Nem szeret egyes AMD processzorokat a Windows XP SP2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"az vajon miért tûnik úgy egyeseknek, hogy a MS fizetett embere..."
HÁT EZAZ!!!

Hajrá!

"A Windows-t csak úgy nem istenítik." - Ó de nem ám. Ahhoz érdekek is kellenek...

Hajrá. 😉
Nekem 900-as celeron zakatol a gépemben, három darab 128-as, 100 herces RAM-al. Érdekes módon mindenféle videó, zene, sõt DVD vígan megy rajta. Persze ki kell lõnöm néhány dlgot filmezéskor, de ez kizárólag a gyenge gépnek köszönhetõ, és ezért nem a windózt zidom. Meg egyébként is, mi a francnak futna más a háttérben, ha egyszer filmet nézek? Konvertálni vagy egyéb gépigényes dolgokat nem fogok futtatni, amíg megy a film, mert eleve az megöli, a film már el se indulna. De könyörgöm, ez miért a windóz hibája? Ha teszek alá egy fokkal jobb vasat, máris megszûnik, és lehet konvertálni filmezés közben, meg futhat ezer prg a háttérben...

A driver gondot is kitárgyaltuk ár azt hiszem. Ezt is a windózra fogják, holott az a driver nincs normálisan megírva, sõt ezer éve a kutya nem használja...
Érdekes, pont a fordítottja szokott lenni: a "májkroszoft száksz" típusú emberek szokták lenézni a Windows-t használókat. De ezt ebben a topikban ugye nem kell senkinek magyarázni.

A Windows-t csak úgy nem istenítik. Ez inkább más op.rendszerek felhasználóira igaz és olyankor is a Win ellenében. Az más kérdés, hogy egy ilyen op.rendszeres hitvitában ha valaki érveket hoz fel a Windows mellett, az vajon miért tûnik úgy egyeseknek, hogy a MS fizetett embere...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Vagy a mások által írt driverért is a MS a felelõs?"
1001-edszer: resetelés egy drivertõl. Ez neked jó oprendszer????

Általános problémákról beszélek a szar hw is ki lett beszélve egy csomó topikban. Egyébként ezekrõl a fos pécé is nagyon tehet.

Jajj de komolyak lettünk hirtelen. Olvasd el újra oda van írva hogy: "Jobb lenne ha azt írnám hogy: ...?"

"Miért az az érzésem, hogy a te negatív tapasztalataidat szeretnéd viszontlátni másoknál is? A probléma pedig az, hogy másoknál (itt most milliós nagyságrendû számra kell gondolni...) megy vígan, gond és hibaüzenet nélkül"
Aha! Nézz körül csak a neten aztán majd látsz milliókat akik nem biztos hogy olyan nagyon elégedettek. Ez egyszerûen nem igaz...

Márpedig amit itt leírtál, bizny-bizony, egyéni problémának tûnnek, nem pedig általánosnak. Vagyis szar a hardvered és/vagy a hozzá való driver. Erre nem is gondoltál? Vagy a mások által írt driverért is a MS a felelõs?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Inkább ti nézitek le azt aki nem feltétlenül hisz a win kikezdhetetlen használhatóságában. Ti szoktatók gúnyosan "szakértõzni" pedig a winfanok sem bizonyították itt a hozzáértésüket.

Röhögni fogsz: én nem.

A legutolsó vírus, ami az itthoni gépen volt, a Michelangelo, pedig megy itthon a fájlcsere, mint állat. Frissítéssel és értelmes nethasználattal elkerülhetõ.

Én beszélek mellé? Figy, most értelmes érveket sorakoztatunk és próbálunk normálisan megvitatni egy dolgot (amit majdhogy lehetetlen), vagy baromkodunk? Mert ki írta, hogy "azt a mondatot hülyeségbõl írtam"... Kicsit több komolyságot, ha lehet, és a szmájlik azért vannak, hogy használd, ha viccelõdni akarsz.
A Linux terjed, és hidd el egyre többen látják benne azt a fantáziát!

Te még több érvet látsz. Én nem ezen kezdtem. Én mér nem nyelem le ezeket az általam winnelk megismert problémákat. A szar termék meg azért kell mindig mert egyesek úgy tesznek mintha nem fognák fel. Szerinted milyen multitask az, ahol egy szar háttérben futó néhány kbyteos program meghiúsítja a videolejátszást, kb 256Mb rammal, milyen dma az, amikor lemezkezelés van de egy rohadt mp3 is akadozik másfél Ghz mellett és miért lehet egy jól megválasztott programmal, vagy driverrel hazavágni rendeltetésszerûen más programokban lévõ médialejátszást a resetelésig. Persze erre lehet azt mondani hogy másnak nincs ilyen gondja, csakhogy nem mindenki használ mindenféle programot.

Nekem semmi bajom a windózzal, feltelepítettem és ami NEKEM kell az fut rajta, be tudom állítani rendese, úgyhogy nem fagy le, csak biztos a sok lámer csesz el valamit, ez még nem az ms hibája.

De mondom nekem hiába írtok ilyeneket én nem veszem be. Ez csak szûk látókörûségre utal. Teljesen kezdõk beveszik.

Hát akkor tisztázzuk. A Windows szerinted egy szar, gány, hulladék, dedósoknak való komolytalan op.rendszer. Te meg azt sem hiszed el, hogy ezt be lehet lõni rendesen. Miért? Olyan bonyolult volna?

Miért az az érzésem, hogy a te negatív tapasztalataidat szeretnéd viszontlátni másoknál is? A probléma pedig az, hogy másoknál (itt most milliós nagyságrendû számra kell gondolni...) megy vígan, gond és hibaüzenet nélkül.

Nyílvánvaló, hogy a windóz felhasználókon belül is vannak bizonyos szintek. De a hangsúj azon van, hogy adj oda egy sz.gépet még nem látott embernek egy formázott vinyót, alá egy gépet meg egy linux és windóz telepítõ CD-t. Kíváncsi vagyok, melyiket fogja elõbb felrakni és melyiket lövi be elõbb, hogy használni is tudja az alap funkciókat.
Max. neked.

Az általad lenézett Windows-júzerek erre is képesek. És ez a hozzáértés, nem pedig a feltelepítés. Igen, arra 8 éves unokaöcsök is képesek. Rendesen belõni viszont nem.

Valami oka csak van, hogy rajtam nívül még néhány millióan windózt használnak, a fejlesztõk meg windóz alá dolgoznak. Ha látnának fantáziát a linuxban, akkor nem tudom elképzelni, hogy mi vagy ki állíthatná meg õket.
Igen, a linuxot bonyolultabb belõni. Sõt, van, aki egyáltalán nem is képes rá, a windózt ezzel szemben tökéletesen saját magára tudja szabni, még aki nem is ért hozzá.
Én már soroltam pár dolgot a windóz mellett, de tõled még nem hallottam ilyesmit, hogy miért lenne jobb a linux... Szal nem tudom, miért kell mindig hozzátenni, hogy "szar termék"... Én nem mondom a linuxra, hogy ilyen szar meg olyan szar. Biztos van jó oldala, amit elismerek, de a windóz mellett még mindig jóval több érvet látok.
😊))Most meg már teljesen mellébeszélsz😊)) Ez jó valamire?

Ja, persze, én is csak hülyéskedek, egyébként linux alól vagyok. LoOoL
Pedig Lola írta hogy a telepítésnél bele kell merülni a win mélységébe, nemcsak a next-eket nyomkodni. Õ pl. értvén hozzá ki tudta venni az új xp felületet telepítés elõtt. Most akkor kell is hozzá szakértelem meg nem is mi? A nagy winfanok...

"Sajnos manapság mindenki szakinak tartja magát aki egy windowst fel tud telepiteni. Namost erre a 8 éves unokatesóm is képes....."

Pont ez a lényeg. 😊
Nem nagyon volt még szó a csillivilli windóz felületrõl, úgyhogy ezt nem értem...
Mondd azt, hogy te nem használsz vírusírtót/tûzfalat netre kötött windózon. 😊 Na, ez a LoOoL 😊
Ezzel a felfogással sajnos továbbra is mindenhol win lesz.

Ja ha már a belövésnél tartunk: A Linuxot bonyolultabb belõni, de azt egyszer kell és utána rendeben. Windowsnál teljesen lutri dolog ez is...

Nem egyszer leírtam már, hogy miért használok windózt. Mindenki erre fejleszt, erre írják a programokat. Alternatíva talán van, de miért adjam a talánt a biztosért?
Jó nem kell a reklám, úgy néz ki már kihalt a csatatér nem érdekel senkit. Kár ezt a sz@rt fényezni ez a lényeg, ezt kéne már felfogni. Persze szar terméknek nagyon kell a csillogtatószöveg, tudom én...

Halotál már a Ghostról, vagy a Acronis True Imagerõl? Egyszer kell csak jól belõni a windózt, lemented és kész. Ha valami gond van, visszatöltöd a beállítgatott rendszert fél óra alatt.
"ellenérved egy homályos célozgatás volt valamilyen multimédia alkalmazásra, ami nem futott az általad megfelelõnek tartott módon."

Csak ez az általam megfelelõnek tartott mód már kb. 19-20 éve megvalósult nem windows rendszereken...Hát ez megint mi ha nem LOL?

Ha hiszed, ha nem, nekem olyan program nincs a gépemen, amit a windózba épített szolgáltatások is el tudnak látni. Pl lejátszónak a Windows Media Playert használom zene/film lejátszásra. Fent van az ace kodek csomag és mindent lejátszik. Levelezésre az Oultook Express van beállítva, stb... Szal amiket a MS ad, azzal nincs baj, de nincs is egy telepítõn öt féle egy programból.
Mike úgy látszik megsértõdött. Ugyan nem tudom minek. Lehet hogy ide már nem nagyon jön vissza....

Nem olvasol elég figyelmesen. Fel tudtam rakni néhány nap küszködéssel, talán egy hét is volt. De egy óránál tovább nem nagyon volt fent, mert kezelhetetlen egy olyan számára, aki egyedül, segítség nélkül próbálja megérteni.
"És egyébként jól megfogtad a lényeget ("csak biztos a sok lámer csesz el valamit"), ésszel történõ géphasználattal még a túzfalat és a vírusirtót is meg lehet spórolni, elég, ha frissíted a Windows-t."

Ez meg ezzel mond ellent, de nem gond. Mindig a nagy winszakértõk jönnek azzal hogy õk tudják kezelni, mert értenek hozzá.

Úgy látszik nem Mike, hanem te nem értetted hogy azt a mondatot hülyeségbõl írtam. Persze hogy a windóz-szolgáknak tetszik, mert eddig is csak ahhoz hasonló mondatokat tudtak írni.

Az én, és hozzám hasonlók lúzersága egy nagyon fontos jó pont a windóz mellett. Mert a windóz ugye a felhasználóbarátságot hivatott képviselni valamilyen szinten, amit bárki, bármilyen lúzer tud használni. Ez a linuxra egyáltalán nem igaz. Sokan, köztük én is, pl ezét nem használunk linuxot. Ha egyszerûbb lenne, részemrõl akkor sem, de így pláne.
Jó demagóg reklámszöveg volt. De mondom nekem hiába írtok ilyeneket én nem veszem be. Ez csak szûk látókörûségre utal. Teljesen kezdõk beveszik. Az meg dehogynek a windóz hibája hogy van olyan driver/programhiba hogy annak hatására sorozatosan újraindul. Ez egyszerûen lol.

Azért maratam a windóz mellett, mert nem kell különösebb szakértelem a használatához. Nekem arra nincs idõm, hogy leálljak drivereket írni, meg egy notepad megnyitásakor jeszót beírkálni. Folytathatnám azzal, hogy gyakorlatilag mindenki windóz alá fejleszt. Aki esetleg linuxra, valszeg anak sem a linux a fõ profilja. A kifejezetten linuxra fejlesztõk meg nagyon kevesen vannak. És még sorolhatnám az érveket, de nincs értelme...
Ezért nem értem mi szükség erre a silányságra. Ettõl lenne számomra egyféle világ egyféle válasszal?

Mondjuk lehet, hogy nem egyféle világ létezik számodra, csak az nem derült ki, hogy milyen az a világ. Mert semmi másról nem szólt a topik, minthogy egy nem MS-gyártó driverhibája kapcsán te minden sz*rnak elmondtad a Windows-t. A legkonkrétabb ellenérved egy homályos célozgatás volt valamilyen multimédia alkalmazásra, ami nem futott az általad megfelelõnek tartott módon.

Nekem semmi bajom a windózzal, feltelepítettem és ami NEKEM kell az fut rajta, be tudom állítani rendese, úgyhogy nem fagy le, csak biztos a sok lámer csesz el valamit, ez még nem az ms hibája.

Jelentem, ez a kijelentés rám is igaz. (Meg még sokmillió emberre, de biztosan õk is hülyék, hogy ilyen sz*rt használnak.)
Hozzá kell tenni, hogy én lusta winfan vagyok, aki csak azért, hogy májer csávó legyen, nem teszi az életét komplikáltabbá azzal, hogy a jól bevált helyett hót ismeretlennel kísérletezget állandóan. Tudod, én a számítógépet nem önmagáért használom, hanem meghatározott célra. (Bár, hozzá kell tennem, hogy évente egyszer rámjön, hogy na jó, csekkoljuk le a Linuxot, de aztán pár nap használat után elmúlik.)
És egyébként jól megfogtad a lényeget ("csak biztos a sok lámer csesz el valamit"), ésszel történõ géphasználattal még a túzfalat és a vírusirtót is meg lehet spórolni, elég, ha frissíted a Windows-t.

Pont ezt mondom én is. Akkor miért mindig a windózt hozzák ki bûnsnek?
Ezt nem értem. Még véletlenül se kapcsolódik ahhoz, amire válaszoltál.
Bocs, de én csak most regeltem ide, és nem fogom átbújni az egész fórumot, hogy hol, mikor és miért fikáztad a windózt...
Miért írnám, hogy szar, képtelenség beállítani, és állandóan lefagy, ha ez nem igaz? Nekem speciel a világon semmi bajom vele. Amikor újra is kell rakni, az azért van, mert én szétcseszem minden baromsággal. Régen mániám volt minden szart feltelepíteni. Ez lefekteti a windózt, de továbbra sem a windóz hibája, sokkal inkább az enyém, hogy minden baromságot kipróbálok, amire nincs is szükségem.
Meg most hiába kezdenék itt el diplomatikuskodni, hogy a win sem olyan rossz meg ilyenek, mert az alternatívák sokmindenben legalább tudjak azt mint a win, sokban meg lekörözik. Ezért nem értem mi szükség erre a silányságra. Ettõl lenne számomra egyféle világ egyféle válasszal?

Heh. Kérdés mely hardwer cégeknek. A Tajvani dzsunkáknak biztos.

Veled ki vitatkozot??
Ehe😊 Nem te vagy az a Mike, akivel régebben elég csúnya politikai vitákba keveredtem a polfórumokban?😊))