Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
24 - Exile -Nov.23
http://www.powerplaymanager.com/r57633
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nem cinikusan akartam irni,hanem egyetérteni és azért irtam hogy persze..
szal most félreértettétek...bocs nekem kellett volna más szót használni az egyetértésre .😄
de mondom nincs ha és nem most vezetik be 😊)
24 - Exile -Nov.23
habár remélem, hogy megbukik ez a javaslat, mert hülyeség
játszon az, aki jól tud
ettõl szép az angol bajnokság is, hogy vannak külföldiek sokan. színesítik a mezõnyt
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A támadó középpályásért az angol klub 12 és fél millió fontnak megfelelõ összeget utal át az OM-nek.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amennyiben bevezetik, sem para természetesen, ami viszont lassan vicc, az Nasri ide igazolása...francnak ennyit irogatni róla, nem értem a sok szennyoldalt a neten....://
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
na amugy én jó ötletnek tartom :]
2012-re meg ha bevezetik akkor szerintem nem kell félnünk...3 év van addig még...😄
akármikor a tarcsik közül felhoz 5 embert a Wenger bá azt készen is vagyunk...majd kiderül mi lesz addig még..
lehet nem is fogjak bevezetni,vagy tolodnak majd az idõpontok....
24 - Exile -Nov.23
nevetséges. van nekünk angol játékosunk is, nem kevés, simán beérnek arra, amire szükséges lesz. persze megint az okoskodás elõször....
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
ha még vki szeretne rendelni arsenal pólót,szurkolói mezt ma estig megteheti(feladom a rendelést)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
idegenbeli sem rossz 😊
#9436:
nemkell, legalább népszerû alkotás <#hawaii>#hawaii>
Valamelyik srác ott említette a fórumon, hogy a régi Dreamcast-es mezre emlékeztet, tök igaza volt 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ott van mibõl fietni ill ha a klub nem birja akkor abramovics bá ad a zsebébõl vmennyit..
jók leszünk,remélem :]
24 - Exile -Nov.23
Az Arsenal fõnöke, Arsene Wenger felfedte, hogy a Marseilles játékosa, Samir Nasri átigazolása már majdnem befejezve.
Az Ágyúsokat igen erõsen kapcsolatba hozták a francia válogatottal Nasrival, hisz a legtöbb pletyka szerint Alex Hleb kész elhagyni az Emirates Stadiumot ezen a nyáron.
Arsene megerõsítette, hogy a tárgyalások folyamatban vannak, és úgy néz ki, hogy még az EB elõtt megszerzi Nasri aláírását.
"Úgy néz ki, hogy meg fog történni" mondta a Telefootnak.
"És ha megtörténik, az még biztosan az EB elõtt."
Nasri akit egyébként Zidanehoz hasonlítanak benne van a franciák EB keretében.
Forrás:Skysports.com
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
No one can stop Death!
meg nem nyerünk semmit azért és nem akar maradni
...ez lenne a válasza a gabr(?)nek?vagy nemtom kinek 😄
de én meg azt mondm nem akar majd menni mert addig bl-t kupákat meg bajnokságokat nyerünk :]]]
24 - Exile -Nov.23

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||