Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ebue mekkora gól passzt adott!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Miért kéne erre büntetõpont???
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<#wow3>#wow3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
azért az a Zenit tavaly UEFA-kupát nyert... nem olyan szar csapat az, hidd el 😄
jó volt ez a Zenit,sztem a bl csoportkörbõl még tovább is léphet 😊
ha nem akkor uefa tuti résztvevõ lessz,egyszerûen jók 😄
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dynamo Kiev v Arsenal
Wednesday 17th September 2008
Match Day 2
Arsenal v FC Porto
Tuesday 30th September 2008
Match Day 3
Fenerbahce v Arsenal
Tuesday 21st October 2008
Match Day 4
Arsenal v Fenerbahce
Wednesday 5th November 2008
Match Day 5
Arsenal v Dynamo Kiev
Tuesday 25th November 2008
Match Day 6
FC Porto v Arsenal
Wednesday 10th December 2008
Bízom benne,hogy ez az együttes nem a mi csoportunkból fog kikerülni,hanem vmely másikból 😊
am mikor voltunk mi A,b,c, vagy d csoportban? jópár éve ugye?
24 - Exile -Nov.23
nem könnyü a csoport de nem is nehéz.
elsõ hely sorsa a Porto és köztünk fog eldõlni szerény véleményem szerint.
a Fener sem könnyû ellenfél.A kijevrõl meg annyit,hogy jo az 😄 inkább õk mint az Atl. Madrid !
a barcelona van sztem a legkönnyebb csoportban 😞
bár ott a shaktar megverheti,emlékszem mikor egy csoportban voltak akkor a barca az uccso forduloban már továbbjutott és idegenben lépett pályára a shaktar otthonában,na én a hazaira tettem szép oddsért(az odavágon asszem 2-1barca siker lett) és akkor nyertem is 😄
sok gól nem lessz a csoportunkban az majdnem bíztos :S
PSV-Liverpool párharc megint összejött,remélem a pool kiesik a csoportból is! tegnap rajtuk buktam😄 ,de amugyse szimpatikusak ^^
visszatérve a csoportunkhoz,aránylag jó csapatokat kaptunk,de sajnos arra sokat várhatunk,hogy pont a mi mecsünket adja az m1.
Talán a porto-arsenal ami lehetséges vagy a fener-arsenal hacsak nem pont akkor lessz egy érdekesebbnek tünõ meccs vmelyik másik csoportban 😞
most pedig este hajrá gyõr,hátha sikerül bekerülniük a fõtáblára 😊))
24 - Exile -Nov.23
a porto egy nagyon jó csapat, ha jó napot fognak ki, akkor akárkit elverhetnek. a fener szerintem jelenleg erõsebb a portonál, ellenük elképesztõen nehéz lesz, fõleg idegenben. a dinamo kijevet pedig meg kell verni simán, habár az ukránok is képesek lehetnek meglepetésre, de kétlem hogy ilyet látni is fogunk.
gratula, szépen játszottunk, Walcott, Bendtner, Fabre, Nasri megint ügyes volt, de mindenki más is jó volt tegnap!!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
Lesznek itt halál csoportok csak nehogy bele essünk!