Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vieira a héten újra az Arsenal játékosa lesz

A The Sun értesülései szerint a rutinos francia középpályás átigazolása végsõ fázisba ért.

Patrick Vieira lehet az elsõ olyan játékos, akit másodszor is megvásárol Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere. Wenger nem kevesebb, mint 13 éve vette meg elõször Vieirát, akkor az AC Milan csapatától. Az immáron 33 éves védekezõ középpályást ezúttal is Milánóból csábítaná Londonba a francia mesteredzõ, ugyanis Vieirának az Internél már kevés szerepet szánnak a jövõben, ráadásul szerzõdése is lejár 2010-ben.

úgy néz ki ez a vieira ügy nem is annyira kacsa 😄
egyébként weger fiatalított anno az volt az érve :S sztem a fiatal csapatba nem illik bele vieira :S de jó ez így 😄 ne is fiatalítson hanem erõsítsen az öreg!
nemáááár... pont senderos...
Lcapitant
szerintem az nem nagy baj

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

😄DDDDD

Lcapitant
jaja, vela fiatal csatár, meg tehetséges
hangeland meg 1 ló 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

lófasz a seggükbe!
minimize
arsnl
Chamakh Londonban tárgyal Gazidissel, skysports szerint. 1.ajánlatunkat elutasította a Bordeaux, mert õk 10m körüli összeget akarnak érte. Chamakh erre kiverte a hisztit, mert õ semmiképpen se akar maradni, és ha nem adják nekünk akkor jövõre lelép ingyen. A Villarreal elleni meccset is kihagyta "betegsége" miatt. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Vieira is "haza" felé tart.

arsnl
gólösszefoglaló:

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
ja oks akkor😄 mostmár akkor ezt is tudom.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

shala
itt lakom angliaban azert tudom, tolem is mindig elkerik a szemelyim ha viszkit akarok venni, pedig 28 vagyok mar : )

non potest pluere aeternum

vmvr
nem is mondtam hogy nem azt jelenti, de még mindig úgy tudom, hogy 18😄
a neten viszont nem találtam eddig errõl semmit. na de hagyjuk az offot

shala
21 angliaban is, es ez nem azt jelenti hogy nem ihatsz alkoholt 17 evesen, hanem azt hogy nem vehetsz. nem ugyanaz.

non potest pluere aeternum

igen? akkor rosszul tudtam. valamiért a 21 rémlett.
vmvr
az amerika, angilában 18

sõt, 15 évesen sem amikor bekerültem a detoxba... 😄DDDDD
angliában a 21 évet kell betölteni hogy ihass
de az elvileg nem ihatnak meg a gyakorlat között van különbség 😄
te se ihattál 17évesen mégis ittál szerintem xD
vmvr
Ramsey már nagykorú

pl. whilshere meg ramsey még nem is ihatnak. 😄DDD
vmvr
ilyen átlagéletkorú csapatnál? ne viccelj...😄

ez így igaz 😄
csak lehet nem tortáznak hanem pezsiznek egyet xD
vmvr
jelent mindenkinek egy szelet tortát, vagy nemtudom😄 de semmi többet.
viszont valóban jók voltunk, de ezt a kupát 2007-ben is megnyerte a csapat, és utána se volt semmi. sõt akkor még az ajaxnak a felkészülési tornáját is megnyertük. én bizakodó vagyok a szezont illetõen, mint minden szezon elején, de ilyen felkészülési kamutornákból nem érdemes semmit leszûrni. majd ha elkezdõdik a bajnokság és ott is jók vagyunk, az már valami.

minimize
bíztatónak érzem a szezonra a teljesítményt a felkészülés alatt, a mostani tornagyõzelem a mutatott játékkal szintén szép volt.
nem, 5mérkõzés összképe alapján írtam, amit. bíztató, mert Walcott, Nasri,Diaby ott sem volt pl, Toure&Adebayor elment, elvileg gyengültünk, aztán jobb teljesítménnyel állunk, mint tavaly ilyenkor. lehet, hogy korai volt a pánick.<#bohoc>

No one can stop Death!

Kaplan
Jack hatalmas játékos lehet a közeljövõben, õ lehet a mi C. Ronaldonk játéktudást illetõen, a csapat szépen, eredményesen játszott!

Várom a bajnoki rajtot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nnaaa ez durva azért 😄
a siralmaidat nehogy már 2 gyõztes mérkõzés felodlja :|
azért jelent az 😄
csak az a baj,hogy egy két meccsig tud a csapat szépen eredményesen játszani csak aztán adja lejebb :S
de reméljük idén másként lesz 😊
minimize
azért ezen a kupán sok minden kiderült, azt látni, most van egy rotálható keret, sérülések tekintetében van pótlás, és együtt éreztem a csapatot, pacsikkal, mindennel együtt. szép, eredményes játék mindkét napon, meggyõzõ egyéni teljesítménnyel. Rosy tegnap végre, Edu is, ma Wilshere, a torna legjobb meccsén a legjobbként...pfff, mea culpa az eddigi sirámaimért....!<#eljen><#worship>

No one can stop Death!

vmvr
de ennek is lehet, sõt kell örülni😄

vmvr
azért egy felkészülési tornagyõzelmet ne tekintsük elsõ kupának. ez nem jelent semmit az égvilágon

elõzõ meccsrõl ill. errõl is valaki azért remélem linkel majd egy összefoglalót!
ha nem is teljes de legalább a gólókról 😊
gratta a csapatnak megvan az elsõ kupagyõzelem!
Csak így továbbb,jöjjönek igy sorba a többiek 😛
minimize
kupaátadást hesszelni!!

No one can stop Death!

jól nyomja ma. <#worship>
Gunnersboy
Fabregas le, Rosicky be

Cesc is nagyon jól játszott, formában van, reméljük sokáig így is marad

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

arsnl
A 3 tini összehozta, Watt -> Ramsey -> Wilshere

arsnl
Wilshere 2.gólja, 3-0

Gunnersboy
3-0
Wilshere

Gunnersboy
Merida <-> Ramsey
jól játszott a spanyol 😊

minimize
jól kenjük eddig.

No one can stop Death!

Gunnersboy
Arshavin <-> Bendtner
Eduardo <-> Sanchez Watt

arsnl
Na szünet. Végre szépen és látványosan játszunk. na meg eredményesen is

arsnl
Wilshere miket nyom ma 😮O

Gunnersboy
am. ez a kezdõ:
Manuel Almunia

Gael Clichy

William Gallas

Alex Song

Emmanuel Eboue

Jack Wilshere

Cesc Fabregas (c)

Mikael Silvestre

Fran Merida

Andrey Arshavin

Eduardo

ejnye silvestre! <#ejnye1><#idiota>
na megjöttem, már nézem is. 😊

látom 2-0 már. <#worship>
minimize
közben(aki nem tudná nézni vmilyen okból) 2-0ide, Wilshere(01:42-nél), és Edu(10:00) góljaival.

No one can stop Death!

minimize
ha nem tévedek, ez egy nso-s cikk, itt meg az eredeti:
http://www.tribalfootball.com/man-citys-toure-arsenal-i-jumped-being-pushed-260831

No one can stop Death!

Juhiii
Jól kezdõdik a meccs! 😄

GO GUNNERS!