Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
akkor ezekszerint a kupákat a sport1-2 közvetíti azért ez is valami...(mondjuk nekem van eurosport2-m szal nekem mind1😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nah, azért a Sport csatorna is közvetít angol meccseket, méghozzá miet?! 😄

Sport2 20:45
Angol Ligakupa, 1. forduló, Rotherham United-Sheffield Wednesday (élõ)

nekem a Bolton és a Fulham volt mindig is a legunszimpatikusabb csapat a Premier ligában, kivéve ha az Arsenal vagy a Chelsea ellen játszottak, mert akkor nekik drukkoltam :XD

remélem kiesnek a gecibe és feljön valami faya kis csapat a 2.osztályból...

hát meg lehet de még az idény elején járunk majd pá hónap mulva ezt ki lehet nyiltan jelenteni ha így folytatják. De nem volt könyû dolguk mert az 1-2 forduloban hát nem a legkönyebb csapatokat kapták. Mikor lesz a Cheasle- Liverpoo?

a Bolton ki fog esni sztem!

egyik legrosszabbul erõsitettek, ahoz képest amiket pl a City, a NUFC vagy a Porsmouth csinált az átigazolási idõszakban, és Big Sam sinc smár ott , sõt elment a védelem alapköve Ben-Haim és Abdoulaye Faye, a másik védõjük meg a Newcastlebe tart... szal egyk kiesõ a Bolton lesz sztem

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

LasCar16
gloryglory MU :cccc

#acm

Pompiiiii :XD

vmvr
mai premier league forduló eredményei:

Weds 15th August 2007
Man City 1-0 Derby County
Portsmouth 1-1 Man Utd
Birmingham 2-2 Sunderland
Fulham 2-1 Bolton 19:45
Liverpool P-P West Ham
Blackburn P-P Aston Villa
Wigan Athletic 1-0 Middlesbrough
Reading 1-2 Chelsea

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Winz
Spurs-Everton második félidõ már nézhetetlen annyira beszaggat a es2 stream >(

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

persze mert ez rendszer üzenet

vmvr
pár hete énis írtam nekik egy levelet ugyanebben a témában, és pont ugyanezt a választ kaptam, szórol szóra😄d

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ProGabe
ez nekünk nem-upc-seknek is szar,hiszen így nem igen fogják magukat ostorozni a szolgáltatók hogy betegyék,mondván minek,ha az egyik vezetõ szolgáltatónak sincsen 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mahamoti
Szintén UPC. Remélem találok egy helyet, ahonnan rendszeresen le lehet tölteni az aktuális forduló összefoglalóját, amíg nem lesz fogható a Eurosport 2.

hello írtam egy levelet a UPC-nek hogy mikor lesz kábelen eusport2. Ne reménykedjetek hogy ebben az évszászadban lesz

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A médiapiac változásait - az elõfizetõi felméréseink és a technikai lehetõségeink figyelembe vételével - természertesen társaságunk is igyekszik évrõl-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az új tévéadások kábeles továbbításáról azonban jelenleg még az Eurosport 2 csatornával nincs megállapodásunk. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint a csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének idõpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk elõfizetõinket. Türelmét és megértését köszönjük!

Mahamoti
Várható, hogy valaki a mai 20:00 órakor kezdödõ Premier League összefoglalót az Eurosport 2-n felvegye és feltöltse valahova?
?

eurosport 2 müködik nálatok(stearm)
nekem ilyen a kép a copcaston mindnekinek ilyen szar vagy csak nekem?
nekem ilyen a kép a copcaston mindnekinek ilyen szar vagy csak nekem?
Igen igen, énis éppen MANU. meccs közbe kapcsoltam oda és nagy meglepetés ért 😄
Remélem mostmár ígyis marad ^^

Hello írtam levelet a t-com-nak és UPC-nek és azt kérdeztem hogy kábel tv-n látható lesz-e az eusport 2. A tcomnál azt mondták hogy dolgoznak rajta hogy meszerezék a csatorbát de a upc-nél semit nem tudott mondani a hölgy. Így csak a stearm maradt aminek cak a hang szar.
:CCCCCCcc

fsgh
Külföldi labdarúgás

Az angol bajnokság elsõ fordulójában a Reading elleni mérkõzés szünetében lecserélt angol válogatott labdarúgó bal lábában hajszálvonalas törést állapítottak meg.

A Manchester United labdarúgócsapatának honlapja szerint Wayne Rooney lábtörést szenvedett. A kiváló támadót Sir Alex Ferguson a szünetben cserélte le a Reading elleni bajnoki szünetében. Az elsõ orvosi vizsgálatok alaposan ráijesztettek a Manchester drukkereire. A támadó bal lábában hajszálrepedést fedeztek fel. A 2006-os világbajnokság elõtt lábközépcsont-törést szenvedõ csatárra ezúttal is kihagyás vár, de azt még nem tudni, mennyi.

😮OOo szerencsétlen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#falbav>
Egy adó adhatja, csak eddig a Fibernet kavarása miatt a sima eurosport2 volt egészen eddig a meccsig.

melyik adja?
A mai Arsenal meg Chelsea meccset neten néztem még, de mostmeg már adja tv is.

oh de te akkor nem neten nézed mert a hang mindig nem jó
Jah. Most a Manchester meccsre lett jó. Eddig 1 meccset se láttam rajt.

mi jó a eusport 2?
Nálunk mostmár jó az es2 a Fibernettel. Lehet közben megcsinálták 😊

SOrry
banok
de van stream a Star Sporthoz csak az gyengébb minõségû. 😊 XDDD

Arsenal meg nagy nehezen nyert. Lehmann meg egy f.o.s. 😊 XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az arsenal meccs szünetében reklámozták a Premier League-et, magyarul és angolul volt kiírva a képernyõre hogy "A teljes szezon"...
ProGabe
hát te hihetetlen vagy!olvass vissza és nézd meg mit mûveltél itt,vagyis gondolkozz el rajta egy kicsit.és ezentúl tedd ezt minden hsz-ed elõtt légy oly' szíves!
szerinted ezt egy otthonülõ egyszeri magyar szolgáltatja?nem tudjuk kinek kell szólni,nem tudjuk mikor lesz jó a hang,nincs ennél jobb minõség,nincsen star sport és különbözõ fizetõs adó streamen!
ahelyett,hogy megköszönted volna banoknak a linket(ami nagyon jó minõség,csak ugye minden relatív,ne várj HD-t streamen) itt követelõzöl és idiótaságokat kérdezel már tegnap este óta :\
és ezeken a tanácsokon ne megsértõdj,hanem fogadd meg õket -> tanulj meg fórumozni!mert ha így folytatod egyszer elveted valakinél a súlykot és annak warn lesz a vége!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Winz
lampre
Fasza az oldal!
Az arsenál-fulham szünetében láttam a gólösszefoglalót is,a sport1-en csak hétfõn lehetett megnézni õket.
De várom hogy már kábelen is bejöjjön.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

HELLLLO mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105
ezen kivül van más sport 2 stearm?
Vagy kit lehet meg kérni hogy csinálja meg a hangot?
http://stream.try.hu
néztem ezt az oldalt de nem találtam olyan jó minöségüt mint a eusport 2 amit belineltél. Nem tudsz egy streamet be likenlini ahol FA Prem. foglalkoznak mint pl star sport. De csak jó minõségû kéne mert alig lehet látni rajta valmit ha kirakom teljesképernyõre
nem tudod fog a star sportot azon mindig megy valami jó azt kersd meg!
az anyját a upc directnek, már 2 hete arra készülök hogy kezdõdik az angol bajnokság erre nézhettem röplabdát a es2-õn. remélem hamarosan kitalálnak valamit mert ezt az egyetlen bajnokságot lesem és ez így nagyon szar. a fos kis ujságukban pedig agyon reklámozták hogy élõben a es2-õn.
áh ha találkozol a real madrid stream val dobb már fel ide thx
banok
stream elég friss valszeg a npokban került fel. talán megcsinálják talán nem. Személy szerint engem annyira nem zavar

de majd jó lesz ? egyáltalán volt jó hang hozá?
banok
mi tom én mert elkúrták vagy tököm tudja.

ok vágomde akkor mért szól rajta a sima eusport?
banok
mi van? az a link az Eurosport2 streamje. Ha Star Sportsot akarsz ahhoz le kell töltened a Sopcast nevû programot

áh és star sport hoz van neked vagy a magyar eusport 2-höz?
banok
Eurosport2

és miért nincs hangja a mecsnek?
mi a neve ennek a csatornának?
megvan