Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
elnézést, én csak a "mivel Arsenal játékos" részébe kötöttem bele a mondandódnak.
Ez a kijelentés erõsen arra engedett következtetni, hogy ezek szerint õket rendszerint elõveszik, érdeklõdtem, mikor.
"hogy jön ide Evra, a Chelsea, vagy Fletcher esete"
hát így.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Tipp kezdõre: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Diaby, Song, Denilson - Arshavin, RvP, Eboue.
tavaly is jók voltunk a nagyok ellen,jók voltunk a bajnokság elejében sõõõõt :S
ez még "csak" 2forduló és egy BL-elõselejtezõ volt, ha nem vesszük figyelembe a nyári meccseket. sajnos bõven lehet ez a keret még karcsú késõbb.:/
No one can stop Death!
sajna sztem nem jön már senki.
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
jött 1 ember elment 2 😄 fasza ez...
ha nem fognak lesérülni páran akkor nem lesz gond :S ellenkezõ esetben nem is kicsi gondok lesznek.
Sztem senki nem jön, max vmi meglepetés emberke..
No one can stop Death!
No one can stop Death!
NEM az a bajom, hogy ÁLLANDÓAN bántják az Ágyúsokat, hanem az, hogy olyan dologért veszik jelen esetben elõ õket, amit máskor-másoknak bõven elnéznek, sõt, esetleg még "jutalmaznak" is. ez a vicc röviden.
No one can stop Death!
nem emléxem konkrét esetre az Arsenalnál.
viszont: hasonló ügyben soha nem meszelték el céronit pl, aki ennek nagy mestere(volt?),Babel anno egy 11est harcolt ki ellenünk a negyeddöntõben gond nélkül, de lehetne még példákat találni bõven-most, az Ágyúsoknál meglépték. kicsit fura, fõleg, hogy köze nem volt a Celticnek a már korábban elbukott továbbjutáshoz...tudom, mindíg csak a te együttesed bántják, sírok is miatta bõven.
nem értem, egy teljesen jogos(mellesleg teljesen jogtalan 11es után) felháborodásra miért kell példának hozni egy olyan együttest, akit rendesen kíméltek számtalan módon az utóbbi 3-4évben. hogy jön ide Evra, a Chelsea, vagy Fletcher esete. a kutyát nem érdekli, a bunyósok, csont szabálytalankodók mit kapnak-vagy mit nem. az UEFA egyetlen negatív döntése a MU irányába abszolúte nem egy hibásan benézett 11esen múlt, már szorri.
No one can stop Death!
A tavalyi szezonban inkább ismerõs, hogy Evrát pl. egy akkor kb háromnegyed évvel azelõtti esetért eltiltották 4 meccsre a bajnokság legfontosabb szakaszában, míg a Chelsea esetében több eltiltottat is pl. felmentettek, pl. épp egy MU elleni rangadó elõtt.
Vagy, hogy az UEFA-t említsem, épp Fletcher hagyta ki a döntõt teljesen jogtalanul az ellenetek játszott elõdöntõben.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Standard Liege - Arsenal
2009.09.16. szerda 20:45 Maurice Defrasne stadion
Arsenal - Olympiakos FC
2009.09.29. kedd 20:45 Emirates stadion
AZ Alkmaar - Arsenal
2009.10.20. kedd 20:45 DSB stadion
Arsenal - Alkmaar
2009.11.04. szerda 20:45 Emirates stadion
Arsenal - Standard Liege
2009.11.24. kedd 20:45 Emirates stadion
Olympiakos FC - Arsenal
2009.12.09. szerda 20:45 Georgios Karaiskakis stadion
No one can stop Death!
mi lenne, ha a hibázó bíró lenne büntetve? amennyi játékos kihasználta már a hasonló helyzeteket, ráadásul sorsdöntõ helyzetben-nem tudom, mit izzadnak ezen így utólag a skótok...<#boxer>#boxer>
No one can stop Death!
Ha innen nem jutunk túl akkor kijelenthetjük,hogy szégyen :S
behívták újra a "púpost",(Platini), ki is léptem a további közvetítésrõl. hányinger ez a pali nálam, akár csak 20éve.
a csoportunk nem tûnik(!!!)nehéznek, aztán hogy mi lesz-meglátjuk.
egyenlõre a szombat a lényeges, el KELL hoznunk legalább 1pontot a Trafford-ról!! ha ez meglenne, nem "csak az önbizalmunk lenne nagy", hanem a valóságot jól tükrözõ képet kaphatnánk a reális pillanatnyi egységünkrõl.
No one can stop Death!
Am a real-milan azaz Huntelar-Kaka
és a Barca-Inter azaz Eto'o - Ibra is jó meccsnek ígérkezik 😄
most azon filozok melyik meccsre menjek el 😄
a Debrecen-Liverpool vagy Debrecen Lyon
egy kérdés.:
Mikor derülnek ki az idõpontok?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
D csoport:
Arsenal
Fiorentina
CSKA Moszkva
Debrecen
<#idiota>#idiota>
a kurvapicsába, de majd 18:00kor bejön 😛