Nem szeret egyes AMD processzorokat a Windows XP SP2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk, nem fogok leállni veled vitatkoznni, meg lasajnálni, ahogy te tetted
számodra csak egyféle világ van egyféle válasszal, élj benne boldogan
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csakhogy rám mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy winfan vagyok, mégis igaz rám ez a pár sor

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Egyébként lehet hogy hasznos dolgot csinált, ugyanis a túlzott technikai fejlõdés is lehet veszélyes a világra. Gondold el ha nincsenek ilyen parazita cégek, már hol tartanánk. Monitor helyett minden háztartásban hologram:), kockacukor méretû szgépek, semmi fagyás, észre sem vanni a mûveletvégzéseket, a szemünkkel írányítanánk a kurzort a 3dimenziós térben:). Teljesen virtuális életstílus. Szerintem nagyon hülye dolog lenne. Ehelyett most még szerencsére el lehet vonulni a szoba nyugodt szegletébe könyvet is olvasni, nem fertõzött teljesen mindent meg az informatika. Ilyen szempontból lehet hogy az ms a fejlõdés visszatrtásával sokmindentõl megment minket:)
:)))Hol látsz te itt akát EGYET IS???
Visszaolvasva ez a hasonlatom itt tényleg neméppen kifogástalan, inkább a zenei iparhoz lehet hasonlítani. A szar zenét azzal az indokkal nyomják a nép pofájába, hogy erre van igény. Csakhogy az igényt megteremtették a színvonalcsökkentéssel, amihez a tömegek hozzászoktak. Így lett ez is ördögi kör. Igényesebb zenét sem nagyon hallani manapság, de azért az emberek kezdik ezt is élvezni. És ez nemcsak ízlés dolga, az aki tényleg szereti a zenét nem véletlen hogy nem hallgat ilyeneket. Az ms valami hasonló módszerre épülve tudja a nép pofájába tolni ugyanazt a kacatot már elég régóta. De ennek nemtudom miért is kéne örülni és minek kéne annyira elfogadni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az átlagember számára elfogadható volt? Hát végül is mûködött!
Ott állt minden ember mögött egy gumibotos rendõr, hogy fejet hajts a rendszer elött? Hát nem mert, az ecceri "júzer" el volt a rendszerrel.
Mi történt ha alternatívát kerestél? Akkor kezdõdött a vesszõfutás!
Ehhez a van alternatíva, nincs alternatíva kérdéshez meg annnyit:
Szerintem nincs reális alternatíva, most már nincs!!!!
És ez a gáz.
Divid et impera.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajnos nem...errõl a te összes hozzászólásod szól, amit valaha is cikk-el kapcsolatban olvastam az sg-n :)
Ha valaki megszokik egy OS-t akkor némi szakértelemmel tudja használni, ismeri a hibát, ki tudja védeni. Ez mindegyikre igaz, vannak érvek -- pro/kontra -- de egyik sem a megtestesült tökéletes megoldás.
Ha netán a cikkrõl vitáztok, akkor annyit hadd fûzzek má hozzá, hogy ebben a formában a cikk eléggé sucks. Meg amikor valaki azér nyáladzik a kékhalálra, mert kituggya milyen HW/driver páros fekszik el az OS alatt.
Mellesleg ipar. A fejlesztések nagy hányada nem az IT szakértõkre, hanem a lúzerekre épül. Van aki éppen arra épít, hogy no bakker ez mekkora egy elvakult anti-win társaság, oszt jól megvágják a jónépet egy állati gázos support-szerzõdéssel, de a szoftver ingyé van. Ha elég pofátlan, akkor jó nagyot fog kaszálni. Az MS "ellenfelei" ezzel a hozzáállással szedik meg magukat, amitõl egy eltaposott csigánál értelmesebb ember nem fog ráélvezni az alternatívákra.
Laci, Janek81 soha a büdös életben nem fogjátok egymást meggyõzni a másik igazáról.
Mike: Öröm látni egy hozzáértõt is :)
Csak, hogy én is beleszóljak :)
Egyszerre használok Debiant és Win-t. Ha játszani akarok akkor net off és boot windows (kevés hangulatom van antivirust,tûzfalat,anti-spy programokat telepiteni) . Ha pedig dolgozni, netezni akarok akkor boot debian. Azt azért halkan megjegyezném, hogy Linux alá megtaláltam szinte minden program alternativáját és nem került egy vagyonba. Igaz ezek a programok nem a "és most nyomja meg a bal egérgombot" kategória :))
Sajnos manapság mindenki szakinak tartja magát aki egy windowst fel tud telepiteni. Namost erre a 8 éves unokatesóm is képes.....
Üdv,
Magnetic
Ugye észrevetted hogy ezt hülyeségbõl írtam:))) Ez egy winfan emuláció...:)
"A vaknak hiába magyarázod, hogy milyen szín az a kék, a kamikázénak hiába magyarázod, hogy milyen értékes az élete stb."
Hát igen. Errõl szól ez a topik is...
tessék
és ez igaz is
sõt van olyan haverom, akinek 5 éve! ugyanaz a win98-a van, és egyszer nem telepítette újra, pedig az eredeti gépbõl csak a kisflopi maradt meg
Szal sok hibája van a winfosnak, de azért nem igaz, hogy ne lehetne használni.
Arról nem beszélve, hogy az elmúlt 15 évben a MS nem keveset tett le az asztalra, hogy eljutott a világ oda, ahova
Világosan leírtam hogy nem ezzel van a gond, hanem ahogy a win ezt "kezeli", ha ezt egyátalán kezelésnek lehet nevezni.
hagyd, ebbõl a mondatból is látszik, mennyire ért hozzá
Próbáld ezt észben tartani! Ha nem megy, írd fel egy PostIt cetlire és ragaszd ki a monitorodra! És hogy miért nem reagálok az üzeneteidre? Egyszerû. A vaknak hiába magyarázod, hogy milyen szín az a kék, a kamikázénak hiába magyarázod, hogy milyen értékes az élete stb. Vond le a konklúziót!
miért nem mondjuk OS/2-t, vagy mmondjuk Mac-et?
nem kényszerít semmi, csak te hiszed.
áldassék ezért az ms neve!
újra van munka, lehet megint jó sok pénzt elkérni winfos rendszerek pátyolgatásáért. a különbözõ spyware és egyéb fiinomságoknak szintén megvan ez a jótékony hatása :)
illetve azért, mert a Linuxot nem ismered, fel sem bírtad rakni
ne is használj linuxot, mert nem való neked
a "nem fér el a vinyómon" meg különösen LOL

miért nem javítják ki inkább ezt?
Neked meg csak egy menubol kell kivalasztani, hogy mi kell. Ehez kell egy kis szakertelem, de hamar meg lehet tanulni.
Ami meg az alternativakeresesedet illeti, nem biztos, hogy azert nem valasztottad pl. a *BSD-t, mert szar, hanem mert pl. nem tetszik a felulete. Meg nem art egy kicsit elore utananezni. Ido kerdese az egesz. En is csak kb. 5-odik alkalommal kezdtem veglegesen Debiant hasznalni.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ja és Pheel bácsi estére szerintem törölni fogja ezeket, mert ez flame és lehet lezárja a fórumot. És én leszek majd a hibás!