Nem szeret egyes AMD processzorokat a Windows XP SP2

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Érdekes módon nekem még semmi komoly problémám nem volt egyik Windows-al sem. Igaz ezek a problémák, amik most elõjöttek az SP2-nél nem lettek volna szabad, hogy bennemaradjanak (csak tudnám, hogy mit csináltak az elmúlt 3 hónapban, amióta csúsztatják a megjelenését).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A trendet meg a divatot meg utálom: pl. az a trend hogy mindenhol a win-t oktatják, pedig nem kéne, meg az a trend hogy az embereknek nem kell gondolkodni, majd gondolkodnak helyettük nagy cégek/hatalmak. Ez persze hogy ide vezet...

Nekem a haverjaim errõl nem mondtak semmit, magam sikerült rájöjjek 10 év win-szenvedés alatt hogy ez lomtárba való áthelyezést igényelne normális körülmények között. Áztán észrevettem hogy sokan mások is így vannak ezzel és nem biztos hogy mindegyik lámer, sõt sok köztük a "szakmai" emberke.

WÁÁÁÁÁÓÓÓÓWÁÁÁÁÁHH!!! Mekkora fizetett emberrel állunk itt szemben kéreeeem!!! Hallotta a haverjaitól hogy nem kap fizuemelést az ms MO-nál ha nem védi a szar windózt ezerrel minden kritikától (ez kb a 10milliomodik kritika volt...)WÁÁÁÁÁÓÓÓÓWÁÁÁÁÁHHÓÓÓÓÓÓ haveeer😊)))
Mondjuk nemtudom olvastad e eddig a hibákról szóló híreket, mert az nem igényel vagányságot hogy az ember ezekután ilyeneket írjon. Engem azért késztet ez itt írásra mert már idegesít nem azért mert vagány vagyok.
Már ki is törölték a hozzászólásainkat a másik topikban, pedig állítólag szabad a véleménynyilvánítás és fõleg a puszta kérdezés.Ki is itt a kemény gyerek?
Mintha a winetek valamire is jó lenne. Egyre szánalmasabb. Gratula...

riska1982
"Újabb problémák merültek fel a Windows XP operációs rendszerekhez nemrég kiadott 2-es szervizcsomaggal kapcsolatban"
Mintha ez annyire meglepõ lenne!

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

RangeR
WáááááááÓÓÓÓÓÁÁÁÁ!!! Mekkora számtek zsenivel állunk itt szemben kérem!! Hallotta a haverjától, hogy most az atrendi, hogy szídjuk a windowst és õ is szídja akkor ezerrel, mert az olyan vagány!! WáááÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ-az ámulattól haver!

"Hiba a Mpegport.sys-ben" ... de legalább fedte volna a k. valoságot"

"Hiba a %:\WINDOWS könyvtárban. Inkább ez fedte volna le a valóságot...

Úgy néz ki egyre jobban kell érteni a nagy "szakértõknek" a winhez hogy legalább nekik mûködjön😊) Legközelebb már az lesz a duma, hogy minden user hülye aki nem bírja átprogramozni úgy hogy a tûzfal is benne legyen meg az nx is és mégis kifogástalanul mûködjön. A sok lámer meg menjen Linuxra szenvedni😊) LOOOOOOL.

Szerintem bizonyos funkciók kikapcsolása helyett már a WINDOWST KÉNE VÉGRE KIKAPCSOLNI!!!!

arty
és ez miért az sp2 vagy az amd gondja?

látom sg.hu, megy ám a szenzáciohajhászás ezerrel 😞 lámák ...

gondolom az gyenge cim lett volna, h "Hiba a Mpegport.sys-ben" ... de legalább fedte volna a k. valoságot .... blikk-gamez.hu 😞

Forza.

← ElőzőOldal 6 / 6