1358
-
#1198 Manchester City-Chelsea 2-1 ::: összefoglaló
nem akartam a Chelsea topikban szítani az indulatokat. -
#1197 streamek a mai Premier League mecsekhez -
#1196 a szezon talán legjobb meccse volt ma délután
Manchester United-Machester City 4-3 ::: 11 perces összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/417916 -
#1195 kösz, de szerencsére nem kellett, mert adta az eurosport. azért kérdeztem, mert sem port-on, sem a honlapjukon nem volt feltüntetve, hogy adnák
vétek lett volna kihagyni, főleg az első félidőt
na már csak pár perc és kezdődik a derbi. biztos jó lesz, bár Adebyor (és valószínűleg Tevez) nélkül nem lesz túl veszélyes a City
szerk: játszik tevez, ez nekünk, semleges szurkolóknak jó :) -
#1194 West Ham-Liverpool online tv streams -
#1193 west ham - pool meccset hol közvetítik? :S -
#1192 basszus most nézem h a Burnley és Aston Villa mezei szinte tök ugyanolyanok :O aszittem elírták a kijelzőn a csapatot, 10 percig felsem tűnt!
-
#1191 Manchester City - Arsenal 4-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/415560 -
Monoton #1190 -
Rudee #1189 Gondoltam, hogy már regisztrált. -
Monoton #1188 Videokat csak regisztracio utan lehet elerni. -
Rudee #1187 Soccer video - england vagy soccer video - misc. -
hejyjyjy #1186 Nem igazodok ki ezen az oldalon.
Tudnál közvetlen linket adni?
-
#1185 soccerpulse.com/forum
youtube.com nem jó ötlet mert onnan törlik a PL videókat -
Monoton #1184 Keress rá youtubon. -
hejyjyjy #1183 Azt meg tudná mondani valaki hogy a heti premier liga összefoglalót hol lehet megnézni vagy letölteni? Az eurosport 2-ön nem mindig tudom megnézni. -
sanyiute #1182 ahaaa erre kösze így megnézve nem jó :D -
erre gondolsz? -
sanyiute #1180 Ez az új angol mez nagyon jól néz ki pontosan angol címer alatt micsoda van?? -
#1179 Azzigen mik vannak..szegény:( -
az ilyeneket megtudnám ölni! tuti h vmi idegbeteg ellendrukker volt... -
Liszi #1177 Pénteken éjjel ismeretlen támadók megkéselték Calum Davenportot, a West Ham United védőjét – jelentette be az angol élvonalbeli labdarúgóklub.
A hátvédet a kórházba szállítás után azonnal megműtötték, sérülései súlyosak.
-
#1176 Redknapp mester:DDDDDDDDddddddd -
pilboy #1175 -
#1174 Nem felejtjük, amit tett az angol fociért, nyugodjon békében -
geo91 #1173 RIP! -
#1172 nyugodjon békében! -
#1171 Hetvenhat éves korában péntek reggel elhunyt Sir Bobby Robson legendás angol futballista, mesteredző. A szakembernél 2007 májusában tüdőrákot diagnosztizáltak. Robson korábban az Ipswich Town, az FC Barcelona, a PSV Eindhoven, a Sporting Lisboa és az FC Porto csapatainál dolgozott, utóbbinál Lipcsei Pétert, a Ferencváros csapatkapitányát is edzette. Utolsó klubja, 1999 és 2004 között a Newcastle United volt. Játékosként 20-szor szerepelt hazája válogatottjában, szövetségi kapitányként pedig 1982 és 1990 között vezette az angol csapatot.
-
#1170 ez kurva nagy :D:D:D
amúgy most lett vége a Kaizer Chiefs v. Man City meccsnek. 1:0-val a Kaizer nyert. Fasza meccs volt, küzdött mind2 csapat rendesen. Tevezre kiváncsi lettem volna de sajna nem játszott. -
#1169 A következő idény sorsolása -
sa10 #1168 Nem hordok futballcipőt, nem lövök tizenegyest. A világ legszebb futballját nézem és rajtam kívűl még több millióan tudják mire gondolok amikor azt mondom: háromoroszlánosok.
Az angol bajnokság megelőzi az összes többit és nem szeretem ha összehasonlítják az Old Traffordot a Camp Nouval. Büszkén gondolok a bajnok Manchester Unitedre, az ágyúsokra, Frank Lampardra és Steven Gerrardra. Szeretem Londont, a Wembleyt, a Mersey partját, az FA kupát. Itt van Európa futballjának szíve. A Bajnokok Ligájában mi vagyunk a császárok és igenis a focit az angolok találták fel.
Premier Leauge! Én így szeretlek!
-
#1167 6. csoport:
Kazahsztán-Anglia 0-4
g.: Barry (40.), Heskey (45+1.), Rooney (73.), Lampard (77., 11-esből) -
#1166 Kazahsztán - Anglia 0-4 ::: összefoglaló
-
#1165 12 millió £ -
#1164 G.Barry(A.Villa) ---> Manchester City -
#1163 -
#1161 Chelsea 4-3-ra nyert, az Arsenal 1-4-re, a MU meg épphogy 1-2-re. sok jó meccs volt ma, szinte nem is tudom miről kéne videót csinálni (+a Lazio-Roma...)szerintem az előbbi kettőről (na meg a római derbiről) -
kretyás #1160 hmm valami Rooney gyerek is így kezdte...:P
mondjuk ő fiatalabb volt -
kretyás #1159 vicces meg minden, de azóta nem sok örömünk volt ebben a nyomiban :\ -
#1158 lol