Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Tetszik, meg van véve 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Csak tudnám miért nem tud senki elszakadni ettõl a fos imageshacktól!

Next PC upgrade: 2022

Gunnersboy
valahogy igy fog festeni az új mez 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
😊 na ennek örülök, ha tényleg ilyen jól halad akár már szeptember-októberben visszatérhet

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
semmi gond..részben az én hibám..félreérthetõen firkáéltam be az üzimet 😊DDddd

24 - Exile -Nov.23

<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
akkor félreértettelek, bocsánat

II Rocky II
nincsen ha,nem vezetik be most..
nem cinikusan akartam irni,hanem egyetérteni és azért irtam hogy persze..
szal most félreértettétek...bocs nekem kellett volna más szót használni az egyetértésre .😄
de mondom nincs ha és nem most vezetik be 😊)

24 - Exile -Nov.23

vmvr
ne légy cinikus, mert most igaza van. mi pl, ha most bevezetnék nagy szarba lennénk, mondjuk nekik sem lenne éppenséggel jó, de mi nagyon megszívnánk.

habár remélem, hogy megbukik ez a javaslat, mert hülyeség

játszon az, aki jól tud

ettõl szép az angol bajnokság is, hogy vannak külföldiek sokan. színesítik a mezõnyt

Cabell
uhh😄 na pá

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

II Rocky II
ja persze...

24 - Exile -Nov.23

Cabell
Az azért tény, hogyha most vezetnék be, akkor még a MU jönne ki a legjobban. Persze 012-ig sokminden történhet.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Gunnersboy
A The Daily Telegraph internetes oldalán hajnali hír, miszerint az Arsenal szerda késõ este leigazolta az Olympique Marseille játékosát, Samir Nasrit.

A támadó középpályásért az angol klub 12 és fél millió fontnak megfelelõ összeget utal át az OM-nek.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
linkeléssel nem akartam xarakodni, aki akarja, bemásolja.<#email>
amennyiben bevezetik, sem para természetesen, ami viszont lassan vicc, az Nasri ide igazolása...francnak ennyit irogatni róla, nem értem a sok szennyoldalt a neten....://
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

II Rocky II
a link,így csak egy klikkelés )
na amugy én jó ötletnek tartom :]
2012-re meg ha bevezetik akkor szerintem nem kell félnünk...3 év van addig még...😄
akármikor a tarcsik közül felhoz 5 embert a Wenger bá azt készen is vagyunk...majd kiderül mi lesz addig még..
lehet nem is fogjak bevezetni,vagy tolodnak majd az idõpontok....

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
ebbõl kb semmi nem lesz, unio miatt.

Yo, Bitch!

minimize
2012-tõl(!!!!)életbe lép a 6+5-ös szabály, (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080530-fifakongresszus-elfogadtak-a-6-plusz-5os-szabalyt.html)máris azt gondolják páran más topikokban, hogy az Arsenal az elsõk közt lesz, aki "siránkozik".
nevetséges. van nekünk angol játékosunk is, nem kevés, simán beérnek arra, amire szükséges lesz. persze megint az okoskodás elõször....
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

BADE
sziasztok!
ha még vki szeretne rendelni arsenal pólót,szurkolói mezt ma estig megteheti(feladom a rendelést)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

5w0rdf15h

5w0rdf15h

II Rocky II
de így jó 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
bocs nemlett jo, jobbklikk -> kép megjelenítése 😄

Gunnersboy

idegenbeli sem rossz 😊

Gunnersboy
régebben asszem linkeltem egy 3d-s változatot hazai, idegenbeliröl, de megkeresem mégeccer

#9436:
nemkell, legalább népszerû alkotás <#hawaii>

vmvr
fasza(Y)(Y)

Kaplan
Igen, nekem bejön. 😊
Valamelyik srác ott említette a fórumon, hogy a régi Dreamcast-es mezre emlékeztet, tök igaza volt 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezt láttátok már?
végülis azis lehet, hogy a google dobta ki képtalálatnak, akkor meg ne csodálkozzunk hogy nem kérdezték...
grizzly21
azert nem semmi hogy megkerdezes nelkul lelopjak

vmvr
leszedessem velük? ismerek onnan egykét embert😊 voltam ott híríró szerûség, sõt még mindig, csak már ritkábban írok

napaszmek <#wow2><#zavart2>
zaki
😮

Jah, kis lopkodós pöcsök...

A kis lopkodósok <#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gunnersboy
nemistudtam hogy ijen népszerü a bannerem hogymár az fc-arsenal.hu-n is fennvan 😄D

II Rocky II
ja az..a chelsea-s fizu meg no komment..
ott van mibõl fietni ill ha a klub nem birja akkor abramovics bá ad a zsebébõl vmennyit..
jók leszünk,remélem :]

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Na így korrekt, köszönöm.

Rolka
Wenger- Nasri valószínûleg aláír

Az Arsenal fõnöke, Arsene Wenger felfedte, hogy a Marseilles játékosa, Samir Nasri átigazolása már majdnem befejezve.

Az Ágyúsokat igen erõsen kapcsolatba hozták a francia válogatottal Nasrival, hisz a legtöbb pletyka szerint Alex Hleb kész elhagyni az Emirates Stadiumot ezen a nyáron.

Arsene megerõsítette, hogy a tárgyalások folyamatban vannak, és úgy néz ki, hogy még az EB elõtt megszerzi Nasri aláírását.

"Úgy néz ki, hogy meg fog történni" mondta a Telefootnak.

"És ha megtörténik, az még biztosan az EB elõtt."

Nasri akit egyébként Zidanehoz hasonlítanak benne van a franciák EB keretében.

Forrás:Skysports.com

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Most mi a rák van, hozzánk szerzõdött már, vagy nem? Komolyan kezdem veszíteni a fonalat..

II Rocky II
forrás.:nb1.hu

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

minimize
mert szinte minden poszton visznek el embereket lassan évente tõlünk, azért.

No one can stop Death!

II Rocky II
mert fasza játékos lessz és azért 😄
meg nem nyerünk semmit azért és nem akar maradni
...ez lenne a válasza a gabr(?)nek?vagy nemtom kinek 😄
de én meg azt mondm nem akar majd menni mert addig bl-t kupákat meg bajnokságokat nyerünk :]]]

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
miért vinné el......

minimize
...akit elvisz 3év múlva a Barsza...:/

No one can stop Death!

II Rocky II
majd alakitanak rajta és fasza pléja lessz Xd

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
lol, így fog mutatni:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
#9417:<#worship>
#9416:<#wink>
#9415:<#vigyor1>

24 - Exile -Nov.23

Kaplan

Tessék skacok.