Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
II Rocky II
domenech egy fasz ,sajnos :S

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Clichy már most klasszis csak épp Domenech nem veszi észre, robbanékony, jól cselez, bírja a strapát minden ami kell egy kiváló szélsõ védõhöz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
láttad a góokat??
bendtneré most kura szép volt.ahogy összejátszottak és ahogy bevágta 😄
áááá fasza volt
glichy meg ja klasszis lessz😄
jol tolta,és majdnem gólt is lõtt 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
áááá pont a 3dik gólnál állt le a sopcast :@@@
am 1-0 a stuttgartnak akkor vhogy volt olyna érzésem h 1-3 lessz :S ez megvolt.😄
nem gondoltam h ennyi lessz a vége 😊))))))
mostmár hajrá ,megkell nyerni az Emirates kupát 😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Stuttgart 1 - 3 Arsenal // 80. perc.

Vela, Bendtner, Wilshere.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
milyen meccs van?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Édes Istenem, Clichy klasszis. Megalázza a bal oldalt...

Gunnersboy
Az Arsenal ma hivatalosan is megerõsítette, hogy Amaury Bischoff az Arsenal játékosa!

Bischoff francia születésû, azonban az U21es portugál válogatottat erõsíti. Mielõtt 2005ben csatlakozott volna a Werder Bremen-hez, megfordult a SR Colmar-ban és Strasbourg-ban.

A 21 éves játékos a közeppálya közepén és jobb oldalán egyaránt tud játszani.

Bischoff játszott a francia U18as csapatban, ám 2007ben már a portugál U21es válogatottat erõsítette.

Az Arsenal Football Club szeretettel üdvözli Amaury-t, aki a jövõben a 28as mezszámban jog játszani, és ha a csapat hazaérkezik az ausztriai túrájáról, akkor fog csatlakozni hozzájuk.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Wilshere... Szeva, ez a srác az elsõ csapattal lesz ez száz.

II Rocky II
Bendner lepassz Vela visszameli Bendtner fejjel megtolja kapásból be és gól 😄
végre bendtnerfifamezzzzzzzzzzzzzzazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jó a meccs.
Vela térdel megtolta és bebikázta 1-1
gólpasssz: Bendtner 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
fasza

na itt a gólösszefoglaló a burgenladni meccsrõl 😄
a végén azért a két védõ vmeikének szerelnie kellett volna -.-

24 - Exile -Nov.23

A vége a legjobb... 😄

http://www.youtube.com/watch?v=09n6KSL0C84

minimize
tegnap "nálam" Bendtner,Denilson, Sagna,Clichy, Vela, Walcott tetszett, meg ügyesen mozgott Wilshere is nagyon.
mindenképpen kell a középpályára erõsítés, a többi szerintem okés eddig!!<#eljen>

No one can stop Death!

II Rocky II
és ezt birom,h utolag veszem észre a téket😄 de most nézem az enyimse piskota tékecske ?:XD

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Méghozzá mekkora volt bazz. 😄

5w0rdf15h
Emirates Cupra is kiváncsi leszek....1-2 igazolás nélkül meg valóban nem lesz semmi esély bármely trófeát megnyerni...

hát ez TÉÉK :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
ok😄 akkor lehmann vs almunia lessz és méghozzá egyazon meccsen 😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Stuttgartba ment Lehmann.

II Rocky II
jaja mostmár a multkori eset óta😄 vagiys tavalyi óta lementettem,mert mindig elfelejtettem:S
csak az a baj,h kiment a fejembõl h ma volt a mecs 😄
am hány órakkor volt ez ma?
lehmann hova is ment?

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
myp2p.eu nagyon hasznos oldal 😉

vmvr
stream, arsenal tv

hát ha úgy játszunk a stuttgart ellen, mint ma, akkor 2-10 ide😄
persze kellene a stuttgart asszisztációja is, akárcsak ma a burgenlandnak.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
hol nézted a mecset?
kiváncsi leszek a stuttgart ellen mire leszünk képesek:S
ha ugy jatszanak mint a barnet vagy a szombathely ellen akkro leeht vereség 😞
de bizakodom h megverjük õket..
és sztem sokan akkor lepõdnek majd meg ha a juve-t és a real-t is megagyaljuk 😄

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Wilshere 2-t, Theo 1-et.

vmvr
lõtt 2gólt még wilshere, és lõtt gólt walcott is

öröm volt nézni ezt a meccset, kurva jó volt. ez a wilshere gyerek nekem nagyon tetszik, marha kreatívan és faszán játszik. tetszik ez a nagyon fiatal csapat is, de õket még könnyen eltaposnák a pl-ben. az elsõ félidei csapat nagyon jól sikerült, a második félidõben alábbhagyott az iram, de ezt betudható a mgétöbb fiatalnak. vela is nagyon jó volt. szóval csak így tovább!

Kaplan
Az elsõ félidõben lévõ csapat ügyes volt, a második félidei játokosok szintje megint kurva közel volt az impotenciához...

grebber
Többit ki lötte weblapjukon nem irják.

Next PC upgrade: 2022

minimize
Burgenland XI -- Arsenal 2-10
ismét egy elõkészületi, mondhatom, eredményes játékkal.
Bendtner4, Vela3 gólt lõtt ma!!
Gunners or die!!

No one can stop Death!

II Rocky II
yoyez 😊

24 - Exile -Nov.23

Danman
na akkor énis tolok pár képet. most jöttem haza táborból, meccsre leugrottam, és most töltögetem nektek fel...mobillal lett fotózva, úgy tessék oltani😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

minimize

No one can stop Death!

vmvr
akkor mész egy kocsmába😊

II Rocky II
de jo hogy nincs sport1 😄dd

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Ez királyság, hogy élõben lesz a tv-ben, remélem hamburg meccse elõtt már van der vart nálunk lesz hanem akkor utána 😄 (álmodozik)

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

vmvr
lemaradt, hogy a Sport 1-en😊

vmvr

Augusztus 2:
14:45 - Real Madrid - Hamburg - élõ
17:00 - Arsenal - Juventus - élõ

Augusztus 3:
14:45 - Juventus - Hamburg - élõ
17:15 - Arsenal - Real Madrid - élõ

egyet????
tizet... XD
Kaplan
Wenger tizennyolc misiért inkább vesz egy hatévest Franciaországból..

Barnabyka
a real 6milliós ajánlatához képest a 18milliós ajánlat sztem még feküdne is a hamburgnak

Rolka
Real ajánlatát már el is utasították!
Nagyon jó lenne ha ide jönne, de Wenger biztos nem fizet ki 18misit egy játékosért!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr

A holland válogatott középpályásból ma már a világ egyik legjobb középpályása vált , hála a sikeres EB szereplésnek és a Hamburgban készült tetteiért .

A Chelsea menedzserét , Luis Felipe Scolarit is szóba hozták Vaarttal , de már nem valószínû , hogy leigazolja , hiszen megvette Decot .

A Real Madrid valószínûleg ajánlatot fog tenni a középpályásért , hiszen Van der Vaart elvágyódik egy nagyobb klubba .

Arsene Wenger lehet , hogy Hleb pótlását nem "csak" Nasrira , hanem Van der Vaartra is bízza .

A 25 éves középpályásért 18 milliót kész kifizetni Arsene Wenger .

Forrás : FansFc.com

minimize
a mûködésükre értettem(soha nem foglalkoztam effélével)
egyébként hajrá!!

No one can stop Death!

Gunnersboy
majd valamikor ha lesz idõm csinálok uj bannyert

II Rocky II
most nézem 4 nap mulva burgenland ellen játszunk ..aztán 30án már jön is a stuttgart (jövõhét szerda)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
komolyan mondtam h csak érdeklõdtem,na nem kell oltogatni ezért 😄
szimpla kérdés volt. 😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Komolyan felvágod az ereidet ha nincs kint a felkészülési meccsek eredménye képpel? Majd Emirates kupától kezdve csinálom újra, ne izgulj már.

II Rocky II
photoshop 😄 de sztem gimpel is lehetne késziteni:S na majd belejövök és remélem vmi überjót sikerül készítenem 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
rövid, tömör válasz. ha ismerném a programokat, csinálnék egyet.
de biztos van, aki készít újat, lassan új szezon van, itt meg a SLand elleni eredmény van kinn.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Nem.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"