1358
-
#837 óó, basszus mi lesz itt
Ha Oroszország legyőzi Izraelt és Andorrát, Horvátország pedig nem kap ki Macedóniában, akkor Anglia semmiképpen sem lesz ott a 2008-as Európa-bajnokságon.(nb1.hu)
ennyi esély maradt...
-
#836 szerintem ez a szopás nem ide tartozik hanem ez inkább maradjon saját vélemény ugyanis valakiket zavar ez a vélemény-.- -
STurmGewehr #835 hehh mekkorát szoptak:D -
#834 Nem sikerült sajnos....
1. félidő rendben volt , okos-taktikus játék , de a 2. teljes csőd , érthetetlen ultra védekezés és eredmény tartás... -
lampard99 #833 GO Hungary GO England!!!!!!!!!!!!! -
kretyás #832 MUSZÁJ NYERNÜNK MA!!! GO ENGLAND!! -
Paranoia #831 köszi -
#830 Anglia-Észtország összefoglaló -
#829 nah Rooneynak sikerült gólt szereznie. -
lampard99 #828 hello találtam egy oldalt ami meg könyidheti a stearm kereséseket:ime -
#827 XD -
lampard99 #826 ja nagy volt:D -
Zséé #825 Tottenham-Aston Villa meccs nem volt gyenge az előbb :O
4-1-ről felállt a Tottenham. 93. percben szerzett góllal lett 4-4.
A 7-4-es Porstmouth-Reading meccs mellé kellett még ez :D -
#824 állítólag az. -
lampard99 #823 record szerintem az F.A-ben -
Csesza #822 nem a kapusok meccse volt :DDDdd -
Csesza #821 POMPEEEEEEEEEEEY -
kretyás #820 Taylor basszus mekkora egy fos 2golt kaptunk miatta:\ -
#819 jó kis potyák voltak:) -
#818 Portsmouth-Reading összefoglaló -
Zséé #817 FT Portsmouth [7 - 4] Reading
8' [1 - 0] B. Mwaruwari
37' [2 - 0] B. Mwaruwari
45' [2 - 1] S. Hunt
48' [2 - 2] D. Kitson
55' [3 - 2] H. Hreidarsson
70' [4 - 2] B. Mwaruwari
75' [5 - 2] N. Kranjcar
79' [5 - 3] S. Long
82' [6 - 3] S. Davis
90' [7 - 4] S.A. Muntari (pen.) N. Shorey
Ezek vizilabdáztak? -
#816 Manchester United-Chelsea
11 perces összefoglaló
teljes meccs - torrent
video: 624x352 x264 @ 900kbps
audio: AAC @ 96kbps -
#815 SopCast - Sport Channel 1, Sky Sports
TV Ants - Culture, Soccer Live 7 -
lampard99 #814 hello kellene egy stearm a mai mu cheasle mecshez!!!! -
#813 fél 3as Arsenal meccsre valaki streamet tud? -
lampard99 #812 oh sorry David -
Csesza #811 Beckham -
lampard99 #810 NEM KELL D:BACKHAM AZ ANGOL VÁLAGATOTNAK. Nélküle sokkal jobban megy -
#809 ebben inkább a UPC a ludas(ugyebár jórészben az övé a sport1-2) :\ meg akkor,amikor valaki milliárdokat költ valamire,nem fogja a két szép szemedért neked azt "h.gyé-sz.ré" adni!
sehol nincs benne az emberi jogok nyilatkozatában,hogy mindenkinek látnia kell az angol bajnokágot.nekem is b.ssza a csőröm,de ez van.hozzá lettünk szokva a jóhoz,az alatt a pár év alatt,amikor mindenkinek volt es-e és sport1-e... -
lampard99 #808 Áhá ezt nem tudtam én abba a kerületbe tartoztam ahol lehetett fogni -
#807 És?
Én az első hetekről beszéltem,amikor még SEHOL sem volt sport2,csak néhány pesti kerületben,és mégis a sport2-n adták a rangadókat,közben a sport1 nyomott valami érdektelen seria A témát.
Pöttyet felb*sztak-e.
-
#806 UPC családi csomagban dunántúlon már van sport 2 lassan 2 éve asszem -
#805 Szóval szted minden rendben volt akkor mikor az egész országban nem lehetett nézni a sport2-t,de mégis azon adták a fontosabb meccseket?
Én az üzletpolitikájukra akartam kihegyezni a témát. -
lampard99 #804 Azért van 2 sport csatorna mert 10 million élünk és vannak olyan emberek akiket érdekel "díjugratós-sakkos-kajakosfosch" és nekik is le adják+azért adták a sport2-ön a "ótva mecseket (Bolton-Blackburn)mert aki szereti a focit az megnézi ezeket is mert színvonalasabbak mint pl celti, Randers mecsek:D. -
#803 Emlékeztek,hogy toborzott új előfizetőket a sport1 csatorna néhány éve?
Mikor beiktatták a Sport2-t,a hétvégi premierligás meccseknek csak az ótva találkozóit adták (Bolton-Blackburn)a sport1-en,a sport2-n viszont a csúcsmeccseket mint pl. a MU-Pool-t,kb 17 mókus láthatta a nagy meccseket mert még elég gyerekcipőben járt az ország lefedettsége sport2 ügyileg....persze mikor már MTV székház szerű lincshangulat lógott a levegőben egyből (pár hét múlva)adták az sport1-en is.
Szal ez a gecózás zajlik most is,nagyon nem vágom miért van két sport csatorna,a fontosabb meccseket adják lájv,a nyomikat meg felvételről,a díjugratós-sakkos-kajakosfoscht meg paterolják el a paprika tv-nek :) -
#802 BSZ McFrost! -
#801 Anglia-Izrael összefoglaló -
kretyás #800 LET'S GO ENGLAND!!!!! szép volt! -
#799 Te meg azt fog fel,hogy én az angol másodosztályért lobbiztam. -
#798 fogd már fel, hogy a Sport Tv nem jókedvében adta le a közvetítési jogokat hanem az Eurosport adott érte több pénzt.