Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
barnet elleni meccsünknek már vége 😄 banner nem lessz ?? ^^😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Igen, a bal oldali vagyok. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
meccs elõtt 3 nappal még nagyban csinálták a tribünt meg festették a lépcsõket.......
öltözön sztem még a festék se száradt meg mikor megjöttek 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
ja ahogy az elõttem szóló is mondta,most estek át a felújításokon,amibe beletartozik a tusoló is :S szal ha azt is felújították akkor annyira gázos nem lehet :S

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Ezek szerint mégis csak, és ez nem kicsit ciki, inkább büdösen mentek el és Ausztriában fürödtek, akkor már csak sz*r lehetett.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

nincs 😄 ilyen kamerák voltak... a kommentátor is ezt magyarázta, hogy sajnos nem tudják megmutatni, hogy rényleg bent volt-e
grizzly21
nincs a golrol valami jobb visszajatszas? Nem nagyon latszik, hogy benn volt-e..a helyzet az szep volt mondjuk

de mostvan frissen felújítva a stadion, akkor gondolom, hogy nem lehet olyan szar 😄
csocso14
Biztos más körülményekhez vannak szokva, gondolom nem épp a legszebb tusoló van egy frissen felkerült csapatnál, láttam én már szép tusolókat, meccs után én se fürödtem ott, sõt senki a csapatból, pedig nem vagyunk egy Arsenal.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
de bazz ilyet,a tusoló se jó nekik és inkább nme tusolnak le hanem egybõl mennek az edzõtáborba vissza..azért ennyire kényesek nem lehetnek :c

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Õ szabadságon van még...de pl Adebayor, Touré, Eboué vagy Gallas sem jött...csöppet beképzeltek szerintem, amit meg Ade mûvel hogy követelõzik a fizetését illetõen az egyenesen szánalmas.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
a pirosfelsõs az vmvr ha jól tudom :]]

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
melyik vagy?
többiek is toljatok már képeket 😄
amugy most hallom a müsorvezetõ mit mondt:
Fabergas sem jött,egyedül annyi gázsit kért mint az egész csapat eggyüttvége :S
lol azért jöhetett volna õ is 😄 mind1...

24 - Exile -Nov.23

Kaplan

egyétek meg... jóéjt. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sygmaBlueJersey
Nem én a sógorom és õ Dublinban 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

II Rocky II
melyik városkában laksz ha szabad kérdezni 😄
vége: ()
Haladás - Arsenal 1:1 G.: Kenesei (24') ill. Walcott (42')

azért érdekes h a második gól pont az elsõ gól idõpontjának a fordítottja XD

24 - Exile -Nov.23

Mert küföldön nincs sport1 😊 azért thx 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

II Rocky II
12 õ üzit visszanézel és találsz 😊
#9935 ott van linkelve ..de minek mikor adja a sport1 is .]]]g

24 - Exile -Nov.23

scs17
1:1

😊 nincs valahol valami online stream?

scs17
*megfordítjuk

II Rocky II
a barnet is vezetett 1-0 ra 😛 majd most is megfordítsuk és kész 😊

24 - Exile -Nov.23

Mivan megbundázták a meccset? xD

limperatore
ikszdé

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

:S áháháh

zaki
looool 1-0 a Haladásnak :d

Hú ha vajon mi lesz xD

II Rocky II
akkor hajrá !4444

24 - Exile -Nov.23

looool, aztmondták miután megnézték az öltözõt, hogy õk itt nem zuhanyoznak... XD meg autogrammot sem osztanak 😄
II Rocky II
hoppá tényleg azt elisfelejtettem ,pedig ma már vki kérdezte és annak meg azt mondtam XD
mind1.nekem nincs sport1 és amugyse nézném 😛

24 - Exile -Nov.23

vagy élõben nézi a sport1-en 😄
II Rocky II
utánanéztem és aki nem tud élõben ott lenni a mecsen az megnézheti felvételrõl 21:00 kor a szombathelyi tv-n a meccset vagy erre a linkre kattintva nézheti online a mérkõzést 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jaja nasrinak is kell egy kis idõ mire kiismei a csapatot és csapattagként tud jatszani :S azért hajrá holnap remélem leverjük a haladást 😄 6-1 kb..habár a barnet ellen is mit játszottunk akkor lehet itt meg leikszelünk.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
igen csak akkor Adebayor félig meddig átvette Henry helyét...de ha Cesc elmenne akkor nem hinném hogy lenne bárki is aki ilyen jól szervezné a játékot jelenleg a keretben, még Nasri sem aki ugye hiába nagy tehetség dehát még nem játszott a PL-ben és ugye a csapatot sem ismeri...

II Rocky II
az oddsok a meccsre 😛
089 Haladás - Arsenal H7.80 D4.80 V1.23 2008. 07. 22. 19:1

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
se cesc se gallas nem megy el ne fossatok... 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
ja végülis igaz..de áááá egyszerûen nemhiszem el ami itt folyik 😞

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Csak nincs nekünk megfelelõ emberünk jelenleg az õ helyére. Sajnos.

II Rocky II
ezt mondták henry távozásakor meg ljunberg mikor elment -.-

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Úgy érzem, az Arsenal nem igen akarja igazán megtartani a játékosokat, nem akarnak vagy nem tudnak harcolni értük. Ettõl függetlenül ha Cesc elmegy nekünk végünk..

minimize
HA rajtam múlna, lenne is nagy összeg...mondjuk 85millió font, és mellé Krkic, aztán vihetik is. ennyit úgysem adna érte a barsza, de legalábbis erõsen elgondolkodna...😊)
Wengerék most már leterelhetnék keményebben is az élõ szerzõdéses emberkék iránt érdeklõdõ "mûgyûjtõket".

No one can stop Death!

vmvr
akkor kellett volna gondolkodni mikor elengedték hozzánk😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Barcának tuti jól jönne, fiatal, nagyon jó játékos és ráadásul Barcelona nevelés

én a helyükben tuti megpróbálnám elhozni akár nagy összegért is...

vmvr
és végülis kik jönnek a meccsre?

5w0rdf15h
nagy büdös lófaszt azt....Fabregasnak meg 2014-ig van szerzõdése szal tehet egy szivességet a barca...

támogatom 😄 k*rva anyukáját neki... 😄
vmvr

A Setanta Sports értesülései szerint Hleb arra buzdítja Cesc-et, hogy csatlakozzon hozzá a Barcába.
A fehérorosz középpályás szerint a spanyolnak a jövõben elõnyére válna, ha elhagyná a londoni klubot, ahogy azt Õ is tette.
Alekszandr úgy véli, hogy Sep Guardiola egy igazi álomcsapatot épít Messivel, Piquével és jópár tehetséges, fiatal játékossal együtt.
Hleb hozzátette, hogy Fabregas most még Arsenal játékos, de ki tudja, mit hoz a jövõ.
Viszont szeretné, ha a késõbbiekben ismét együtt játszhatna a hispán játékmesterrel.

Forrás: Setana Sports

köszönjük, amit a csapatért tett, de többet ne tegyen érte😄

A francia válogatott hátvéd, Willaim Gallas angol újságíróknak arról beszélt, hogy a spanyol Barcelona és a francia Paris St Germain is érdeklõdik iránta.

Gallas angol újságíróknak elmondta, hogy Josep Guardiola a Barcelona vezetõedzõje azt szeretné, ha korábbi csapattársaihoz, Thierry Henryhoz és Alkszandr Hlebhez hasonlóan õ is csatlakozna a katalán csapathoz.

A francia védõ ugyanakkor hozzátette, hogy a PSG is érdeklõdik iránta.

Gallast egyébként 2010-ig köti szerzõdés az Arsenalhoz, így minden bizonnyal nem lesz olcsó mulatság a megszerzése, ha valóban komoly az említett csapatok szándéka.

megint barca...

ez a barcelona kezd idegesíteni, el akarja vinni az egész csapatot. guardiola is egy fiatal csapatot akar, de ne innen vigye el a fiatalokat, nevelje ki õ maga. mostmár a kurva anyját neki komolyan...

vmvr
tavalyi évet a milwallnál töltötte, õ volt az év játékosa a leauge one-ban😊