Nem szeret egyes AMD processzorokat a Windows XP SP2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HÁT EZAZ!!!
A driver gondot is kitárgyaltuk ár azt hiszem. Ezt is a windózra fogják, holott az a driver nincs normálisan megírva, sõt ezer éve a kutya nem használja...
A Windows-t csak úgy nem istenítik. Ez inkább más op.rendszerek felhasználóira igaz és olyankor is a Win ellenében. Az más kérdés, hogy egy ilyen op.rendszeres hitvitában ha valaki érveket hoz fel a Windows mellett, az vajon miért tûnik úgy egyeseknek, hogy a MS fizetett embere...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
1001-edszer: resetelés egy drivertõl. Ez neked jó oprendszer????
Aha! Nézz körül csak a neten aztán majd látsz milliókat akik nem biztos hogy olyan nagyon elégedettek. Ez egyszerûen nem igaz...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A legutolsó vírus, ami az itthoni gépen volt, a Michelangelo, pedig megy itthon a fájlcsere, mint állat. Frissítéssel és értelmes nethasználattal elkerülhetõ.
De mondom nekem hiába írtok ilyeneket én nem veszem be. Ez csak szûk látókörûségre utal. Teljesen kezdõk beveszik.
Hát akkor tisztázzuk. A Windows szerinted egy szar, gány, hulladék, dedósoknak való komolytalan op.rendszer. Te meg azt sem hiszed el, hogy ezt be lehet lõni rendesen. Miért? Olyan bonyolult volna?
Miért az az érzésem, hogy a te negatív tapasztalataidat szeretnéd viszontlátni másoknál is? A probléma pedig az, hogy másoknál (itt most milliós nagyságrendû számra kell gondolni...) megy vígan, gond és hibaüzenet nélkül.
Az általad lenézett Windows-júzerek erre is képesek. És ez a hozzáértés, nem pedig a feltelepítés. Igen, arra 8 éves unokaöcsök is képesek. Rendesen belõni viszont nem.

Pont ez a lényeg. 😊
Csak ez az általam megfelelõnek tartott mód már kb. 19-20 éve megvalósult nem windows rendszereken...Hát ez megint mi ha nem LOL?
Ez meg ezzel mond ellent, de nem gond. Mindig a nagy winszakértõk jönnek azzal hogy õk tudják kezelni, mert értenek hozzá.
Mondjuk lehet, hogy nem egyféle világ létezik számodra, csak az nem derült ki, hogy milyen az a világ. Mert semmi másról nem szólt a topik, minthogy egy nem MS-gyártó driverhibája kapcsán te minden sz*rnak elmondtad a Windows-t. A legkonkrétabb
ellenérved egy homályos célozgatás volt valamilyen multimédia alkalmazásra, ami nem futott az általad megfelelõnek tartott módon.
Nekem semmi bajom a windózzal, feltelepítettem és ami NEKEM kell az fut rajta, be tudom állítani rendese, úgyhogy nem fagy le, csak biztos a sok lámer csesz el valamit, ez még nem az ms hibája.
Jelentem, ez a kijelentés rám is igaz. (Meg még sokmillió emberre, de biztosan õk is hülyék, hogy ilyen sz*rt használnak.)
Hozzá kell tenni, hogy én lusta winfan vagyok, aki csak azért, hogy májer csávó legyen, nem teszi az életét komplikáltabbá azzal, hogy a jól bevált helyett hót ismeretlennel kísérletezget állandóan. Tudod, én a számítógépet nem önmagáért használom, hanem meghatározott célra. (Bár, hozzá kell tennem, hogy évente egyszer rámjön, hogy na jó, csekkoljuk le a Linuxot, de aztán pár nap használat után elmúlik.)
És egyébként jól megfogtad a lényeget ("csak biztos a sok lámer csesz el valamit"), ésszel történõ géphasználattal még a túzfalat és a vírusirtót is meg lehet spórolni, elég, ha frissíted a Windows-t.
Ehe😊 Nem te vagy az a Mike, akivel régebben elég csúnya politikai vitákba keveredtem a polfórumokban?😊))