Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nézd,azért azt lásd be,hogy akit a MU nem akar eladni,azt nem is adja el 😊 kivéve ha már a játékos is menni akar. Beckham és Ronaldo esetében ugye az volt,hogy maguk a játékosok is nagyon menni akartak,annak meg nincs értelme,hogy olyan sztároknak fizessék tovább a nagy fizetéseket,akik kedvtelenül fognak játszani,mert hogy a nyáron nem engedte el a klub,és Ferguson nagyon okos volt,ha szerintem szólt volna a tulajoknak,hogy héé srácok,ne engedjük már el õt,nélküle nincs csapat,akkor biztos,hogy nem engedik el,viszont akkor van egy kedvtelen Ronaldojuk,aki kb fél évig így "nem ér semmit" (kis túlzással),így meg legalább ezt elkerülték + még 93 milkót kerestek is rajta. ebbõl Ferguson 8-10 olyan tehetséget tud venni,aki kb CR szintû lehet,mert az öregnek nagyon jó szeme van az ilyesmihez.RvN meg akkor már régen padozott,tehát nélkülözhetõ játékos volt,Tevezt is nélkülözhetõnek tartotta ezekszerint.
viszont az Arsenalnál nincsenek olyan játékosok,akiknek élete vágya,hogy a Man.Cityben játszhassanak,meg nem is olyan játékosokat adtak el,akik már csak padoztak. egyszerû a dolog: két oszlopos tagot adott el Wenger. nem tudom mit akar ezzel,talán be akarja bizonyítani évrõl évre,hogy gyengébb kerettel is tud kezdeni valamit. ha meg nem lesz semmi extra,akkor meg úgysem fognak rászólni,hogy "de Arsene,ez megint mi volt?" mert õ meg akkor simán rávághatja,hogy fiatalokkal van a keret,5-6 év kell,mire beérnek rendesen és összeszokik a csapat.
ez mindig is nagyon jó duma lesz egyébként. amúgy a terv jó is lenne,csak a gond azzal van,hogy az Arsenal drukkerek gondolom nem éveket akarnak várni,mire megint bajnok lesz az Arsenal a másik meg hogy addigra már a fél csapatot eladja Wenger és vesz helyettük (vagy nevel) fiatal tehetségeket. Hollandiában még meg is lehet az ilyesmit csinálni,mert ott van 3-4 olyan csapat,akik azért Európaszintûek,a többi meg csak úgy van,de a Premier Leaguenek kb a fele Európaszintû (értsd: bl-ben/európa ligában megállná a helyét)

ReaL MaDRid x siempre

WuFraZselic
és ha elhozzátok még Vieirát is tõlünk, aki az utobbi 2 évben 3 évet volt sérült kb, akkor teljes lesz a kép

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

5w0rdf15h
Ez mind szép és jó de a sérülések már most elkezdõdtek és ugye Nasri hetekre kiesett, Rosicky MEGINT megsérült (szokás szerint, kidobott pénz az ablakon), Eduardo is újabban többet sérült mind egészséges és máris nem olyan bõ az a keret mind amilyenre szükség lenne. Eladta Tourét (aki a védelem stabil tagja volt) ez óriási hiba volt szerintem, megvette Vermaelent hááát majd kiderül mit tud itt, mert ugye ez a PL nem a lagymatag holland bajnokság, Senderosról inkább nem mondok semmit, tudjuk és láttuk hogy mit tudott az elõzõ szezonokban, a Milanban sem produkált többet sõt... Viszont ha Huntelaart elhozza én nem sajnálom hogy Ade elment, az utóbbi idõben túl sokszor ugrált a pénz miatt és nagy lett az arca, pedig csak 1 jó éve volt...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
azt viszont ne feledjük, hogy az arsenalnak sosem voltak olyan anyagi lehetõségei, mint mondjuk a manchesternek vagy a liverpoolnak és mégis itt tartanak. a stadion kérdésben igazad van, mert ha ennyire megviseli a klubot anyagilag, akkor minek kellett építeni. én mindenesetre bízom csapatban...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

JA ÉN is azt mondtam,hol a ljungberg-bergkamp-henry s arsenal:S sehol...
viszont abban nincs igazad,hogy érintehetetlen 😄
kb mndig adnak el(igaz csak a realnak 😄) jó játékosokat..
beckham?RVN ? Ronaldo?
minimize
vicces, hogy "Hunbasser" átlátja a helyzetet, ill .a külföldi fórumok(nyilván nem magyar szurkolói csoportjai)olvasói egyöntetûen uaezt vallják.
nem hiszem, h. pl. egy mu-szurkoló jobban örülne ennek a keretnek a tényleges-valós "megfelelésének", mint pl. én, de mindenkinek van saját véleménye, ez evidens. ez a keret nem lesz elég a jelenlegi, másik top3-as csapat ellen, ez tuti, mint az is, hogy csak gyengültünk eddig(bõven) mind morálisan(Toure)-mind állományilag.
Rosi, Edu full sérülékeny marad(NE legyen igazam...),Arsha az eddigi meccseken teljesen kedvetlen, mint aki nem is akar itt játszani annyira,
Vela, Denilson még min. 1év, míg tényleg PL-szintûek lesznek, a maradék pedig kevés...

No one can stop Death!

hunbasser
nyilván azoknak,akik csak pár éve ismerik és szurkolnak az arsenalnak,azok nem fognak egyetérteni velem,mert nekik már ez az arsenal a természetes,de akik már régebbóta képben vannak az arsenalról,azok tudják,hogy valójában mirõl beszélek. nincs mit szépíteni ezen,az arsenal szépen leadta. ez az új stadion szép meg minden,de a költségvetésnek nagyon odabaszott és egy ilyen futballvilágban bizony játékosokra is kell költeni.Cabell most felhozta példaként a mu-t,de hát össze sem hasonlítható az arsenal a mu-val... a mu-nál olyan játékosok játszanak,akik már évek óta ott játszanak,jó mondjuk mostmár Giggs nem annyit játszik,mint fénykorában,de még mindig az ilyen játékosokra épít Ferguson. ott igazi csapategység van,mert nem az a jellemzõ,hogy minden évben eladnak játékosokat és a helyükre vesznek,a MU játékosai kicsit érinthetetlenek,legalábbis nekem úgy tûnik,már az is nagy csoda,hogy CR-t sikerült onnan elhozni.
és igazából az a baj,hogy az Arsenal most pont két olyan játékost adott el,akik már régebb óta ott vannak a klubnál és nem 1-2 éve érkeztek.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szerintem az a baj az arsenallal,hogy közepesen jó játékosokra rámondják,hogy milyen jók,mert ez van megszokva,pl Eduardo,jó oké,tényleg jó,de egyik topcsapatba se férne be.amióta Henry elment,azóta nem az igazi az arsenal,egy ilyen nagy játékos kell mindenhová,nektek van egy Fabregasotok meg egy Arshavinotok,de még mindig össze sem hasonlítható egy egykori arsenalos Henryval.
szóval,szerintem már megszoktátok,hogy az amúgy - szerintem - nem világjobbjai játékosokra rámondjátok,hogy õ bizony jó. meg lehet nézni a többi PL csapatot,nem kell feltétlen a MU-t megnézni,ott a Pool,a Chelsea,hát mostmár a Cityt is lassan ide lehet sorolni... de amúgy meg lehet nézni az eredményeket,az Arsenal nyilván nem azt nyújtja egyik évben sem az utóbbi években,amit ti elvárnátok a klubtól nem? az arsenal anno ott volt erõsen a top 3-ban,mostmár csak úgy ott kullog negyedikként a rangsorban és ha nem vigyáztok,akkor az idén még a city is bejön elétek. na most nem tabelláról beszélek,hanem - hogy mondjam... - csapategységrõl,keretrõl és ázsióról.

ReaL MaDRid x siempre

csatár az kell..
bendtner meg vela még nincs beérve arra,hogy több mérkõzésen át folyamatoan kezdõ tudjon lenni... jó bendtner tudna csak nem ér semmit sem :S
de reméljük nem lesz igazam...
vmvr
így van

Cabell
Ugyanmár. Ha mi pánikolunk így azok után, hogy elment Ronaldo és Tevez, még megértem.

Elment Adebayor és Toure, utóbbi kétségtelenül érzékeny veszteség.

Felépül Rosicky és Eduardo is, plusz Arshavinnal számolhattok a BL-ben is jövõre, nem lesz a keret semmivel sem gyengébb, mint idén volt, viszont méginkább beérhet pl. Bendtner meg Vela, Denilsonról, Walcottról nem is beszélve...

Nem tudom, miért lázadoztok annyira.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
akkor ki kell ide? cronaldo? messi? ronaldinho? most ha jön egy huntelaar, akkor õ jobb mint Van Perise vagy Eduardo? hátra tulajdonképpen nem kell senki, mert visszajött Senderos meg jött Vermaelen. egy játékos kell ebbe a csapatba, egy jó középpályás. ezt aláírom. de a többi nem fontos.

minimize
ezekkel a "nevekkel" ha õsszel nem is, tavasszal simán elcicázgat a pályán bármely nagy csapat az elsõ 3ból, a többi-rendesen erõsítgetõ csapatról nem is beszélve.
simán kevés ez a keret egy PL-vagy neadj' isten BL-gyõzelemre.
az FA-kupa meg mi??!

No one can stop Death!

vmvr
nem mondta egy szóval sem a cikkben, hogy nem erõsít többet. azt mondta, hogy ha szükség lesz új játékosokra, akkor fog venni, mert van elég rendelkezésre álló pénz, de ez a keret is elég erõs. és tulajdonképpen igaza van, ha jobban megnézzük. itt van egy kezdõ:

-------------------Almunia-------------------
--Sagna-----Vermaelen --------Gallas----Clichy
-Walcott---Fabregas--------Song ---Arshavin
------------RvP-----------Eduardo

és még így is kitudunk állítani egy olyan csapatot is, ami ugayncsak erõs:

-------------------Fabianski--------------------
--Eboue-------Djourou/Senderos-----Silvestre--Traore
--Rosicky----Denilson ------------Diaby/Ramsey---Nasri
--------------Bendtner --------Vela---------------

ezeket a csapatokat meg persze kombinálni lehet számtalan módon. nem gyenge a csapatunk, viszont bõven ráfér még erõsítés. mondjuk egy jó középpályás: Vieira, és persze nem lenne rossz egy védõ meg egy csatár is, már csak Ade és Toure pótlásának kísérletére.

a vezetõség sem különb...
azon csodálkozom hogy ezek után is még mindig az arsenalnal tevékenykedik...
más csapatoknál már rég picsánb***k volna :S
na jólvan akkor nem kell reménykedni egy kalou,gignac vagy hunti igazolásokon ugye?😞
vmvr
Alexander Hleb bevallotta, rossz döntés volt, hogy az Arsenalból a Barcelonába igazolt.

A 28 éves középpályás megerõsítette, hogy boldogtalan a katalán klubban, csapata sikerei ellenére is.

„Amikor legtöbbször csak a padon ülsz, a megnyert címek csak nagyon kicsi örömet adnak, miközben az Arsenallal a legjobb nyolcba jutni a Bajnokok Ligájában, felejthetetlen volt.” – mondta a fehérorosz szélsõ.

„Megbántam, hogy elhagytam Londont, de sajnos ez ellen már semmit sem tehetek.”

Amíg úgy érzi Pep Guardiola alulértékelte õt, addig elõzõ menedzserét, Arséne Wengert, szinte az egekig magasztalta.

„Számomra olyan volt Wenger, mintha az apám lenne. Úgy tekintek rá, mint a világ egyik legjobb menedzserére.

Egy ilyen fõnökért képes lenne az ember meghalni a pályán. Arsénnek sikerült létrehoznia egy nagyszerû csapatot, amiben csodálatos atmoszféra uralkodik.

Ha az Arsenalnál hasonló költségvetéssel bírnának, mint a Barcelonanál, a világ három legjobb együtteséhez tartoznának, e felõl semmi kétségem.”

Hlebnek sikerült kibírnia a Barcában az idény végéig, de felajánlották az Internazionalénak, Ibrahimovic megszerzésének érdekében.

forrás: dailymail.co.uk

ugye, ugye...

minimize
adjuk el Cesc-et is, simán adnak érte 40millát, aztán mehet ez is a stadionpénzbe, úgyis van kp is dögivel gondolom.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
ez az ember komolyan nem normális...talán fejre esett nyaralás közben v nem tudom...

minimize
<#taps><#banplz><#taps>
ez egyre jobb lesz.

No one can stop Death!

Gunnersboy
miért, erõsítettünk a nyáron?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

tudtam bazdmeg, tudtam...
Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hannover-Arsenal kicsi összefoglaló
klikk
vmvr
na ez jó lenne

WuFraZselic
vigyétek!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Gunnersboy
inkább Vieira jöjjön mint senki más.. ráadásul õ nemis zsákbamacska hiszen jó ideig játszott már nálunk, és nemis lenne drága

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
O.O hát az nemlenne rossz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Különféle híresztelések szerint(Sun..) Vieira visszatér. Meglepõ húzás lenne, ha jönne. Még helye is lenne ebben a 3 középsõ kps felállásban.

arsnl
14m font +3m bónusz(pályára lépés stb.) egyes hírek, mások szerint 16m egybe

5w0rdf15h
<#sir>

báttyó02
ehh...am azt lehet tudni h mennyit adott érte a sziti?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gunnersboy

Fabregas góljára ha valaki kíváncsi akkor letöltheti a vid-et
(DSF-rõl rögzítve)
klikk
arsnl
1-0 a vége.

arsnl
Vermaelen is megsérült, de nem jött be helyette senki :o

arsnl
Másodikra bejött Szczesny(Mannone helyére), Ramsey(Cesc), Sagna(Bendtner) és Djourou(Gallas). Eboue így felment Nick helyére .

arsnl
1.félidõnek vége, maradt az 1-0.
Uraljuk a meccset csak a helyzetkihasználáson kéne javítani(szokásos..). A kpn egyértelmûen a mi akaratunk érvényesül. Hasonló folytatást

arsnl
Traore helyére Silvestre..
Sérülés miatt kellett lejönnie Armandnak =/

arsnl
Eboue régi önmagát idézi. Igaz végre a saját pozíciójában játszik.

arsnl
Arshavin kicsit most önzõ volt így marad az 1-0

arsnl
Amúgy Almuniaval és Fabianskival mi van?

arsnl
Ceeesc gyönyörû összjáték után 1-0

am nemtom ti hogyvagytok vele de én arshavin érkezésekor azt hittem elindult valami nálunk a fejlõdés irányába :S
arsnl
Na most is 433ba toljuk, akkor valszeg ez lesz a meghatározó felállás jövõre.
Kpn denislon, Song, Fab, jobbon Bendtner, balon Arhsa elõl meg RvP

arsnl
Debütál a fehér mezünk.

arsnl
Sajnos Toure már a City játékosa. 😞(
Eboue-t meg csak PRandelli akarja, hogy ezen a héten írjon még alá. Sztem, most, hogy kezdõ marad

vagy DSF
hmmm kivi votlam toure vajon kezdõ lesz-e :S
ezek szerint nem mert már nem velünk van....
viszont ebouet sem értem minek teszi be ha elfog menni ???
arsnl
Kezdõ Hannover ellen:
Vito Mannone
Thomas Vermaelen
William Gallas
Alex Song
Armand Traore
Denilson
Emmanuel Eboue
Cesc Fabregas
Andrey Arshavin
Nicklas Bendtner
Robin Van Persie

Streamek itt

kössz am 😊 de a lényeg,hogy látjuk másik szemszögbõl is a mérkõzést néhány pillanatát!
vmvr
jaja sajna, túl messze voltak én meg minél közelebbrõl akartam õket, hát ez lett az eredmény😄