1358
-
#757 hát ez szívás.... -
lampard99 #756 és ilyen progival nézed? -
#755 ES2-n épp a N'castle- villa meccs megy, 0:0 és még van 2 perc :o -
#754 Eurosport2 vette meg a jogokat 2 vagy 3 évre nem tudom... Mstmár csak ott lesz Angol bajnoki -
#753 lejárt a szerződés,és az Eurosport 2 szerezte meg a jogokat -
#752 miért nem közvetít a sportv meccseket?
eddig mindíg volt 4-5 fordulónként,most meg nincs:( -
lampard99 #751 Hello gart az uj oldalhoz DE mikor lesz az eurosport 2-nek normál hangja? -
#750 Akkor sajnálom,hogy nem láttad a tavaji szezont.
Lásd kiket vert meg:Boro,MCity,Sheffield,Westham,Spurs,Charlton,Fulham,Bolton,Villa.
Dönci:ManUtd,Chelsea,Everton,Pompy,Blackburn.
Szal Steve Coppell nagy stratéga,őt vette volna meg a ManCity Ericson helyett. -
lampard99 #749 3 éve volt még mindig ki ráz a hideg ha meghalgatomezt -
lampard99 #748 mondom nekem!!!!!!!!!!! hiszena mu val 0-0 játszott a chealsevel 2-1 az is jó egy akkora csapatnál -
#747 Tévedsz,a tavaji év meglepetés csapata volt a Reading.
Idén már nem a bentmaradás a cél,többre fáj a foguk.
Nagyon össze van rakva ez a csapat. -
lampard99 #746 mint az amerikai fociban fent ülő figyelök segitik is azzal a fülesel tud velük komunikálni -
#745 Big Sam kivel beszél azon a headset-en? -
lampard99 #744 Reading az idei FA premir lesgue meglepetés csapata szerintem -
#743 Portsmouth 3 - 1 Bolton W
Birmingham C. 0 - 1 West Ham U. (végre 3 pont)
Fulham 1 - 2 Middlesbrough (agyvérzéses utolsó 10 perc,a livescoron 2-2 is volt)
Reading 1 - 0 Everton (gratula Sztívkápellnek)
Tottenham H. 4 - 0 Derby County
Wigan Athletic 3 - 0 Sunderland
-
lampard99 #742 Ezt a eusport 2 oldalán találtam. Nem tehetek róla, hogy ilyen okos emberek vannak az eusportnál. -
kretyás #741 adok még kb 5-6fordulót Sammy Lee-nek aztán kirugják :D -
#740 Ott még 0-0,de nem lehet fosch meccs,én is inkább azt néztem volna.
Nah majd 17ó-kor az Újkastély - Villa,ad a szájuknak Martinszbácsi -
#739 Mely kábelszolgáltatók kötöttek már szerződést az Eurosport 2 Hungary magyar változatának továbbítására?
...Kölesdi-Kistormás Vízmű Kft....
víz és sport,az élet 2 elengedhetetlen tartozéka
ez is durva: Művelődési Ház és Könyvtár Népfront Lakásépítő Szövetkezet
ilyen kis csipp-csupp szolgáltatók gyorsan mozdulnak,a nagyokat maga a es keresete meg gondolom(ok,kivéve a júpíszí).a "közepesek" - mint a miénk is - meg megint késnek egy jó fél évet
közben 3-0 a tottenhamnek a 23-ik percben a derby ellen,ez szép és jó,csak miért ezt közvetítik amikor van pl reading - everton????? -
#738 "K:Miért vásárolta meg a a magyar nyelvű Eurosport 2 az angol Premier Liga jogait?
Az Eurosport fő prioritása az ügyfelek megelégedettségét szolgáló magas színvonalú szolgáltatás. Magyar nyelvű Eurosport 2 nagy összegű befektetést eszközölt annak érdekében, hogy gazdag műsor kínálata révén a magyar nézők számára egy új és izgalmas TV-csatornát biztosítson."
Mingyárt hányok!
Anyátokat!Mégis mennyien nézik a csatornátokat seggarcok?!>(
-
#737 Herirednep csapata tartja a tavaji formát, csak így tovább boss,és UEFA kápot érő helyen végző.
Azért Bergert akkor sem kellett volna eladni :( -
#736 Ha lesz rendes hangja fizetek :) -
lampard99 #735 ...........eurosport 2 pffffffff -
lampard99 #734 pff soha nem lesz rendes hangja a sport 2 nek? -
#733 az oldalam. és ingyenes. de ha gondolod fizethetsz is nem fogom visszautasítani. -
lampard99 #732 pfff -
#731 Tud valaki olyan oldalt (lehet fizetős is)ahol lehet nézni angol focit? -
#730 Még a Division 2 is nézhető.
Tegnap láttam a RotherhamU.-Seff.Wednesday ligakupa meccset...beszarás,hogy még egy negyed osztályú csapatnak is ilyen létesítménye van,az Üllői úti "szentély"ehez képest szántóföld kispadokkal. -
lampard99 #729 szerintem a megoldás az lenne hogy a ki#&tt UPc meg t-com megálapodna az eurosport 2-vel -
#728 tényleg nagyon jó csapatok vannak ott!ráadásul nagyon izgalmas,fodulatos az a bajnokság,nyugodtan megvehették volna opciós jog nélkül is... -
lampard99 #727 így van -
kretyás #726 skót ligára értette sztem -
#725 ha neked több ismerős van 2. ligába mint a Bundesligába...
-
lampard99 #724 igaz inkább nézném a másod oaztályt ahol lennének páran imerösök mint az ismretleneket. -
Csesza #723 a bundesligánál biztos nem néznék többen, de, hogy a skót bajnokságnál többen néznék, az biztos... -
#722 Talán még az Angol másod osztályt is többen néznék mint a Bundest vagy a Hollandot.
Jó csapatok vannak ott:Coventry,Sheffield Utd,QPR,Southampton,Westbrom,Ipswich....tudnám nézni éjjel-nappal. -
#721 költözz oda:DDddd -
Csesza #720 :DDDDDDDDddddddddddddddd jóneked :XD -
kretyás #719 ááá nagyanyáméknál van eurosport 2 :DF:A:DFSD: -
Andreas714 #718 És a Sportklubhoz nem tudtok olyan linket mint amilyet az Eurosport 2-höz adtatok és írtatok be a fórumba??