1358
-
#637 párszáz ember,gondolom :S
dögöljenek meg!mármint a júrosportosok,így kicseszni 2 országgal! -
Zséé #636 Hát nálunk a meccs helyett most kezdtek strandfocit adni. Mostmár végképp nemértem hogy hol és ki foghatja azt az eurosport2-t amin az angol foci van... :S -
#635 Ja és még valami a FiberNeteseknek ... nem értem hogy az emberek lusták vagy vagy csak szimplán lusták. Ezek miatta hallgatam több napon át a "fönököt" , hogy nem jó a régi kábel TV szolgáltató megyek ide, megyek oda. -
#634 Ha használnátok az internetet és egy kereső oldalt akkor sok érdekes dolgot találnátok az Eurosport 2ről is. pl.: EZ vagy had idézzek egy másik forumról is: "Nekünk már régóta UPC direct van és ma érkezett az augusztusi programmagazin. A 10.oldalon Eurosport 2 - Premier Liga élőben van, szóval ezek szerint elvileg augusztus 11-ig át át kéne változnia magyarrá az Eurosport 2-nek...". Szóval ajánlom figyelmetekbe mondjuk ezt a keresőt és...
Amúgy a UPC kábel és directet ha jól tudom külön kezelik. -
#633 Mármint hogy nincs upc-n Eu2. -
#632 Pedig jó volt hétvégén egy Angol meccsre kelni szombaton :D Szemét upc:( -
#631 egyébként az UPC - Eurosport2 ügyben van újabb fejlemény? -
szabishop #630 www.sgerrard.atw.hu -
szabishop #629 Én azt hallotam hogy az Eurosport nem megvette Európátol a PL jogauit hanem fogta magát az eu 2 igazgatója és hogy megveszem a pl jogait!! és magyarországon több ezer embernek biztos van eu 2 je!! és mint tudjátok az eu 2 nem magyar hanem angol! és nyíllvánvaló hogy azt fogja közvetíteni!! csak hogy 1 bajnokság ké2 csatornán nem mehet! így hát az eu 2 nek volt elsőbbsége!! (mondjuk biztos kapott a sportr1 is pénzt) de szoval nem megvásárolta a pl jogait hanem átvette -
Csesza #628 lényeg, hogy a Pompey megverte a L'poolt :DDDddd -
pilboy #627 igen, Dél-Korea és a Fulham játszott a 3. helyért, amit a Fulham nyert 4-1-gyel
Bulgáriában élőben nyomatták a TV-ben :) -
Csesza #626 L'pool - Pompey 0-0
büntetőkkel 2-4
ez valami Ázsiai kupa volt amit így a Pompey nyert
-
Paranoia #625 f@sza -
#624 Tehát az ES2 csak Mo. és Románia területére vette meg a PL sugárzási jogát.
na így már érthető a dolog,ja és a jó édes tetves k.rva anyj.... -
#623 akkor egy ideig marad a stream -
#622 Na szóval kiderült mi ez a szarkodás az Eurosport2-vel kapcsolatban.
Külön ES2 lesz a románoknak és mi (magyarok) számunkra. Tehát az ES2 csak Mo. és Románia területére vette meg a PL sugárzási jogát. Az, hogy lesz egy ES2 2 még jobban bonyolítja a dolgot ami nem utolsó sorban pénz kérdés is. Szal ami most van a T-Kábelen és a UPC Directen az nem az az ES2 amin lehet majd látni Lampardékat, annál is inkább mert jelenleg a mi ES2-nk még monoszkópot nyom, viszont a Fibernetesek biztonságban vannak. UPC kábel meg a többiek még váratnak magukra szal szinte biztos, hogy az augusztusi rajtra ezeknél még nem kerül fel a csati -
Csesza #621 -
#620 mondjuk itt -
deco88 #619 Melyik internetes oldalon tudok, majd nézni Angol meccseket?
Nem csak első osztály -
jefferson83 #618 Mákos.....:P -
Paranoia #617 megse érdemled [csakirogykedik] -
Zséé #616 Ma jött a kábeltv (FiberNet) számla és augusztus 1-től behozzák az Eurosport2-t :P
Így nem lesz gond az angol meccsekkel -
levi121212 #615 ManUtd összes meccs: Manchester Blog -
#614 Vesztegetési ügy: öt angol klub érintett
Külföldi labdarúgás
Elkészült a jelentés az angoloknál felmerült vesztegetési ügyben, öt klub, köztük a Chelsea is folytatott gyanús tárgyalásokat. Forrás: Mobilpress
Lord Stevens, a vizsgálatot vezető bizottság elnöke 15 hónapos munka után nyilvánosságra hozta a nyomozás eredményét, eszerint öt szigetországi labdarúgóklub és több játékosügynök is került képbe, amelyek eltitkolták összesen 17 játékos szerződtetésének körülményeit.
A Chelsea, a Newcastle, a Bolton, a Portsmouth és a Middlesbrough csapatánál tűnik megalapozottnak a gyanú, többek között Petr Cech, Michael Essien, Didier Droga, Albert Luque, Tal Ben Haim és Emre leigazolásával kapcsolatban. Lord Stevens szerint az angol illetve a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek is folytatnia kell a vizsgálódást az ügyben.
Forrás: Mobilpress
-
#613 SORSOLÁS, AZ ELSŐ, A MÁSODIK, ÉS A HARMADIK FORDULÓ PÁROSÍTÁSA -
#612 A Liverpool is beszáll a Sándor Károly Akadémiába -
Adler #611 1-1 -
#610 Remélem egy Owen góllal behúzák a meccset az angolok!
Ja és a gólpaszt Beckham adja majd...:) -
#609 nyerni kell:)
GOGO ENGLAND -
Paranoia #608 NAhát rooney nélkül nehéz lesz aszem.
Beckham kiváncsi vagyok mit alakít!:D
GO ENGLAND -
#607 Rafa pleased with Hungarian swoop
Thursday 31st May 2007
Rafael Benitez is delighted with his double signing earlier this week.
On Monday Liverpool confirmed they had beaten a number of clubs to sign Hungarian duo Krisztian Nemeth and Andras Simon. Their capture pleased Rafa Benitez.
"We have been watching these players for a long time," said the Liverpool boss.
"There were a lot of big clubs interested in them, such as Real Madrid, Ajax and PSV Eindhoven.
"It's never easy for a young player to settle in England, but we know they have outstanding ability and we're really thankful to the president of their club for his fantastic co-operation in our negotiations."
-
Csesza #606 fákkkk :C -
#605 'asszák meg :( -
Zséé #604 Derby jutott fel... -
#603 :( kúvajó -
Zséé #602 Vezet a Derby :S -
Zséé #601 nah végre nagynehezen bejött ez és szépen folyamatosan megy. Remélem mostmár tudom nézni a meccset :) -
owen20 #600 félidő 0-0 remélem a második félidőd tudom végig nézni:D -
Csesza #599 már egy óraja Buffering-el :S -
owen20 #598 nekem bejött de nagyon lassú