1358
-
lampre #677 SOrry -
#676 de van stream a Star Sporthoz csak az gyengébb minőségű. :) XDDD
Arsenal meg nagy nehezen nyert. Lehmann meg egy f.o.s. :) XD -
karajjj #675 Az arsenal meccs szünetében reklámozták a Premier League-et, magyarul és angolul volt kiírva a képernyőre hogy "A teljes szezon"... -
#674 hát te hihetetlen vagy!olvass vissza és nézd meg mit műveltél itt,vagyis gondolkozz el rajta egy kicsit.és ezentúl tedd ezt minden hsz-ed előtt légy oly' szíves!
szerinted ezt egy otthonülő egyszeri magyar szolgáltatja?nem tudjuk kinek kell szólni,nem tudjuk mikor lesz jó a hang,nincs ennél jobb minőség,nincsen star sport és különböző fizetős adó streamen!
ahelyett,hogy megköszönted volna banoknak a linket(ami nagyon jó minőség,csak ugye minden relatív,ne várj HD-t streamen) itt követelőzöl és idiótaságokat kérdezel már tegnap este óta :\
és ezeken a tanácsokon ne megsértődj,hanem fogadd meg őket -> tanulj meg fórumozni!mert ha így folytatod egyszer elveted valakinél a súlykot és annak warn lesz a vége! -
#673 lampre
Fasza az oldal!
Az arsenál-fulham szünetében láttam a gólösszefoglalót is,a sport1-en csak hétfőn lehetett megnézni őket.
De várom hogy már kábelen is bejöjjön. -
lampre #672 HELLLLO mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105
ezen kivül van más sport 2 stearm?
Vagy kit lehet meg kérni hogy csinálja meg a hangot? -
lampre #671 http://stream.try.hu
néztem ezt az oldalt de nem találtam olyan jó minöségüt mint a eusport 2 amit belineltél. Nem tudsz egy streamet be likenlini ahol FA Prem. foglalkoznak mint pl star sport. De csak jó minőségű kéne mert alig lehet látni rajta valmit ha kirakom teljesképernyőre -
lampre #670 nem tudod fog a star sportot azon mindig megy valami jó azt kersd meg! -
tomeck01 #669 az anyját a upc directnek, már 2 hete arra készülök hogy kezdődik az angol bajnokság erre nézhettem röplabdát a es2-őn. remélem hamarosan kitalálnak valamit mert ezt az egyetlen bajnokságot lesem és ez így nagyon szar. a fos kis ujságukban pedig agyon reklámozták hogy élőben a es2-őn. -
lampre #668 áh ha találkozol a real madrid stream val dobb már fel ide thx -
#667 stream elég friss valszeg a npokban került fel. talán megcsinálják talán nem. Személy szerint engem annyira nem zavar -
lampre #666 de majd jó lesz ? egyáltalán volt jó hang hozá? -
#665 mi tom én mert elkúrták vagy tököm tudja. -
lampre #664 ok vágomde akkor mért szól rajta a sima eusport?
-
#663 mi van? az a link az Eurosport2 streamje. Ha Star Sportsot akarsz ahhoz le kell töltened a Sopcast nevű programot -
lampre #662 áh és star sport hoz van neked vagy a magyar eusport 2-höz? -
#661 Eurosport2 -
lampre #660 és miért nincs hangja a mecsnek? -
lampre #659 mi a neve ennek a csatornának? -
lampre #658 megvan
-
lampre #657 bocs de a mp belül hová? -
#656 az Eurosport 1-é :) -
#655 Windows Media Playerbe kell bemásolni a linket és megy te hacker. -
lampre #654 aha és azt hogy nyisam meg ?
mentsem le vagy mi? -
#653 ne viccelj már!ott köszöngetem a linket eggyel "alattad",windows media playerrel nyisd meg,teljesen élő!most éppen a villa - pool meccs 86-ik perce van,szabad a poolnak...
és mekkora góóóóóóól,te jó ég.Gerrard!!! -
lampre #652 Nem tudok egy jó minőségű netes tv playert ahol lehet nézni az angol mecseket? -
#651 hát ez isteni!!!!!!4 örök,millió hála,konkrétan ezért a linkért:
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105
annyi gond van vele,hogy a hang az egy másik adóé :) -
#650 na ez jó hír, remélem lesz is belőle valami:) -
lampre #649 ja nekem is kéne vagy legalább hol adják a mecseket a eusport 2 kívül -
#648 fölmész az oldalamra és ott van link. -
czola #647 Üdv!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet nézni neten eurosport2t? Van Sopcastem is, TVU playerem is, de 1iken sem jön be :( -
Csesza #646 Derby - Pompey 2-2
az újonc ellen szar ez az egy pont :S
de legalább Utaka góllal mutatkozott be :) -
lampre #645 Hello UPC kábelen lesz eurosport 2? -
QPR #644 Gyerünk QPR, 1-1 egyenlőre a Bristol City otthonában, 60.perc
-
CéZé #643 A galaxi sporton lehet nézni angolul. UPC direct, cseh beállításokkal jön. Igaz akkor nem lesznek magyar csatornák. -
Ereszt #642 Hát énis.. -
#641 az itteni szolgáltató(hirsat 2000,hát nem upc :) meg azt ígérte szezonkezdetre lesz,valahogy megoldják.ház most nem a meccset nézem :\ -
#640 Nekem azt mondták a UPC-nél,hogy "biztosan" lesz kábelen is aug.közepétől.
Remélem a 15.-i meccseket már látom. -
Zséé #639 Bízom benne hogy véletlenül tettek be rossz es2-t és mihamarabb javítják... -
Ereszt #638 Hihetetlen...PL helyett Röpi..hát Fiberesek errefelé is benyalhatják..:@