Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
bakker a gólszerzõk is faszák lettek 😄
1.gól szerzõje 5 betüs ,majd 6,7, és végül az uccsóé meg 8 betûs 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
sporting-bordeaux-bate ez igy jó lessz 😄
1.kalapban kik vannak ?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
érdekes ..
én 12:00 át láttam BL sorsolásnak 13:00 meg az Uefa sorsolás!

24 - Exile -Nov.23

Nem tudtam streamot nézni egyszerûen nem lehetett csatlakozni, de így is nagyon örülök az eredménynek GRAT Fiuk! 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

4-0, király! 😊 Am jó ez az új kijelzõ.
arsnl
Realt tuti nem kapjuk mivel õk is 1.kalapban vannak. Amugy holnap lesz BL sorsolás 18:00kor, EuroSport élõben adja. Õket kaphatjuk:
2.kalap
Bayern München
PSV Eindhoven
Villarreal
AS Roma
FC Porto
Werder Bremen
Sporting CP Lisbon
Juventus

3. kalap:
Marseille
Zenit
Steaua Bucarest
Panathinaikos
Girondins Bordeaux
Celtic
Basel
Fenerbahce

4. kalap:
Sh. Donetsk
Fiorentina
Atletico Madrid
Dinamo Kijev
CFR Cluj
Aalborg
Anorthosis Famagusta
Bate Borisov

II Rocky II
most nézem,hogy a CFR Cluj is résztvevõ,szvsz a 4 közül tuti egyet megkapunk sztem 😄

vagy lehet 2 õt is? nmevágom a kalapokat sajnos :S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
egy ilyen csoportnak örölnék:

-Aalborg-Bate Boriszov-Anorthoszisz (jó lenne vmelyik "kiscsapat" közül kifogni az egyiket.
-Real Madrid
-Atl. Madridot meg tuti megkapjuk hisz spanyol csapattal mindig találkozunk 😄 (am 11 év óta nem votlak BL résztvevõk,érdekes...)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Könnyed Arsenal-siker, túlóráznia kellett a Liverpoolnak

A két angol klubcsapat közül az Arsenal várta kedvezõbb helyzetbõl a visszavágót, Arsene Wenger tanítványainak ugyanis már az elsõ mérkõzésen sikerült kétgólos elõnyre szert tenni a holland Twente ellen.

Így az enschedei csapat játékosai elõtt hiába lebegett ott akár a fehérorosz BATE Boriszov, akár a ciprusi Anorthoszisz példája, nem sok eséllyel léptek pályára az „ágyúsok” otthonában. Hogy a holland álmok hamar szerteoszoljanak, arról a nyári szerzemény, Samir Nasri gondoskodott: a francia válogatott támadó a 27. percben megszerezte a vezetést a londoniaknak.

A második félidõben még William Gallas, Theo Walcott és Nicolas Bendnter is beköszönt, így az angol bajnokság bronzérmese simán, összesítésben 6–0-val lépett át riválisán, és foglalta el helyét a Bajnokok Ligája csoportkörében.

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Vlki majd összefoglalót dobhatna most értem haza úgy, hogy nem tudtam nézni a meccset!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
4-0 szép volt fiúk 😄
a liverpool meg 0-0 a liegel szemben,remélem kiesnek és a belga bajnok jut tovább!

24 - Exile -Nov.23

arsnl

LasCar16
tisztázásképp az olasz csapatok pont h nem szórják a pénzt, többivel egyetértek 😛

#acm

minimize
nem kellene általánosítani...a jelenlévõk nagy többsége az általános iskolát sem "nyomta", amikor más már a Highbury-ben élõben nézte az Ágyúsokat. az azonban tény, hogy az utóbbi évek alapján inkább lassú hanyatlás, mint eredményesség látható, ez pedig igen is bánthatja jópár szurkoló "hangulatát".
ettõl még nem kell csapatot váltani, de többet kell letenni az asztalra, mert nem mindenki vágyik középmezõnybeli szereplésre a kedvencétõl, ez pedig érthetõ. sokan magyarázták Fabre hiányával az utolsó meccsen elszenvedett vereséget, én azt mondom, ennyire "egyemberes" csapatnak régen olvastam kedvenceinket...hogy egy Fabre jelenlétén múlik, szervezett-e a csapat támadásban, és védekezésben?? ugyan már, kérem...igen is mindíg volt olyan emberünk, aki tudott váltani, ha az adott ikon nem remekelt, most ez nincs így, ez pedig probléma. a tavalyi szezonban szerencsés(is) volt a PL cím, és második hely szempontjából mind a MU, mind a Cselszi, de ez idén nem biztos, hogy így lesz.
ésszerû vásárlásokról lenne szó, nem "pézkidobálásról".
adott posztokra szóló erõsítést sehol nem neveznek pénzkidobásnak szerintem...lassan Ajax-szinre "lépünk", akinek ez is megfelel, tök mind1, kinek szurkol ennyi erõvel...
Go Gunners!!

No one can stop Death!

II Rocky II
ja nem is nagy név kell,de egy jó játékos igen 😄
amugy 4 éve semmit se nyertünk,pedig egy arsenalnak igenis kéne vmit elhódítania..

"a vereségbõl csak tanulni lehet, idén majd jobban ügyelünk erre"
4 éve ez megy 😞

De persze bízom a csapatban és remélem,hogy sikerül idén vmit nyerni,letenni az asztalra.

"Tavaly is mindenki farkast kiáltott és jól nyomtuk, a végén elrontottuk"
csak az a baj,hogy a szép játékra és arra,hogy eleinte jól játszottunk nem adnak semmit 😞
na mind1.mondom én bízom bennük és nem is tehetek mást,rég rossz lenne ha feladná az ember 😊
ma remélem 3-1 re elkenjük a Twentét majd pénteken egy kedvezõ csoprtba sorsolnak minket!

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Akinek nagy igazolás kell, sztárok, az menjen és drukkoljon a mu-nak, pool-nak, cselszki-nek, real-nak, milan-ak. Aki meg szép focit akar látni tehetséges fiatalokkal az nézze az Arsenal-t. Én személy szerint nem véletlenül lettem arsenal drukker, eme átigazolási politika is sokban közre játszott. Nem a féktelen pénzdobálás dominál, hanem az ésszerûség. Nagy nevek helyett fiatal tehetségek, egy ideje már beválik, hisz szép eredményeket ért el eddig is az arsenal. Most hullámvölgyben vagyunk kupák szempontjából és egybõl mindenki nagy igazolások után kiabál. Wenger nem véletlenül ül ott épp ahol ül, már jócskán letett az asztalra, megérdemli, hogy bízzunk benne. Eddig is így csinálta. Tavaly is mindenki farkast kiáltott és jól nyomtuk, a végén elrontottuk, ez van, a vereségbõl csak tanulni lehet, idén majd jobban ügyelünk erre. 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
nem csak rajta,de nem is annyit költhetne mint amennyit költ :|
szép a 3.hely ja,de nem 3dik helyre kéne utazni,hanem a PL-t megnyerni!

24 - Exile -Nov.23

minimize
a keret rendelkezésére áll, ha nem is olyan mértékben, mint pl. madridban. 07-08-ra szép volt a 3.hely, de ennél többet kell hozni fejben is a meccseken..
igaz, ez nem egy "csillagvizsgáló", az Arsenal soha nem volt az.
viszont a rövid kispadunk visszaüthet ugyan úgy, mint tavaly.
"A jó labdarúgó nem feltétlenül drága is"
ezzel sem feltétlenül értek egyet, sajnos afelé halad a mai "labdarúgás", hogy huszonéves emberkéket több tíz milliókért árulnak a tisztelt klubok, ergo igen is kell a nagy pénz, és kell a jó fizetés késõbb is, mert ha ez nem adott, nincs megfelelõ játékosállomány.
remélem Wenger mester idõben lép, és lesz még erõsítés a nyáron.
este pedig tovább kell lépnünk a Twentén, mégpedig megnyugtató gólaránnyal, mér csak az önbizalom növelése miatt is.
Go Gunners!!

No one can stop Death!

hunbasser
már azt hittem tudsz olyat írni,amiben egyet is értünk,de az utsó mondatod nagyon hülyeség 😄 nem csak rajta múlik,hogy mennyit lehet játékosra költeni,sõt,a tulajtól függ,hogy mennyi casht ad igazolásokra.
és szerintem ilyen kerettel szép az a 3.hely is.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
"Számomra megnyugtató tudni, hogy a játékosaink vannak olyan minõségûek, és erõsek, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját” "

ebben nincs igaza,egyszer sem nyertünk még bl-t és ennél jóval erõsebb kerettel indultunk el!akkor nem sikerült akkor most van esély??? ez bolond.

"A jó labdarúgó nem feltétlenül drága is"

ez így igaz!!!4

de mindenképpen kéne vkit igazolni,mert bizony nem vagyunk vmi erõsek akikre meg épített azok itthagynak bennünket,szvsz ha igazolnánk 1-2 játékost az nem azt jelenti egybõl hogy mert versenyben akarunk lenni átigazolási szempontból a riválisainkal :S nem értem ezt a wengert 😞

még azon csodálkozok,hogy nem rugták ki ,hiszen pár éve semmi eredmény nincs és bizony nekünk kupat(kat) kéne nyernünk!

24 - Exile -Nov.23

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197238

Nem tudom h ki olvasta, ki nem, de ajánlom.

Azt nem mondom h nagybevásárlást kéne csinálni de jó lenne már egy igazán jó játékost igazolni...
II Rocky II
Arsenal v FC Twente
UEFA Champions League
Wednesday, August 27 20:05
stream

24 - Exile -Nov.23

minimize
"A 23 esztendõs játékos nem mutatott túl sokat a tavalyi szezonban, és elsõsorban a hibái maradtak emlékezetesek."ez szerintem nagyjából köztünk, Ágyúsok közt is így maradt meg. amíg ilyenek mennek, nincs gáz.
a probléma a hiányzó posztokon lehet, vagy van.
tavaly a MU sem kezdett jól, a végén mégis õk örülhettek.
Go Gunners!!

No one can stop Death!

vmvr

Valószínûleg teljes a Milan kerete: Carlo Ancelotti még egy középsõ védõt akart szerzõdtetni és most ez is sikerült, Philippe Senderos, az Arsenal svájci bekkje ugyanis egy évre, kölcsönbe a Milanhoz került.
A 23 esztendõs játékos nem mutatott túl sokat a tavalyi szezonban, és elsõsorban a hibái maradtak emlékezetesek. Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere Mikael Silvestre leigazolása után utalt is rá, hogy Senderos (vagy Johann Djourou) esetleg távozhat. Senderos el is igazolt, az egyéves kölcsönszerzõdés lejárta után a Milannak opciós joga lesz a játékos megvásárlására.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Matthew Prosac
senderos-t kölcsönvette a milán + opciós jog..
hova fogytok még?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
úú de klassz lett a banner meg a topikba minden😉..grat aki csinálta nekem naon tetszik

vmvr
az Arsenal mostanság nagy mértékben Fabregastól függ, és még finoman is fogalmaztam. akármilyen szarul hangzik, ez tény. sajnos Fabrges az Arsenal jelenleg, be kell látni, akárhogy is hangzik.

II Rocky II
volt olyan is hogy volt cesc és mégis szarok voltunk :S nem egy ember miatt lessz jobb a csapat 😊

24 - Exile -Nov.23

vmvr
ennyi pozitívuma van a napnak... szarok voltunk, kész

Kaplan
Ennyire gyenge játékot rég láttam az Arsenaltól, egyre jobban látom úgy, hogy Cesc nélkül nincs kreatív játék..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
Jah értem. =/ Inkább most, mint a végelszámolásnál (ld. tavalyi MU kezdet se volt vmi eget rengetõ).De a lényeg, hogy kell 1 ember!!

II Rocky II
jaja vágom 😄 rosszul hangsúlyoztam 😞
ugy értettem,hogy már (a bajnokság 2.fordulójában 😞

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Már vége 😉 Denilson meghúzhat vissza jogabonitozni... Ma egy értelmes megoldása se volt.. Nasri, Ade, Eboue tûrhetõ volt többiek gyengék. Egy védekezõ középpályás még mindig kell, meg Cesc vissza. De már régen rossz ha 1 játékosra építünk...

II Rocky II
pffff
már kikapunk :S

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Gyönyörû vereség...

grebber
Szépen leszoptunk bravó!

Next PC upgrade: 2022

webibebi
veláról tudtok vmit?

msn:[email protected] bárki felvehet

II Rocky II
egyszerûen nem voltunk elég motviáltak!
a fulham nagyszerüen játszik,szép össszjáték jellemzi õket,ami nálunk hiányik 😞
remélem szünetben helyrepofozzák a skacokat és megmondja neki Wenger ,hogy nem kell félni,hanem támadni kell és kész.Nyerhetünk!!!!
bolton ellen sikerült emberhátrányban fordítani illetve 1éve is.Akkor most miértne sikerülhetne?
sikerülni fog!
2-1 a vége,vagy talán 3-1 😊 bízom a csapatban,ne kapjunk már ki ilyen korán 😊
n
a

gooo gunners!4444444

24 - Exile -Nov.23

arsnl
meg hát, hogy érkezhetett a labda 5 és felesre derékmagasságba.<#confused> Nasri meg amilyen jól játszott WBA olyan gyengén muzsikál most..

minimize
a gólnál meg(hatodszor nézve is...)Gallas "féltette magát" gondolom, mert amit csinált, az vicc, nem emberfogás, sajnos nem elõször.

No one can stop Death!

Remélem történik valami a félidõbe, mert ez nem volt valami meggyõzõ teljesítmény...
minimize
részemrõl összefoglalva az eddig látottakat:
bízom benne, hogy Wenger mester felébreszti a félidõben a játékosokat, hihetetlen, mennyire enervált ma mindenki.
vannak érdekes eredmények a mai fordulóból, és nem biztos, hogy az utolsó meccsen nem születik meglepetés, fõleg,ha így folytatjuk...

No one can stop Death!

II Rocky II
tavaly is ez volt.
1-0 oda
majd a 87 és 90ben fordítottuk meg :/
remélem most sem lessz másképp 😄

24 - Exile -Nov.23

arsnl
1-0 Fulhamnek. Szokásos 1.helyzetük gól, nálunk kapufa, most jöhet a szenvedés...

arsnl
+ Song is padon van :$

II Rocky II

Fulham:

A. Hughes
Z. Gera
B. Hangeland
B. Zamora
D. Murphy
J. Bullard
J. Pantsil
K.H. Seol
M. Schwarzer
S. Davies
T. Kallio

Arsenal:

B. Sagna
Denilson
E. Adebayor
E. Eboué
G. Clichy
K. Touré
R. van Persie
S. Nasri
T. Walcott
Almunia
W. Gallas

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Fulham v Arsenal

Barclays Premier League

stream

24 - Exile -Nov.23

grebber
Remélem majd mások is jönnek vihogni ha kiszop az Arsenal.(Mondjuk ilyen elég sokszor lesz)

Next PC upgrade: 2022

arsnl
Kezdõ:
* 01 Almunia
* 03 Sagna
* 05 Toure
* 10 Gallas
* 22 Clichy
* 14 Walcott
* 27 Eboue
* 15 Denilson
* 08 Nasri