Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Ja rendes pontosztás plussz a lõtt gólok 1pontot érnek.
Közben 2-0 , két gyönyörû akció után. Wilshere és Dudu lõtték a gólokat.

#13292 -re senki? 😄
Arsenal-Rangers
stream
5w0rdf15h
Az elmúlt idõszakban rengeteg kulcsember hagyta el az Arsenalt: távozott többek közt Thierry Henry és Patrick Vieira is, Touré pedig most látta elérkezettnek az idõt arra, hogy elhagyja a „süllyedõ hajót”.

„Azért jöttem a Manchester Cityhez, mert ahogy mindenki láthatta, a nagy játékosok folyamatosan hagyták el az Arsenalt” – mondta Touré.

„Nézzük meg, mi is történt: Thierry Henry elment, Patrick Vieira szintén, s ugyanez történt Ray Parlourral is. Õk voltak azok a labdarúgók, akik gyõzelemre vezették az Arsenalt. Most az én pályafutásomban is elérkezett az idõ a váltásra.”

Az elefántcsontparti légiós 15 millió fontért cserélt klubot, s bár 2002 óta megszázszorozta az értékét (150 ezer fontért érkezett az ASEC Mimosastól az Arsenalhoz), Wengert sokan bírálják amiatt, hogy elengedte egyik legjobb futballistáját.

A másik oldalról nézve azonban a sokmozgásos, rövidpasszos csapatjátékra építõ londoniaktól a legelõrébb helyezkedõ (Emmanuel Adebayor) és a leghátsó (Kolo Touré) mezõnyjátékos távozott, ezért nem biztos, hogy a gárda teljesítményén meglátszik majd a két sztár kiválása. Touré azonban hajthatatlan:

„Túl sok igazi vezért veszítettünk el az Arsenalnál. Amikor legutóbb megnyertük a bajnokságot, fantasztikus csapatszellem jellemzett minket, olyanok voltunk, mintha csak testvérek lettünk volna. A legjobb együttesek azért jutnak a csúcsra, mert nekik vannak a legjobb futballistáik, akiknek megszerzéséért azonban mélyen a zsebbe kell nyúlni. Pénz nélkül egész egyszerûen nem lehetsz sikeres a mai labdarúgásban” – tette hozzá Touré.

Az elefántcsontparti védõ szerint éppen azért lesz sikeresebb a City az Arsenalnál, mert rengeteg pénzt áldoz a gárda megerõsítésére.

Nem tudni, mit hoz majd a jövõ, egyvalami azonban biztos: a pályán majd minden kérdésre választ kapunk.

Mennyire igaza van......

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Eboue érdekes figura. mostanában lendületesen játszik, de szerintem valahol kiforratlan, ha lehet ennyi idõsen annak mondani õt.
néha pazar, máskor kapkodó idebegbeteg. kár lenne eladni, lassan sok lesz az eladott, múlttal rendelkezõ arc nálunk.

No one can stop Death!

egy szokásos eboue cikk

Újabb védõ távozhat az Arsenaltól

Emmanuel Ebouét a Fiorentina szeretné a soraiban tudni, a lilák egyelõre azonban nem ajánlottak túl sok pénzt kiszemeltjükért, ezért a londoni klub vezetése még nemet mondott nekik egyelõre. Wengerék kilencmillió fontot akarnak kapni az elefántcsontparti labdarúgóért.

A firenzeiek ugyanakkor tetõ alá hozták a Benficától Luisao szerzõdtetését, utóbbi a brazil válogatott oszlopa, ott volt a Konföderációs Kupán is, és minden bizonnyal utazik a jövõ évi dél-afrikai világbajnokságra is.
a city-t meg ha megnézitek láthatjátok,hogy most is 1-1et ért el szal nem lesz idén elõrébb sem a tavalyihoz képest.
várjatok most is az van,hogy a gyõzelem mellé 3 pont jár + a lõtt gólókért is jár pont?
huh most értem elõ és hát látom izgalmas egy ucso 4 perc lehetett!
ha valaki tud összefoglalót linkelni pls tegye meg!

#13268: oké a kérdésre válaszoltál,köszi =)
minimize
holnap nyomhatjuk a Rangers-sel a kupáért!<#eljen>

No one can stop Death!

Juhiii
Jó csere volt! <#worship>

GO GUNNERS!

arsnl
LOL Arsha 2-1.😄

arsnl
Na bazd. Pacheco vagy ki 1-1. Nem jött be a lesre állítás..

grebber
Királyság!!!!!

Next PC upgrade: 2022

minimize
Arsha.....!!!!
1-0

No one can stop Death!

arsnl
Arshaaaa, 1-0.

minimize
látom M. Rodriguez-zel mindenképpen gólt rúgatnánk...

No one can stop Death!

Kaplan
Beadni egyik szélsõvédõnk sem tud igazán, nem kéne erõltetni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Arsenal könyörgöm lõj egy gólt nagyon kéne!!!!!

Kaplan
Wilshere és Merida játéka egyszerûen fergeteges, nagyot játszanak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
RvP, kár hogy nem ment be

arsnl
Wilshere, MERIDA, Clichy be
Eboue, Traore, Rosicky le

Kaplan
Látom, megmentették magukat a totális csõdtõl. 😄

minimize
azért mindkét "bajnokaspiráns" megkapta az utolsó utáni percben legalább az egyenlítésre a "lehetõséget"...😄

No one can stop Death!

Kaplan
Jó a meccs, faternál van DIGI Sport, kánaán. <#idiota>

citynél jönnek az eredmények... Barnsley 1 - 0 szityi

minimize
de jót tett volna Rosi-val ez a meg nem adott gól...://

No one can stop Death!

vmvr
köszi

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
vmvr
valaki egy mûködõ streamet nyomjon be, mert eddig egyikkel se jártam sikerrel. köszi

arsnl
Itt biztos találsz veetle-set
Kezdõ:
Mannone, Sagna ,Gallas, Djourou, Traore, Eboue, Ramsey, Denilson, Rosicky, RvP, Bendtner

Lcapitant
Hello!
lenne 1 kérdés: a veetle nyomja a meccset?
Go Gunners!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Gunnersboy
sztem terry-t kevered lampard-al, mert õt vette a chelsea a whu-bol

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
John Terry 1995 óta van a Chelsea-ben, Shearer pedig 2006-ban a Newcastle-tõl vonult vissza. Mi a kérdés?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

terry mióa van is a chelseaban?
sherar a newcastle-tõl vonult vissza?
a többi az mind ikon ahogy mondod!
piero a best sztem!
Matthew Prosac
"megveszi két-három csapat ikonját"

nálam az ikon attól ikon hogy soha nem hagyja el szeretett csapatát. lásd Del Piero, Totti, Giggs, Scholes, Terry, Maldini, Shearer és folytathatnám.
aki eligazol az számomra már nem ikon, csak nagyon kivételes esetekben, mint pl Becks. szóval ebbe a mondandódba kicsit belekötnék 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
szerintem nem ezzel van a baj, mert aki megteheti, az mind ezt csinálja (de ez tényleg nem ide való)

Szerintem sokkal inkább magát a futballt teszi tönkre egy csapat, amelyik megveszi két-három csapat ikonját, akit mások hosszú évek alatt nevelnek ki.

Ráadásul ha egy játékos nincsen szinte 100%osan kész (lásd, Huntelaar) és nem rúg minden meccsén mesterhármast, akkor már nem is kell, és menjen a francba.

De ez is azt hiszem, más lapra tartozik.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
gazdasági válság idején, amikor különösen nagy szarban van a világ. méginkább több a szegény és éhezõ ember, akkor szerintem inkább pofátlanság. de ez más topikba való téma szóval ne ide offoljunk.

Barnabyka
nem, de néha meglehet venni egy két "legdrágább játékost".

Cabell
És még ha lenne is, egy Perez nevû uriemberen kívüla futballvilág fejei, de fõleg fõbb edzõi sejteni vélik, hogy a foci nem csak abból áll, hogy a legdrágább játékosokat összevásárolják.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
nem minden csapatnak van 220 milliója játékosokat venni...

Juhiii
Sok gólos meccsen alig férnek ki a dolgok, aztán nem akartam nagyobbra venni, de majd alakítok rajta. 😄

GO GUNNERS!

grebber
Egy jó Ferenczi kell elõre azt vége mindenkinek!<#banplz>

arsnl
NAsri így sérült le:

ez aztán pech..<#zavart2>

bannerba a gólszerzõ akarattal nincs feltüntetve?
én addig nem is reménykedek, amíg nem hivatalos... mondani bármit mondhat...
Gunnersboy
én annak örülök hogy egyáltalán még akar venni valakit

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
de megint kiket akar venni Wenger... 😄 De Rossit még megértem,õ jó játékosnak számít,Chamakhot is ismerem,de azért na,nem olyan jó játékos,hogy bombaigazolás legyen,márpedig nektek bombaigazolás kell ebbe a keretbe. De Rossi tökéletes lenne.

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
*St. Ettienne-nek

Gunnersboy
felreppent pár új hír a csapattal kapcsolatban

az elsõ az hogy aktívan elkezdtünk érdeklõdni Chamakh iránt, a Bordeaux elnöke közölte egy helyi lapnak hogy Wenger telefonon felvette vele a kapcsolatot a játékos ügyében
-
újra szóba hozták a csapatot De Rossival, és mivel a római klub financiális válságban szenved még akár létre is jöhet az üzlet
-
végül pedig állítolag a napokban ajánlatot teszünk a St. Ettien-nek Matuidi-ért, az átigazolás összege 8millió font körül mozog

na ez igaz ...
am meg ez történt 2006ban is :S
szinte már beért a csapat (bl döntõig is meneteltek) ha maradt volna a csapategység a következõ évre lehet,hogy a végsõ gyõzelem is meglett volna..
erre mi történt?az oszlopos tagok igazoltak el:S (ljung,henr,flamini,hleb)
idén mivan?végre volt egy jó kis védõnk, adebayor ebben az évben sztem remekelt volna és õk mennek el(de végülis edu sztem jobb mint ade szal igy nem gáz de akkor is kicsit kevés ez a keret )
egyébként a citytõl ne várjon senkise 3.helyet a PL_ben max egy 5. és kész.
Új a csapat összekell szokniuk és ehhez pedig sok idõ kell.
a múltkor irta vki h nem rimánykodnak a united fanok mert elment roni meg tevez.
kérem tevez szinte csak padozott 😄 ronaldo az egyedüli játékos akit megérezhet a mu.
Viszont kaptak sok pénzt(és persze nekik volt is) akikbõl vehetnek mást szóval azért mi roszabb helyzetben vagyunk.De majd kiderül amikor indul a PL 😊
Matthew Prosac
szigorúan a tényeknél maradva: az Arsenal 4. lett a ligában, most nyáron gyengült, tehát a következõ szezonban a dobogóról gyak. lemondhat, miközben a City borzasztóan megerõsödött és a kispadja is leér egész' Fokvárosig. Emellett robannásra kész egy mindig masszív Tottenham és Everton. Hosszú a szezon és bár minden tiszteletem a tehetségesnek kikiáltott fiataloké, Songokkal meg Senderosokkal nem fogtok semmire menni, és a hullámzóan teljesítõ fiatalokkal sem, fõleg ha még jön egy komolyabb sérüléshullám is.
Mondjátok (jogosan) hogy nyertetek egy Rosicky-t meg egy Eduardo-t, de azt sem szabad elfelejteni hogy elõbbi kb gyerekkora óta nem rúgott labdába tétmeccsen és kell vagy fél év mire formába jön - ha egyáltalán valaha a régi lesz. Eduardo pedig ?!... jó játékos, bizonyította, de valahol mégis kicsit zsákbamacska.
Summa sumarum, sok a jó játékos, de kevés az igazi sztár. Már a kapusposzton elkéne az erõsítés sztem, nemhogy a többi csapatrészben..