993
-
Laci08 #633 És nem tud valaki frankó leírást a játékról?
-
Laci08 #632 Hali!
Segítsen valaki hogy hogyan lehet a játékban jó sok pénzt szerezni!MIt kell csinálni? -
#631 ha rendesen mentesz, külön névvel akkor nem írja fölöl, csak a 3 autosave-et. De hát más játék is így műxik, nem?... -
Rossi1 #630 Ja, ja...nekem is ez van pontosabban volt..:((( Mert a hugom is elkezdett vele játszani és rámenetett a gép az én mentéseimre!!!! Ezt nem hiszem el, hogy ilyen alpárian, sz...rul és elb...szottan legyen megoldva egy ilyen alap dolog, mint a mentés!!! Meg sem kérdezi, hogy akarod-e felülírni vagy nem...Autómatán volt de akkor is,teljesen más gonosszal volt szóval elvárható lett volna, hogy legalább nyit neki egy különálló file-t, most kárba ment egy egész napi melóm és hajnalom!!!!!! Pedig már egész jól álltam!
CSAPDÁK:
Én is azt csináltam, mint AntiJedi.A főbejárattal szemben fúvókák, jó sok érzékelővel elötte és egy hosszú folyosó(bevezetésnek) tele csapdákkal.Gáz, felbukkanó műkatona és fúvóka a végén, no meg kamerák és hangszórók!. De én úgy csináltam, hogy csináltam egy hosszú folyosót amin ezek voltak, még mielőtt elkezdődne a bázis érdemi része. Nem is jött be senki és nem került sokba se...:)Aki pedig ezeken is átillan azt meg le lehet kaszabolni, végtére is látod őket a radaron és akkor ALERT!!:))))) -
antijedi #629 én a főbejárathoz raktam iylen fuvós csapdákat amik elég jók mert ha saját embert kap el annak se lesz baja viszont a kellemetlenkedőket egész jó arányal kifujja a bázisodról :) -
antijedi #628 miket müvelek? elmondom a véleményem, erre való egy fórum, nem pedig arra hogy mindent megkérdezz ami már 50ezerszer le lett irva..., és mellesleg még mindig te rágódsz ezen ahelyett hogy szököévente inkább magadbanéznél... -
#627 antijedi joak szal haggyad buzoid -
Dankó #626 Szerintetek melyik a legjobb csapda amit érdemes használni,mert annyira idegesítő hogy folyamatosan jönnek az ellenséges kémek és kutatnak ezerrel, illetve melyik a legjobb megoldás a kivégzést elkerülendően? -
Zsoldos #625 Szerintem nyugodtan leszallhatsz az erkolcsi magas lorol, plane azok utan, hogy lattam miket muvelsz te ezen a forumon. -
#624 joez? -
Dns5000 #623 na megtalatam :P -
Dns5000 #622 hogy a fenebe kell megetetni Nikikat a orosz bergyilkost?
leutom, beviszik a dutyiba aztan kimegy :( -
antijedi #621 akik a szigetedre mentek azoknál kéne hogy legyenek...
katt rá minden egyes emberre és elvileg ott lesz melletük az ikon ami mutatja hogy őket kell kivallatni érte -
#620 Csak nem jön össze az 1es szigeten ez a kutatósdi... :( A térképen mind a 3 meglett, már vagy 4 titokos szupiügynök vadászik rám a térképen..., notoritym is az egekben emiatt még 100 notority növelő feladat a térképen..., a szigetemre nem jönnek olyanok akik hasznosak lennének a kutatásban... :((((( -
antijedi #619 miért? azis fontos szerepet jáccik ebben a forumban... 8szeirntem hozzászolások 90% vagy flamewar, vagy totális vitatkozás :P) -
#618 Viccet félretéve ... akkor ... Vitatkozás FOREVER :) -
#617 Jah nem ezt akartam :) -
#616 MIt csináljak ?! :) -
antijedi #615 1.
2.
végülis igen is meg nem is, néha jó, de viszont mivel ez sokszor iylen "vitatkozos" forum nem lenne jó ha megvltoztathatnád azt amit beirtál mert igy értelmét vesztené az egész :D
gondold meg mit irsz le és csak akkor küld el ha ugy látod hogy jó :) -
#614 Annyit még hozzáfűznék, hogy eddig két dolog hiányzott nagyon ezen a fórumon :
1, advanced keresés ... pl. topikban ...
2, edit post ... menő lenne, ha még egy ideig átírhatnám, ha vmit elrontottam benne (elírás, rossz link, új link kellene, stb.) -
#613 lemaradt a ":)" - asszem ez nagyon fontos -
#612 hát nem erről szól a topik ? Véleményeket megosztani másokkal a játék kapcsán -
#611 sráácok.... nemmá ! hagyjátok abba a vitát, holt fölösleges ezzel is pazarolni az oldalakat ;) -
#610 egyetértek, azért van az a szerencsétlen glossary, a videok meg a szájbarágós tutorial, hogy az ilyeneket megmutassa, mint pl a control room az országok felderítésére jó... kicsit oda kéne figyelni, és nem lenne ennyi kérdés.
azzal persze nem vitatkozom, hogy illik segíteni másokon, de milyen röhejes lenne, ha mondjuk naponta öten kérdeznék meg az asszociáció topicban hogy mit kell csinálni, amikor oda van írva... -
antijedi #609 amugy micsoda csoda hogy 3-4perced volt online és mégis azóta is folyamatosan probálod emgmagyarázni a hülyeséget :) -
antijedi #608 nemtom feltünt e de ha jogos a krédés akkor segitek énis, de ha süt belőled a lsutaság akkor old meg magad..., szvsz én többet segitettem ezen a forumon mindenféle embereknek eddig itt mint te valaha is fogsz, de csak azért mert te msot siecc hagy ne törjem már össze magam miattad...
és a 3-4 pewrc alatt amugy simán vissza tudsz anyit ovlasni ...
sőőőt! fetalálták a keresőt is már midnen bőngészőben van igy csak odlalanként kell keresned... -
Zsoldos #607 Kepzeld el epp kb 3-4 percem volt online azert siettem. Vannak emberek akik segitenek a masiknak, es vannak akik annyit mondjanak intezd el egyedul 'zzeg. Es vannak akik ezt meg meg is ideologizaljak. -
antijedi #606 mellesleg te meg amenyi időt és energiát forditotál rá hogy emgkérdeztd azalatt visszaovlashattál volna és 10szer megtaláltad volna minimum... -
antijedi #605 1. igen csak tudod ez hozzááállás kérdése..., ha normálisat kérdeznek látod hogy válaszolok és mindig is szoktam de it tnem 5ször votl ez hanem 50szer mert mindenki itt akad el
2. akkor menj inkább a silent hill4 topicba...
3. ha nem áltáln volna neki ezen problémázni és iinkább visszaolvasol (megkockáztatom meg se kérded egyből visszaolvasol) nem lett volna semmi offtopic..., és tudod mit? ha már 1000 emberből egy feltudja fogni hogy miért kell visszaolvasni akkor már megérte hogy minden topic ezzel van tele... -
Zsoldos #604 Hat az a baj, hogy te mar vetted a faradtsagot, hogy irj es pont ugyanannyi ido lett volna leirnod, hogy "hallgasd ki a konyhaasztalon". Nyilvan vissza is lehet olvasni 200 postot, sot meg ez a forum sem kene, hisz eleg keresessel meg lehetne talalni barmit a neten. Ennyi erovel ne is irjon senki semmit. Pl nekem az a szimpi ami a silent hill4 topicban megy. Akarki kerdez, valaki rogton valaszol neki, es csodak csodaja megsem ugyanazt irjuk le 10 postonkent. (max egy alap dolog elofordul 5x.. es akkor mivan? az 5 post az 500-bol.. inkabb azt olvasom, mint 5 olvass visszat) Es ilyen offtopic szemettel sem telik meg, mint ez a mi kis diskurzusunk. -
Dankó #603 Köszi -
antijedi #602 control room, minden területnek megvan hogy hány müködtetett controlpanel után látszódnak a pontos értékei -
Dankó #601 És azt honnan tudom megnézni milyen jó gy adott terület pénzügyileg illetve rizikóban? -
#600 A katona többet lop, küldj ki Guardot, vagy még magasabb képzettségüt, ha már van. Az se mindegy hogy melyik területre teszed ki öket, ott ahol több lovét szakítanak, nagyobb a rizikó, hogy kinyírják őket. -
Dankó #599 Sziasztok!Hogyan lehet könnyen és gyorsan pénzhez jutni mert mindíg kifogyok belőle.Itt mondtátok hogy küldjem el a workerek lopni de az olyan 2-3000 pénzt hoz percenként.Van jobb lehetőség avagy emeljem meg ezerrel a lopásra küldött workereket? -
antijedi #598 amugy a gondolkodáshoz annyi közve van hogy akinek van egy picike esze az visszaolvas és nem kérdi meg azt amit már mások megkérdeztek félmillioszor... -
antijedi #597 ha te nem veszed a fáratságot hogy visszaolvas mi miért vegyük a fáradtságot hogy rendesen válaszoljunk?
ugord át azt a 120 hsz-t vagy töröltesd egy moddal ha zavar... -
Zsoldos #596 Ennek megis mi koze a gondolkodashoz? Kb semmi. Ugyanannyi erofeszitessel, amivel idespammeltel gusztustalan 72-es betumerettel, esetleg leirhattad volna 2 szoval a valaszt, esetleg meg a topicnak megfelelo tema is lett volna. Amugy rohadt nagy orom itt visszaolvasni 120 elite -s full offtopic hozzaszolast.. -
antijedi #595 szsvsz omegat cseréld simára mert nekem is atim van de semmi iylen gondom nincs -
#594 Hali!
Haladok remekül a játékkal, de nagy hiányát érzem a Glossarynak.
Az a baja u.i., hogy hibásan jeleníti meg a szöveget. Vagyis hogy sehogy. Kijelölöm a témakört, és a bal felsp 2x2cm-be akarja belepasszírozni a sszöveget, ami ugye nem egyszerű dolog (nem is sikerül).
Volt valakinek hasonlója? Ati+Omega driver. LEhet, ezt kellene lecserélni.
Vagy nincs valakinek meg a Glossary .txt vagy hasonló, a játékon kívülről is olvasható formátumban?
A hivatalos oldalon sajnos nem talátam, a gamefaqs-on még nincs rajta.
Ja, és még valami: Az elfogott orosz kémmel mit kell csinálni? Valami mess hall-t emleget! Hiába viszem oda, nem eszik!