Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr

A spanyol Sport magazin szerint a Barcelona csapata kész Emmanuel Eto'o-t és 10 millió eurót adni az Arsenal langaléta csatáráért, Emmanuel Adebayor-ért.

Eto'o-t 30 milló euróért adná el a Barca és a további 10 millió azt jelentené, hogy Wenger legmagasabb elvárásait is teljesítenék a katalánok, továbbá az állítólagos "pótlás" kitételét is megoldanák a szerzõdésnek.

A klubboknak augusztus 7.-ig van idejük, addig kell ugyanis megnevezniük a jövõ évi BL keretüket, tehát a Barcelona lehetõleg azon dátum elõtt szeretné nyélbe ütni az üzletet.

Az AC Milan ide-oda ingázása és az Arsenal kedvtelensége úgy tûnik, arra késztette a katalánok, hogy más szintre emeljék a versenyt, úgyhogy nagyságrendekkel jobb ajánlatot kívánnak tenni- ha hihetünk a Sport-nak.

Pep Guardiola szeretne egy jó csatárt igazolni és elismerte, hogy Eto'o nem szerepel a terveiben, Adebayor azonban annál inkább.

Az angol, spanyol és olasz hírek keverékébõl kitûnik, hogy a játékos sem tudja, mit tegyen, míg a Sport tényként közli, hogy el fogja hagyni Londont.

Marc Ingla, aki komolyan szerepelt a múlt havi Adebayorral kapcsolatos tárgyalásokban, nemrég visszavonult sportügyi alelnöki székétõl a Barcelonaban, mert "nem kapott elég támogatást".

Ez azt jelenti, hogy az ágyúsoknak más emberrel kell majd megküzdeniük, amennyiben a Barca úgy döntene, hogy a visszautasíthatatlan ajánlattal végre befejezi a togói elhúzódó ügyét.

forrás: goal.com

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
Huntelaarra opciós joga van a Realnak,szóval elõször a Realt kell még megkérdezni,hogy eladható-e 😊

ReaL MaDRid x siempre

Szkennelni nem tudok, mert elcseszõdött a multifunkciós nyomtatóm, de egy képet már úgyis csináltam tegnap a jegyemrõl. 😊

Kaplan
Lehetne csapni majd meccs elõtt egy kis fórum talit. Én lazán benne lennék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Nekem már majdnem 1 hete megvan😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

II Rocky II
vki nem szkennelné fel a jegyét hogy meglássam milyen is az ? :$

24 - Exile -Nov.23

Nagyon várom már! Aludni sem tudok rendesen már egy hete! <#vigyor2>
Megvettem a jegyet és még sorba se kellett állnom érte! 😊
Kaplan
Hála istennek én is tudtam jegyet venni...😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
majd vki rohanjon má be a mecsre ^^

24 - Exile -Nov.23

minimize
ahogy tetszik...

No one can stop Death!

vmvr
na megvan a jegyem nekem is<#hawaii>

Kaplan
Gunnersboy mondta, hogy már nincs jegy. Már vett volna ha van.

II Rocky II
#9798 hszben levõ link
#9799 hszben levõ link
bocs csak engem irritál h nem igy teszed be hanem szimplán..szal sry ha megbántva érzed magad :S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
csak nem ugy lessz h gunnersboy megveszi nektek?😮

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Jól van majd akkor biztosan összefutunk. 😉

minimize
de igen. már megvan a jegyem, kispad bal oldala. remélem látom Wengert.
a jvc-s mezben leszek szerintem.<#eljen>

No one can stop Death!

Kaplan
Holnap megyünk vmvr-el jegyet venni az oktogonra az irodájukba. minimize te végül nem jössz?

minimize
http://www.eventim.hu/portal/hu/sport/foci/haladas_arsenal/37708/
<#eljen>
Hajrá Arsenal!!

No one can stop Death!

minimize
"Hétfõtõl már országosan, a Ticket Express honlapján és jegyirodáiban is hozzájuthatnak az érdeklõdõk a tikettekhez. "
http://www.haladas.hu/cgi-bin/haladas/cikk2.cgi?cikk=2599&t=2

No one can stop Death!

Kaplan
Már csak azt kéne megtudni Pesten hol adják el a jegyeket...

minimize
személy szerint jobban örültem volna ha Huntelaar érkezik, megroppant a bizalmam Ade-ban a "pénzes" dolgai miatt...ha elvágyódik, menjen el.
Igen, hétfõtõl orzágszerte lesz jegyárusítás, legalábbis a maradék 3000jegy eladása.(9000 már elfogyott itt, Szhelyen áll.)

No one can stop Death!

Kaplan
Úgy hírlik szombathelyen már nem lehet jegyet venni az Arsenal elleni meccsre, remélem a holnapi nap folyamán valamelyik jegyirodában találok.

jólenne ^^
5w0rdf15h
Olasz és spanyol lapértesülések szerint Adriano Galliani Spanyolországban tartózkodik, hogy tárgyaljon Ronaldinho megvásárlásáról. Az ügy végére a mediterrán lapok szerint keddig pont kerülhet.

Na ha ez igaz akkor Ade marad.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Amúgy Nasri a 8as mezt kapta 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
igen Carlos Vela csak lusta vagyok igy leirni a neveket 8 ora munka és egy edzés után sry 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
CV--vela ?
azért a kettõt ne hasonlítsuk már össze 😉

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
eduardo is ugy jött ide hogy levolt irva és hogy majd bizonyít, õ is megtette, CV is megfogja 😊

(legalábbis remélem, mert hatalmas pléja lesz akkor a srácbol)

Vela-t akartam is írni, de mondom õ még csak fm-ben bizonyított<#idiota>
Gunnersboy
+ még viszajött kölcsönbõl Vela és Merida is

meg ott az egész tartalék csapat 😄
Gunnersboy
kapus sztem nemkell, Mannone tökéletes 3. számú kapusnak..
Hleb helyére ottvan Nasri
Flamo helyére ottvan Ramsey, de ha Diaby egészséges akkor õ is

agusztus végéig kiderül 😊

II Rocky II
ja

hleb,flamini,lehmann,adebayor el

rampsey,nasri jött..
4-2 azaz -2 pléja :S nem vagyunk elõrébb egy szemerkényit sem :S

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Várható volt!
Nem sokára Adebayorosba is ilyet olvasunk<#shakehead>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
eurobarca:

Hleb a Barcelonáé!
Z. Iván | 2008. 07. 09., 13:56

Alexander Hleb lehet a Barcelona idei ötödik igazolása, legalábbis ebben a pillanatban minden erre mutat. A 'Catalunya Rádio' és az 'EFE' spanyol hírügynökség szerdán a délelõtti órákban úgy tájékoztatott, hogy a Barcelona és az Arsenal között megszületett a megállapodás a futballista klubváltásáról 15 millió euróért, és némi, eredmények függvényében kifizetendõ összegért.
Mint már hírt adtunk róla, Alexander Hleb erõsen kritizálta a napokban angliai csapattársát, Cesc Fabregast, illetve edzõjét, Arsene Wengert, valamint kijelentette, hogy a Barcelonába akar igazolni. Ezek után igen jó esély mutatkozott már arra, hogy az Arsenal elengedi a középpályást, és a Catalunya Rádio híradása ennek tükrében nem számít meglepetésnek.

A hírek szerint a Barcelona megállapodott a londoni klubbal a futballista vételáráról, amely 15 millió euró körül alakul majd, s ezen felül még a csapat eredményessége függvényében fizetne ki egy-két millió eurót a katalán egyesület a jövõben. Döntõ lehetett az üzletben, hogy Hleb elsõsorban a Barcelonába akart igazolni, s nem a másik érdeklõdõ klubhoz, a Bayern Münchenhez, amely 18 millió eurót is ajánlott volna érte.

A játékossal a jelentések szerint már hetekkel ezelõtt megállapodott Txiki Begiristain, ezért csak az volt a kérdés, hogy az Arsenallal sikerül-e közös nevezõre jutni. A 182 centi magas Hleb 27 éves volt májusban, három évet töltött az Arsenalban, azt megelõzõen öt szezont húzott le a Vfb Stuttgartban.

Az átigazolás egyelõre nem hivatalos, ugyanakkor a transzfer létrejöttére igen jó esély mutatkozik.

II Rocky II
<#nemtudom>

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
rokikám jós letté?😛

#acm

II Rocky II
mintha õt mûr vki leigazolta volna :S

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Huntelaar 😉

LasCar16
Wengerék pár napja változtatták meg az álláspontjukat vagyis , hogy hajlandóak tárgyalni a kérõkkel, korábban errõl akkor lehett volna szó ha az Arsenal megtalálta a megfelelõ helyettesét a picacon...

#acm

Kaplan
Adebayor még nem ment el, legalább is nem olvastam semmifajte ufficsálé közleményt ez ügyben.

II Rocky II
az a baj h tavalyhoz majd semmivel sem vagyunk elõrébb.:S
jött nasri-adebayor elment :S
flamini elment jött rampsey:SSss
ááá kéne még vki :S mert igy kevesen vagyunk 😄
azért jó h sikerült megszerezni 😉
haverom mondta h csak álom marad,mondtam én neki h idejön a nasri srác 😊
villa már tuti nem jöhet ugye ?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ahhham.amugy nso is beszámolt róla ! 😄

Vége a bizonytalanságnak: Nasrit hivatalosan is bemutatta az Arsenal

Samir Nasrit már hetekkel korábban „eladták a lapok” az Arsenalnak, de a rendkívül tehetséges irányító szerzõdtetését csak pénteken jelentette be hivatalosan is a londoni klub. A középpályás négyéves szerzõdést írt alá Arséne Wenger csapatával, az átigazolási díj mértéket az Arsenal nem hozta nyilvánosságra. Nasri július 21-én csatlakozik az Ausztriában edzõtáborozó „ágyúsokhoz”, egy nappal késõbb pedig a Haladás ellen mutatkozhat be felkészülési mérkõzésen.

Elhagyja Marseille-t a francia futball egyik legnagyobb tehetsége: Samir Nasri szerzõdtetését hivatalosan péntek délelõtt jelentette be az Arsenal. Az nem ismert, hogy mekkora összegért szerzõdtették az „ágyúsok” a 12-szeres válogatott támadó középpályást, de az OM valószínûleg nem járt rosszul az üzlettel… Valószínûleg Wengerék sem: az Arsenal támadóalakzatát Európa egyik legjobb fiatal középpályása erõsítheti.

„Nagyon örülünk, hogy összejött Samir Nasri szerzõdtetése. Fiatal, villámgyors, technikailag egészen kiemelkedõ játékos, hatalmas potenciál van benne. Az elmúlt két szezonban figyeltük, és mind a Marseille-ben, mind a válogatottban megmutatta: rendkívüli tehetség. Mindenképpen nagy erõsítést jelent nekünk” – méltatta az „ágyúsok” új játékosát Arséne Wenger az elsõ sajtótájékoztatón.

„Számomra is nagy öröm, hogy az Arsenal játékosa lehetek, rengeteget jelent számomra, hogy egy ilyen patinás klubhoz szerzõdhettem. Fontos lépés ez a karrieremben, hiszen a londoniak a közvetlen európai elitbe tartoznak. Remélem, minden jól megy majd. Igyekszem a legjobbamat nyújtani a szurkolóknak, megtiszteltetés, hogy az Arsenal mezét viselhetem” – futotta le az ilyenkor szokásos tiszteletköröket Nasri.

Az U17-es francia válogatottal Európa-bajnoki címet nyert, 2006-07-ben a legjobb fiatal francia játékosnak választott Nasri négy évre írt alá az Arsenalnál. A középpályás július 21-én csatlakozik Wenger csapatához az ausztriai edzõtáborban, és könnyen lehet, hogy elsõ éles bevetése Magyarországon lesz: az „ágyúsok” ugyanis július 22-én a Haladás otthonában játszanak elõkészületi mérkõzést.

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
na Galliani ma tárgyal Wengerrel...

#acm

webibebi
megvan nasri igeeeeeeeeeen😄😄😄😄 http://www.arsenal.com/index.asp

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
remélem igazad lesz....

No one can stop Death!

vmvr

Gallas így készül a szezonra😄

vmvr
azon akadt meg a szemem😄

II Rocky II
hogyan? am pont mikor irtad akkor vettem ki XD
csak ugy betettem,loptam,csak miután feltünt h real cimer igy muszáj volt kivenni 😄

24 - Exile -Nov.23