Evil Genius

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nem adok msn címet majd ha kész lesz
ja bocs nem 3-mat hanem 4-et csináltam
Készítem a magyar végígjátszást még csak az elsõ három objective ven meg de már haladok<#nezze>
má meg van <#nevetes2>
az objectiv 5-nél hol vannak azok az infomációk?
magyarítást vagy legalább magyar végigjátszást tud valaki
GYEREKEK A 2 OBIJEKTÍVBE MINEK VAN AZA LILA CIPÕS SXI CSAJ A REPTÉREN???
észak amerika vagy dél nem tom pontosan de ott is van egy csá vó
XD
Colton
merre van az 5. emberke?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Észak Amerikában?! 😊
Ki is írja amúgy...

www.republiknet.hu

Colton
hello

merre van a world domination screen-en north america?

Segitsetek PLS!!

Colton
bocs, zenéje

Colton
Meg Van a menu tenéje ha valakinek kell!

Colton
ez egy naon kira játék!

már meg van,azért kössz
Hát ha elmeséled mi a 3. objective feladata akkor lehet h tudok segíteni...de így nem tudom hirtelen melyik az.

www.republiknet.hu

ok és kösz

asszem 6 embert kell az asztalhoz ültetni 1. valahol Chinába van aszzem ott ahol az elsõ technician fejlettségû embert lehet ellopni 2. asszem Asiaba van a 3.Americaba van a baloldali kék részén 4. a ruszkit meg kell törni úgy hogy a konyhán lévõ mixerbe beleteszed 5. észak Afrikában van de õt csak magas notorityval tudod megszerválni 6. amikor a területedre worker féle emberek jönnek piros ruhába azokat mind ki kell nyírni(asszem 3 falka van)ez után megjelen az utolsó ember nem tom neked így lesz-e nekem így volt

ui: ha rájössz hogy a 3. objectivet hogy kell megoldani légyszi írj
mark kérlek segícs mért nem szól sz hozám kérlek segícs kösz.

valaki az objective 3 utolsó feladatát írja már le légyszi hogy mit kell csinálni
te márk kérlek segícs mert nem tok továb lépni a második obektíven na gyon ha tuc akor it a az msn - em [email protected]
kérlek segícs köszikee
nekem meg a 2 obijekive kellene
aki tud az segícsen köszönöm megértéseteket
légyszi segítsetek az objective 3 nál járok nem tom mit kell csinálni az utolsó feladatnál elõre is kössz

Valki nem tugya hol ven a klónozó terv rajza
nagyon fontos lene nekem meg a magyarosításis hogy megércsek minden feledatot mert csak némejiket értem megf
Valaki nem tud magyarosítást az Evil Genus hozz

ha valaki tud az írjon már köszönöm
magyarítást tud valaki aki igen az légyszi írjon
JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ végre végigvittem a átékot! Azért kösz a helpet 😊 Nagyon király a vége, csak picit hirtelen az után a sok játékóra után. Komolyan hiányozni fog 😄
csak kilép egy hibajelentés ikont rak ki és ennyi
Egyiptomban keresd. 😊

www.republiknet.hu

Totemeket asszem úgy kell egyberakni, hogy jó kombinációban rakod egymás mellé õket! Rég raktam már össze, de arra emléxem, hogy vagy:
1. Ahol a lábak vannak mellette, oda rakod a következõt, vagy
2. Egy irányba nézzenek a fejek, és 4szög alakba kel õket rakni. Vagy valahogy így 😊 Qrva szöszmötölõs, arra emléxem.

mark genius! hogy lép ki? lefagy, elbútol, csak kilép, vagy hogy? VGA milyen?

Bocs a két HSZért.
Nexagon! Nem kell felvenni az órát magasra, nincs értelme (szerintem) ha van elég embered. Nem éri meg a következményt 😊 Ha mégis így csinálod, akkor meg nézegesd a statokat, hogy mi másra fordítják még a "szabadidejüket" a népek, és azt csökkentsd, hogy elgyen idejük visszanyerni a statokat.

Cserébe segítsetek: Amikor a Crime Lordokat kell összeszedni, az a nyomi CIA ügynök, amelyik a "Níluson hajózik" az ugyan melyik területen van? Csak mert az a fránya Nílus 3 területen folyik át... Plottingolok én mindenhol, de nincs. Notoriety 56 (vagy több), ez is kell valamennyi hogy megtaláljam, ez elég?? Elõre is kösz.
a totemeket hogy kell egyberakni ????????????
légyszi segítsetek az objective 3 nál járok de valamijért mindig kilép e-mailben is jó addig is kössz.

e-mail:[email protected]
Ja a chat: HUMANZEE így fordították de nem jó(az angol bill miatt nálunk y) HUMANYEE ezt csak simán beírod és aztán Ctrl+S - robbanás/bombázás
Ctrl+C - 100.000$
Ctrl+A - Army of Darkness
Ctrl+O - összes felszerelés
Ctrl+M/N - Global Chaos be/ki
CTRL+T - összes csapda

HELP ME! Most kezdtem a játékot és az órával nem vagyok kibékülve! Állandóan halálra dolgozzák magukat és semmijen módon nem tudom rábírni õket a pihenésre. Az is jó ha MSN-ben elmondjátok.
Kösssz!
[email protected]

hogy kell öszerakni a totemeket csak egymásra kell rakni??????
gamerboy91
Egyáltalán lesz 2. rész?<#wilting><#guluszem1><#guluszem1>

mikor jön ki a eg 2?
Na?
Tud valaki egy használható és érthetõ cheat megoldást?
hi gondolom hülye kérdés de egyszerûen nem tok tovább jutni mert a hat manusz közül a fehér a barna és a rószaszín nem ül le hanem azt írja a lapja hogy " waiting" ha valaki tud plz segítsen mert elakadtam köszi RIcsi
Olvass vissza és megtudod. Már le lett írva.

www.republiknet.hu

Lenne egy kérdésem, mit kell csinálni az eleján amikor valami ruszkit kell bedobni a kajázó mixerébe?

Zsozsoooo
Haleee all!
Kéne egy kis segítség!
Most a második szigeten járok valami Világ káosz részben. Elkaptam az öt csákeszt ki is vallattam õket és most azt írja, hogy rakjak a hejükre diplomatákat! Ez eddig oké csak nem ad pontos helyeket csak ilyeneket hogy U.S meg Szovjet, meg ha meg is van a helye akkor hogy kell öket berakni? plotting vany hiding vagy mi?
Elõre is köszi!

tudtok küldeni végigjátszást ha igen akkor erre a cimre:[email protected]
nagyon jó ez a fórum sokat segített! köcce mindenki<#vigyor3><#alien><#vigyor2><#circling><#taps>
Lacee
a totem, ha össze van rakva mind a négy darab, akkor berakhatod egy forgalmas szobába, mert egyajta szuper-relikviakén mûködik, ami minden tulajdonságot növel (Endurance, Smarts, Attention, Loyalty)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
"Faking It: Sometime near the end of the first island, you will find the mission Steal the Cloning Chamber. Do this and place the chamber in your inner sanctum. Direct your Evil Genius to the chamber. After a few seconds, a clone of your Evil Genius will pop out. A group of assassins will try to kill the clone. Let them do it and you will experience a loss of Heat around the world."

magyarul, szerezd meg a klónozót, másold le magad, és hagyd hogy megoljék a másolatot a megjelenõ bárgyilkosok, így kisebb lesz a heated. 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mondjuk ezt specko, leforditottam... Van ott vmi öt is de ez tökmind1... Kevés volt a pénz.. küszködöm a 2. szigeten...

Lacee
nem kell ahhoz 5 klón, elég egy is, a lényeg hogy megöljék.