Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
ja ez a baj.. nicns meg már a klubhûség 😞
régen mennyi évig itt voltak az emberek több évig :S bergkamp,henry, Nigel Winterburn,Bob Wilson..mondatnám még de nem mondom 😄 sokan voltak :S
ez van sajnos ez a mai foci ami csak a pénzrõl szól:S
ha van nekik sok akkor mégtöbb kell :S

24 - Exile -Nov.23

vmvr
az ilyen dolgok meg a modern foci velejárói. a pénz a mozgatórugója az egésznek.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Szerintem pedig akkor is szánalmas ami mostanság foci berkeken belûl folyik, csak az a kurva kibaszott pénz.. Egy normális okot mondott volna Hleb amiért el akart menni meg Flamini és akkor elfogadom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
ne feledjétek mennyit tett a csapatért, jól játszott, beleadott mindent. köszönettel tartozunk Hlebnek. menni akart, ment.

Kaplan
Hányinger...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezt aztán csókolgathatja<#zavart2>
Mor3llo
Nehéz kitalálni ki lesz az elsõ 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vmvr

II Rocky II
ronaldinho már a milanban?nem is tudtam 😄
naaah nem semmi 😮OO
tudjátok holnaputan 16.00 kor
Barnet ellen meccsünk lessz 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ja hogy odavoltatok h majd jön ez meg az..erre több játékos ment el mint aki jött volna:S és az a zomoru h meghatározó játékosaink mentek el 😞
<#shakehead>

24 - Exile -Nov.23

Oziris666
Ja sztárokat nevel akiket ingyen meg fillérekért elenged😊
Biztos megérte "rongyos" 15millió euróért elengedni Hlebet?!?
Meg 1millió fontért Gilbertot!Flaminiról már nemis beszélve!Valami bolondgombát ehettek idén nyáron Wengerék...😄
Védekezõ középpályás nélkül nehéz lesz a PL-ben

vmvr
szerda este az FC Barcelona bemutatta Alekszandr Hlebet, a csapat 27 éves labdarúgóját.

A fehérorosz válogatott irányító négyéves szerzõdést kötött a katalán klubbal.

Hleb az Arsenaltól szerzõdött Barcelonába, új munkaadója a spanyol média információi szerint 15 millió eurót fizetett érte, ez az összeg azonban további három millióval több lehet, bizonyos - nem részletezett - feltételek teljesülése esetén.

Kaplan
Aki szeretné, hogy két indítás között Cesc lecidázza toljon egy PM-t nekem, elintézem! <#idiota>

na vajon mennyit fizethettek neki, amiért égõ labdával dekázott? XD
Rolka
Amugy sport1-en Fabregas show 9tõl

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
szerintem olyat kéne, ahol a múlt és a jelen is egyaránt benne van. a kivetelezést a készítõre bízom😄

II Rocky II
zsír ja,csak ne jatekosrol szoljon hanem a csapatról--mer egy arsenal nem walcott miatt arsenal hanem a többi 11+10 tõl is 😊 na többet nem prédikálok 😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
jah szerintem is zsír!
+ Wenger!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
szerintem rendben van, max. Wenger kellene még "valahová". a Boss.

No one can stop Death!

II Rocky II
jó lenne,de vhogy nekem nem szimpi,h miért pont õk vannak a bannerba? gallas pont?:S jovan h a többi is elég jó pléja de akkor is :S egész csapatról van szó én olyat szeretnék látni ami nincs kihegyezve egy játékosra hanem az egész csapatról szól :S
de ez csak az én véleményem!
amugy jól nézne ki 😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan

Mit szólnátok egy ilyen bannerhez? Az eredményjelzõ persze ezzel együtt változik ebbe az új styleba.

Kaplan
Aki csinálta a jelenlegi bannerünket az küldjön egy PM-t nekem plz, lenne egy kérdésem hozzá PS témában.

Kaplan
Hleb, Flamini, Gilberto Silva szevasz... A hõn áhított csoda középpályánk oda. Nasri-Fabregas-?-? Esetleg ha a szélen futtatjuk akkor Walcott és középre Diaby. Csatár téren is Edu-nak azért még formába kell lendülnie addig meg csak egy Adebayorunk van, jah meg egy Van Persie aki reméljük nem sérül le megint. Rosicky sajos sérült, aki tudja meddig kérem mondja meg mert az õ elegáns játéka kurvára hiányzik a csapatból. Kell egy-két minõségi igazolás mindenképpen. Nem kellenek világsztárok csak egyenletesen jót nyújtó játékosok akikbõl Wenger úgy is világsztárt nevel..

vmvr
<#szomoru1><#szomoru1> akkor neki is csak azt tudom mondani, hogy sok sikert barcelonában.

mostmár kéne pár játékost venni, nem lesz ez így jó, hogy a fél csapat elmegy

<#levele><#levele>
drowns41

http://sum41.uw.hu

vmvr
Hleb állítólag ma átesik az orvosi vizsgálatokon barcelonában, legalábbis a barca szerint.

vmvr
sok sikert neki görögországban. sokat tett a csapatért, köszönjük Gilberto!

5w0rdf15h
fasza, akkor most nem maradt védekezõ középpályás a keretbe és lassan felnõtt játékos se marad, ha így haladunk....ennyire azért nem kéne spórolni, mert aztán amíg törlesztik a stadiont nem fogunk nyerni semmit baszki

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
elment gilberto is ?? váááááááááá kurva kevesen lezünk a szezon kezdésére :S((((

24 - Exile -Nov.23

• Hároméves szerzõdést kötött Gilberto Silva a görög labdarúgó-bajnokságban szereplõ Panathinaikosz együttesével. A korábbi brazil válogatott középpályás elõzõ klubja, az angol Arsenal egymillió fontot kapott a játékosért.
vmvr
mi ebben a hihetetlen?

Barnabyka
Mi igaz egy iylen hírbõl ezek után srácok?😮😄😄

Lehet annyi a valóságalapja mint "Emmanuel Eto'o-nak xD

www.goal.com<#banplz>

köszi szépen 😄
vmvr
amit még érdemes elolvasni az a John King féle Futball Faktor, ez inkább a futballhuligánokról szól. elsõ kézbõl van elmesélve az egész, mivel az író maga is huligán, elég trágár nyelvezetû könyv, elég nyers, de kurvajól bemutatja a huligánokat úgy általában.

más ilyen sztorizgatósabb fociskönyvet nem tudok, de ez a kettõ kötelezõ, fõleg az elsõ.

tudsz még ilyen focival foglalkozó könyvet mondani?
II Rocky II
ja persze..majd a 20 ezer drukkert mind letesztelik na mondj már ilyeneket 😛P

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
én etoonak örülnék...én birom a srácot 😊

24 - Exile -Nov.23

vmvr
egyik szemem sírna, másik nevetne: Eto'o jobb csatár, mint Adebayor. viszont nekem nem szimpi játékos. a meccsek alatt kiderülne, hogy ide való avagy sem, Wenger már gondolkozott rajta régebben is, szóval szerinte megfelel, én bízom benne. de azért remélem, hogy mindenki marad a helyén.

grizzly21
nem orulnek ha Eto jonne...baromira nem valo ide szerintem.

hunbasser
most jelentették be szombathelyen,hogy aki nem olvasta el a fociláz c. könyvet,az be sem mehet a meccsre.kajak teszt lesz a meccs elõtt.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
én Nick Hornby: Fociláz c. könyvét ajánlom mindenkinek, Arsenal drukkereknek kötelezõ. de tényleg, enélkül nem teljes az ember😄

5w0rdf15h
Kb 3 óra és sorban bemutatja a klub történetét az alapítástól a jelenig. Sikereket, kudarcokat, ünnepléseket, sztárokat, ráadásul rengeteg régi fekete-fehér videoval stb.

Egy példa 😄 a klub 1933-34es bajnokságban 118 gólt szerzett 😮

II Rocky II
ja akkor azért lepõdtem meg a néven Xd

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mennyi a mûsor ideje ? pár dolgot elmondanál mi található rajta?

24 - Exile -Nov.23

még szerencse, hogy Samuel XD
II Rocky II
<#worship>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
"Emmanuel Eto'o-t"

nem is tudtam hogy õ is emanuelle 😄

24 - Exile -Nov.23

mikor nálunk meg volt hírdetve az újságban, akkor elmentem és nemvolt csak chelsea-s, mu-s, meg interes :S és azóta is csak azok vannak...
5w0rdf15h
Aki jár mostanában Tescoba, ajánlom hogy nézzen szét a DVD-k között és ha van egy ezrese vegye meg EZT a DVD-t, sok érdekes dolog van rajta.