Evil Genius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az emberek amiket említettél hogy "device-terv"-ük van azokbol össz-vissz jött 6 és még mindegyik tervböl hiányzik egy-egy darab!! több ember nem jön és ezért nemtom honnan szerezzem be õket!!
Ja és azért irtam ilyen késõn mert eddig nem játszottam vele!!!
Miniaturised Eiffel Tower - Europe
Excalibur - Europe
Mummy's Sarcophagus - Middle East
The Ark of the Covenant - Central Russia
Million Dollar Bill - USA East Coast
Suit of Samurai Armor - North China
ezenkívül kell a 200as notoriety, de gondolom ez már rég megvan.
a másik objective ezen a tájékon az lehet, hogy a háromféle doomsday device-terv egyikét kell összeszedni, ami 3-3 darabból áll. ezeket a darabokat a szigeten levõ ügynökökbõl lehet kiszedni (sima vallatás), vagy térképes quest során megszerezni.
Van egy klónozóm amit antarticából szereztem csak nem tudom hogy hogyan kell használni vagyhogy milyen embert kell rá küldeni! Megtudod mondani hogyan kell?
és a másik hogy hogyan jutok ott egyántalán tovább?
Válaszotokat elõre is köszönöm!! <#help>#help>
a szuperügynököket nem tudod csak úgy megölni, csak spec. küldetéssel. egy idõ után magától jön majd egy-egy ilyen küldetés, ami az ügynökök gyenge pontjaira épül. (pl a harcmûvészt le kell gyõzni a dojo-ban, a bombanõt elrondítani stb)
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
A kihallgatást meg elrontottam, mert bal gombbal klikkeltem a kihallgató székre😊 Igy a tag szimbóluma nem is változott át.
ha nem látsz még a térképen ilyen lehetõséget, akkor rakj ki minél több helyre workereket plot üzemmódba, hamar találnak majd 😊
Nemrég kezdtem el a game-t. Hát tényleg az AI nagyon gázos 😞
Megépítettem mindent, gyûjtöttem fél millát és felfedeztem a világot minionokkal(worker), de csak azokat a missziókat tudtam elindítani, ahol workerre volt szükség.
Aztán rájöttem, hogy fogjul kell ejteni a takarítónõt... a takarító--nõõõ😊
Hát ezek a videók néha nem sikerültek túl jól. Tutorial vége szerintem is gyalázatos.
Egyébként most kezdhetem el a gamet elõrõl, mert egyfolytába jönnek a kémek és a katonák (négyessével). Nem tudok mit kezdeni velük. (a fórumot végigolvastam) A kihallgatást nekem se csinálják meg, pedig többször is adok rá utasítást...
Még mindíg nem tiszta, hogy miután kihallgattam a takarítónõt és mostmár tudok Vallet-et csinálni, de a többit nem tudom... Miért? Erre írták itt páran a fórumban, hogy a világtérképen el kell fogni emberkéket és ki kell vallatni?
Üdv!
Most tartok ott, hogy lassan at kene moccanni az uj szigetre. A koltozes elokeszuletei completed, meg a felsorolt 9 technologiat kene beszerezni. 3-t plottingoltam ossze a vilagterkeprol, es tovabbi 3-at sikerult beszerezni a szigetemre 'latogato' ugynokoktol. A maradek 3 honnan kerul elo? A szoveg szerint a terkepen vannak elrejtve (ezek megvoltak), az invader ugynokoknel lehet (ezek is megvoltak), illetve act of infamykon kaphatom meg. Hat en mar vegigdultam 2x az egesz foldteket, notoriety is 3-400 lett mar, de 1 db cucc nem jon ehhez a missziohoz..
Esetleg akkor, ha éppen cselszõni küldöm õket, de akkor felveszi egy másik és ripsz-ropsz befejezi a dolgot.
Lehet hogy nincs elég munkásod, vagy valetod, vagy az van, hogy túl sokan vannak oda a nagyvilágba?!
Az elsõ misszióban (Head of the Underworld) ütköztem gátba.
Az indiai, a sznetpétervári, a távol-keleti és az amerikai gonosz egyaránt az asztalomnál ül, neveiket ne kérdezzétek.
Azt a bizonyos sztpétervári hentest kivallattam a Mess Hall-i Big Mix'n Bowl-on, vagy mi a rák az, a többiek vagy simán asztalhoz ültek, vagy kalsszikus vallatás is elég volt.
No de az Objectives panelen viszont mégsem akar bezöldülni a Completed felirat, kivéve a hentes esetében.
Mit tegyek, hogy jó legyen nekem?
* 207 pontos a notority szintem, mert plottingolok, meg csórok mint a állat.
mertcsakhogyazért, hogy leirjam-e hosszadalmas kérdésemet, avagy sem?
elakadtam ugyanisén.
Pánik: lehet bezártad a fõbejáratot és akkor most mindenki bezártnak érzi magát és ezért pánikolnak (nézd meg a karilapjukon, hogy mi a bajuk.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És vmi strongroom-ot emleget állandóan a játék!!!?????
Mit kéne tennem, semmit nem hajlandóak csinálni az embereim és, ha lelövök pár minion-t és 74 vagy annál kevesebb lesz az embereim száma, akkor se változik semmi, marad a pánik!!!!
Sajnos újra kellett telepíteni a windows-t és így letörlõdött az Evil Genius is!!Estleg nincs valakinek ötlete honnan tudnék elmentett állásokat leszedni?(már a 2. szigeten voltam, csomó kutatás megvolt, elkezdtem építeni a rakétát is!!)Az lehetséges, hogy vki átküldi a lementéseit e-mailben(a címet megadom, ha vki hajlandó erre), mondjuk onnan amikor átkerülünk a 2.szigetre!!??? Nagyon megköszönném a segítséget!!!
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"