Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondtam én, hogy ügyesek a HSV-sek ezen a tornán!
No one can stop Death!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
de a végén már nem tarcsik voltunk sztem 😊
ma hajrá 1-0 hsv win és mi meg 2-0 real ellen -.-
nincs mese és megynyerjük a kupat :]]
24 - Exile -Nov.23
linkek a meccsekre alább!!!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de tényleg köszike.
No one can stop Death!
úgy nézem, a bírók odahaza maradtak Arsenal-ellenesek...://
No one can stop Death!
szal holnap nyernünk kell 2 góllal és a juvenak meg kikéne h kapjon akkor nyerhetünk csak :S
aztán jön a hudersfield , majd az ajax-sevilla az amsterdam torna keretében 😊
24 - Exile -Nov.23
amugy nem igaz:S egy kib***t les góllal kikapunk:S semmivel nem volt jobb a juve,sõõt mi jobbak voltunk :S erre tessék 0 pont 😞 :@
holnap real :S áááááááááááá remélem õket megverjük :S vagyis kötelezõ nyerni mert csak akkro van esély még a gyõzelemre :S
24 - Exile -Nov.23
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
24 - Exile -Nov.23
#10044: és Gera Zoli a WBA-ban játszik?😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
az elsõ fordulóban Gera Zoliékkal a West Brommal játszunk, Vela meg tavaly a Villarrealban volt kölcsönben 😄DD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
No one can stop Death!
felkell mérni az ellenfelet 😄
félek h nem nyerjük meg a kupat az idén 😞:S (amikor faszák voltunk akkor vertük el a juve-t is meg a realt is :S most meg elég holibilisak vagyunk még:S,de csak poztivvan 😛 megnyerjük 😄
de azért bízom a csapatban 😊
tavaly kikkel is mérkõztünk meg?
inter,ajax,stuttgart ?:S
24 - Exile -Nov.23
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
7 millió a Tottenhamtõl
Az említett összeget az Ágyúsok David Bentley átigazolása miatt kapják.
Amikor az angol játékost eladta az Arsenal, megegyezett a Blackburnnel, hogy ha eladják Bentleyt, az érte kapott pénzbõl részesednek a londoniak is.
Bentleyt most a Spurs vette meg 17 millió fontért, és ebbõl kellett 7 milliót az Emiratsbe utalni.
Forrás: TribalFootball
azért bizakodom h megverjük õket😄
a twente nem gyenge csapat azért😊
24 - Exile -Nov.23
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FC Twente - Arsenal FC
Ez a Bischoff gyerek ez kész. Egy évet volt a werder felnõtt csapatában, és nulla alkalommal lépett pályára,(valahol az írják 1 meccsen azért ott volt) örülök, hogy ilyen jókat igazolunk. <#taps>#taps><#wilting>#wilting>
persze ez bari meccs volt ,de ezt kéne tétmecsen is játszani 😊néztem az oddsokat a hétvégére :S hát mit mondjak ,meglepõdtem hiszen nem vártam, hogy például a real madrid ellen is minket várnak 😄
24 - Exile -Nov.23