d

aztán lenyomod a 0-t (nullát), ide meg pl money xxxxxx és hasonlók...

Sziasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni nem e tudja valaki hogy hogy lehet a cheat ablakot elõhozni mert nem tudok rájönni és így meg már nagyon uncsi játszani aki tudja létsz segítsen!!!
Köszi!

Lacee
nekem sincs biotankom 😊
amúgy szerintem is Jubei a legjobb, õt követi Eli, a funky-gengszter 😄

De most beszéltek itt hogy eltünteti az agent-eket.Az a baj hogy el sem tünteti mert visszajönnek.Nekem csak ez volt a baj.

IVÁN!
vagy montezuma aki pillanatok alatt eltünteti az agenteket a szigetröl 😊

Akkor jóhogy nehéz,nekem minden kutatási cuccom megvan😊Én úgy bánok el a soldierekkel,hogy a 2 bejáratom tele van álcázott sentry gunokkal,és ha látom,hogy jönnek odarendelem az összes henchment.
Én a freeplay módot hiányolom belõle a legjobban,tehát ha végigvitted,akkor lehessen vele "csak úgy" játszani,ne csak kampány legyen.
Sztetek melyik a legjobb henchmen egyébként?Sztem Jubei,pillanat alatt ottvan bárhol,és a másik speckójával rögtön öl is.

Nekem a patrol opció hiányzot de nagyon. Jó lenne ha örjáratozási útvonalat lehetne adni illetve a minionokat saját magad mozgathatnád.

Nekem bejött az idióta 😊 remekül lehet az ellenséges soldier és veterán csaptaokat vele gyengiteni. TÉny hogy ha a bázisban van akkor mindig bezárva tartom egy cellába 😊 Csak akcióra engedem ki. Nekem nincs biotankom és mégis végeztem a játékkal 😊

Okés nem is játszok már vele, de ezeket nem olvastam hanem tapasztaltam sajnos.Ott telt be a pohár amikor vagy 3 szuperügynök is tevékenykedett kicsiny igen frappánsan felépített szigetemen akiket az istennek sem tudtam elküldeni.Hiába taggeltem õket szépen meg is szopatták a valet-ek meg a többi, majd szépen kikísérik a bázisról és amikor az ügynök eszmél akkor elkezdi halomra lõni az embereimet válogatás nélkül.Egyszerüen nem mentek el a szigetrõl pedig a világtérképen a heat alig volt.és na ekkor mondtam azt hogy elég.Megölni nem tudtam õket és itt kész volt.ja mellette pár katona falka de azokat nem említem mert nagyon amatõrök bármikor begyakom õket.Akármennyi is van.És nem easy-n játszottam hanem mediumon, és nem lenne annyira nehéz azzal sem játszani ezktöl a kis apróságoktól eltekintve, de így élvezhetetlen onnantól.
ha ez nem lenne az év legeltaláltabb játékának mondanám ugyanis nekem nagyon tetszett a dungeon keeper 1-2 és tudva levõ hogy a igen ngay a hasonlóság köztük mind humor mind kezelhetõség terén, bár sajnálom hogy nincs olyan opció hogy bele tudjak bújni vmelyik emberem bõrébe és végigjárnám a bunkerem.

Feltételeztem,hogy ha eljut a 2. szigetre,legalább biotankja már van😊
Red ivant én felvettem,kb 10 perc mulva vissza is töltöttem az állást,katasztrófa😊Fél percre nem lehet egyedul hagyni mert rommá lövi a bázist.

hat majd a rakétadarabol beszerzésénél azért adódnak majd meleg helyzetek, ha egyszerre 5 darabot lopsz garantált a magas heat és a solfierek felbukkanása. Bár Red Ivan jól kezeli öket a lényeg hogy ne a bázisban lövöldözzön a bazookájával 😊

de a biotankhoz kell a tükör

Nekem minden jól ment és easy fokozatban abszolut játszható kis türelmmel. Pl nem hagyod kinn az embereket ha nagy a heat stb.

Én abszolút nem szívok vele easy fokozaton.
Danko:most cuccoltam le a második szigeten,és az elsõ küldit megcsináltam gyorsan(codex of knowledge).A játék abszolút nem pocsék,üde színfolt(sõt több is)a klónok piacán.Egyedüli hibája hogy bugos sajna,engem is párszor kidobott már a windowsba,de ezt orvosolni fogja a hamarosan kiadásra kerülõ patch.
Szóval akinek valami miatt nem tetszik,az ne játszon vele,a játék sztem zseniális.

Ötletes poénos és kibaszottul elcseszett játék.Ilyen buta AI-al még nem találkoztam egész életemben.Pocsék és kiábrándító.

kíváncsi lennék hol jársz benne mert ahol én hagytam abba és nem easy fokozaton ott kész õrület.
A rakátához szerzem be a cuccokat a 2. szigeten már jócskán.

[NST]Cifu
Az, hogy nem két óra a végigjátszás, még elõny is lenne, az viszont nem jó, hogy folyamatosan szívsz, még Easy fokozaton is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!