Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Azért vigyázzunk nehogy a Tottenham kiszorítson minket az elsõ 4bõl.<#hehe>

Tottenham H. 1 - 2 Sunderland

"...olyan jön aki már nem léphet pályára a BL csoportkörében."

Azaz vmi sztár(ocska) vmi jó(bb) csapatból. 😊 Meg lettünk kicsit kopasztva a nyáron, jó lenne igazolni is vkit.
arsnl
- Senderos-ért bejelentkezett a Newcastle ill. a Milan. Így hogy jött Silvestre nyugodtan vihetik csak akkor kéne 1-2 tolmács a helyére😄

-Holnap visszatér a Fulham elleni (Eurosport2 18:30 ÉLÕ) keretbe Song az olimpiáról (remélem a kezdõbe Eboue helyére mondjuk), míg Cesc a Twente ellen lesz bevethetõ.

Wenger még lehet igazol egyet és nem zárta ki, hogy olyan jön aki már nem léphet pályára a BL csoportkörében.

arsnl
Traore 1 évre kölcsönbe ment a Pompeyba.(Kanu, Campbell, Lauren, Diarra, Thomas és Adams mellé - miniArsenal -.-)

II Rocky II
én az elsõbe betettem volna tuti 😉 na mind1 hajrá,remélem én is hogy hasznára válik 😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
minek? idén úgysem játszott volna itt az elsõ csapatnál. fejlõdik ott eleget, hasznára fog válni ez a köcslönjáték szeritnem

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
barazitet sajnálom,én õt hagytam volna 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
minek jön ?em csiptem (em) a buráját:S
jövöre a poolbol igazolunk vkit?:S

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
+ Djorout vinné a Rennes egy évre kölcsönbe

de sztem nem sok az esély rá hogy Wenger most kölcsönadja, hétvégén is kezdett, és jól is játszott 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
átigazolási hírek:

A Reading egy új balhátvédet keres , miután kénytelenek voltak megválni Nick Shoreytól.

Gibbs aki 18 éves , rendkívül jóljárna , hiszen állandóan az elsõ csapatban játszhatna és tapasztalatot szerezhetne.

A Reading szeretne visszajutni az elsõ osztályba , így nem meglepõ , hogy a fiatal játékost kölcsönbe szeretnék venni egy évre.

" Fontos , hogy a megfelelõ játékos érkezzen. Gibbs az lenne. " - mondta Howe.

" Egy PL-ben szereplõ csapat játékosát mindig jó érzés kölcsönvenni. "

Forrás: SkySports.com

----------

Nordtveidt a Salamancáé!

Az Arsenal hivatalosan is megerõsítette , hogy ezt a szezont kölcsönben tölti Havard a Salamanca együttesénél.

A norvég hátvéd a Haugesund csapatától érkezett az Arsenalba.

A fiatal védõ a tartalékcsapat kapitánya volt a tavalyi évben.

Pedro Botelho is a Salamancában szerepel , így Nordtveitnek nem lesz egyedül.

Forrás: Arsenal.com

---------

Barazite a Derby-é!

Az Arsenal hivatalosan is kijelentette , hogy Nacer Barazite mától a Derbyé 2008.12.31.-éig.

Tavaly a tartalékoknál és az U18-asoknék 18 gólt szerzett , és még ennél több gólpasszt is feljegyzett.

Eddig kétszer lépett pályára az elsõ csapatban , mindkétszer a Carling kupában kapott szerepet. Elõször a Sheffield Utd. majd a Blackburn Rovers ellen.

Az elõszezonban õ szerezte a gyõztes gólt a Barnet ellen.

A Holland U19-es csapattanak is fontos tagja volt tavaly.

Forrás: Arsenal.com

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Silvestre elsõ szavai a szurkolókhoz:
"Ez egy nagyon nehéz váltás, hisz nagyon szép éveket hagytam ott a Unitednél. Az elmúlt 9 évet nem tudom kitörölni az emlékeimbõl, de úgy érzem készen állok egy új feladatra. Az Arsenal technikás és szép focit játszik, ami nagyon gyors. Remélem tudom segíteni a fiatalokat a fejlõdésben."

Silvestre különben Wenger sokadik hasonló húzása, hisz anno Sol Campbell-t (Tottenham) és Gallas-t (Chelsea) is úgy szerezte meg, hogy klubjában kevés lehetõséghez jutott, vagy elvágyódott.

Wenger szavai honfitársáról:
"Nagyon kemény keretünk van, ami nagyon fiatal si egyben, ezért úgy érzem Mikael a mi emberünk, hogy egy kis tapasztalatot vigyen a játékunkba. Silvestre egy nagyon képzett, sé magasan jegyzett játékos a PL-ben, ezért hiszem, hogy segíteni tud rajtunk.

Silvestre a 18-as számot kapta meg a klubnál.

forrás: arsenal.com

Gunnersboy
fc-arsenal.hu-n mindig igy irják 😊

Silvestre? Fura lesz megszokni... 😊 De ha Gallast sikerült talán õt is sikerül. 😊
"Sp*rs" Ez dejóóóóó! 😄 😄 😄
vmvr
üdv az Emiratesben<#worship><#worship>

Gunnersboy
szokatlan lesz az elején szó mi szó....

Gunnersboy
Arshavin érkezhetett volna

Az Orosz zseni az EB-n vilogott, így több csapat figyelmét is felkeltette. Igaz õ bevalotta álmai csapata a Barcelona, ám a katalánok nem kívánták leigazolni a játékost.

Legutóbb már az Inter és a Sp*rs érdeklõdést mutatott a játékos iránt, de sokáig az Arsenal is lehetséges állomás volt.

A következõkben a játékos ügynöke, Dennis Lachter, elmondja miért is nem lett semmi abból, hogy pártfogoltja nem költözött az Emirates-be. Az ügynök több orosz lapnak is elmondta már, hogy mérges Andreire, mert nagyon válogat, és õt okolja azért, hogy a szerzõdések feltételei nem kedvezõek számára.

"Wenger komolyan érdeklõdött Andrei iránt, ez alatt azt értem, TÉNYLEG szerette volna leigazolni." - Lachter

" Már a szerzõdés tervezet is megvolt. De Andrei nem volt hajlandó engedni a fizetésést illetõen, így Wenger kihátrált az üzletbõl, pedig 15 Millió £ -ot is hajlandóak lettek volna érte fizetni, és Andrei is szeretett volna az Arsenalhoz igazolni." - Lachter

" Sajnos tudjuk, az Arsenal az egyetlen top csapat Angliában, amelyik nem fizeti túl játékosait." - Lachter.

Forrás:SkySport.com

szvsz az EB teljesitmény alapján SEM éri meg a 15M fontot, akár milyen jól játszott, Hleb is kevesebbért ment el..

báttyó02
érdekes-
silvestreröl millió éve nem halottam semmit,pedig anno kurvajo pléya volt
de ha jol sejtem mostanság 30körüli éveiben jár õ is...nemtom mire lesz jó ez

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

miki36
Official - Arsenal Sign Mikael Silvestre

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

jogos 😄
Kaplan
Te csak csitulj csita, a te apád viszont lehetne. 😄ASD:ASD

off vége, szorriii.:d

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
Gabber 30-35 között van, Rocky 18-25 között. szóval azért jó sok hiányzik😄ddd

Gunnersboy
Swordpapa dekeméény😄A:S_D:Ad-D😄A:

II Rocky II
ezt nem ugy mondtam 😊
am sztem 40 évesen sem öreg vki,szal amit irtam azt boknak is veheti és nem szemtelenségnek mint ahogy te vetted 😉

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Nem sok hiányzik és akár apád is lehetne kishaver. Szal kis tiszteletet.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
mert te olyan öreg vagy :?:SA?D:?ASD

24 - Exile -Nov.23

Na végre valaki jól mególdotta 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

5w0rdf15h
köfi Gábor

Juhiii
zsíír 😄

GO GUNNERS!

gabber_saviola
na fiatalok MEGY A BANNER!
Az a szolgáltató, ahol volt a banner (atw vagy micsoda) az nem engedi a közvetlen linkelést! Szóval váltsatok normális tárhelyszolgáltatóra, addig is eltároltam nálam a palermo.uw-n.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Na fiatalok, szóval megnéztem azt a fless bannert, hát vmi nagyon nem okés vele. Jelenleg is dolgozom a megoldáson, addig is türelem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

minden lehet... még azis lehet, hogy téged megvesznek...<#wow2>
Lehet hogy az Arsenal megveszi Xabi Alonsot!!!
grizzly21
meg ez a szurke hatter sem nyero

grizzly21
hat kicsit fosul van beagyazva. erdemesebb lenne SWFObject-tel ha lehet

Ilyen lenne csak valami nem kóser

'5w0rdf15h'

<#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kaplan
Na most esetleg a bannerral lehetne valamit csinálni? Mert így ennek semmi értelme.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
köszi

II Rocky II
nem

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hepibörszt déj 😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
köfi

limperatore
igen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem

Másnak betölti a bannert?

vmvr
BSZ Sword!

Juhiii
itt van .zip-ben az .swf fájl

GO GUNNERS!

"Movie not loaded..." jobb gomra ezt írja magyarúl nem akarja betölteni 😞

5w0rdf15h
banner under construction....be patient 😊

II Rocky II
joez a flashes megoldás.de átmenetben akkor mehetne a kaplan képe 😊

24 - Exile -Nov.23

Nem tölti be 😞