993
-
antijedi #593 akkor meg glossary... :) -
Rossi1 #592 Vágom..Köszi.. Azért azt ne hidd, hogy csak üres termeim voltak..:))) NÉzem én de az angolul gagyog és az írot angol valahogy jobban megy, mint a beszélt, na mindegy szövegértést is kell gyakorolni..:)
de neked kihallgatta őket rendesen, mert mondom nekem egyszerűen nem hajlandóak kihallgatni őket!!! -
antijedi #591 amugy nézd meg tutorialt sok mindent elmond :)
pl azt is hogy barakkban a lockerek száma befolyásolja hogy menyi embered lehet de attól hogy több locker van nem lesz több ember mert az emberképzős képernyőn meg kell adni miylen emberből menyit akarsz -
antijedi #590 kellenek a szobákba a megfelelő tárgyak is...
új emberekhez meg először rabolni kell belőlük egyet és ha azt kihalgatod a kihalgatója átváltozik oylan egységgé és utána már ő tudja a többieket kiképezni ha van a training roomban megfelelő eszköz -
antijedi #589 jah, sokkal jobban mint neked a gondolkodás... 8bár visszaolvasáshoz még az se kell...) -
Rossi1 #588 Na, ma szinte egésuz nap ezzel ajátékkal nyomtam...Nagyon király csak van egy-két dolog amit nem értek...Szóval első pálya, sziget. Most tartok ott, hogy meg kéne mutatnom a többi nagyarcúnak, hogy én vagyok a legfőbbik gponosz és meg kéne őket hívnom valami konferenciára, gondolom, hogy aztán majd jól behódoljanak nekem..:) DE, hiába építek meg minden szobát, pl. a tarining room-ot nem is használják, pedig 2 "tanítóm" is van... A másik hiába kapom el a fickókat a világ minden pontjáról egyszerűen nem akarják őket kihallgatni, pedig másodpercenként adok nekik parancsot rá! Ja, 18 embernél többet nem tudok felvenni, hiába van akkora barkom mint a Maracana stadion!!! Szóval ezeket nem értem. Nektek volt ilyen??? És hogyan lehet kiképezni a dolgoókat, hogy teknikusok vagy katonák legyenek?? Előre is köszi Rossi1 -
Rossi1 #587 Csaó!
Srácok, ha megzakkan egy munkásom akkor mit kell csinálni, mert én neddig nem találtam megoldást!!!:) És ott rohangál a generátoroknál, mint egy őrült(mondjuk az is). Egyébként minden értéke max-on van szóval nem értem...Köszi -
Zsoldos #586 egesz jolmegy mar a nagybetuk kezelese -
antijedi #585 az hogy olvass vissza -
Zsoldos #584 Hi!
A jatek elejen a fold nagy bunozoit meg kell hivni a szigetre. 3-at begyujtottem, a negyedikrol, az oroszrol azt irjak, a szigetemen cselleng. Nyakoncsiptem es bevagtam egy cellaba, de nem tudom kivegeztetni sem, meg vallatni sem. Mar nem emlekszem teljesen konkretan, a kuldetes a mess hall-t emlegeti. Kb mi a teendo? -
antijedi #583 Jah és ez szigoruan SPOILER!!! -
antijedi #582 amik a tréképen vannak:
ausztráliában van egy
egy másik északafrikában
és egy kubában...
csak ezek vannaka térképen a többi vagy egyből emgvolt vagy keresd a szigetedre "látogató" enemyknél :) -
#581 Valamiért nem nagyon akar complete lenni a kutatós missionom... :( nem tudjátok hol van a térképen a 3 kutatós feledat, mert 2öt már megcsináltam, de hiába plottingolom szét a vilégot sehol nem találok másikat :((( pedig már csak az hiányzik, még a notoritym is 200... -
antijedi #580 -
#579 Najó, legalább felpörög az EG topik ... -
antijedi #578 emlékeim szerint anno votl iylen topic és törölték is hogy csak ugy zugott ha jólrémlik, bár már nem nagyon emléxem a részletekre :D -
#577 Jah, amúgy sikerült megvalósítanom az 5letem ... (tudod a bannernél ... íme) :) -
#576 Hmuda ... szerinted őrültség lenne egy olyan topikot létrehozni, hogy "Itt OFFoljatok" ? :) Más topikot is szarrá offolták, aztán megfogalmazódott az 5let a fejemben. De ha az első ember akit megkérdek, azt mondja hülyeség, akkor nem nyitok ilyen topikot ;) -
#575 Na itt is megy az OFFolás ;) -
antijedi #574 hozta a mikulás ;PP -
#573 Én csak a térképet scrolloztam a galaxis széléig, mivel bugzott és mindig lefagyott mikor egy ismeretlen rendszerbe léptem. Elég gáz mert jó lett volna leszállni egy általáam felderítet bolygóra és megnézni a naplementét. -
#572 tul.képp nem is lehetett észrevenni a galaxis végét, mert mire eljutottál volna akár csak a közelébe is a "végének", lejárt a 10-12 éves karbantartása a hajónak, és kampec (kipróbáltam, nagy feeling az univerzum szélén üzemanyagot scoopolni a semmiből :)) -
#571 Nekem is az tetszett a legjobban. Valahogy a méretarányos naprendszerek, a viszonylag valós fizika, a bolygóraszállás mind mind tökéletesítettek egy remek játékot. A majdnem végtelenül nagy galaxisról már nem is beszélve. -
#570 szerintem a frontier (elite 2) a sorozat legjobbja! Ha anak megcsinálnák a remake-jét, modernebb grafikával meg pár kényelmi lehetőséggel... nyamm! -
antijedi #569 mellesleg már vagy fél oldalllal ezelött is durván off volt :DD -
antijedi #568 honnét tudod hogy az nem jól kitalált parasztvakitás? szvsz sehonnan :P
én már elég régóta "hiszem ha látom" alapon "várom" a játékokat..., ha kijön akkor elhiszem hogy kijött addig meg nem foglalkozok a fejlesztők faq-jával se nagyon :P -
#567 Épp ez teszi hitelesebbé. A DNF-ből csak kamuzás, parasztvakítás és végtelen szövegelés látszik, aminek láthatólag semmi alapja nincs (a screenek már rég érvényüket veszítették), míg az E4-hez van egy faq ami érdemleges infókat közöl. Persze ez már elég durván off. -
antijedi #566 tény de elite 4 ből még első engine-es sincsen :PPP -
antijedi #565 ezzel énis igy vagyok csak általában nekem amikor kedvem van akkor ugyan fent van de nem inditom el mert 5 perc után ugyis kilépnék mert vagy megunnám vagy elmenne a ked ideiglenesen, és mivel má tom hogy ez igy megy inkább fel se rakom potyára :P -
#564 De azok még 50 engine-el ezelőtt voltak. ;-) -
#563 Tulajdonképpen igen. Bár ez abszolút kedvfüggő. Volt hogy egy évig állandóan fent volt a gépemen a Frontier, aztán egy éves kihagyás és Elite-nek még a közelébe se mentem, aztán megint elővettem, megint hanyagoltam és így tovább. Valszeg mont épp a kihagyos korszakomban vagyok (ez főleg a kiábrándító szaggatásnak köszönhető amit a dosbox produkált). :D -
antijedi #562 amugy ez nem offtopic itt egy "csöpnyit" ?? :DDD -
antijedi #561 én ebben nem vagyok oylan biztos..., dnf-ből még shotok si voltak :PPP -
#560 Anynira már nem. már interjú is készült Brabennel, hogy mi az ábra. Nem árult el szinte semmit azon kívül, hogy készül, de mivel ez alig volt pár hete, öröm látni, hogy legalább életjeleket mutat (még mindig valószinűbb hogy valaha megjelenik mint a DNF). -
antijedi #559 énis ezt mondom hogy anyit jáccotam velük hogy már nem venném elő tehát te se vennéd elő, csak mondod hogyelővennéd de inkább lsuta vagy mint hogy elővegyed :P -
#558 elite 4 csak legenda , de mint minden legendának, van alapja :)) -
#557 Ej ej, ti még sose hallottatok a lustaságról? ;-)
Mellesleg inkább érdekel az Elite4, mert már mindegyik előző részt ronygyosra játszottam. -
#556 persze persze .. esetleg ha megcsinálom helyetted ne egyeztessek előre a titkárnőddel ? :]]] -
#555 nemtom sehonnan leszedni :[ -
antijedi #554 ehhh, mit pepecs? 3 kattintás azt felrakod rá a dost és kész...
külön gépet se könnyebb beüzemelni miatta...
(amugy magyarul te se akarsz már vele jáccani mert csak kifogást keresed :PPP)