Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A The Sun értesülései szerint a rutinos francia középpályás átigazolása végsõ fázisba ért.
Patrick Vieira lehet az elsõ olyan játékos, akit másodszor is megvásárol Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere. Wenger nem kevesebb, mint 13 éve vette meg elõször Vieirát, akkor az AC Milan csapatától. Az immáron 33 éves védekezõ középpályást ezúttal is Milánóból csábítaná Londonba a francia mesteredzõ, ugyanis Vieirának az Internél már kevés szerepet szánnak a jövõben, ráadásul szerzõdése is lejár 2010-ben.
úgy néz ki ez a vieira ügy nem is annyira kacsa 😄
egyébként weger fiatalított anno az volt az érve :S sztem a fiatal csapatba nem illik bele vieira :S de jó ez így 😄 ne is fiatalítson hanem erõsítsen az öreg!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
amúgy Senderos jött és már megy is ? 😄
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/premier-league-senderos-az-evertonban-folytathatja-palyafutasat-249664.html

hangeland meg 1 ló 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
Vieira is "haza" felé tart.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
non potest pluere aeternum
a neten viszont nem találtam eddig errõl semmit. na de hagyjuk az offot
non potest pluere aeternum
te se ihattál 17évesen mégis ittál szerintem xD
csak lehet nem tortáznak hanem pezsiznek egyet xD
viszont valóban jók voltunk, de ezt a kupát 2007-ben is megnyerte a csapat, és utána se volt semmi. sõt akkor még az ajaxnak a felkészülési tornáját is megnyertük. én bizakodó vagyok a szezont illetõen, mint minden szezon elején, de ilyen felkészülési kamutornákból nem érdemes semmit leszûrni. majd ha elkezdõdik a bajnokság és ott is jók vagyunk, az már valami.
nem, 5mérkõzés összképe alapján írtam, amit. bíztató, mert Walcott, Nasri,Diaby ott sem volt pl, Toure&Adebayor elment, elvileg gyengültünk, aztán jobb teljesítménnyel állunk, mint tavaly ilyenkor. lehet, hogy korai volt a pánick.<#bohoc>#bohoc>
No one can stop Death!
Várom a bajnoki rajtot.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a siralmaidat nehogy már 2 gyõztes mérkõzés felodlja :|
csak az a baj,hogy egy két meccsig tud a csapat szépen eredményesen játszani csak aztán adja lejebb :S
de reméljük idén másként lesz 😊
No one can stop Death!
ha nem is teljes de legalább a gólókról 😊
gratta a csapatnak megvan az elsõ kupagyõzelem!
Csak így továbbb,jöjjönek igy sorba a többiek 😛
Cesc is nagyon jól játszott, formában van, reméljük sokáig így is marad
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Wilshere
jól játszott a spanyol 😊
Eduardo <-> Sanchez Watt
Manuel Almunia
Gael Clichy
William Gallas
Alex Song
Emmanuel Eboue
Jack Wilshere
Cesc Fabregas (c)
Mikael Silvestre
Fran Merida
Andrey Arshavin
Eduardo
látom 2-0 már. <#worship>#worship>
No one can stop Death!
http://www.tribalfootball.com/man-citys-toure-arsenal-i-jumped-being-pushed-260831
No one can stop Death!