Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Bundesliga Fan
17-18éves gyerekek cicáztak a Barnet-játékosokkal, ügyesek voltak, nna.
szerintem Szombathelyre is elhoz párat közülük a Mester.
No one can stop Death!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
közben Barazite révén 1-2 "ide".<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
melyik játékosunknak mi a mezszáma:S
mert csak azt találtam h sirba egymás alá levaannak irva ajtekosok,de a mezszáma meg nem is az :S ha vki tud majd segitsen pls :]
24 - Exile -Nov.23
de ettõl a "beszólástól" Neked jobb lett??!<#gonosz3>#gonosz3>
No one can stop Death!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nekünk most kéne nem majd,azért hajrá reméljük h jó igazolást volt..árról nem tudni semmit?
24 - Exile -Nov.23
Forrás : arsenal.com
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
24 - Exile -Nov.23
Bármennyire is egyetértek az Arsenal igazolási is fizetési politikájával az látszik, hogy árral szemben úsznak, és vannak(méghozzá bõven) akik inkább sodródnak az árral, és egy sztárjátékosokkal telitüzdelt sztárgázsit megfizetõ csapatokhoz mennek. Voltak évek mikor ez látszott, hogy nem lesz jó, de bíztak benne, hogy minden ok lesz, de egyre rosszabb a helyzet, szerintem és ezt nem rossz szándékkal mondom, hogy is mondanám úgy csak egy észrevétel tõlem.
GO GUNNERS GO
(Már javítottam köszi)
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
2005–2006 kezdõ:
Lehmann – Eboué, K. Touré, Campbell, A. Cole – Pires, Gilberto Silva, Ljungberg, Fabregas – Hleb – Henry
ezek közül meg hányan vannak még itt?? eléggé szégyenletes a dolog szvsz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
semmi uj,csak mégis aki akarja elolvassa :S
24 - Exile -Nov.23
íme:
Az Arsenal játékosai a Highbury zöld gyepére lépnek.
Hatalmas önbecsüléssel játszva,a legjobb focit prudukálva!
Ágyúval a szívünk felettjátszunk ésszel,szívvel,lélekkel.
Buszkén mert mi vagyunk az Arsenal!
Együtt gyõztesen!
24 - Exile -Nov.23
No one can stop Death!
ez elvágyódás, nem klubhûség. unta az esõt, a haverjai "távolságát", London nyüzsgését, plusz asszony is ráunt Angliára, ennyi elég volt, plusz egy barsza is csak egyszer hív általában....meg ott Henry.
megértem, de nem pótolhatatlan, sõt.
Nasri már most sokkal jobb szerintem!!
No one can stop Death!
majd jön a helyükre ember, akinek nagyon böki a csõrét, gondoljon bele(és számoljon utána), egy-két kivételtõl eltekintve mit tudtak "csak" letenni a következõ klubjuknál az asztalra...
mindkét ex jó játékos, de bõven pótolhatóak lesznek, ez pedig az egyesület gondja innentõl.
a miénk a Bizalom.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
amúgy lejárt szerzõdése után igazolt oda? mert akkor megértem ha ennek véled a dolgot 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha Nasri csókolgatja majd az Arsenal mezét az is hányinger?