Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs de a mp belül hová?
banok
az Eurosport 1-é 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Windows Media Playerbe kell bemásolni a linket és megy te hacker.

aha és azt hogy nyisam meg ?
mentsem le vagy mi?
ProGabe
ne viccelj már!ott köszöngetem a linket eggyel "alattad",windows media playerrel nyisd meg,teljesen élõ!most éppen a villa - pool meccs 86-ik perce van,szabad a poolnak...

és mekkora góóóóóóól,te jó ég.Gerrard!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tudok egy jó minõségû netes tv playert ahol lehet nézni az angol mecseket?
ProGabe
hát ez isteni!!!!!!4 örök,millió hála,konkrétan ezért a linkért:

mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105

annyi gond van vele,hogy a hang az egy másik adóé 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vmvr
na ez jó hír, remélem lesz is belõle valami😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ja nekem is kéne vagy legalább hol adják a mecseket a eusport 2 kívül
banok
fölmész az oldalamra és ott van link.

Üdv!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet nézni neten eurosport2t? Van Sopcastem is, TVU playerem is, de 1iken sem jön be 😞
Derby - Pompey 2-2

az újonc ellen szar ez az egy pont :S

de legalább Utaka góllal mutatkozott be 😊

Hello UPC kábelen lesz eurosport 2?
Gyerünk QPR, 1-1 egyenlõre a Bristol City otthonában, 60.perc

A galaxi sporton lehet nézni angolul. UPC direct, cseh beállításokkal jön. Igaz akkor nem lesznek magyar csatornák.

Hát énis..

ProGabe
az itteni szolgáltató(hirsat 2000,hát nem upc 😊 meg azt ígérte szezonkezdetre lesz,valahogy megoldják.ház most nem a meccset nézem :\

Winz
Nekem azt mondták a UPC-nél,hogy "biztosan" lesz kábelen is aug.közepétõl.
Remélem a 15.-i meccseket már látom.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Bízom benne hogy véletlenül tettek be rossz es2-t és mihamarabb javítják...

Hihetetlen...PL helyett Röpi..hát Fiberesek errefelé is benyalhatják..:@

ProGabe
párszáz ember,gondolom :S
dögöljenek meg!mármint a júrosportosok,így kicseszni 2 országgal!

Hát nálunk a meccs helyett most kezdtek strandfocit adni. Mostmár végképp nemértem hogy hol és ki foghatja azt az eurosport2-t amin az angol foci van... :S

Morfi
Ja és még valami a FiberNeteseknek ... nem értem hogy az emberek lusták vagy vagy csak szimplán lusták. Ezek miatta hallgatam több napon át a "fönököt" <#buck>, hogy nem jó a régi kábel TV szolgáltató megyek ide, megyek oda.

Morfi
Ha használnátok az internetet és egy keresõ oldalt akkor sok érdekes dolgot találnátok az Eurosport 2rõl is. pl.: EZ vagy had idézzek egy másik forumról is: "Nekünk már régóta UPC direct van és ma érkezett az augusztusi programmagazin. A 10.oldalon Eurosport 2 - Premier Liga élõben van, szóval ezek szerint elvileg augusztus 11-ig át át kéne változnia magyarrá az Eurosport 2-nek...". Szóval ajánlom figyelmetekbe mondjuk ezt a keresõt és...
Amúgy a UPC kábel és directet ha jól tudom külön kezelik.

nono84
Mármint hogy nincs upc-n Eu2.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nono84
Pedig jó volt hétvégén egy Angol meccsre kelni szombaton 😄 Szemét upc😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

vmvr
egyébként az UPC - Eurosport2 ügyben van újabb fejlemény?

www.sgerrard.atw.hu

Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká

Én azt hallotam hogy az Eurosport nem megvette Európátol a PL jogauit hanem fogta magát az eu 2 igazgatója és hogy megveszem a pl jogait!! és magyarországon több ezer embernek biztos van eu 2 je!! és mint tudjátok az eu 2 nem magyar hanem angol! és nyíllvánvaló hogy azt fogja közvetíteni!! csak hogy 1 bajnokság ké2 csatornán nem mehet! így hát az eu 2 nek volt elsõbbsége!! (mondjuk biztos kapott a sportr1 is pénzt) de szoval nem megvásárolta a pl jogait hanem átvette

Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká

lényeg, hogy a Pompey megverte a L'poolt 😄DDddd

igen, Dél-Korea és a Fulham játszott a 3. helyért, amit a Fulham nyert 4-1-gyel
Bulgáriában élõben nyomatták a TV-ben 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

L'pool - Pompey 0-0

büntetõkkel 2-4

ez valami Ázsiai kupa volt amit így a Pompey nyert

<#worship><#worship><#hehe><#hehe><#hehe>

f@sza
ProGabe
Tehát az ES2 csak Mo. és Románia területére vette meg a PL sugárzási jogát.

na így már érthetõ a dolog,ja és a jó édes tetves k.rva anyj....

vmvr
akkor egy ideig marad a stream

banok
Na szóval kiderült mi ez a szarkodás az Eurosport2-vel kapcsolatban.
Külön ES2 lesz a románoknak és mi (magyarok) számunkra. Tehát az ES2 csak Mo. és Románia területére vette meg a PL sugárzási jogát. Az, hogy lesz egy ES2 2 még jobban bonyolítja a dolgot ami nem utolsó sorban pénz kérdés is. Szal ami most van a T-Kábelen és a UPC Directen az nem az az ES2 amin lehet majd látni Lampardékat, annál is inkább mert jelenleg a mi ES2-nk még monoszkópot nyom, viszont a Fibernetesek biztonságban vannak. UPC kábel meg a többiek még váratnak magukra szal szinte biztos, hogy az augusztusi rajtra ezeknél még nem kerül fel a csati

banok

Melyik internetes oldalon tudok, majd nézni Angol meccseket?
Nem csak elsõ osztály
Mákos.....😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

megse érdemled<#mf2> <#szomoru1>
Ma jött a kábeltv (FiberNet) számla és augusztus 1-tõl behozzák az Eurosport2-t 😛
Így nem lesz gond az angol meccsekkel <#nyes>

ManUtd összes meccs: Manchester Blog

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

fsgh
Vesztegetési ügy: öt angol klub érintett
Külföldi labdarúgás

Elkészült a jelentés az angoloknál felmerült vesztegetési ügyben, öt klub, köztük a Chelsea is folytatott gyanús tárgyalásokat. Forrás: Mobilpress

Lord Stevens, a vizsgálatot vezetõ bizottság elnöke 15 hónapos munka után nyilvánosságra hozta a nyomozás eredményét, eszerint öt szigetországi labdarúgóklub és több játékosügynök is került képbe, amelyek eltitkolták összesen 17 játékos szerzõdtetésének körülményeit.
A Chelsea, a Newcastle, a Bolton, a Portsmouth és a Middlesbrough csapatánál tûnik megalapozottnak a gyanú, többek között Petr Cech, Michael Essien, Didier Droga, Albert Luque, Tal Ben Haim és Emre leigazolásával kapcsolatban. Lord Stevens szerint az angol illetve a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek is folytatnia kell a vizsgálódást az ügyben.

Forrás: Mobilpress

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe

1-1

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

REALista
Remélem egy Owen góllal behúzák a meccset az angolok!
Ja és a gólpaszt Beckham adja majd...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

McFrost
nyerni kell😊
GOGO ENGLAND

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

NAhát rooney nélkül nehéz lesz aszem.
Beckham kiváncsi vagyok mit alakít!😄

GO ENGLAND