Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
jo dolgokt többször ismétlik :d

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Legalább kiegészítette egy képpel 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
#9404--- kajak ugyanazt irtad amit már egyszer leírtak..visszaszoktál te olvasni?😄dd

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy

Tegnap éjjel aláírt Samir Nasri. 11millió fontot fizet érte az Arsenal. Nasrinak sikerült az orvosi vizsgálat is és egy négy-éves szerzõdést írt alá. Az Arsenal csak akkor hozza nyilvánossá a dolgot, amikor Nasri visszatér a Francia válogatott meccseirõl. Az Arsenal elveszíti Hlebet, akiért ajánlatot tett az Inter, de állítólag a Real és a Barca is tettek ajánlatot, de Hleb az Intert választotta.

Tegnap este egy Marseilliehez közeli forrás szerint: "Nasri aláírt. Szerdán volt az orvosi vizsgálat, és csütörtökön aláírta a szerzõdését. Jelenleg az egyetlen dolog, ami a nyilvánosságra hozását hátráltatta az a Francia válogatott edzõtáborban való részvétele."

Forrás: http://www.samir-nasri.net/

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
pfff bazz nekem vmi emlékezetkiesésem van😄 tényleg elfelejtettem:Sde rémlik hogy elment ..csak na :S olyan fura most:S vége abajnokságnak...gyorsan telik az idõ...
mintha még tegnap ment volna a sunderland - arsenal mecccs.:S:]]]

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Akárhogy nézem kellene egy VKP mert most kettõ is elzúgott tõlünk. Jójó Hleb nem az a tipikus védekezõ középpályás de annyit futott, hogy simán betöltötte ezt a szerepet is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csocso14
Hogy én mennyire drukkoltam a fiorentinának 😄
Sajnos tényleg úgy néz ki, hogy Hleb megy. Wenger-t ismerve meg több nagyobb nevet Nasri után ne varjunk, szerintem nem is kell, így is jó a középpályánk.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

vmvr
:SSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssss

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
Milanba nem rémlik??????

megy uefa kupázni 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
õ már elment?😮 hova is?<#fejvakaras>

ooo amugy akkro meg még igy is szarul állunk -.-

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
+ Flamini is elment...az már 2 😄

II Rocky II
most még elõrébb nem vagyunk az a baj:Sss
mert 1 jött -1 elmegy..szvsz = 0
varjuk a többieket...

24 - Exile -Nov.23

webibebi
Tegnap éjjel aláírt Samir Nasri. 11millió fontot fizet érte az Arsenal. Nasrinak sikerült az orvosi vizsgálat is és egy négy-éves szerzõdést írt alá. Az Arsenal csak akkor hozza nyilvánossá a dolgot, amikor Nasri visszatér a Francia válogatott meccseirõl. Az Arsenal elveszíti Hlebet, akiért ajánlatot tett az Inter, de állítólag a Real és a Barca is tettek ajánlatot, de Hleb az Intert választotta.

Tegnap este egy Marseilliehez közeli forrás szerint: "Nasri aláírt. Szerdán volt az orvosi vizsgálat, és csütörtökön aláírta a szerzõdését. Jelenleg az egyetlen dolog, ami a nyilvánosságra hozását hátráltatta az a Francia válogatott edzõtáborban való részvétele."

Forrás: http://www.samir-nasri.net/ ehhez mit szóltok?

msn:[email protected] bárki felvehet

5w0rdf15h
nah szép....megint ez az alattomos átigazolás politika....am úgyis a klubbal kell megállopodniuk elõször hiába, pofáznak a játékossal mivel élõ szerzõdése van.

minimize
A fehérorosz játékos ügynöke a következõket mondta:
"Megtudom erõsíteni, és már hivatalos, hogy Alex elhagyja az ágyusokat. Wenger és az Arsenal is megszeretné õt tartani, de egyértlemû, hogy a játékos döntése számít."
Hleb és ügynöke alkalmazhatná a Fifa szabályzat 17-es pontját, miszerint a játékos kivásárolhatja magát az élõ szerzõdésbõl. Ezt azonban nem fogja alkalmazni az elvágyódó játékos.
"Nem fogjuk alkalmazni ezt a szabályt, mert az Arsenalt nem fogja kirabolni az üzlettel."
"Azt, hogy Hleb ezentúl hol fog játszani, azt még nem tudom elmondani, de az elkövetkezõ napokban minden kiderül."
A játékost a Real, a Barca, az Inter és a Juve is csábítja, miközben Wenger sportdöntõbírosághoz fog fordulni, hisz az Inter, a klub tudomása nélkül adott ajánlatot a játékosnak, amit a FIFA szabályai egyértelmûen tiltanak.
thesun.com

No one can stop Death!

II Rocky II
de nagyon ugy néz ki hogy megy..
inter,real,barca:Sssssssss

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Flaminit nem hinném, mert Nasri nem védekezõ középpályás, Hlebet meg minek pótolni mikor nem ment sehova.

minimize
Nasri Flamo-t, vagy Hlebet pótolja??!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
😊 úgylegyen

kezdetnek 1 jó igazolás, még jöhet egy csatár és egy védekezõ középpályás

Gunnersboy
Megbízható forrásból tudjuk, hogy Samir Nasri most esik át az orvosi vizsgálatokon. A forrás messze nem hivatalos, de megbízható.

A pletykák szerint a hivatalos bemutatás és a sajtókonferencia holnap délelõtt lesz az Emirates Stadion Sajtó termében.

Egyes források már a konkrét vételárat is tudni vélik, amely nem más mint 11 Millió Euro.

Reméljük a forrás ténylegesen megbízható,azt azonban mindenkinek tudni kell, hogy Anglia talán legnagyobb Arsenal
rajongói portálja a fõ forrás.

Forrás: ArsenalTimes.com

vmvr
majd ha fent lesz az Arsenal com-on akkor hivatalos

csocso14
Ezt hol olvastad csak, mert én még sehol nem találkoztam velük, max feltevésekként.

webibebi
tuti hogy hivatalos?

msn:[email protected] bárki felvehet

II Rocky II
ja jól teljesített a marseillben ,remélem itt is olyan jól fog 😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Samir Nasri --> Arsenal
Francis Coquelin (Laval) --> Arsenal
Clément Chantome (PSG) --> Arsenal

Ezek már hivatalosak, de emberek mi történt?
Coquelint nem ismerem, Chantome a PSG legjobbja volt, Nasrit meg hát mindenki ismeri <#nevetes1>
Húúú hát én nagyon örülök Nasrinak!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
ki is húzhatod eto'o-t.
a tottenham-nek jelentette ki(!!), hogy az Intert választotta.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

II Rocky II
Premier League: Vela jövõre az Arsenal elsõ csapatával készül

A 2007-2008-as szezont az Osasunában kölcsönben végigjátszó Carlos Vela a következõ idényben az Arsenal felnõtt keretét erõsíti.

A mexikói csatár játékjoga jelenleg is a londoniak tulajdonában van, de Arsene Wenger szeptemberben úgy vélte, fejlõdnie kell még az ifjú tehetségnek ahhoz, hogy lehetõséget kapjon az „ágyúsok” csapatában. Mára azonban megváltozott a helyzet.

„Vela beérett a szezon során. A nyártól mindenképpen számítunk a szolgálataira. A csatárposzton vethetõ be elsõsorban Carlos, igazi Eduardo-típusú támadó.”

A közép-amerikai játékos az idényben 32 mérkõzésen lépett pályára az Osasuna színeiben, és háromszor talált be.

A mexikói válogatottban háromszor jutott szóhoz, és egyszer köszönt be az Arsenal üdvöskéje.

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
jaja mint Hleb

Gunnersboy
Mexican striker Vela granted a work permit

Young Mexican striker Carlos Vela has been granted a work permit and will join up with the Arsenal first-team squad for pre-season training in July.

Vela, 19, who joined Arsenal from Celta Vigo in January 2007, has been on loan at Spanish side Osasuna for the entire 2007/08 season. He was a regular in the side, scoring three goals in 32 appearances.

The young striker, who has already made three appearances for the full Mexican national team, scoring once, also spent time on loan with Spanish second division side Salamanca during the 2006/07 campaign.

Speaking recently, Arsène Wenger said: “Vela will be involved with the first-team next season. He has played the whole season at Osasuna on the left wing and he had to work hard there. But for me it is not his position, he is a central striker, an Eduardo type. He is a great young player."

arsenal.com

Gunnersboy
Adebayor marad, a három közül a legvalószinûbbnek Eto'o leigazolását tartom...

Rolka
Adebayor egy interjúba azt nyilatkozta, hogy szereti a klubbot és biztos, hogy marad

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Barnabyka
Három klasszis csatár a Milan célkeresztjében! Az olaszok a Didier Drogba,Samuel Eto'o,EMANUEL ADEBAYOR harmasból egyiket szerzõdtetnék. //t-zones by Mobilpress

Rolka
Van egy jó k**va igazolásunk aki fiatal és nem névtelen hanem már kész játékos, a neve Samir Nasri
Ez elég megbízható forrás

II Rocky II
végre😄 akkor nasri arsenal pléja lessz XD
ez jóóóóóóóóó
csak kell még vki..mert ha 2en elmennek akkor ne csak 1 ember jöjjön má -.-
na hajrááá jó kezdés..:]]]] (mármint az igazolások terén jó a kezdés)

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Én is, de gondoltam ha már itt írják akkor lehet valami, mondjuk nso is egyre búlvárosodik.

Rolka
Már minden hol olvastam, hogy hozzánk igazol csak az NSO-n nem! <#smile>

csocso14
Nasri
gyerünk gyerünk 😄

Rolka
Nasri már majdnem Ágyús

A franciák új Zidane-jaként emlegetett Nasrit két évvel ezelõtt a Real Madrid és a Juventus is megkereste már.
A jelek vészjóslóak voltak a Marseille utolsó bajnokija elõtt, ugyanis Nasri azt nyilatkozta, hogy lehet ez lesz az utolsó bajnokija Marseille csapatánál. Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger azt mondta, hogy fog venni fiatal és nagy játékost is. Nasri némileg a kettõ kombinációja. Bár annyira még nem ismert név. A La Provence szerint az Ágyúsok 17 millió eurót perkálnának a Marseille-nek a világklasszis szélsõért.

Forrás Goal.com
---------------------------------
Fasza Wenger beindult!

Jo lenne, remélem jövõre besöprünk minimum egy dijat de többnek is örülnék 😊....de most jo játékosaink vannak, csak sérülékenyek szal kellnék biztos és erõs cserék, még egy erõs hátvéd és középpályás..mer ha Senderost beállitja Wenger, meg vagyunk löve( nem mindig, de azért lássuk be Senderos nem a legjobb)és Song se a legjobb meg hallotam olyat hogy Sweinsteiger is akarna jönni Arsenalba, de ha azt nézzük az se jo ha teli vagyunk sztárokkalm (Pl: Real Madrid) , Fabregas, V. Persi, Adebayor eléggé sztárok és jok, nem tudom de annyit tudok hogy nagyon várom már jövõ idényt...
BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

II Rocky II
nem olvastuk(tam) de most igen...vagyis ezt irja:
"Sokak szerint az Arsenal idei kipukkadása (februárban még 5 ponttal vezettek a Manchester elõtt, ám végül csak a 3. helyen zártak a tabellán) javarészt annak köszönhetõ, hogy nem vett sztárjátékosokat a nyáron. Két legdrágább igazolása (Eduardo és Sagna) összesen került 14,5 millió fontjába.
Az Ágyúsokat már hírbe hozták a Valencia támadójával, David Villával, a Werder irányítójával, Diegóval is, ám a szurkolók hiába is reménykednek abban, hogy Wenger végre nagy nevet igazol a csapathoz.
- Úgy érzem, hogy a nagy futballisták jobbak, mint a nagy nevek - zsörtölõdött Wenger. - Mostanában nagyon sok "nagy név" mutat nagyon keveset a pályán. Rengeteg elvárásunk van azon játékosok felé, akik hozzánk igazolnak, idén alighanem ketten-hárman érkezhetnek. Tehetségekre van szükségünk!
Ez azt jelenti, hogy Wenger továbbra is fiatal, még nem bizonyított labdarúgókból kívánja felépíteni az Arsenalt.
(pm) "

az utolsó mondat felesleges,sztem nem következik a felette lévõ mondatbol az utolsó mondat.(csak azért irta oda aki tette,hogy kirobantson egy kis feszültsléget.
2-3 labdarugo érkezik..(pont akikrõl szóbeszéd terjed!?)😄

24 - Exile -Nov.23

http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=57513 ezt olvastátok?
II Rocky II
jóóó nem azért irtam hogy téged sürgesselek.meg nem az ma vagy holnap ...csak majdan vmikor amikor (egyértelmû) idõd engedi 😊 (am kössz)

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Érthetõ, csak én is tele vagyok dolgokkal, de megígérem holnap megcsinálom.

II Rocky II
jo de legyen már normális arsenal topic ne az hogy 2 hónappal ezelõtti meccsnek a képe van kint -.-
bocs hogy erre "ilyen allergiás"vagyok..
csak az hogy akárhova megyek mindig friss eredmény van kitéve itt meg nem.
ennyi.
csak a precizitásom a baj,ha ez baj lenne.
nem szeretem a trhányságot..bocsi még1szer
nem szolok többet (megprobálom) ígérem .]

24 - Exile -Nov.23

vmvr
de erre miért vagy mindig ilyen marha allergiás?😄 nem tök mindegy mi van kint? ráérünk, mi úgyis tudjuk mi jön legközelebb

II Rocky II
mondjuk.
hogy elõzõ meccs eredménye->sunderland-arsenal 0-1
és a kövi meg
2008/07/19 Barnet barátásgos..😄
kb erre
mert ha van kint eredményj lezõ akkor ne egy õsrégi legyen már 😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nem értem mit szeretnél, de ha kifejted bõvebben megcsinálom😊

II Rocky II
az eredmény bannerra gondoltam :]]]

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
mer a mostani banner miért nem aktuális? :| nemraktam bele semmi ezévhez kapcsolodo évszámot