1358
-
Zséé #717 Volt róla szó hogy megveszik, csak az volt a baj vele hogy nem választhattak volna meccset hogy melyiket akarják adni. Úgy meg nem hiszem hogy sok magyar érdekeltségű meccset láthattunk volna... -
lampard99 #716 neten nem tudsz tényleg miért nem veszi meg a sport tv a 2. osztály közvetitési jogát hiszen már sok magyar játszik ott? -
Andreas714 #715 Sziasztok!
Látom itt sokan értenek a dologhoz,ezért megkérdem, hogy nem tudja-e valaki hogy hol és hogy lehet angol másodosztályú különösen WBA bajnokit nézni a neten?
Előre is köszönöm!! -
Csesza #714 :XD -
kretyás #713 ebben tökéletesen egyetértünk !!! :D -
Csesza #712 maradt -
#711 a Tolouse - Liverpool meccs vége mi lett nem tod? Mert én 85.percig néztem akkor 0-1 volt -
Csesza #710 jolvan ez a 2 csapat aminek szívesen megnézem a meccseit a Francia bajnokságban
a Tolouse meccseit az fm05 óta :XD
a Lyon meg alap hogy szépen játszik, de többi kösznem -.- -
#709 hát jah:S bár a Tolúz Lion meccs nem volt rossz:):P a Skót bajnoskság tényleg gáz:S inkább tennék be az Olasz kupát.... -
Csesza #708 szopki :C
annyira szar, hogy a kedvenc bajnokságomat (az olasz mellett) nemtom nézni :SSSS
ehelyett a skót geciket meg tsigaszabló franciákat kell néznem :S -
#707 akkor ezekszerint a kupákat a sport1-2 közvetíti azért ez is valami...(mondjuk nekem van eurosport2-m szal nekem mind1:P) -
Csesza #706 nah, azért a Sport csatorna is közvetít angol meccseket, méghozzá miet?! :D
Sport2 20:45
Angol Ligakupa, 1. forduló, Rotherham United-Sheffield Wednesday (élő) -
Csesza #705 nekem a Bolton és a Fulham volt mindig is a legunszimpatikusabb csapat a Premier ligában, kivéve ha az Arsenal vagy a Chelsea ellen játszottak, mert akkor nekik drukkoltam :XD
remélem kiesnek a gecibe és feljön valami faya kis csapat a 2.osztályból... -
lampard99 #704 hát meg lehet de még az idény elején járunk majd pá hónap mulva ezt ki lehet nyiltan jelenteni ha így folytatják. De nem volt könyű dolguk mert az 1-2 forduloban hát nem a legkönyebb csapatokat kapták. Mikor lesz a Cheasle- Liverpoo? -
kretyás #703 a Bolton ki fog esni sztem!
egyik legrosszabbul erősitettek, ahoz képest amiket pl a City, a NUFC vagy a Porsmouth csinált az átigazolási időszakban, és Big Sam sinc smár ott , sőt elment a védelem alapköve Ben-Haim és Abdoulaye Faye, a másik védőjük meg a Newcastlebe tart... szal egyk kieső a Bolton lesz sztem -
#702 gloryglory MU :cccc -
Csesza #701 Pompiiiii :XD -
#700 mai premier league forduló eredményei:
Weds 15th August 2007
Man City 1-0 Derby County
Portsmouth 1-1 Man Utd
Birmingham 2-2 Sunderland
Fulham 2-1 Bolton 19:45
Liverpool P-P West Ham
Blackburn P-P Aston Villa
Wigan Athletic 1-0 Middlesbrough
Reading 1-2 Chelsea -
#699 Spurs-Everton második félidő már nézhetetlen annyira beszaggat a es2 stream >( -
lampard99 #698 persze mert ez rendszer üzenet -
#697 pár hete énis írtam nekik egy levelet ugyanebben a témában, és pont ugyanezt a választ kaptam, szórol szóra:Dd -
#696 ez nekünk nem-upc-seknek is szar,hiszen így nem igen fogják magukat ostorozni a szolgáltatók hogy betegyék,mondván minek,ha az egyik vezető szolgáltatónak sincsen :( -
#695 Szintén UPC. Remélem találok egy helyet, ahonnan rendszeresen le lehet tölteni az aktuális forduló összefoglalóját, amíg nem lesz fogható a Eurosport 2. -
lampard99 #694
hello írtam egy levelet a UPC-nek hogy mikor lesz kábelen eusport2. Ne reménykedjetek hogy ebben az évszászadban lesz
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A médiapiac változásait - az előfizetői felméréseink és a technikai lehetőségeink figyelembe vételével - természertesen társaságunk is igyekszik évről-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az új tévéadások kábeles továbbításáról azonban jelenleg még az Eurosport 2 csatornával nincs megállapodásunk. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint a csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének időpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk előfizetőinket. Türelmét és megértését köszönjük! -
#693 Várható, hogy valaki a mai 20:00 órakor kezdödő Premier League összefoglalót az Eurosport 2-n felvegye és feltöltse valahova? -
lampard99 #692 ? -
lampre #691 eurosport 2 müködik nálatok(stearm) -
lampre #690 nekem ilyen a kép a copcaston mindnekinek ilyen szar vagy csak nekem? -
lampre #689 nekem ilyen a kép a copcaston mindnekinek ilyen szar vagy csak nekem? -
Ereszt #688 Igen igen, énis éppen MANU. meccs közbe kapcsoltam oda és nagy meglepetés ért :D
Remélem mostmár ígyis marad ^^ -
lampre #687 Hello írtam levelet a t-com-nak és UPC-nek és azt kérdeztem hogy kábel tv-n látható lesz-e az eusport 2. A tcomnál azt mondták hogy dolgoznak rajta hogy meszerezék a csatorbát de a upc-nél semit nem tudott mondani a hölgy. Így csak a stearm maradt aminek cak a hang szar. -
Csesza #686 :CCCCCCcc -
#685 Külföldi labdarúgás
Az angol bajnokság első fordulójában a Reading elleni mérkőzés szünetében lecserélt angol válogatott labdarúgó bal lábában hajszálvonalas törést állapítottak meg.
A Manchester United labdarúgócsapatának honlapja szerint Wayne Rooney lábtörést szenvedett. A kiváló támadót Sir Alex Ferguson a szünetben cserélte le a Reading elleni bajnoki szünetében. Az első orvosi vizsgálatok alaposan ráijesztettek a Manchester drukkereire. A támadó bal lábában hajszálrepedést fedeztek fel. A 2006-os világbajnokság előtt lábközépcsont-törést szenvedő csatárra ezúttal is kihagyás vár, de azt még nem tudni, mennyi.
:OOOo szerencsétlen... -
Zséé #684
Egy adó adhatja, csak eddig a Fibernet kavarása miatt a sima eurosport2 volt egészen eddig a meccsig. -
lampre #683 melyik adja? -
Zséé #682 A mai Arsenal meg Chelsea meccset neten néztem még, de mostmeg már adja tv is. -
lampre #681 oh de te akkor nem neten nézed mert a hang mindig nem jó -
Zséé #680 Jah. Most a Manchester meccsre lett jó. Eddig 1 meccset se láttam rajt. -
lampre #679 mi jó a eusport 2? -
Zséé #678 Nálunk mostmár jó az es2 a Fibernettel. Lehet közben megcsinálták :)