Angol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sport2 20:45
Angol Ligakupa, 1. forduló, Rotherham United-Sheffield Wednesday (élõ)
remélem kiesnek a gecibe és feljön valami faya kis csapat a 2.osztályból...
egyik legrosszabbul erõsitettek, ahoz képest amiket pl a City, a NUFC vagy a Porsmouth csinált az átigazolási idõszakban, és Big Sam sinc smár ott , sõt elment a védelem alapköve Ben-Haim és Abdoulaye Faye, a másik védõjük meg a Newcastlebe tart... szal egyk kiesõ a Bolton lesz sztem
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Weds 15th August 2007
Man City 1-0 Derby County
Portsmouth 1-1 Man Utd
Birmingham 2-2 Sunderland
Fulham 2-1 Bolton 19:45
Liverpool P-P West Ham
Blackburn P-P Aston Villa
Wigan Athletic 1-0 Middlesbrough
Reading 1-2 Chelsea
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hello írtam egy levelet a UPC-nek hogy mikor lesz kábelen eusport2. Ne reménykedjetek hogy ebben az évszászadban lesz
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A médiapiac változásait - az elõfizetõi felméréseink és a technikai lehetõségeink figyelembe vételével - természertesen társaságunk is igyekszik évrõl-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az új tévéadások kábeles továbbításáról azonban jelenleg még az Eurosport 2 csatornával nincs megállapodásunk. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint a csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének idõpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk elõfizetõinket. Türelmét és megértését köszönjük!
Remélem mostmár ígyis marad ^^
Az angol bajnokság elsõ fordulójában a Reading elleni mérkõzés szünetében lecserélt angol válogatott labdarúgó bal lábában hajszálvonalas törést állapítottak meg.
A Manchester United labdarúgócsapatának honlapja szerint Wayne Rooney lábtörést szenvedett. A kiváló támadót Sir Alex Ferguson a szünetben cserélte le a Reading elleni bajnoki szünetében. Az elsõ orvosi vizsgálatok alaposan ráijesztettek a Manchester drukkereire. A támadó bal lábában hajszálrepedést fedeztek fel. A 2006-os világbajnokság elõtt lábközépcsont-törést szenvedõ csatárra ezúttal is kihagyás vár, de azt még nem tudni, mennyi.
😮OOo szerencsétlen...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egy adó adhatja, csak eddig a Fibernet kavarása miatt a sima eurosport2 volt egészen eddig a meccsig.
Arsenal meg nagy nehezen nyert. Lehmann meg egy f.o.s. 😊 XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
szerinted ezt egy otthonülõ egyszeri magyar szolgáltatja?nem tudjuk kinek kell szólni,nem tudjuk mikor lesz jó a hang,nincs ennél jobb minõség,nincsen star sport és különbözõ fizetõs adó streamen!
ahelyett,hogy megköszönted volna banoknak a linket(ami nagyon jó minõség,csak ugye minden relatív,ne várj HD-t streamen) itt követelõzöl és idiótaságokat kérdezel már tegnap este óta :\
és ezeken a tanácsokon ne megsértõdj,hanem fogadd meg õket -> tanulj meg fórumozni!mert ha így folytatod egyszer elveted valakinél a súlykot és annak warn lesz a vége!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fasza az oldal!
Az arsenál-fulham szünetében láttam a gólösszefoglalót is,a sport1-en csak hétfõn lehetett megnézni õket.
De várom hogy már kábelen is bejöjjön.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
ezen kivül van más sport 2 stearm?
Vagy kit lehet meg kérni hogy csinálja meg a hangot?
néztem ezt az oldalt de nem találtam olyan jó minöségüt mint a eusport 2 amit belineltél. Nem tudsz egy streamet be likenlini ahol FA Prem. foglalkoznak mint pl star sport. De csak jó minõségû kéne mert alig lehet látni rajta valmit ha kirakom teljesképernyõre