Angol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mentsem le vagy mi?
és mekkora góóóóóóól,te jó ég.Gerrard!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105
annyi gond van vele,hogy a hang az egy másik adóé 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet nézni neten eurosport2t? Van Sopcastem is, TVU playerem is, de 1iken sem jön be 😞
az újonc ellen szar ez az egy pont :S
de legalább Utaka góllal mutatkozott be 😊
Remélem a 15.-i meccseket már látom.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
dögöljenek meg!mármint a júrosportosok,így kicseszni 2 országgal!
Amúgy a UPC kábel és directet ha jól tudom külön kezelik.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
Bulgáriában élõben nyomatták a TV-ben 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
büntetõkkel 2-4
ez valami Ázsiai kupa volt amit így a Pompey nyert
<#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
na így már érthetõ a dolog,ja és a jó édes tetves k.rva anyj....
Külön ES2 lesz a románoknak és mi (magyarok) számunkra. Tehát az ES2 csak Mo. és Románia területére vette meg a PL sugárzási jogát. Az, hogy lesz egy ES2 2 még jobban bonyolítja a dolgot ami nem utolsó sorban pénz kérdés is. Szal ami most van a T-Kábelen és a UPC Directen az nem az az ES2 amin lehet majd látni Lampardékat, annál is inkább mert jelenleg a mi ES2-nk még monoszkópot nyom, viszont a Fibernetesek biztonságban vannak. UPC kábel meg a többiek még váratnak magukra szal szinte biztos, hogy az augusztusi rajtra ezeknél még nem kerül fel a csati

Nem csak elsõ osztály
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Így nem lesz gond az angol meccsekkel <#nyes>#nyes>
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Külföldi labdarúgás
Elkészült a jelentés az angoloknál felmerült vesztegetési ügyben, öt klub, köztük a Chelsea is folytatott gyanús tárgyalásokat. Forrás: Mobilpress
Lord Stevens, a vizsgálatot vezetõ bizottság elnöke 15 hónapos munka után nyilvánosságra hozta a nyomozás eredményét, eszerint öt szigetországi labdarúgóklub és több játékosügynök is került képbe, amelyek eltitkolták összesen 17 játékos szerzõdtetésének körülményeit.
A Chelsea, a Newcastle, a Bolton, a Portsmouth és a Middlesbrough csapatánál tûnik megalapozottnak a gyanú, többek között Petr Cech, Michael Essien, Didier Droga, Albert Luque, Tal Ben Haim és Emre leigazolásával kapcsolatban. Lord Stevens szerint az angol illetve a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek is folytatnia kell a vizsgálódást az ügyben.
Forrás: Mobilpress
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Ja és a gólpaszt Beckham adja majd...😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
GOGO ENGLAND
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Beckham kiváncsi vagyok mit alakít!😄
GO ENGLAND