Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Aki esetleg nem látta volna annak itt egy 10 perces összefoglaló.

Ok de azért ez kicsit túlzás szerintem de mindegy.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabber_saviola
Windowst az egy szoftver, egy klub meg azért kicsit több annál. Itt a sportban ez a szabály, akinek ez nem tetszik, annak fel is út, le is út.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Juhiii
már beszabadították a favágóit a szarkák

GO GUNNERS!

arsnl
VELA 1. tétmeccse, RvP helyére jön be

vmvr
3-0!!!😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Jujj ez már oktatás 😄

Juhiii
hát ez elképesztõ 😄 3-0

GO GUNNERS!

Ha a Windowst Winfosnak írják az pl nem számít, nem baj ez az SG Fórum adminszerüségek is értelmes emberkékbõl állnak látszik.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Rolka
Nah még egyet Persie és meg van a mesterhármas
Ebue mekkora gól passzt adott!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

arsnl
RvP gól, Eboue gólpassz😊 Gyönyörû játék, kicsit pontosabbak vagyunk a végén már rég eldõlt volna.

Juhiii
gyönyörû!

GO GUNNERS!

Rolka
nagyon jók vagyunk amugy csak maradjon meg a lendület

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
V.Persie

Rolka
Egy jogos tizivel vezetünk!

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

vmvr
köszi

Rolka

Rolka
én is azon vagyok

vmvr
valakinek sikerült találni mûködõ streamet?

arsnl

Az oké h kaptam büntetõpontot, még az is oké lett volna h az ominózus hsz-eimben a csapatneveket átszerkeszted, na de hogy ekkora betûkkel odab*szni... Na mind csak kifejtettem a véleményem, zárjuk is le itt a témát.
Grat a Realnak amit a spanyol szuperkupán mûvelt! 😊 Szép volt!

Miért kéne erre büntetõpont???
Tisztelet !

REAL MADRID

toysoldier
erre most írnék valamit de nem akarom bannoltatni magam

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

vmvr
akkor ez így büntipont lesz...

Rolka
Egyáltalán nem rossz! Tegnap az MU-t csak úgy alázta!

arsnl
Sorsoltak Liga Kupába: Arsenal v Sheff Utd

toysoldier
*Manchester
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

csak?
azért az a Zenit tavaly UEFA-kupát nyert... nem olyan szar csapat az, hidd el 😄
Mi vices, ha ez nem? 😄

Csak a Zenit! 😄
II Rocky II
a bl csoportkörök miért leettek kivéve?😄 maradhatna az is...
jó volt ez a Zenit,sztem a bl csoportkörbõl még tovább is léphet 😊
ha nem akkor uefa tuti résztvevõ lessz,egyszerûen jók 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
végülis jó az 1 hétig kb bent lehet,de az eredményjelzõt is odalehetne bigyeszteni 😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Muszáj volt az eredményjelzõ helyett berakni a BL csoportköröket? Számomra totál érdektelen az amelyikbe mi vagyunk már mindenki megjegyezte. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Match Day 1
Dynamo Kiev v Arsenal
Wednesday 17th September 2008

Match Day 2
Arsenal v FC Porto
Tuesday 30th September 2008

Match Day 3
Fenerbahce v Arsenal
Tuesday 21st October 2008

Match Day 4
Arsenal v Fenerbahce
Wednesday 5th November 2008

Match Day 5
Arsenal v Dynamo Kiev
Tuesday 25th November 2008

Match Day 6
FC Porto v Arsenal
Wednesday 10th December 2008

II Rocky II
a meglepetés szóról jut eszembe,hogy a mint az uefa kupában(lsd: zenit) mint a blben szokott lenni meglepetés csapat.
Bízom benne,hogy ez az együttes nem a mi csoportunkból fog kikerülni,hanem vmely másikból 😊
am mikor voltunk mi A,b,c, vagy d csoportban? jópár éve ugye?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
épp ez jutott eszembe,hogy akkor kikaptunk ugye? majd visszavágón 4-1 re nyertünk😄 asszem volt vmi nso cim is: megfázott az arsenal kijevben :S

nem könnyü a csoport de nem is nehéz.
elsõ hely sorsa a Porto és köztünk fog eldõlni szerény véleményem szerint.

a Fener sem könnyû ellenfél.A kijevrõl meg annyit,hogy jo az 😄 inkább õk mint az Atl. Madrid !

a barcelona van sztem a legkönnyebb csoportban 😞
bár ott a shaktar megverheti,emlékszem mikor egy csoportban voltak akkor a barca az uccso forduloban már továbbjutott és idegenben lépett pályára a shaktar otthonában,na én a hazaira tettem szép oddsért(az odavágon asszem 2-1barca siker lett) és akkor nyertem is 😄

sok gól nem lessz a csoportunkban az majdnem bíztos :S

PSV-Liverpool párharc megint összejött,remélem a pool kiesik a csoportból is! tegnap rajtuk buktam😄 ,de amugyse szimpatikusak ^^

visszatérve a csoportunkhoz,aránylag jó csapatokat kaptunk,de sajnos arra sokat várhatunk,hogy pont a mi mecsünket adja az m1.
Talán a porto-arsenal ami lehetséges vagy a fener-arsenal hacsak nem pont akkor lessz egy érdekesebbnek tünõ meccs vmelyik másik csoportban 😞

most pedig este hajrá gyõr,hátha sikerül bekerülniük a fõtáblára 😊))

24 - Exile -Nov.23

vmvr
hát szerintem nem vagyunk a legkönyebb csoportban

a porto egy nagyon jó csapat, ha jó napot fognak ki, akkor akárkit elverhetnek. a fener szerintem jelenleg erõsebb a portonál, ellenük elképesztõen nehéz lesz, fõleg idegenben. a dinamo kijevet pedig meg kell verni simán, habár az ukránok is képesek lehetnek meglepetésre, de kétlem hogy ilyet látni is fogunk.

arsnl
Mint a 03/04es szezonban. Akkor is majdnem kiejtett a Kiev de jött Cashley Cole és nyertünk, Inter meg simaliba volt 😊

Csak aztán nehogy az legyen h félvállról vesszük, mert a legkönnyebb csoportban vagyunk...
Na nem panaszkodhatunk. 😊A Dinamo Kijev a 3. ellenfél a csoportban. 😊
De ha itthon esetleg sikerülne õket jól megszórni akkor idegenben nem lehet baj. 😊
Abban van vmi...
arsnl
Fener húzós lesz idegenbe :S

Egész jól alakul a sorsolás, eddig a Porto és a Fener van velünk egy csoportban.
minimize
a "yes" nevezetû holland adó adta egyedül normálisan, tvants-al néztem, de az elsõ 6perc kimaradt így is...://
gratula, szépen játszottunk, Walcott, Bendtner, Fabre, Nasri megint ügyes volt, de mindenki más is jó volt tegnap!!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

II Rocky II
ja valóban 18:00 ,de tegnap a port.hu n még 12:00 volt kiirva :S

24 - Exile -Nov.23

Juhiii
még jó, hogy nem lõttek több gólt, nem fért volna ki ;D

GO GUNNERS!

Rolka
3.zenit,marseille,celtic,fener 4.a.madrid,fiorentina.
Lesznek itt halál csoportok csak nehogy bele essünk!

Rolka
1-es:
Chelsea (ENG)
Manchester United (ENG)
Liverpool (ENG)
Barcelona (SPA)
Arsenal (ENG)
Lyon (FRA)
Internazionale Milano (ITA)
Real Madrid (ESP)