Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
a hamburg meg megnyeri a tornát sztem, hacsak nem lõ 5öt az Arsenal.
mondtam én, hogy ügyesek a HSV-sek ezen a tornán!

No one can stop Death!

Count Adyn
Ki is kaptunk hárommal, most bezzeg nem adták meg les címén ami nem volt az😄 Olic uccsó gólján meg beszartam😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

II Rocky II
a juve meg most kezd a gyengébb felállásal :S se buffon,se nedved ...

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Ok, tudom csak a többi csapat mind erõsebb felállásban kezdtek, tavaly mi is jobb csapattal álltunk ki.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
a hamburg vezet is 😄 élje 😄dddddddddd

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mert ez ugymond tétnélküli mecs és hát most kapnak esélyt a kisebbek is 😊
de a végén már nem tarcsik voltunk sztem 😊
ma hajrá 1-0 hsv win és mi meg 2-0 real ellen -.-
nincs mese és megynyerjük a kupat :]]

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Jók voltak a fiatalok, csak azt nem értettem mi miért nem az elsõ számú csapattal álltunk ki, tartalékosabbak voltunk mint a haladás ellen.

minimize
na. akkor ma még lehet esély javítani, a Hamburg tegnapi formája majdnem elég volt a "galaktikusok" ellen, ki tudja, ma mi lesz.
linkek a meccsekre alább!!!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

minimize
azé' szomorú, azt mondom. eléggé kellett hozzá az "olasz stílus" is, úgy érzem, fõleg az utolsó 20percben.

No one can stop Death!

Forza Italia
ennyi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
Jól van, csak kár ilyenen idegeskedni, ha kikap a Juventus 3-0-ra én akkor is azt mondom, hogy ez van, még van idõ összeszokni, meg nem ment vérre a játék

minimize
köszi, de hagyjuk meg saját problémájának. neki ez is sok, oké.
de tényleg köszike.

No one can stop Death!

gercse
ez csak egy felkészülési torna, nem kell túldramatizálni

vmvr
nem õk tehetnek róla

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Hát nem volt vmi nagy meccs ez a Juve elleni... Köcsög zebrák! Lesgóllal nyerni...
II Rocky II
ja ez igaz 😊

24 - Exile -Nov.23

minimize
10emberrel védekeztek, nagynéha(!!)kontrákkal. ez nem foci, csak olaszországban hívják annak.
úgy nézem, a bírók odahaza maradtak Arsenal-ellenesek...://

No one can stop Death!

II Rocky II
most nzéem , h nem is játszik mindeki mindekivel ? 😞
szal holnap nyernünk kell 2 góllal és a juvenak meg kikéne h kapjon akkor nyerhetünk csak :S
aztán jön a hudersfield , majd az ajax-sevilla az amsterdam torna keretében 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
csira juve ?? --na neeee 😊

amugy nem igaz:S egy kib***t les góllal kikapunk:S semmivel nem volt jobb a juve,sõõt mi jobbak voltunk :S erre tessék 0 pont 😞 :@
holnap real :S áááááááááááá remélem õket megverjük :S vagyis kötelezõ nyerni mert csak akkro van esély még a gyõzelemre :S

24 - Exile -Nov.23

minimize
ezt a szenvedést a csíra j*ve ellen....bazz, kikészítenek, komolyan....://

No one can stop Death!

Gunnersboy
Fulhambe igazolt

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
hát õszintén szólva nem is tudom 😄 mert elment onnan ???? :S bocs én nemtudtam 😄 de a kommentes bácsinak illett volna tudnia :S

24 - Exile -Nov.23

vmvr
#10043: lesgól volt

#10044: és Gera Zoli a WBA-ban játszik?😊

II Rocky II
hát nem a WBA val találkozunk az elsõ ford-ban ??? mert sztem igen 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ugye jól láttam h lesgól volt a trezié ???:&@@@@

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
jó ez a kommentátor....
az elsõ fordulóban Gera Zoliékkal a West Brommal játszunk, Vela meg tavaly a Villarrealban volt kölcsönben 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
úgy tûnik mindenki sziporkázik ma, tóth csaba szerint gera csapatával, a west brommal találkozunk az elsõ fordulóban😄

II Rocky II
õk tudjak jól , te és mi meg rosszul <#idiota>

24 - Exile -Nov.23

vmvr
a sport tv-n nem ismerik azt a szót, hogy emirates?? a kommentátor emirec-et mond, puhl sándor meg emirátesz-t😄DD

minimize

No one can stop Death!

minimize
psg,inter,valencia,arsenal volt tavaly.

No one can stop Death!

II Rocky II
csekkolom én már a hamburg-real meccset is ^^
felkell mérni az ellenfelet 😄
félek h nem nyerjük meg a kupat az idén 😞:S (amikor faszák voltunk akkor vertük el a juve-t is meg a realt is :S most meg elég holibilisak vagyunk még:S,de csak poztivvan 😛 megnyerjük 😄
de azért bízom a csapatban 😊

tavaly kikkel is mérkõztünk meg?
inter,ajax,stuttgart ?:S

24 - Exile -Nov.23

minimize
II Rocky II
<#worship>

24 - Exile -Nov.23

vmvr

minimize
milán, elnézést, közben a cselszit nézem, megzavart,,dettó ez a torna, 0-0 a lokomotiv moszkva ellen(10perc)

No one can stop Death!

minimize
<#nezze>nem tartozik szorosan ide, de flamoney nem játszott moszkvában, a minitorna elsõ meccsén a Sevilla ellen(0-1)((a barszában, értelemszerûen)).

No one can stop Death!

vmvr

7 millió a Tottenhamtõl

Az említett összeget az Ágyúsok David Bentley átigazolása miatt kapják.

Amikor az angol játékost eladta az Arsenal, megegyezett a Blackburnnel, hogy ha eladják Bentleyt, az érte kapott pénzbõl részesednek a londoniak is.

Bentleyt most a Spurs vette meg 17 millió fontért, és ebbõl kellett 7 milliót az Emiratsbe utalni.

Forrás: TribalFootball

Twente az Twente. Megverjük õket!
II Rocky II
nem szabad könnyen venni egy mecset sem :S
azért bizakodom h megverjük õket😄
a twente nem gyenge csapat azért😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Õket átlépjük, könnyen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
na hát megvan a BL selejtezõkben az ellen: FC Twente

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Bajnokok Ligája, 3. selejtezõ kör:

FC Twente - Arsenal FC

Most néztem meg Brendtner gólját. Csak azt nem értettem egy pillanatra h miért nem örül Lehmann a gólnak... Akkor esett le h már a Stuttgartban játszik... <#vigyor2> <#vigyor2> <#vigyor2>
csocso14
Köszönöm szépen

II Rocky II
boldog szülinapot <#pias>

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Jó kis meccs volt, jól nyomtuk, Vela nagyon ott volt, szép gólokat löttünk.
Ez a Bischoff gyerek ez kész. Egy évet volt a werder felnõtt csapatában, és nulla alkalommal lépett pályára,(valahol az írják 1 meccsen azért ott volt) örülök, hogy ilyen jókat igazolunk. <#taps><#wilting>

II Rocky II
és az a jó,h hátrányból tudtunk fordítani,nem adtuk fel és nyugodtak maradtunk😄
persze ez bari meccs volt ,de ezt kéne tétmecsen is játszani 😊néztem az oddsokat a hétvégére :S hát mit mondjak ,meglepõdtem hiszen nem vártam, hogy például a real madrid ellen is minket várnak 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
na fasza, tetszetõs az elõrejáték, ötletesek vagyunk, és mostmár ki is tudjuk vitelezni amit akarunk 😊

Rolka
Aztaaaaa!
Hát mi van a csapattal NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓK VAGYUNK!
Bendtner hihetetlen, Vela-tól meg ezt vártam, Örülök, hogy iyen hamar beilleszkedett!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League