993
-
mark genius #953 A 9. objectnél tartok de nem tudom mit kell csinálni légyszi segítsetek. -
izé 23 #952 ti hol vettétek (rendeltétek meg)? Elküldenétek a cimet -
Ballard37 #951 Végigvittem!!! Cool a vége! -
Ballard37 #950 Hát köszi a sok segítséget megoldottam a problémát, sok minion kell csinálni, és így több lesz odalent is, így addig az 1 percig élni fog valaki odalent. -
Ballard37 #949 kinyiffantja a minionokat segítsetek!!! -
Ballard37 #948 Már a 9. ovjektumnál tartok, a rakétameghajtó tesztelésnél, de valahogy sehogy se sikerül, mivel azt se tudom, mit kell csinálni, mert állandóan -
#947 Ez egy tök jó játék, csak sajnos máig se tudtam rájönni hogy hogyan kell megparancsolni az embereknek hogy akasszák be a kinyúvasztott ügynökök hullazsákjait a hűtőkamrába. Asszem ez is volt az oka annak hogy abba kellett hagynom. Habár lehet hogy csak azért van mert nem szoktam hozzá a kategóriához. Nektek vszínüleg több szerencsétek lesz...
Aki jártas ebben a kategóriban feltétlen próbálja ki. Megalomániások előnyben... :D
UI.: Számomra talán legnagyobb hibája hogy nem lehet megtervezni a "gonosz zseniket". -
#946 notoriety azt jelenti, mennyire vagy veszélyes bűnöző (magyarul is létezik a notórius, megrögzött kifejezés). ha jól emlékszem, a világtérképnél jelzi az értékedet, de mivel kb másfél éve játszottam, lehet hogy tévedek :)
úgy tudod növelni, hogy minél több akciót viszel véghez a térképen. -
gaborcsaszar12 #945 cső
mathisrex te azt irtad hogy egy páján az emberkét csak akkor szerezhetem meg ha magas a notority-m.Micsoda ez a notority és hogy szerezhetek? -
Cormac #944 Várjuk. :) -
mathiasrex #943 még nem adok msn címet majd ha kész lesz
-
mathiasrex #942 ja bocs nem 3-mat hanem 4-et csináltam -
mathiasrex #941 Készítem a magyar végígjátszást még csak az első három objective ven meg de már haladok
-
mathiasrex #940 má meg van -
mathiasrex #939 az objectiv 5-nél hol vannak azok az infomációk? -
mark genius #938 magyarítást vagy legalább magyar végigjátszást tud valaki
-
Evil Genius #937 GYEREKEK A 2 OBIJEKTÍVBE MINEK VAN AZA LILA CIPŐS SXI CSAJ A REPTÉREN???
-
Evil Genius #936 észak amerika vagy dél nem tom pontosan de ott is van egy csá vó
XD -
#935 merre van az 5. emberke?
-
Cormac #934 Észak Amerikában?! :)
Ki is írja amúgy... -
#933 hello
merre van a world domination screen-en north america?
Segitsetek PLS!!
-
#932 bocs, zenéje -
#931 Meg Van a menu tenéje ha valakinek kell! -
#930 ez egy naon kira játék! -
mark genius #929 már meg van,azért kössz -
Cormac #928 Hát ha elmeséled mi a 3. objective feladata akkor lehet h tudok segíteni...de így nem tudom hirtelen melyik az.
-
Evil Genius #927 ok és kösz
-
mark genius #926 asszem 6 embert kell az asztalhoz ültetni 1. valahol Chinába van aszzem ott ahol az első technician fejlettségű embert lehet ellopni 2. asszem Asiaba van a 3.Americaba van a baloldali kék részén 4. a ruszkit meg kell törni úgy hogy a konyhán lévő mixerbe beleteszed 5. észak Afrikában van de őt csak magas notorityval tudod megszerválni 6. amikor a területedre worker féle emberek jönnek piros ruhába azokat mind ki kell nyírni(asszem 3 falka van)ez után megjelen az utolsó ember nem tom neked így lesz-e nekem így volt
ui: ha rájössz hogy a 3. objectivet hogy kell megoldani légyszi írj -
Evil Genius #925 mark kérlek segícs mért nem szól sz hozám kérlek segícs kösz.
-
mark genius #924 valaki az objective 3 utolsó feladatát írja már le légyszi hogy mit kell csinálni
-
Evil Genius #923 te márk kérlek segícs mert nem tok továb lépni a második obektíven na gyon ha tuc akor it a az msn - em [email protected]
kérlek segícs köszikee
-
Evil Genius #922 nekem meg a 2 obijekive kellene
aki tud az segícsen köszönöm megértéseteket
-
mark genius #921 légyszi segítsetek az objective 3 nál járok nem tom mit kell csinálni az utolsó feladatnál előre is kössz -
Evil Genius #920
Valki nem tugya hol ven a klónozó terv rajza
nagyon fontos lene nekem meg a magyarosításis hogy megércsek minden feledatot mert csak némejiket értem megf
-
Evil Genius #919 Valaki nem tud magyarosítást az Evil Genus hozz
ha valaki tud az írjon már köszönöm
-
mark genius #918 magyarítást tud valaki aki igen az légyszi írjon -
másikSGnick #917 JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ végre végigvittem a átékot! Azért kösz a helpet :) Nagyon király a vége, csak picit hirtelen az után a sok játékóra után. Komolyan hiányozni fog :D -
mark genius #916 csak kilép egy hibajelentés ikont rak ki és ennyi -
Cormac #915 Egyiptomban keresd. :) -
másikSGnick #914 Totemeket asszem úgy kell egyberakni, hogy jó kombinációban rakod egymás mellé őket! Rég raktam már össze, de arra emléxem, hogy vagy:
1. Ahol a lábak vannak mellette, oda rakod a következőt, vagy
2. Egy irányba nézzenek a fejek, és 4szög alakba kel őket rakni. Vagy valahogy így :) Qrva szöszmötölős, arra emléxem.
mark genius! hogy lép ki? lefagy, elbútol, csak kilép, vagy hogy? VGA milyen?
Bocs a két HSZért.