Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre majdnem rúg egy egyenlítõt 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
sorry de döntetlen tökéletes eredmény!de 2-2 lesz...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
6-4-2
jövõhét meg remélem hogy megint emelkedni fog tehát 2-4-6 😄
Arsha gólját megláttam azt hittem leesek a székrõl 😄 hatalmas! ezért kellett õ ide és bazzeg ha még jönne 2 ilyen klasszis akkor nagyon brutálisak lennénk elhihetitek.
5ösön belül 1 kézzel hadonászik! szögletnél, beíveléseknél azt sem tudja hova kell mennie! hát igy nem nehéz rúgni a gólokat-.-
remélem Wenger még felbíztat titeket h rúgni kell messzirõl, mer Foster a gyengepont.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a mu nagyon támadni fog, bejöhet owen és berbatov
No one can stop Death!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
most meg jobb formában vagyunk 😊
tavaly a mu oddsa a tippmixen 1.5 volt most meg 2.ennyimennyi szóval ott is érezhetõ,hogy jobbak vagyunk formailag.
remélem az eredmény is ezt fogja tükrözni 😛
Lehet,h jobb lenne nekünk ha mégis csak döntetlent játszanátok😊 bár sztem jobb formában vagytok, mint a mu.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
ma nektek drukkolok a mu ellen!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
ha ez nálad "erõsen arra engedett következtetni"-az nem az én gondom, leírtam, mirõl szólt az a négy-öt sor.
"hogy jön ide Evra, a Chelsea, vagy Fletcher esete"
hát így.---ha jól emlékszem, az õ esetükben nem az UEFA döntött, max. Drogbánál.
No one can stop Death!
mivel a bl meccs elõtt van bajnoki bõven igy 2 bajnokira datálódik az eltiltás
ha a Celtic nem rinyál, csak úgy magától az UEFA nem vette volna elõ az ügyet. pont.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||