Angol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1páran már írták ezt<#vigyor1>#vigyor1>..Sztem ki lehet mosni belõle, lehet elsõre nem jön ki de 20adjára lehet<#crazya>#crazya>
képt!
<#vigyor4>#vigyor4>
<#vigyor4>#vigyor4>
Eladó egy dedikált angol válogatott mez. Beckham, Rooney, Owen, Lampard, Gerrard, Neville, Scholes, Cambell, James, A Cole és King írta alá. Akit esetleg érdekel pü.
Még nem biztos hogy eligazol de egy közép csapatban biztos kezdõ lenne.
#1034, mintha ezt egyszer láttuk már volna-.-
ez már reklám, nem mintha az nem lett volna az
ez már reklám, nem mintha az nem lett volna az
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
Katt!!
Katt!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180064
persze, h nem, bár fordított esetben mi is ezt mondanánk sztem 😊
érdekes, h szóba se került a köztes eset, az egymás elleni meccsek eredménye, mivel abban is mi vagyunk a jobbak...
mi kell még??? álljunk ki 10 emberrel?
érdekes, h szóba se került a köztes eset, az egymás elleni meccsek eredménye, mivel abban is mi vagyunk a jobbak...
mi kell még??? álljunk ki 10 emberrel?
http://www.powerplaymanager.com/r57633
jah persze, de ha ti álltatok volna elöl csak gólkülönbséggel akkor nektek ez eszetekbe se jutna
Middlesbrough-Manhester City 8-1 UTOLSÓ MECS Manhester City nek úgy is uj edzöjük lesz és az a mecs nem / és nem *.
REmélem figyelemmel tudtátok követni a utolsó két mecset (united, chel.)adig volt izgalmas míg c ronaldo nem lötte be a 11-t. Utána már londonban se halytottak anyira.
Szerintem az lenne a legjobb ha pont engyenlöség esetén 1 mecs döntsön a 1 helyröl.
REmélem figyelemmel tudtátok követni a utolsó két mecset (united, chel.)adig volt izgalmas míg c ronaldo nem lötte be a 11-t. Utána már londonban se halytottak anyira.
Szerintem az lenne a legjobb ha pont engyenlöség esetén 1 mecs döntsön a 1 helyröl.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A jogok nem mo.-n dölnek el hanem, hogy a tv csatorna melyik nagy csoporthoz tartozik mert ezek a csoportok oszák fel maguk közt a jogokat így ment pl: a viasat3 ra a bl is.
Egyébként nem vágom mi lehet a gond kevés a támogató vagy mi?Nyomhatnának kicsit több reklámot...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Császtok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!
KATT!!
vki tud nekem egy olyan oldalt dobni ahol a várható kezdõ 11-ek vannak meg eltiltottak meg ilyesmi..??
hajrá,lilák!
Érdekes, mondjuk egy Carlos Alberto aláírás nekem is kellene 😊 De ezért vegyek egy cipõt is 😄 Vagy azt nem muszáj.
Már miért lenne esélytelen vannak még csodák.
Már miért lenne esélytelen vannak még csodák.
Hey yo!Gondolom hallottátok h lesz honvéd-Brazil öregfiuk mecs!Van hozzá 1uj infom!
Pénteken westendben a nike boltban dedikálni fog :BEBETO,ROBERTO ROCHA,CARLOS ALBERTO(edzõ)
Ritka alkalom h ekkora sztráokat láthatunk,én tuti ott leszek!
Pénteken westendben a nike boltban dedikálni fog :BEBETO,ROBERTO ROCHA,CARLOS ALBERTO(edzõ)
Ritka alkalom h ekkora sztráokat láthatunk,én tuti ott leszek!
Este remélem Man UTD oktatja majd barcát.Jo lenne 1.mecsen megmutatni már h ki az ur a háznál😊
Bocsi, nem neked ment a válasz erre 😄
Az ott nistelrooy vagy hogy írják a nevit? Az õ munkássága tetszik : )
Az ott nistelrooy vagy hogy írják a nevit? Az õ munkássága tetszik : )
Én ezt komolyan nem értem Manchester bõven megérdemli hogy BL t nyerjen.
Lassan már kezdem azt hinni, hogy bundáznak össze vissza.
Lassan már kezdem azt hinni, hogy bundáznak össze vissza.
miért így rakta ki??<#szomoru1>#szomoru1>
csak annyit akartam írni,h remélem manchester nyeri bl-t mert sztem õk megérdemlik..jeeeee<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
csak annyit akartam írni,h remélem manchester nyeri bl-t mert sztem õk megérdemlik..jeeeee<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
ReD DevilS 4 LifE
remélem [szin=redManchester United[/szin] lesz BL gyõztes!
õk megérdemlik<#wave>#wave>
õk megérdemlik<#wave>#wave>
ReD DevilS 4 LifE
mivel angol 0*
Lampard hányszor emelt a magasba BL serleget?
sztem az a focista amelyik reklámokban szerepel az azért már valamit le tett az asztalra ha szeretjük a játékát hanem
szép volt
És van egy jópár akinek csini a pofija és szarúl játszik, de van mögötte egy stáb, akik "megcsinálják". És ez látszik ebbõl a videóbol is.
azért ezt így nem merném kijelenteni :\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hát van 1 jó pár akit azért tesznek be 1 reklámba mert népszerû és azért népszerû mert kurva jól játszik.. Azokkal semmi bajom!
Pl itt is van 1 pár ilyen:
Klikk
Pl itt is van 1 pár ilyen:
Klikk
Nem hiába a Manchester SOHA nem nyer bl-t <#szomoru1>#szomoru1>