Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Meg jött az esze és minket választott!
Elég nagy tehetségnek mondják, reméljük be is vállik!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
No one can stop Death!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=729210
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
"majmozás"-sal, "húzz innen"-ezéssel csak nevetségessé váltok a normális fórumozók szemében.
mi eztán kerüljük a MU-topikot, Ti pedig kerüljétek(ha már 1x nem megy kultúráltan)az Arsenal-fórumot.
talán ezzel véget vethetünk egymás fikázásának a fórumon.
köszönet azoknak, akik megértették, és FEL IS FOGTÁK a lényeget!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
No one can stop Death!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#acm
azittem már visszafog vonulni 😄Ddd hiszen jó öreg már 😊))
habár öreg diák nem vén diák 😄
#9496:
fasza a mez...az idegenbeli és kapus mezrõl is ha lessz kép tegyé be pl 😊
thx
fasza majd bekéne szerezni egy darabot :]]
24 - Exile -Nov.23
amúgy nekem tényleg mindegy, nem hiszem, hogy pl. jövõre ne tudnánk túllépni a BL-ben a Milánóiakon, idén sem volt sok "gond" velük e téren...
a csatárgondok megoldásához sok sikert a Milan-nak. pénzük van rá, az nem lehet para.
Csak az Arsenal!!!
No one can stop Death!
Az AC Milan esetleges BL álmai végleg szertefosztottak, miután az UEFA kijelentette, nincs esély arra, hogy helyet biztosítsanak a piros-feketéknek a legrangosabb európai kupaküzdelemben.
”Teljességgel lehetetlen, hogy a Milan a következõ szezonban a Bajnokok Ligájában szerepeljen,” – mondta az UEFA szóvivõje, William Gaillard. ”A résztvevõket nem a ranglista pontok alapján választjuk, hanem országonként meghatározott számú csapat vehet részt. Emiatt nincs lehetõség arra, hogy a Milan a következõ szezonban tagja legyen a Bajnokok Ligája mezõnyének.”
#acm
én azt mondom erre hogy ez igazságtalan és kész.
jogos az lenne ha a bolgár 1sõ helyett akkor indulna a bolgár második helyezett és kész!
szal ez igy kurvára igazságtalan😊
24 - Exile -Nov.23
#acm

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
így kell, hogy BL-szerepléshez "jusson". nem csoda, hogy nagyvásárlásokat csinálnak a nyáron...kár, hogy felénk is pislogatnak berluszkóni bá' pénzébõl...:/
remélem Deba marad, amit a pénzrõl nyilatkozott, ott kellene a FIFa-ak lépéseket tenni, nem a "6+5"-ös hüleséggel foglalkozni! <#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
#acm
kicsit honiasabb példával élve, én sem megyek abba a gimibe ahova nemvettek fel....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de ettõl függetlenül sztem Ade és Hleb is marad, többiek se mennek sehá 😊
Ezaz még ajunk el 2-3 embert azt mehetünk a lecsóba <#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
bár Adebayor nemrég aztnyilatkozta hogy nincs oka arra, hogy távozzon, úgyhogy maradni fog hogy együtt nyerjen a csapattal kupákat...
According to sources in Italy, Arsenal forward Emmanuel Adebayor has agreed to join AC Milan, and all that is required to complete the deal is for the Rossoneri to meet the Gunners’ €40m asking price.
Milan are well known to be in the market for a top class centre forward, and a couple of weeks ago Coach Carlo Ancelotti announced that the club would be signing one out of Samuel Eto’o, Didier Drogba, Adebayor or Amauri.
With the latter having since joined Juventus, only three of these possibilities remain, and according to sources in Italy, it is Adebayor who will be filling the gap in the Rossoneri frontline.
Adebayor has come to an agreement over personal terms to join the Diavoli, and all that is required to complete the deal is for Milan to meet Arsenal’s asking price, which is set at a cool €40m.
Silvio Berlusconi and Adriano Galliani would ideally like to lower this price, but are prepared to break the bank having recently vowed to spend big this summer.
Only a few days ago, Adebayor vowed to stay at Arsenal.
“I came to Arsenal with a mission to succeed," he explained.
"I’ve assured the gaffer Arsène Wenger I’ll stay because I believe in the team and I want to assure the fans my concentration is here. I have no reason to leave so I’ll stay to ensure that together we’ll win silverware."
Mathieu Flamini has already joined Milan on a free transfer this summer, while Aliaksandr Hleb seems almost certain to follow him out of the exit door. If Adebayor were to leave too, it would certainly be an almost irreparable blow to Arsenal ahead of the 2008/09 season.
goal.com
sok tetûnek az irodában nincsen jobb dolga, mint ilyen faszságokat írogatni egésznap? asszem nincs...😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
link
Nem mindennapi éles kirohanást intézett korábbi trénere, a jelenlegi is az Arsenalt edzõ Arsene Wenger ellen Freddie Ljungberg, az Ágyúsok volt játékosa. A svéd középpályás állítja, Wenger korántsem egyenes, liberális szemléletû edzõ, ahogy azt a róla kialakított kép alapján sokan képzelik, sokkal inkább hasonlít egy diktátorra.
A 31 éves svéd jobbszélsõ a Telegraphnak adott nyilatkozatában beszélt a francia mesterrõl, aki 9 éven keresztül volt az edzõje az Arsenalnál 1998 és 2007 között. Bevallotta, egy éve azért utasított vissza olasz kérõket is, és fogadta el az West Ham United ajánlatát, mert minél többször akart az Arsenal ellen játszani.
„Meg akartam mutatni, hogy nem telt még le az idõm játékosként, és bizonyítani akartam. Azért igazoltam a WHU-hoz, mert az összes lehetõ alkalommal pályára akartam lépni az Arsenal ellen. Itt ráadásul senkire nem néznek csúnyán, ha meghívják a válogatottba, és sérülten, beinjekciózva sem kell kifutni a pályára” – mondta Ljungberg.
„Wengernél nem mutathattad magad gyengének. Úgy éreztem magam mellette, mintha a seregben szolgálnék. Csak kifelé mutatja magáról, hogy õ egy liberális nézeteket valló valaki, valójában azonban a természetes kiválasztódásban hisz” – jelentette ki a svéd középpályás, aki saját kálváriájának történetét is elmesélte.
„Egy edzésen kaptam egy apró rúgást, amit nem pihenhettem ki rendesen. Injekciózva játszottam, aztán egyszer beütött a krach és rásérültem. Amíg gyógyultam, hozott valakit a helyemre a csapatba.”
Felépülésem után Wengerhez méltó módon kaptam lehetõséget a bizonyításra: egyik-pillanatról a másikra várta tõlem ugyanazt a teljesítményt, amit azonban a hosszú kihagyás miatt, nem tudtam azonnal produkálni, így hip-hop máris átadólistára kerültem, miközben a Wenger hivatalos álláspontja az volt, hogy van jövõm a csapatnál” – elevenítette fel a történteket a 31 éves játékos.
A svéd válogatottal a szombaton kezdõdõ kontinens-viadalra készülõ Ljungberg tavaly az újságokból tudta meg, hogy Wenger megszabadulna tõle, és várja érte az ajánlatokat. A klubtól õt senki nem kereste meg ebben az ügyben, így aztán õ sem habozott sokáig a WHU ajánlatának elfogadásakor.
forrás. nso
24 - Exile -Nov.23
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
más:
Wenger: Nasri nem jön július elõtt
Az ágyúsok fõnöke, aki jelenleg az olaszországi Merano-ban, egy Wellnessközpontban üdül, tisztázta, hogy a Marseille játékosa nagy valószínûséggel Észak-Londonban lesz jövõre, azonban nem fog a jövõ héten átigazolni.
Mondanunk sem kell, hogy a francia optimista a válogatott srác Emirates-be csábításával kapcsolatban és Nasri Paraguay elleni szombati játéka is meggyõzte.
"Nasri, na Õ érdekel."- mondta Wenger az RMC-nek.
"Remélem, az EB után sikerül nyélbe ütnünk az üzletet."
"Most már bonyolultabb az ügy, mert a francia és az angol fizetések közt nem olyan nagy a különbség, mint régen."
"Csak nézzék meg Karim Benzemat. Most 20 éves és nemrég kötött új szerzõdést."
"Nagyon nehéz Franciaországból elcsábítani játékosokat, de az angol bajnokság a világ elsõ, vagy második legjobb bajnoksága és a legjobbak mindig a legjobbak ellen akarnak játszani."
egyébként soccerpulse <#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
htxvmpy