Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na meg azért sem ér 2 meccset mert a celticnek 2 gólós hátránya volt de igen ilyen jöhet a ha szó,mivan ha nincs tizi és nem vezet a csapat 1-0 ra...
hedonist
hát ez nehéz kérdés, mondjuk akkor ugye sárgát osztanak:S nem mondom,h ez két meccset é fõleg, h a bíró is szerepet vállal ugye a hibában.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
De ennyi erõvel aki szimulálni próbál, de nem sikerül átverni a bírót, akkor õt is 2 meccsre kéne eltiltani..

hedonist
drogba eltiltása az árokásó utolsó rohadt övrebö miatt? mindennél felháborítóbb.. és,h terryt felmentették a mu elleni meccs elõtt? olvass vissza, teljesen jogosan, mert a bíró döntött rosszul ezt bírálta felül az FA, mint ahogy itt is jogosan jártak el bár eduardo nem reklamált volna sztem ha nem adják meg, de a szándéka a bíró átverése volt egyértelmûen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

vmvr
holnap találkozunk az elsõ hûdenagy csapattal tétmeccsen, szép és jó, hogy elvertük eddig a popmeyt, az evertont és a celticet, de azért a manchester united más mérce.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
"naná, hogy vizsgálják Edu esetét, mivel Arsenal-játékos."

elnézést, én csak a "mivel Arsenal játékos" részébe kötöttem bele a mondandódnak.

Ez a kijelentés erõsen arra engedett következtetni, hogy ezek szerint õket rendszerint elõveszik, érdeklõdtem, mikor.

"hogy jön ide Evra, a Chelsea, vagy Fletcher esete"

hát így.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

arsnl
Hát azért tavaly nem éppen ment õsszel. Téltõl kapcsoltunk rá.
Tipp kezdõre: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Diaby, Song, Denilson - Arshavin, RvP, Eboue.

mi derül ki például?
tavaly is jók voltunk a nagyok ellen,jók voltunk a bajnokság elejében sõõõõt :S
vmvr
holnap mindenesetre sok minden kiderül a Manchester ellen.

mondhatni átlag selejtezõ az is hiszen jó pár éve mindig kettõs gyõzelemmel mentünk tovább ebbõl 2 gólt kapva :S
minimize
"látván a csapat teljesítményét úgy, hogy az ászok sérültek..."
ez még "csak" 2forduló és egy BL-elõselejtezõ volt, ha nem vesszük figyelembe a nyári meccseket. sajnos bõven lehet ez a keret még karcsú késõbb.:/

No one can stop Death!

minimize
úgy tudtam, elseje éjfél. nem mintha nagy különbség lenne.
sajna sztem nem jön már senki.

No one can stop Death!

csocso14
nem sok esélyt látok rá, hogy valaki jönni fog bár Wenger ilyenkor szokott igazolni, a végén, de látván a csapat teljesítményét úgy, hogy az ászok sérültek...

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

azaz idén se igazolt a csapat senkit sem 😄
jött 1 ember elment 2 😄 fasza ez...
ha nem fognak lesérülni páran akkor nem lesz gond :S ellenkezõ esetben nem is kicsi gondok lesznek.
arsnl
Kedd délután 5ig lehet igazolni, mert a bankok zárva vannak hétvégén. legalábbis vmi ilyesmi volt az indok.
Sztem senki nem jön, max vmi meglepetés emberke..

ááá, nem hinném... <#szomoru1>
elvileg 2 személy:S
minimize
még valami:holnaptól számítva már csak durva 3nap marad igazolni-jön-e még valaki a nyáron??!

No one can stop Death!

minimize
abban az esetben megkövetem magam, ha az új BL-szezonban valóban figyelemmel kísérik a hasonló eseteket, és "hovatartozás" nélkül büntetik az elkövetõt. ám akkor is ott a kérdés: HA azon a bizonyos megadott tizin megy el egy meccs,(khm, mindenkinek 90perce van egy gólra-ezt tegyük most félre...) akkor??!<#conf>

No one can stop Death!

minimize
gyengébbek kedvéért még1szer:
NEM az a bajom, hogy ÁLLANDÓAN bántják az Ágyúsokat, hanem az, hogy olyan dologért veszik jelen esetben elõ õket, amit máskor-másoknak bõven elnéznek, sõt, esetleg még "jutalmaznak" is. ez a vicc röviden.

No one can stop Death!

minimize
persze, ezért van a fórum.
nem emléxem konkrét esetre az Arsenalnál.
viszont: hasonló ügyben soha nem meszelték el céronit pl, aki ennek nagy mestere(volt?),Babel anno egy 11est harcolt ki ellenünk a negyeddöntõben gond nélkül, de lehetne még példákat találni bõven-most, az Ágyúsoknál meglépték. kicsit fura, fõleg, hogy köze nem volt a Celticnek a már korábban elbukott továbbjutáshoz...tudom, mindíg csak a te együttesed bántják, sírok is miatta bõven.
nem értem, egy teljesen jogos(mellesleg teljesen jogtalan 11es után) felháborodásra miért kell példának hozni egy olyan együttest, akit rendesen kíméltek számtalan módon az utóbbi 3-4évben. hogy jön ide Evra, a Chelsea, vagy Fletcher esete. a kutyát nem érdekli, a bunyósok, csont szabálytalankodók mit kapnak-vagy mit nem. az UEFA egyetlen negatív döntése a MU irányába abszolúte nem egy hibásan benézett 11esen múlt, már szorri.

No one can stop Death!

Cabell
Megkérdezhetem, hogy az Arsenal ellen mikor voltak legutoljára ilyen hasonló jellegû vizsgálódások? Nem cinikus a kérdés, csak én konkrétan egyre sem emlékszem.

A tavalyi szezonban inkább ismerõs, hogy Evrát pl. egy akkor kb háromnegyed évvel azelõtti esetért eltiltották 4 meccsre a bajnokság legfontosabb szakaszában, míg a Chelsea esetében több eltiltottat is pl. felmentettek, pl. épp egy MU elleni rangadó elõtt.

Vagy, hogy az UEFA-t említsem, épp Fletcher hagyta ki a döntõt teljesen jogtalanul az ellenetek játszott elõdöntõben.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

arsnl
Cesc meg biztosan nem játszik holnap. Szvsz Diaby, Denilson, Song kp lesz.

arsnl
Platini meg az egész UEFA leszophat. Bûnõsnek találták Eduardo-t így valszeg eltiltják majd 2 meccsre. Hogy ennek aztán mi értelme volt. Fogadjunk, hogy ezek után ugyan úgy fognak színészkedni és nem lesznek eltiltások...

minimize
a BL-meccsek idõpontjai-helyszínei:

Standard Liege - Arsenal
2009.09.16. szerda 20:45 Maurice Defrasne stadion

Arsenal - Olympiakos FC
2009.09.29. kedd 20:45 Emirates stadion

AZ Alkmaar - Arsenal
2009.10.20. kedd 20:45 DSB stadion

Arsenal - Alkmaar
2009.11.04. szerda 20:45 Emirates stadion

Arsenal - Standard Liege
2009.11.24. kedd 20:45 Emirates stadion

Olympiakos FC - Arsenal
2009.12.09. szerda 20:45 Georgios Karaiskakis stadion

No one can stop Death!

talán mert skótok a skótok?<#idiota>
minimize
szerintem(!)érdemes.
mi lenne, ha a hibázó bíró lenne büntetve? amennyi játékos kihasználta már a hasonló helyzeteket, ráadásul sorsdöntõ helyzetben-nem tudom, mit izzadnak ezen így utólag a skótok...<#boxer>

No one can stop Death!

fasza csoport, idén sincs panaszkodnivalónk a sorsolást illetõen. 😄DDD
csoportelsõ esélyesek vagyunk elég keményen!
Ha innen nem jutunk túl akkor kijelenthetjük,hogy szégyen :S
minimize
majd meglátjuk.
behívták újra a "púpost",(Platini), ki is léptem a további közvetítésrõl. hányinger ez a pali nálam, akár csak 20éve.
a csoportunk nem tûnik(!!!)nehéznek, aztán hogy mi lesz-meglátjuk.
egyenlõre a szombat a lényeges, el KELL hoznunk legalább 1pontot a Trafford-ról!! ha ez meglenne, nem "csak az önbizalmunk lenne nagy", hanem a valóságot jól tükrözõ képet kaphatnánk a reális pillanatnyi egységünkrõl.

No one can stop Death!

ja mondhatni a legkönnyebb csoportba kerültünk 😄
Am a real-milan azaz Huntelar-Kaka
és a Barca-Inter azaz Eto'o - Ibra is jó meccsnek ígérkezik 😄
most azon filozok melyik meccsre menjek el 😄
a Debrecen-Liverpool vagy Debrecen Lyon
egy kérdés.:
Mikor derülnek ki az idõpontok?

Lcapitant
fasza!!!!!!4 nem tûnik nehéznek 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

vmvr
na, hát Arsenal,Alkmaar,Olympiakos, Standard. nem tûnik nehéznek😄

arsnl
Arsenal
AZ Alkmaar
Olimpyacos
Standard Liége
ennél kívánni se kívánhattunk volna könnyebbet😄D

arsnl
Olympiacos
Eddig elég könnyû, már csak a Rubiny Kazant kéne elkerülni a sok utazás miatt..

az alkmaar, eddig fasza!
arsnl
eddig:
H csoport
Arsenal
Az Alkmaar

Lcapitant
N24 a tv-ben nyomja élõben

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html

Lcapitant
vki lát vmit? vhol? hol?

jósolok egyet:

D csoport:
Arsenal
Fiorentina
CSKA Moszkva
Debrecen

<#idiota>
Lcapitant
jah mi is erre tippelünk, de egy kurva anyád majd 6kor gyere vissza vagy vmit benyomhatnának...

arsnl
Csak 6tól kezdik a közvetítést sztem..

Lcapitant
nekem sem 😞
a kurvapicsába, de majd 18:00kor bejön 😛

az az oldal most be sem jön nekem... :S
Lcapitant
bl.tv2.hu

Lcapitant
aszonták az okosok, hogy tv2 online lesz 😄