Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
<#vigyor3>az nekünk miért jó?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

grizzly21
nemtudom mi van a Ronaldinho-val, osszekaphatna magat

vmvr
azóta bejelentették, hogy Ronaldinho mégsem megy milánóba

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Grove4
Azt tudom,de a fizetése meg állítólag ronaldinho zambrotta stb.Na mind1.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

vmvr
Flamini ingyen ment hozzájuk, itt lejárt a szerzõdése

Grove4
Vásárolja degeszre magát a milan,ahol van pénz,de azt a nagy igazolásokban elfelejtették,hogy hatalmas adósságaik vannak,nembaj,majd berlusconi papa kipénzeli vmibõl.Nem kötekedni akarok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

II Rocky II
#9300 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nem csípem villa-t vhogy alapbol 😄 de hlebet se csiptem..aztán már bírom eléggé 😄
szal jöhetne a villagyerek 😊

24 - Exile -Nov.23

minimize
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=685956
ez sem kissé lepne meg....
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Gunnersboy
Valenciabol Villa, Silva kettõs jöhetne 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
#9302 - Ennek nagyon örülök.

#9303 - Ennek meg még jobban örülnék 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
David Villa! áááááááá mekkora lenne
Multkor még azt mondta nem kell akkor most mivan?<#wilting>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Valenciai sztárral és fiatalokkal erõsítünk?

Arséne Wenger, a londoniak francia mestere természetesen erõsítéseket is tervez, a hírek szerint a Valencia spanyol válogatott csatára, David Villa mellett két szupertehetséges fiatal kerülhet az Emiratesbe.

Az angol sajtó tudni véli, hogy a francia szakembernek a Valencia csatárára, David Villára fáj a foga. Sõt! Egyes brit lapok már kész tényként közlik az átigazolást. A Valencia kiárusítja legjobbjait, ugyanis a spanyolok komoly anyagi válsággal küzdenek, így nem meglepõ, hogy Európa élcsapatai sorban állnak legjobb játékosaikért.

Ha Villát nem sikerülne megszerezni, Wenger akkor is hoz két-három meghatározó klasszist, de a kölcsönbõl visszatérõ fiatalokra is számít: a tizenkilenc esztendõs mexikói csatártehetség, Carlos Alberto Vela az Osasunától, az egy évvel fiatalabb, ,,kis Fabregasnak” tartott Francisco Merida pedig a Real Sociedadtól tér vissza Londonba.

A távozók listáját gyarapíthatja a rutinos brazil középpályás, Gilberto Silva is, bár a gall menedzser mindent elkövet, hogy maradásra bírja a világbajnok futballistát.

Rolka
Hleb már biztos marad

Arséne Wenger már majdnem ott tartott, hogy pert indít az Inter ellen, mikor õk kijelentették, hogy már nem kell nekik Hleb. És mivel más csapat nem érdeklõdik komolyan iránta, ezért, szinte biztosra vehetjük, hogy marad.

"Én nem is szerettem volna elmenni az Arsenal-tól. Szeretek itt focizni, és még egy pár évig biztos, hogy maradok. Persze az örökké sem kizárható. Annak örültem, hogy érdeklõdnek értem, de nem vettem õket komolyan. A csapatnak szüksége van rám, és nekem is a csapatra."

"Én csak azért elmenni, mert nem nyertünk semmit...Ez hülyeség lenne. Jövõre már erõs csapat leszünk, és próbálunk sokmindent megnyerni. Ehhez sok esélyünk van."

II Rocky II
õt a real is vinné 😄
én örülnék neki,jó,kemény,erõs játékos 😊

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
Wenger állítólag megvenné Gattuso-t 😊
link

#acm

II Rocky II
vannak igaz,de kérdés hogy több meccsen hogy állnák a sarat :]]]
várjuk a híreket 😉

24 - Exile -Nov.23

vmvr
a tarcsiban is vannak jó pléják, sõt tele van vele.

nem kell túligazolni magunkat. de azért kell vkp Flamini helyett, nomeg egy gólerõs csatár, akinek nem kell 8gólhelyzet egy gólhoz.
aztán még talán egy jó védõ

II Rocky II
klubhûség az sajnos nagyon kevés helyen létezik...de sztem aki még mindig az nem más mint a juve játékosai akik nem mentek el mikor a seria b -be kerültek..nedved,piero,buffon... õket becsülöm,ott maradtak a nehéz helyzetben is,pedig megtehették volna hogy elmennek...<#worship>
flamini elment 😞 ez van nemtudunk mit tenni,remélem azért vki jön a helyére,ne a tarcsik közül kerüljön fel vki hanem vegyen vmi jo playert a wenger bá!!!
azt akarom már itt olvasni hogy ezt meg azt igazoltuk le,nem pedig azt hogy elment ez meg amaz :@

24 - Exile -Nov.23

minimize
"Sagna új szerzõdést köthet:Bacary Sagna jó teljesítményével kiharcolta, hogy Arsene Wenger meghosszabítsa szerzõdését.Sagna iránt is nagy az érdeklõdés, fõleg a Juventus, Barcelona és a Real Madrid figyeli.
Mindeközben Wenger megakarja hosszabbítani szerzõdését, az elsõ szezon lenyûgözõ teljesítménye miatt.A France Football szerint Wenger kész a jelenlegi szerzõdését két évvel meghosszabítani.
forrás:skysports.com
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

minimize
a kulcsszó a JELENLEG.<#integet2>

No one can stop Death!

minimize
nem kell feleslegesen hülyeséggel lekommentálni, lépd át, ennyi. magánvélemény. sejted, mit jelent, ugye?<#rolleyes>

No one can stop Death!

grizzly21
nehez ebbe belelatni. ha en az Arsenalnak jatszhatnek biztos nem mennek el mashova, tobb penzert sem. Ellenben o lehet hogy valamiert ugy gondolta hogy egy kicsit elter a megszokottol..neha jo belevagni uj dolgokba, es amennyivel tobb penzt kap, lehet hogy abbol fog elni elete hatralevo reszeben😊

LasCar16
van ott foci és nem került rossz helyre, komolyan az ilyen gusztustalan vak kommentekkel lehet kihozni az embert a sodrából

#acm

banok
A Milan jelenleg 4. helyen van (BL-selejtezõ pozíció)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
mindemellett amennyiben ez már egy nem ps-os, hanem valódi mez rajta, akkor ez gusztustalan, és felejtem is Flam-ot.
mindez a milan-topikban, eddigi utolsó fotón 155..valahányas kommentben.
gusztustalan, egy forduló még hátra van a PL-bõl...
<#levele>

No one can stop Death!

minimize
cselszki simán ment 0-2vel, a második félidõben hulla(dék)volt a 'castle.
mind1, az utolsó fodulóban még elintézzük a Sunderland-et, aztán jöhet a nyári pihenés, term. az Euro2008-on nem pályára lépõknek.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Kaplartom
HIVATALOS: Flamini a Milané

Az AC Milan hivatalosan bejelentette, hogy Mathieu Flamini 2008 júlus 1-jétõl a piros-feketék játékosa. A francia középpályás 2012. június 30-ig szóló szerzõdést kötött a Milannal.

Forrás: acmilan.com

minimize
SkySports1-en közben adja a cselszki meccset is, nemsokára szünet, és 0-0.
remélem Viduka beköszön ma!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

minimize
semmi gáz...majd veszünk helyette egy klubhû, ügyes játékost, a középpályára van ember bõven, aki nem csak a pénzre utazik.
jövõre meg nézheti a BL-meccseket tv-n milánóban, mert sok köze nem lesz hozzá, talán az uefában labdába rúghat. hasonló jókat kívánok neki, mint anno Reyesnek, remélem szintén jó idényeket fog majd ki az olasz "futballigában". már ha létezik ott foci....
remélem távozása után még szór valami szemetet Wenger mester szemébe is, kinézem belõle....Flamoney<#lama>

No one can stop Death!

Kaplartom
Hát a kép lehet h. télleg nem igazi az eredeti... 😄 de ma jelentik be azthiszem h. átigazolt. nézzételk meg e milan topicban, oda errõl írtak híreket.

vmvr
hát most csalódtam Flaminiben...:S

Kaplan
Igen, elég nevetséges, hogy Wenger focistát csinál belõle és itthagy minket egybõl az elsõ kérõre..

k*rva.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Sztem nyugodjunk bele!
Ku**ára nem értem pont most amikor alapember a csapatba eligazol!
Hihetetlen!
És még egy fillért se kaptunk érte

Gunnersboy
amugymeg ügyes kis ps, csakmert hogy ugyanez a kép az arsenal.comon is csak más a mez 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Forrás: acmilan.com

linket kérek

Kaplartom
Õ lett a Milan 1. igazolása...

Kaplartom

Kaplartom
Flamini este Milánóba érkezik

A Milan-Inter mérkõzés után a klub részérõl Adriano Galliani bejelentette, az Arsenal francia középpályása, a 24 éves Mathieu Flamini még vasárnap este Milánóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon.
Ha nem merül fel probléma, a játékos négy évre ír alá a Milanhoz. Flamini szerzõdése lejár jelenlegi klubjánál, ezért ingyen érkezik.

Játékos adatai:

Mathieu Flamini

Nemzetiség: francia
Szül: 1984.március 7.
Poszt: védekezõ középpályás
Válogatottság: 1

Pályafutás:

2001-2003 Marseille B 23m/2g
2003-2004 Marseille 14m/0g
2004-2008 Arsenal 100m/7g

Válogatott:

Franciaország U21 8m/1g
Franciaország 1m/0g

Forrás: acmilan.com, wikipedia.org

minimize
Flamo elég jól elvigyorgott Fabregas-ékkal a lelátón, szerintem maga sem tudja, ha megy, miért megy el...

No one can stop Death!

II Rocky II
jaja traore volt az 😄
a lényeg hogy ebben az évben veretlenek maradtunk hazai környezetben 😊
remélem folytassuk ezt a sorozatot:]]]

24 - Exile -Nov.23

minimize
na kérem, maradt az 1-0, inkább gálamérkõzés-jelleggel. bejött Traore, Lemann, és a végén Senderos is csereként.
küzdelmes elsõ félidõ után megcsípett 3pont, ami a lényeg mára.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

minimize
lehet, h Traore adta be??! mind1, 1-0, az a lényeg.

No one can stop Death!

minimize
76:46-nál Walcott laza beadására Bendtner bólintott a hálóba. 1-0
inkább küzdelmes, mint jó meccs, de az Everton nem Derby...

No one can stop Death!

minimize
52.perc, kettes fokozatban vagyunk, de Bendtnert(ha késõbb betalál, is ezt mondom...)lehoznám. ami gyors lehetne, az leragad nála...á..

No one can stop Death!

minimize
40. perc, és Johnson többször is lefutotta már Gallast...0-0 egyébként

No one can stop Death!

vmvr
ma van Fabregas 21.-ik szülinapja. HBD neki!

minimize
10.perc, 0-0 eddig, összeáll.: Fabianski,Toure,Gallas,Song,Clichy,Eboue, Gilberto,Denilson,Walcott,Adebayor.
Walcott ügyes a szélen, Bendner eddig szokásos, Deba meg szórakozik a védõkkel...:>
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Rolka