Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
7csere embert lehet nevezni...eddig csak 5-t lehetett...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rockynhooo
micsoda??? egy meccsen belül 7szer lehet cserélni ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fsgh
Mekkora védések😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

igen 😊

Igen,7

fsgh
1 kérdés. Mostmár 7 csere van az angol bajnokságban is?:o

banok
igen és a következõt is

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sziasztok!
csak annyit szeretnék kérdezni h ezt a szezont is a EuroSport 2 fogja közvetíteni?

de õk 1et sem és egy tétmeccs volt

limperatore
inter is 2-t lõtt be milan ellen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Szerintem meg a mu. részérõl szánalmas hogy csak büntetõkel tudtak nyerni!

*büntetõt

ez szánalom, így kikapni, nem tudnak büntet rúgni :S

apakezdõdik xd

Sportklub

ManU - Pompy

igaz, nem értettem miért küldték el és utána értetlenül álltam az elõtt, hogy miért nem hívták vissza Sir Bobbyt :S

😞

legszebb NUFC korszak alatta volt 😞 hiányozni fog

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gunnersboy
oks, csumma

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Szereted az angol focit és szeretsz tippelni is? Akkor ezt meg kell nézned! http://focitipp.hostvillage.hu
Sysfox
<#conf><#csodalk><#wilting>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

hunbasser
ekkora az eredeti méret is sajna

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Hughes pedig megy a Manchester City-be

Blackburn Rovers: Paul Ince az új edzõ

hja,h ez nem a
sry<#idiota>
hunbasser
hát,én csináltam,de a képet sajna nem találom már 😞 azért még keresni fogom.arra emlékszem,hogy anno englad squad néven kerestem rá

ReaL MaDRid x siempre

james69holden
srácok, a bannert ki készítette?
kellene nekem nagyban az a csapatkép!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Oziris666
Jóhogy,mert minden világversenyen szembetalálkoznak vagy a piros lappal vagy a ("nagy örömükre kitalált")tizenegyes rúgásokkal,sõt legtöbbször mind2vel!Azért ez nem sok más csapatról mondható el,ebben tuti az angolok a rekorderek:S 😄

Amugy igazad van mert évek óta nagyon motiválatlanok...

azért szép lenne ha otjátszana

Így múlik el a világ dícsõsége:Ronaldinho csak a Manchester City-nek kell

persze ez természetesen így van, én sem örülnék neki ha az Argentínok nem jutnának ki 😊

Gunnersboy
naigen, elkéne az ebre az angol válogatott, de csak a JÓ angol válogatott, ami a mostani blamát követõen azért jelentõsen feltüzeltebben fog szerepelni remélhetõleg, és akkor lesznek ujra jó meccsek megin 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

én tudom, de már 12éve szurkolok nekik... ha szarul játszanak ha nem akk is szarrá izgulom magam minden meccsükön... de azért mondtam h különlegesek vagyunk mert ha szarul jáccunk meg szarok vagyunk akkor mindenki rólunk beszél... azért pl ez egy Hollandiánál nem lenne ekkora kunszt sztem 😄

Rockynhooo
én is ürölök h nem jutottak ki.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

az angolok rég óta nem tettek azért, hogy jobb legyen az EB, utobbi idõkben mindig szar játékkal és term. csúfosan leégtek, mert soha nem jutottak el odaáig mint ami az elvárás volt :S

örülök hogy nem jutottak ki, legalább köv. ilyen tornára tényelg ugy mennek ki, hogy normálisan játszanak majd

Gunnersboy
hát azért nem lesz fos, de sokkal "színesebb" lett volna az EB egy angol válogatottal...

HAJRÁ ANGLIA!! miénk lesz az EB :|

bazzeg ez a eb de egy fos lesz angolok nélkül 😞 azért miattunk mindig különlegesebb minden torna... most ez egy fos lesz

Remélem a Benficába igazol sokkal jobb helye lenne ott hiszen Rui Costa vissza vonult és õ helyére igazolnák le és biztos kezdõ lnne és biztos nemzetközi kupa szereplõ a Benfica Míg az emlitett csapatok soha nem jutnak ki nemzetközi kupakba.

John Cena
nb1.hu

Gera Zoltán elé pár napja végsõ ajánlatot tett a West Brom, ám ügynöke szerint magyar játékos ezt nem fogadja majd el. Gerát 2-3 csapat is hívja, köztük az a Fulham, amelyet az angol sajtó a legesélyesebb célállomásnak tart. A brit lapok úgy tudják, hogy a Middlesbrough, a Portsmouth, az Everton, a Bolton és a Wigan is érdelõdött korábban Gera iránt.
A játékos hamarosan dönt majd a sorsáról, legalábbis ezt állítja ügynöke, Vladan Filipovic.
- Két-három csapat érdeklõdik Geráért, és néhány ajánlatot is tett érte - mondta az ügynök. - A WBA is elétett egy szerzõdést, ám máshol többet kínálnak neki, ezért szerintem távozni fog. Döntését az elkövetkezendõ pár napban hozza majd meg.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kemény :}

a Pompey nemkicsit érdeklõdik Crouch iránt 😊

fuuu mekkora durva lenne egy Defoe - Crouch csatársor 😮

bugbal
remélem még látunk ilyeneket tõle😊

http://undorito.uw.hu

Fú, ez jó videó lett. Nagyon jó lett. Fõleg a focis jelenetei... Az a srakazás nem csúnya! rofl
sapkafej
Hajrá fiam..NA! Nem errõl szól a fórum, ezért is írtam, hogy akit érdekel pü. Téma lezárva.
nagyanyámmal énis beleiratok 4 nevet aztán eladom 5ezerér... 😄

500 ninc alku

SOK!
szucsy89
egye fene, egy ezrest adok érte😛