Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1páran már írták ezt<#vigyor1>..Sztem ki lehet mosni belõle, lehet elsõre nem jön ki de 20adjára lehet<#crazya>
szucsy89
összefirkálták...így már nem is kell <#idiota>
képt!
<#vigyor4>
Eladó egy dedikált angol válogatott mez. Beckham, Rooney, Owen, Lampard, Gerrard, Neville, Scholes, Cambell, James, A Cole és King írta alá. Akit esetleg érdekel pü.
Még nem biztos hogy eligazol de egy közép csapatban biztos kezdõ lenne.

vmvr
honnan tudod?😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zenszkij
Majd ül a cserepadon sajnos

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vmvr
#1034, mintha ezt egyszer láttuk már volna-.-

ez már reklám, nem mintha az nem lett volna az

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
Katt!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180064

persze, h nem, bár fordított esetben mi is ezt mondanánk sztem 😊
érdekes, h szóba se került a köztes eset, az egymás elleni meccsek eredménye, mivel abban is mi vagyunk a jobbak...
mi kell még??? álljunk ki 10 emberrel?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

jah persze, de ha ti álltatok volna elöl csak gólkülönbséggel akkor nektek ez eszetekbe se jutna

Middlesbrough-Manhester City 8-1 UTOLSÓ MECS Manhester City nek úgy is uj edzöjük lesz és az a mecs nem / és nem *.

REmélem figyelemmel tudtátok követni a utolsó két mecset (united, chel.)adig volt izgalmas míg c ronaldo nem lötte be a 11-t. Utána már londonban se halytottak anyira.
Szerintem az lenne a legjobb ha pont engyenlöség esetén 1 mecs döntsön a 1 helyröl.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Middlesborough - Man. city 8-1 <#wow2><#wow1>

valaki egy összefoglalót nyomhatna😄
A jogok nem mo.-n dölnek el hanem, hogy a tv csatorna melyik nagy csoporthoz tartozik mert ezek a csoportok oszák fel maguk közt a jogokat így ment pl: a viasat3 ra a bl is.

banok
de...

REALista
Egyébként nem vágom mi lehet a gond kevés a támogató vagy mi?Nyomhatnának kicsit több reklámot...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
jah...😞

banok
egyre nagyobb szarban a Sport TV

REALista

Császtok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!
bowden
tudna monadni valaki pár online tv adó címet amin meg tudnám nézni a chelsea-mu-t?

totti10
vki tud nekem egy olyan oldalt dobni ahol a várható kezdõ 11-ek vannak meg eltiltottak meg ilyesmi..??

hajrá,lilák!

Old Joshua
Érdekes, mondjuk egy Carlos Alberto aláírás nekem is kellene 😊 De ezért vegyek egy cipõt is 😄 Vagy azt nem muszáj.

Már miért lenne esélytelen vannak még csodák.

hamotar
Jesszus az kemény lesz! 😊
Esélytelen természetesen a honvéd.. 😊

Hey yo!Gondolom hallottátok h lesz honvéd-Brazil öregfiuk mecs!Van hozzá 1uj infom!
Pénteken westendben a nike boltban dedikálni fog :BEBETO,ROBERTO ROCHA,CARLOS ALBERTO(edzõ)
Ritka alkalom h ekkora sztráokat láthatunk,én tuti ott leszek!
Este remélem Man UTD oktatja majd barcát.Jo lenne 1.mecsen megmutatni már h ki az ur a háznál😊
Old Joshua
Holland gólkirály és az év holland játékosa: címeiért 😊 Letett valamit már az asztalra.

hamotar
Miért is?

Old Joshua
Bocsi, nem neked ment a válasz erre 😄

Az ott nistelrooy vagy hogy írják a nevit? Az õ munkássága tetszik : )

Old Joshua
Én ezt komolyan nem értem Manchester bõven megérdemli hogy BL t nyerjen.
Lassan már kezdem azt hinni, hogy bundáznak össze vissza.

Huszi84
miért így rakta ki??<#szomoru1>
csak annyit akartam írni,h remélem manchester nyeri bl-t mert sztem õk megérdemlik..jeeeee<#vigyor2><#vigyor4><#nevetes1><#vigyor2>

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
remélem [szin=redManchester United[/szin] lesz BL gyõztes!
õk megérdemlik<#wave>

ReD DevilS 4 LifE

hamotar
hamotar
Nekem is ez a véleményem. Nagyon divat lett mostanában focistákkal reklámozni, nem?

mivel angol 0*

Lampard hányszor emelt a magasba BL serleget?

REALista
ahogy mondod.

sztem az a focista amelyik reklámokban szerepel az azért már valamit le tett az asztalra ha szeretjük a játékát hanem

REALista
Kire gondolsz?

szép volt

Old Joshua
És van egy jópár akinek csini a pofija és szarúl játszik, de van mögötte egy stáb, akik "megcsinálják". És ez látszik ebbõl a videóbol is.

Rockynhooo
azért ezt így nem merném kijelenteni :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hamotar
Hát van 1 jó pár akit azért tesznek be 1 reklámba mert népszerû és azért népszerû mert kurva jól játszik.. Azokkal semmi bajom!
Pl itt is van 1 pár ilyen:
Klikk

Nem hiába a Manchester SOHA nem nyer bl-t <#szomoru1>

hamotar
Nem hiába a Manchester a bl-ben is odaver mindenkit! 😊

Old Joshua
Mit gondoltok azokról a focistákról, akik többet szerepelnek a médiában, mint kint a gyepen?