Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
nah Fabri gólt lõtt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rolka
ZSÍR
Meg jött az esze és minket választott!
Elég nagy tehetségnek mondják, reméljük be is vállik!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
sry a duplázásért...

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
Érkezhet Ramsey is, a MU helyett minket választana??!:

<#eljen>
(asszem megint elbaxtam a linket...😊)

No one can stop Death!

minimize
Sagna után Song is aláírta az új szerzõdését:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=729210
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
szerintem(ezt postolom a MU-topikba is)hagyjuk egymás topikját, úgy tûnik, a két mester nagyobb tiszteletben tartja egymást, és csapataikat, mint itt a sok "törzsszurkoló".
"majmozás"-sal, "húzz innen"-ezéssel csak nevetségessé váltok a normális fórumozók szemében.
mi eztán kerüljük a MU-topikot, Ti pedig kerüljétek(ha már 1x nem megy kultúráltan)az Arsenal-fórumot.
talán ezzel véget vethetünk egymás fikázásának a fórumon.
köszönet azoknak, akik megértették, és FEL IS FOGTÁK a lényeget!<#eljen>

No one can stop Death!

Rolka
<#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
tiszteljük mi, no para...Walcott Milánóban kínálta is 2x ülõhellyel, Nestával együtt. szem elõtt volt a kor, nyugi.

No one can stop Death!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
okok bye

LasCar16
azért legalább annyi tiszteletet megérdemel hogy normális hangnemben beszélnétek róla, tavasszal remekül játszott, és azért marad mert még bírja, sajnálom hogy ennyire tiszteletlenek vagytok na mind1

#acm

ezt anno az én agyam szülte... 😄
5w0rdf15h
nem baj majd felvesznek vkit aki taligába tologatja a pályán 😄DD

II Rocky II
am maldini hosszabbitot a milannal😄?D:SA?😄??AS
azittem már visszafog vonulni 😄Ddd hiszen jó öreg már 😊))
habár öreg diák nem vén diák 😄
#9496:
fasza a mez...az idegenbeli és kapus mezrõl is ha lessz kép tegyé be pl 😊
thx
fasza majd bekéne szerezni egy darabot :]]

24 - Exile -Nov.23

minimize
vegyen részt olyan csapat, aki a PÁLYÁN HARCOLTA KI az indulási jogot, nem az x-szeres címére, vagy bármi másra hagyatkozva indulhasson, ez így a fair.
amúgy nekem tényleg mindegy, nem hiszem, hogy pl. jövõre ne tudnánk túllépni a BL-ben a Milánóiakon, idén sem volt sok "gond" velük e téren...
a csatárgondok megoldásához sok sikert a Milan-nak. pénzük van rá, az nem lehet para.
Csak az Arsenal!!!

No one can stop Death!

LasCar16
na tessék kicsit elkeveredtünk az újságcikkek kavalkádjában, téma lezárva:

Az AC Milan esetleges BL álmai végleg szertefosztottak, miután az UEFA kijelentette, nincs esély arra, hogy helyet biztosítsanak a piros-feketéknek a legrangosabb európai kupaküzdelemben.

”Teljességgel lehetetlen, hogy a Milan a következõ szezonban a Bajnokok Ligájában szerepeljen,” – mondta az UEFA szóvivõje, William Gaillard. ”A résztvevõket nem a ranglista pontok alapján választjuk, hanem országonként meghatározott számú csapat vehet részt. Emiatt nincs lehetõség arra, hogy a Milan a következõ szezonban tagja legyen a Bajnokok Ligája mezõnyének.”

#acm

II Rocky II
kicsit igazad van..
én azt mondom erre hogy ez igazságtalan és kész.
jogos az lenne ha a bolgár 1sõ helyett akkor indulna a bolgár második helyezett és kész!
szal ez igy kurvára igazságtalan😊

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
most úgy beszélsz mintha állandóan ez lenne, semmi bajom nincs azzal h ez titeket zavar csak annyi, hogy van egy ilyen szabály és ha ezt ki tudjuk használni akkor miért vagyunk csalók most magyarázd be azt nekem ha te valamit nem értél el, és vmi által lehetõséged nyílna rá, akkor azt nem használnád ki, nem értem hogy sokan miért maffiamódszerként kezelik ezt és bundázásnak , ennek ehhez semmi köze sincs nagyon keveritek a két dolgot..sajnos

#acm

5w0rdf15h
kiharcolta a bl indulást a csapatotok? nem...a FAIR az lenne ha annak a csapatnak az ellenfele amelyiket kizárták automatikusan továbbjutna és kész, nem össze-vissza válogatni, csak mert a milan ilyen-olyan együtthatóval rendelkezik. Pont úgy ahogy pár éve, talán a Feyenordot kizárták és az ellenfele meg automatikusan továbblépett.

Gunnersboy
uj arsenal mez:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
amennyiben a "zöld asztalnál" kapnak jogot, legyenek ott. az idei szereplésük alapján közük nem lenne a BL-hez, de láthattunk már ilyen dolgokat a futballban. mindenesetre szégyen a szememben az, hogy egy Milan
így kell, hogy BL-szerepléshez "jusson". nem csoda, hogy nagyvásárlásokat csinálnak a nyáron...kár, hogy felénk is pislogatnak berluszkóni bá' pénzébõl...:/
remélem Deba marad, amit a pénzrõl nyilatkozott, ott kellene a FIFa-ak lépéseket tenni, nem a "6+5"-ös hüleséggel foglalkozni! <#rolleyes>

No one can stop Death!

Kaplan
Így is minden évben csak egy gyõztes van és bõven van elég jó csapat ahhoz, hogy kellemes kis meccseket lássunk, szóval ezért ne aggódj. 😊 Nem a kiskapukat kéne kihasznál állandóan hanem focizni, hogy alanyi jogon bekerüljetek nem holmi kis ügyekkel. De ez az én véleményem.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
ugye nem 1 szezon alapján akarod minõsíteni az egész klubot? másik az ha télleg van kiskapu és nincs megfelelõ induló és az UEFA szebályok szerint esetleg indulhatna a Milan a BL selejtezõjében, akkor hol a probléma? színvonalasabb lenne a BL így mint egy 0 román csapattal...

#acm

Gunnersboy
én nemtartom sportszerûnek, a pályán elért eredmények alapján nemérdemelték ki....

kicsit honiasabb példával élve, én sem megyek abba a gimibe ahova nemvettek fel....

Kaplan
Hleb az egyedüli kérdés, hogy megy vagy marad-e. Ettõl függetlenül nem kell aggódni. Hlebet és Flaminit sem kiáltották ki belõlük, aztán tessék mit tett velük Wenger.. 😉 Egy biztos, a hálát és a kötelesség tudatot még beléjük kell fecskendezni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Akkor ha indulna az év bundája lenne, vagyis nem, az év szégyene. Komolyan mondom ezek basszameg kirobbanthatatlanok a BLbõl, de nem a formájuk miatt, mert úgy szart sem érnek. (sry elõre is a milanistáktól.)

Gunnersboy
ha eladunk még 2-3 játékost akkor a minimum befolyó összeg lesz vagy 60M euró...abbol Wenger 3 csapatot képes lenne felépíteni....nemkell ettõl félnünk 😊

de ettõl függetlenül sztem Ade és Hleb is marad, többiek se mennek sehá 😊

grebber
Milan nagyon úgy nézki mégiscsak blben indul kiharcolják neki 😞

Ezaz még ajunk el 2-3 embert azt mehetünk a lecsóba <#levele>

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
be is baszna...nem hiszem h akar majd uefázni 😊

Gunnersboy
tömören a Milan a nemrég megnevezett csatárok közül mivel Amauri csatlakozott a juvéhoz, Adebayort vennék meg, egy 40M körüli összegért, de Berlusconiék csökkenteni akarják a kért árat, de készek ilyen nagy összeget is áldozni Ade-ért.

bár Adebayor nemrég aztnyilatkozta hogy nincs oka arra, hogy távozzon, úgyhogy maradni fog hogy együtt nyerjen a csapattal kupákat...

Gunnersboy
Adebayor Agrees Milan Move

According to sources in Italy, Arsenal forward Emmanuel Adebayor has agreed to join AC Milan, and all that is required to complete the deal is for the Rossoneri to meet the Gunners’ €40m asking price.
Milan are well known to be in the market for a top class centre forward, and a couple of weeks ago Coach Carlo Ancelotti announced that the club would be signing one out of Samuel Eto’o, Didier Drogba, Adebayor or Amauri.

With the latter having since joined Juventus, only three of these possibilities remain, and according to sources in Italy, it is Adebayor who will be filling the gap in the Rossoneri frontline.

Adebayor has come to an agreement over personal terms to join the Diavoli, and all that is required to complete the deal is for Milan to meet Arsenal’s asking price, which is set at a cool €40m.

Silvio Berlusconi and Adriano Galliani would ideally like to lower this price, but are prepared to break the bank having recently vowed to spend big this summer.

Only a few days ago, Adebayor vowed to stay at Arsenal.

“I came to Arsenal with a mission to succeed," he explained.

"I’ve assured the gaffer Arsène Wenger I’ll stay because I believe in the team and I want to assure the fans my concentration is here. I have no reason to leave so I’ll stay to ensure that together we’ll win silverware."

Mathieu Flamini has already joined Milan on a free transfer this summer, while Aliaksandr Hleb seems almost certain to follow him out of the exit door. If Adebayor were to leave too, it would certainly be an almost irreparable blow to Arsenal ahead of the 2008/09 season.

goal.com

II Rocky II
azonnali hatállyal kirúgni a cégtõl -.-

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
az ilyen idióta újságírókat kéne megcsapkodni baseball ütõvel

vmvr
megy a rohadt szarkeverés, beszarás komolyan mondom...:S

sok tetûnek az irodában nincsen jobb dolga, mint ilyen faszságokat írogatni egésznap? asszem nincs...😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
hát jah 😞 :Sssssssssssssssss

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
eh már megint egy búlvár cikk...

grizzly21
nyilvan nem, ez ilyen blikkes cikk volt, latszott rola

arsnl
Fõleg, hogy nem is mondott ilyet...
link

szerintem megjött neki, vagy én nemtom mibaja...<#idiota><#zavart2>
vmvr
ennek is fáj a feje...

báttyó02
..........

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

II Rocky II
Freddie Ljungberg: Arsene Wenger egy álnok és aljas diktátor

Nem mindennapi éles kirohanást intézett korábbi trénere, a jelenlegi is az Arsenalt edzõ Arsene Wenger ellen Freddie Ljungberg, az Ágyúsok volt játékosa. A svéd középpályás állítja, Wenger korántsem egyenes, liberális szemléletû edzõ, ahogy azt a róla kialakított kép alapján sokan képzelik, sokkal inkább hasonlít egy diktátorra.

A 31 éves svéd jobbszélsõ a Telegraphnak adott nyilatkozatában beszélt a francia mesterrõl, aki 9 éven keresztül volt az edzõje az Arsenalnál 1998 és 2007 között. Bevallotta, egy éve azért utasított vissza olasz kérõket is, és fogadta el az West Ham United ajánlatát, mert minél többször akart az Arsenal ellen játszani.

„Meg akartam mutatni, hogy nem telt még le az idõm játékosként, és bizonyítani akartam. Azért igazoltam a WHU-hoz, mert az összes lehetõ alkalommal pályára akartam lépni az Arsenal ellen. Itt ráadásul senkire nem néznek csúnyán, ha meghívják a válogatottba, és sérülten, beinjekciózva sem kell kifutni a pályára” – mondta Ljungberg.

„Wengernél nem mutathattad magad gyengének. Úgy éreztem magam mellette, mintha a seregben szolgálnék. Csak kifelé mutatja magáról, hogy õ egy liberális nézeteket valló valaki, valójában azonban a természetes kiválasztódásban hisz” – jelentette ki a svéd középpályás, aki saját kálváriájának történetét is elmesélte.

„Egy edzésen kaptam egy apró rúgást, amit nem pihenhettem ki rendesen. Injekciózva játszottam, aztán egyszer beütött a krach és rásérültem. Amíg gyógyultam, hozott valakit a helyemre a csapatba.”

Felépülésem után Wengerhez méltó módon kaptam lehetõséget a bizonyításra: egyik-pillanatról a másikra várta tõlem ugyanazt a teljesítményt, amit azonban a hosszú kihagyás miatt, nem tudtam azonnal produkálni, így hip-hop máris átadólistára kerültem, miközben a Wenger hivatalos álláspontja az volt, hogy van jövõm a csapatnál” – elevenítette fel a történteket a 31 éves játékos.

A svéd válogatottal a szombaton kezdõdõ kontinens-viadalra készülõ Ljungberg tavaly az újságokból tudta meg, hogy Wenger megszabadulna tõle, és várja érte az ajánlatokat. A klubtól õt senki nem kereste meg ebben az ügyben, így aztán õ sem habozott sokáig a WHU ajánlatának elfogadásakor.

forrás. nso

24 - Exile -Nov.23

vmvr
sok sikert Lehmannak stuttgartban! köszönjük neki az eddigieket

Gunnersboy
Lehmann visszatért Németországba, a Stuttgartban folytatja

más:

Wenger: Nasri nem jön július elõtt

Az ágyúsok fõnöke, aki jelenleg az olaszországi Merano-ban, egy Wellnessközpontban üdül, tisztázta, hogy a Marseille játékosa nagy valószínûséggel Észak-Londonban lesz jövõre, azonban nem fog a jövõ héten átigazolni.

Mondanunk sem kell, hogy a francia optimista a válogatott srác Emirates-be csábításával kapcsolatban és Nasri Paraguay elleni szombati játéka is meggyõzte.

"Nasri, na Õ érdekel."- mondta Wenger az RMC-nek.

"Remélem, az EB után sikerül nyélbe ütnünk az üzletet."

"Most már bonyolultabb az ügy, mert a francia és az angol fizetések közt nem olyan nagy a különbség, mint régen."

"Csak nézzék meg Karim Benzemat. Most 20 éves és nemrég kötött új szerzõdést."

"Nagyon nehéz Franciaországból elcsábítani játékosokat, de az angol bajnokság a világ elsõ, vagy második legjobb bajnoksága és a legjobbak mindig a legjobbak ellen akarnak játszani."

banok
lemented és feltöltöd máshova
egyébként soccerpulse <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
ne nekem mond hanem a soccerpulse közösségének<#smile>
htxvmpy

grebber
Szóval nem mondtam hogy te raktad fel hanem azt hogy felejtsétek már el!

Next PC upgrade: 2022

Gunnersboy
nem én töltöttem fel bunkókám<#smile>