Evil Genius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég (majd 1 hete játszom a játékkal s a fórumot átlapozzva rengeteg segítségre leltem. Viszon most nagyon elakadtam s elképzelésem sincs, hogy hogyan tovább!
a "faking it" klónozós, és a "Better living through chemistry" küldetésekben járok és gõzöm sincs merre tovább...
Ha valaki tudna segíteni szt nagyon megköszönném!
a bázisra behatoló ellenfelektõl nem lehet tanulni semmit, csak megölni v kitoloncolni õket a területedrõl
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Pont ez volt a bajom hogy ha nem csekkeltem percenként a nagytérképet akkor a csapataim egyszerûen elfogytak :/
Rágyúrok valetre! <#boxer>#boxer>
Ha elfogok egy burglar-t (asszem csempészt jelent) és kihallgatom utána nem engedi képezni vagy ennyire azért nem szabad a játék?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mármint a domination térképen azokét akik kinyírják a lopkodó csapataimat?
tetoemre nem emlékszem, soha nem szedtem össze az egészet. a cia-s faszi ha jól tudom, akor vhol afrikában van, de régebben belinkeltem egy FAQ-t, abban minden (tényleg minden) le van írva!
a cheat-et hogy kell beírni
1.Hol a fenébe van a cia-s fazon?
2.Hol a negyidik totem darab?
3.hogy tudok továbblépni?
Bárkinek köszi!
www.republiknet.hu
az ellenszerekre: #856, #868
Az elsõ szigeten a szuperkémeket nem lehet kicsinálni?
Tényleg: hasznos lenne ha valaki elmondaná minden szuperkémrõl hogy mi az ellenszerük (és mivel lehet megcsinálni), sokat segítene. (pl bombázó=>arcmûtét,stb)
www.republiknet.hu
Orosz vezér: máris keresem..ez az utolsó vezér aztán jöhet a 2. sziget?
www.republiknet.hu
az ororsz vezér a szigeten sétálgat valahol, miután foglyul ejtetted, interrogate parancsot kell használni rajta, csak nem a vallatószéket jelölöd ki, hanem a mixert a konyhán..
- Mit kell tenni ahhoz hogy az õrök és a többiek tovább fejlõdjenek a következõ típusba (mercenaries,stb)?
- A következõ küldetésem az orosz "vezírt" kell megszereznem valami hiper-mixer használatával a büfészobámban. Ezt hogyan kell teljesíteni? Már 3 másik maffiavezér megvan és nem gyõzöm a 3 szuperkémet (akik felkerestek) állandóan, egymás után bebörtönözni (kinyírni még nem tudom sajna).
HELP PLEASE!
www.republiknet.hu
www.republiknet.hu
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Cormac: oda fognak állni szépen lassan!
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Lenne egy kérdésem:
Miért nem akarnak a guard-ok a full biztonsági ajtó elé állni õrködni? Csak a henchman áll állandóan õrt. Pedig megtisztítottam az ajtók melletti helyet is,, úgyhogy nem ez a gond.
Az alap játék van fent, patch nélkül.
HELP PLEASE!
www.republiknet.hu
ide senki más nem ír csak én mostanában????
pézt gyüjtök amúgy ott akattam el hogy nemtudom mit kell csinálni valami fake laboratoryan machine vagy mi a rák
http://www.neoseeker.com/Games/Products/PC/evil_genius/faqs.html (itt kettõ file van, az egyik végigjátszás is)
és a játék hivatalos honlapján:
http://www.strategyplanet.com/evilgenius/TheGame/helpobindex.asp
ha meg van már 7 millád, akkor úgyis vágod a játékmenetet, a küldetések nem valami bonyolultak 😊