Evil Genius

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom... akkor leszs zöld ha az 5 klon közül megölik az egyiket... Vigyázz nehogy az eredetit küldd oda h megöljék... Waze.. Kb mennyi lével indultatok el a 2.szigetre? Én 400.000-errel és elfogyott az egész... 😊 És még laboratorym sincs 😛 Mire összekaparom azt a pénzt.. Huuu <#wow1>

Idegroncs : kösz az Nfót. A faking it küldi mikor van teljesítve? Vagy ez nem zöldül ki? A totemes dologról: Össze van rakva a totem, de hogyan tovább?
na végre megvannak... Ezt segitség nélkül nem lehet megtalálni baz... Megnéztem a játék hivatalos honlapján... Austria, Cuba, és Észak Africaban vannak a tervek...

Én azokkal a xar szuperfegyver tervrajzain vok kiakadva.. addig ok h plotting mint az állat a mapon de ugy konkrétabban hol? Amerika? Europa? Vagy Hol?

Szia.... Én csak a "faking it" et ismerem..A Másikban totemeket kell keresni de ahhoz gõzõm sincs... Na szoval a faking it... Antarktikában van egy klonozo gép... Lopd el... Rakd be a laboratoriba és küldd bele a Geniust... Ezt 5-ször csináld meg.... Meglesznek a Geniusaid klonjai pirus ruciban... Az egyiked hagyd h megöljék... Küldd ki a bázison kivülre v nemtom... Na ha megölik akkor elvileg mindenhol a domination mapon le megy a heat... Na asszem igy vhogy...

Szeva All!
Nem rég (majd 1 hete játszom a játékkal s a fórumot átlapozzva rengeteg segítségre leltem. Viszon most nagyon elakadtam s elképzelésem sincs, hogy hogyan tovább!

a "faking it" klónozós, és a "Better living through chemistry" küldetésekben járok és gõzöm sincs merre tovább...

Ha valaki tudna segíteni szt nagyon megköszönném!
Lacee
nem, olyat nem lehet képezni... van a 3 alapfajta (valet, guard, technician), és azoknak 2-2 elõléptetése, amibõl a 2. már vmi specializálódást jelent (pl guard->soldier->kungfus vagy mesterlövész)

a bázisra behatoló ellenfelektõl nem lehet tanulni semmit, csak megölni v kitoloncolni õket a területedrõl

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

thx tegnap uninstalltam de akarok adni neki még egy esélyt mert a fíling nagyon bejön (NOLF 1-2-t imádtam 😊

Pont ez volt a bajom hogy ha nem csekkeltem percenként a nagytérképet akkor a csapataim egyszerûen elfogytak :/

Rágyúrok valetre! <#boxer>

Ha elfogok egy burglar-t (asszem csempészt jelent) és kihallgatom utána nem engedi képezni vagy ennyire azért nem szabad a játék?

Lacee
igen, pontosabban a te egységeidnek a feltûnõségét csökkentik. de végeredményben ugyanaz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ha telepakolom valet-okkal a területet az csökkenti a jó ügynökök felbukkanásának az esélyét?
Mármint a domination térképen azokét akik kinyírják a lopkodó csapataimat?

Lacee
plottinghoz a tudós a legjobb, rabolni a katona, a valet pedig a "heat"-et csökkenti az adott területen. a "jeleket", vagyis a szuperfegyver tervrajzait szintén atérképen kell megkeresni, plotolj sokat és meglesznek 😊

tetoemre nem emlékszem, soha nem szedtem össze az egészet. a cia-s faszi ha jól tudom, akor vhol afrikában van, de régebben belinkeltem egy FAQ-t, abban minden (tényleg minden) le van írva!

Sziasztok... Él még ez a topic? Yéééé.... Igazábol nekem is segitség kéne... Én ott tarok ahol meg kell szerezni ilen jeleket, ,amikböl az elsõt az emberek hoztáka szigetemre... N azokbol kéne még 3... Azokat hol találom? A totemröl még nem, is hallottam... Az hol van? Nem Amerikába vhol? ÉS ha ott van akkor hogyan találjam meg? Ja meg azt szeetném kérdezni h melyik ember a legjobb plottingolni? A Valet? Elõre köszi a segitséget... Én sajnos nem tudok segiteni... Kinaisas, ajánlom h Írj Lacee-nak privátba....

ha megvan az összes totem mit kell velük csinálni????
a cheat-et hogy kell beírni
Hi. Kérnék egy kis segítséget. Az elsõ szigeten vagyok, a cia-s fazonon kívül a többiek nálam vannak, ill. egy négydarabos totem három darabjával rendelkezem, a notoriety-m 290 körül van. Nem tudok továbblépni, mert a további küldetésekhez olyan emberek(pl.spindoctor,stb.) kellenek akik még nincsenek a térképen, ill. hiába plottingolok nem jön semmi új elõ.
1.Hol a fenébe van a cia-s fazon?
2.Hol a negyidik totem darab?
3.hogy tudok továbblépni?
Bárkinek köszi!
Szuper..köszi 😊

www.republiknet.hu

Lacee
elsõ szigeten sajna még nem tudsz velük semmit kezdeni, majd késõbb.

az ellenszerekre: #856, #868

Ohh látom, még van meggyõzendõ vezér...na nem baj.
Az elsõ szigeten a szuperkémeket nem lehet kicsinálni?

Tényleg: hasznos lenne ha valaki elmondaná minden szuperkémrõl hogy mi az ellenszerük (és mivel lehet megcsinálni), sokat segítene. (pl bombázó=>arcmûtét,stb)

www.republiknet.hu

Ahh köszi...akkor remélem hamar lesz fejlettebb emberke is mert még csak az alapokat tudom elrabolni (igaz abból többet. 😊

Orosz vezér: máris keresem..ez az utolsó vezér aztán jöhet a 2. sziget?

www.republiknet.hu

Lacee
fejleszteni úgy lehet, hogy a térképen elrabolsz egy "okosabb" embert (pl mercenary v spin doctor stb), és innentõõl már építhetsz fejlettebb tanulóhelyeket is. más szavakkal: mindig kell legalább egy fejlett ember, aki tanítja a toöbbit.

az ororsz vezér a szigeten sétálgat valahol, miután foglyul ejtetted, interrogate parancsot kell használni rajta, csak nem a vallatószéket jelölöd ki, hanem a mixert a konyhán..

Friss kérdés (elsõ szigetrõl):
- Mit kell tenni ahhoz hogy az õrök és a többiek tovább fejlõdjenek a következõ típusba (mercenaries,stb)?
- A következõ küldetésem az orosz "vezírt" kell megszereznem valami hiper-mixer használatával a büfészobámban. Ezt hogyan kell teljesíteni? Már 3 másik maffiavezér megvan és nem gyõzöm a 3 szuperkémet (akik felkerestek) állandóan, egymás után bebörtönözni (kinyírni még nem tudom sajna).
HELP PLEASE!

www.republiknet.hu

dronkZero
Mit kellene csinálnom, hogy átköltözhessek a másik szigetre?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lacee
bakker, fórumkeresõ... <#szomoru1>

bocsánat hogy megkérdezem de itt nincsen olyan forum ami az alias játékról szól??????????
thx. remélem igazad lesz

www.republiknet.hu

KÖszi szépen! <#worship>

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Lacee
mindegyik super agentnek megvan a maga mumusa: pl a "jócsajnak" át kell szabni az arcát a mûtõasztalon, a jackie chan-figurát meg el kell verni karatéban... a többire nem emlékszem, de leírják a korábban linkelt FAQban

Na úgy gondoltam adok még egy lehetõséget ennek a game-nek mivel annak idején nagyon tetszett VOLNA, ha nincs benne az a sok bug!Föltettem patch-t ráhúztam és elkezdtem játszani!Mit mondjak.Egyenlõre semmi idegesítõ dolog nincs benne mint régebben volt igaz még nincsenek is szuper ügynökök nekem velük volt csak bajom, mivel a második szigeten már nem tudtam ellenük mit kezdeni.ûTényleg vki írta hogy meg lehet õket ölni, csak azt felejtette el mondani hogy hol, illetve hogyan?Annyit tudok hogy a 2. szigeten, de ettöl többet nem.
Cormac: oda fognak állni szépen lassan!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Régebben amint formattálnom kellett, elveszett az alig elkezdett játék állása, de most ismét megpróbálkozom vele.
Lenne egy kérdésem:
Miért nem akarnak a guard-ok a full biztonsági ajtó elé állni õrködni? Csak a henchman áll állandóan õrt. Pedig megtisztítottam az ajtók melletti helyet is,, úgyhogy nem ez a gond.
Az alap játék van fent, patch nélkül.
HELP PLEASE!

www.republiknet.hu

vissza olvasni se kellett volna
tommmyv
A kérképen el lehet lópni ezt a cuccot a laborba kell fellálitani egy eredeti melett!

Nem. Én is itt vok de hogy minek azt ne kérdezd! 😊

Lacee
amint látod, igen

és hát lenne még 1 kérdésem:
ide senki más nem ír csak én mostanában????
egyépként 10 millám csak azé van mert nem tudom mi a küldetés, és hát....
pézt gyüjtök amúgy ott akattam el hogy nemtudom mit kell csinálni valami fake laboratoryan machine vagy mi a rák
Lacee
valószínûleg igen, de nézz utána 😊

amúgy csak angol végigjátszások vannak???
kösz lacee!!
Lacee
google-ben az egyik elsõ cím:

http://www.neoseeker.com/Games/Products/PC/evil_genius/faqs.html (itt kettõ file van, az egyik végigjátszás is)

és a játék hivatalos honlapján:

http://www.strategyplanet.com/evilgenius/TheGame/helpobindex.asp

Lacee
a VÉGLEG meghal az azt jelenti hogy nem tudod többet választani. ezért szép a nyelv, mert elég egyértelmû 😛

és amúgy a henchman ha végleg meghal hogy kell ugyanazt választani a térképen????
magyarítás?????
én a google-ban nem találtam végigjátszást nem tudnál mondani egy webcímet
Lacee
végigjátszás van egy rakat, keress rá a google-ban...

ha meg van már 7 millád, akkor úgyis vágod a játékmenetet, a küldetések nem valami bonyolultak 😊

ja, és még valami magyarítás??? végigjátszás??? hol vannak?????
tudja valaki hogy kell beirni a kódot???
helló! új tag vagyok szerintem klassz a játék épp most van nekem benne 7 millám, tudja valaki mi lesz a vége????????
Húúúú. Most játszottam vele!!! Megcsináltam amiket mondtál de.... Az volt a küldi hogy percenként 10000-et lopjak. Ok-mondtam én. Kiküldtem 10 katonát 1 helyre. na ott lökte is a témát csakhogy minden percben vagy 15 gépfegyveres katona érkezett a szigetemre.. húúú mondtamm. Az elsõ két hullámot megsemmísítettem de a többit már nem bírtam és igy felrobbantották a "kihalgatoszobát" és kinyirták az egyik embereim közül az összessett... Na innen lett volna szép visszahozni!!! Ha játszottam volna vele.. Ugyhogy most 1 hétig nem fogok játszani vele.. <#idiota>

NEm mert láma vok!!! én nem 1 éve játszok vele és nem fordítom le a szöveget ezért lóf*szt nem értek hozzá!! inkább megkérdezek egy olyat aki tudja mint hogy égjek!!

Lacee
vááá ne legyél már ilyen értetlen... a kaszt besorolást jelent, vagyis a harmadik típusú embert, csak nem jut eszembe a neve... de ha egyszer ismered a játékot akkor kisakkozhattad volna hogy mirõl beszélek, nem? 😛

Áhh. Azt tudtam hogy ott van csak azt nem hogy mi az... ja és a kaszt az mi is akar lenni vagyis milyen ember??