Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
úgy tûnik, Diego nem jön idén nyáron.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701107
nemtom' ez jót jelent-e.

No one can stop Death!

II Rocky II
kocsog fasz ez a doomenech ..:@@@ vmiért am is unszimpi :@@@@
azért hajrá France 😄...
hajrá arsenal 😄 lekell gyürni a realt mega juve-t
most esetleg egy bannert lehetne késziteni mert ugytom sokáig amugy se lessz meccsünk és akkor sokáig aktuális lenne :]]]

24 - Exile -Nov.23

minimize
nézzük meg, ki van az Év Premier League-je csapatban.
Domenech..majdnem lefújtam a Franciák favorizálását az EB-n...

No one can stop Death!

Clichy nagyságrendekkel jobb volt idén, mint Abidal
Evra-val egy szinten játszották végig a szezont
nem értem Domenechet én sem

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rolka
Kösz! Hát eléggé az

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

LasCar16

#acm

Rolka
Nekem nem jön be a linked

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Samir NasriSamir Nasri

2008.05.18. / 08:25 | Írta: Ernestoo | Kategória: Pletykák
Samir a Francia televíziónak nyilatkozott :

" Számomra nagyon fontos ez a gól. Lehet, hogy ez volt az utolsó gól amit a Velodrome-ban lõttem."

Több neves hírportál számolt be arról, hogy Nasri Arséne Wenger kívánság listájának legelsõ helyén szerepel.

Nasri nyilatkozatát követõen elképzelhetõ, hogy az Arsenalban folytatja, az azonban kétségessé teszi az üzletet, hogy Nasri alig egy hónapja hosszabította meg szerzõdését, 2012-ig.

Forrás_GunnerTalk.com/Yahoo.eurosport.com
-----------------------------------------------------------
Ben Arfa-ról azt írják mindenhol, hogy szinte tuti jön! Hát ha még Nasri is jön mellé az nagyon jó lenne!

LasCar16
Clichy
ekkora tajparasztot mint ez a Domenech ...<#rolleyes>

#acm

Rolka
Bárcsak mindenki ilyen lenne

minimize
Clichy a szerzõdéshosszabbítás küszöbén
"Gael Clichy egy 4 éves szerzõdést akar kötni. Bár lenne kérõje a Juventus és a Milan személyében. Wenger mindenképpen meg akarja tartani. Clichynek esze ágában sincs eligazolni. Õ lett az év bal hátvédje. Nagyon jól megy neki Londonban.
"Minden jól megy, szándékom egyértelmû: maradni akarok" - mondta.
Szeretném, ha egy olyan karrierem lenne az Arsenalnal, mint Vierának vagy Henry-nak volt. Öt éve vagyok az Arsenalnal és ha minden jól megy ez 8 évre nõhet.
Wenger hozott ide, szépen lassan felépített egy fiatal és gyõzni akaró csapatot. Nagyszerû kilátásai vannak a csapatnak. Soha nem gondolkodtam azon, hogy elhagyom a csapatot. A világ legjobb bajnokságában, a világ legjobb játékosaival játszhatok. Kell ennél több?"

Forrás: Arsenal-Mania.com

No one can stop Death!

minimize
a várható érkezõk:
Név KLUB
Yaya Toure Barcelona
Hatem Ben Arfa Lyon
David Villa Valencia
Gervinho Le Mans
Vincent Kompany Hamburg

forr.::sport.Setanta.com

No one can stop Death!

minimize
Gilberto maradni akar végleg, de ez is érdekes lehet:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=692927
összejön a család??!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Meg ne lássalak mégegyszer itt.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Behúztuk az utolsó meccset is, gratulálok a fiúknak, jövõre nem lesz ilyen "egyszerû" dolga sem a mu-nak, sem a cselszkinek, amennyiben a végén meg akarnak elõzni bennünket!!!
Wenger Úr hozzáláthat az igazolásokhoz, remélem (mint mindíg...)most is jól dönt.
MINDÖRÖKKÉ ÁGYÚSOK!!!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Kaplan
Jó, természetesen tudod, hogy értettem.. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
"Fülöp Marci kezdõ volt"

még mindig az 😄 ésmég megy a meccs, perpill 0-1 nekünk Walcott góljával

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Ha jól tudom Fülöp Marci kezdõ volt az Arsenal ellen, szegényt pont ilyenkor rakják be kezdõnek egy Arsenal ellen 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

REALista
Várható volt hogy a Mu-t nyomni fogják a bírok...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Forrest Gump
Na eddig volt értelme nézni a MU meccset.
Hogy ezeknek miért kell mindig befújni egy kamu 11-est.
Scholest meg ki kellett volna állítani 2. sárgával.
Bár nekem édes mind1 melyik nyeri a PL-t 😊
banok
nincs

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

II Rocky II
linket vki adna?:S mert a rojan 1 csatorna van csak<#szomoru1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
én Hlebre gondoltam 😊

minimize
a 16millió a klubnak szól, nem a játékosnak, magyarán szerintem kivásárolják a szerzõdésébõl (16milla fontban nem kevés azért egy 21éves emberkéért...)
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
de neki élõ szerzõdése van, szal hiába egyezkednek vele, elõbb a klubbal kéne megállapodni egy árban...

minimize
Arsenal clinch deal for Lyon dazzler Ben Arfa
tribalfootball.com - May 10, 2008
Arsenal are set to land Olympique Lyon wing ace Hatem Ben Arfa.
The Sun says the Gunners have won the race to grab Ben Arfa.
Gunners boss Arsene Wenger beat Liverpool, Chelsea and Manchester United to land the Tunisia-born star.
And Wenger has agreed a £16million deal for the 21-year-old, who was called into the French national team last season as a replacement for Louis Saha.
röviden, tömören szerintük megvan Ben-Arfa.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

minimize
mert tény, hogy megkereste az Inter, és tény, hogy többet ígért neki/hó, jelentõsen, ezért.
ha megkeresné a Real 120millával a klubot, Ronaldo is lépne, hidd el.szal fennáll a lehetõsége.
holnap du. Sunderland ellen vagyunk!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Cabell
Nem is értem, miért van itt ki annyira mindenki a Hleb miatt, mikor ezek meg-nem erõsített pletykák...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rolka
12 millió Nasriért?

Az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger riadót fújt, és fel kívánja venni a kapcsolatot a Marseille vezetõivel, akik megválhatnak Nasritól.

Annak ellenére, hogy a játékost jelenlegi szerzõdése 2012-ig a francia csapathoz köti, van mód a leigazolására, ugyanis a szerzõdés egy záradéka szerint Samir távozhat a klubtól, ha valaki hajlandó érte 12 millió fontot fizetni.

A Marseille elnöke Pape Diouf így kommentálta a hírt: „ Samir bármikor elhagyhatja az egyesületet, ha 12 és 16 millió font közötti ajánlatot tesznek érte.”

Wenger régóta csodálója Nasrinak, és most hogy Hleb a távozás küszöbén áll, szeretné is leigazolni a kreatív középpályást.

A 20 éves játékos már 7 alkalommal játszott hazája válogatottjában, és nyitott lenne egy európai élcsapat ajánlatára.

„Pillanatnyilag nem gondolkodom a jövõn. Az biztos, hogy nem fogok másik francia csapatba menni. Nem fogok csak a távozás kedvéért eligazolni.” – mondta Nasri.
----------------------------------------------------
Õ is nagy igazolás lenne az biztos

minimize
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1145741.ece
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

XTHB
jaja

Arsenal Örökké

Kaplan
Kész ez nevetséges, ha Wenger nem vásárol be le is mondhatunk a bajnoki címrõl, kellenek klasszisok mert látjuk, hogy a fiatalaok rövid paddal nemes egyszerûséggel elfáradtak és kipukkantak a szezon utolsó negyedére...

II Rocky II
áéááááhhhhhh az istenba***a meg ez hihetetlen :@@@@@
szóhoz sem jutok :SSSSssssssssss
nem lepõdnék meg ha netán walcottot is megvenné vki :S vagy Van Persie-t :SSSS lol
nevetséges....

24 - Exile -Nov.23

na ebbe van valami :S
ott is kinevelik a sztárokat a híres akadémiájukon, utánna meg adják el õket de eredmény az nincs<#zavart2><#rolleyes>
Rolka
Azta kurvaeget hát ez nem igaz!
Geci, ennyire nem lénnenk jó csapat vagy mi?
Olyanok leszünk lassan mint az ajax
<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

csocso14
Jó én se azt mondom, hogy nem õt kell hibáztatni, sõt ellenkezõleg, szerintem is menjen melegebb éghajlatra. Jó középpályás, jól cselez, hiányozni fog, de nem pótolhatatlan. Ráadásul olvastam, hogy igen elõnyös, sok pénzes szerzõdést igértek neki arsenal-nál, de ennek ellenére is elmegy.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

vmvr
<#szomoru1><#szomoru1><#confused><#confused>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grizzly21
ez akkor is szanalmas szerintem. lehet hogy a menedzsere mondatta vele, de o mondta (kiveve ha ujsagirok kiszineztek), ezekutan menjen is a picsaba😊

csocso14
Ezeknek már nem szabad bedölni, lásd Henry. Menedzser mondat vele valamit, hogy mindenki szeresse, hogy õ nem akarja elhagyni a klubbot, felkészülve arra, hogy ha nem jön össze a szerzõdés, ha meg igen akkor néz az ember, hogy 1 héttel ezelõtt azt mondta, hogy örökre itt marad és ez a világ legjobb klubja...stb.

grizzly21
"Én nem is szerettem volna elmenni az Arsenal-tól. Szeretek itt focizni, és még egy pár évig biztos, hogy maradok. Persze az örökké sem kizárható. Annak örültem, hogy érdeklõdnek értem, de nem vettem õket komolyan. A csapatnak szüksége van rám, és nekem is a csapatra."
akkor ez meg mi a f@sz volt?

csocso14
Na még 1 távozónk van, hihetetlen - Hleb
Két alap középpályásunk elment, most aztán tényleg kéne valakit igazolni.

:SSSSSSSSSSssssssssss

Gunnersboy
David Silva és Villa a Valenciából

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
"This team made 68 points last year and this year 83. That is 15 points difference and in between we lost Thierry Henry and we lost many, many important players during the season. So you cannot say the team has not developed. Now the target for next season must be to make 90 or 92 points."
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=688699
ezért bírom ezt a faszit. nem dumál mellé, megmondja õszintén, mi van!
a Legjobb!!!
Go Gunners Go!!
(jön Kranjcar is)

No one can stop Death!

II Rocky II
az elsõ meg ki? a második a villa ugye?

24 - Exile -Nov.23

minimize
nem hát. jön más, no para.
jövõre gyõzünk.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Rolka
Nadzson jó<#eljen>
Így jobban bele élem magam, hogy Villa ide jön!
Közbe meg majd mégse<#szomoru1>

Gunnersboy
Valencias híren felbuzdúlva 😄DDDda:S_D:a

5w0rdf15h
szép is lenne 😊

am ködösít rendesen az öreg... 😄

grizzly21
hat nekunk mint Arsenal fanoknak semmiert, de a szep focit szeretoknek mindenkepp. csak nagy a hire es mostanaban ahhoz kepest gyenge😊