Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hát nem tudom mit gondol, de ez a keret nagyon karcsú....még páran lesérülnek aztán jöhet az u18 játszani 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
lesz még igazolás vajon?
vagy a Fõnök szerint elég ez a keret?

No one can stop Death!

vmvr
sajnos nem az összeset találtam meg, de itt van néhány. katt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
de van, feltöltöm õket valahova és már linkelem is.

ja Alex bá közbeavatkozott :S
nincs róla 1-2 képed?😄 jó látni a szurkolók által készített képeket 😊
vmvr
a PSV elleni meccsen, sajna nem jutottunk tovább, de azért jó volt😄

hmmm magyar válogatott topicba említetted az Emirates stadiont ...
megkérdezhetem milyen arsenal mecseken voltál?nem akartam ott offolni 😊
Rolka
Bolton

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Tyler1
pedig ha Fletcher nincs akk aztán tuti kiütés lett volna. Az egyetlen ember aki csinált vmit szombaton sztem.

Amúgy az elmaradt fordulóban kivel játszottatok volna???

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
„Szombaton volt olyan játékos a pályán, aki 20 szabálytalanságot követett el anélkül, hogy sárga lapot kapott volna. Ha látták a mérkõzést, egyértelmû, hogy ki volt ez a labdarúgó" – célzott francia tréner Fletcherre, bár a nevét nem mondta ki.
elõször Valenciára gondoltam, az elsõ 15perc alatt kijárt volna egy sárga neki is bõven.
mind1, lezajlott, nem esünk össze, mint a darafelfújt!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
<#eljen>

vmvr
Wenger antifutballt játszó MU-játékosról beszélt

„Szombaton volt olyan játékos a pályán, aki 20 szabálytalanságot követett el anélkül, hogy sárga lapot kapott volna. Ha látták a mérkõzést, egyértelmû, hogy ki volt ez a labdarúgó" – célzott francia tréner Fletcherre, bár a nevét nem mondta ki.

A skót középpályás Wengerrel ellentétben nem látott semmi kivetnivalót játékában: „Élveztem a mérkõzést, és azt tettem, amit általában szoktam, sokat szereltem, és igyekeztem megállítani az ellenfél támadásait. Ebbõl a szempontból semmiben sem különbözött a szombati meccs a többitõl."

Szintén a mérkõzéssel kapcsolatos, némiképp meglepõ hír, hogy Richard Bevan, az angol bírószövetség vezetõje bocsánatot kér Wengertõl a mérkõzést vezetõ játékvezetõk ténykedése miatt.

„Papíron igazuk volt a bíróknak, de teljesen felesleges és meggondolatlan döntés volt Wenger elküldése a kispadról. Lee Probert negyedik játékvezetõ egyáltalán nem tudta kezelni a helyzetet, és ezzel szükségtelenül generált konfliktust. Wengertõl hivatalosan is elnézést fogunk kérni" – nyilatkozta Bevan.

vmvr
<#eljen><#eljen>

minimize
minimize
minimize
A nyilatkozat magyarul, magyaroknak.
egyet értek Wengerrel, nem szabad ezen a tegnapi meccsen görcsölni-ennél sokkal többre hivatott idén a csapat.
a flémkeltés itt is ment, nem gyõztem magyarázni a kommentjeim, mert "annyira nyakatekerten" fogalmaztam néhol-állítólag.
nem magyarázom a bizonyítványom, de azt sem hagyom, hogy 20éves netlovagok minõsítsenek-ilyenkor másnál is elgurulna a gyógyszer...
Gooner 4life!!

No one can stop Death!

vmvr

ez így van ahogy írtad 😄 õszintén én is szólni akartam a jun...s szó miatt :S sõõt egyálltalán egyik csapat nevét sem kell csunyán,helytelenül leírni :S nekünk tetszene ha máshogy irnák le az arsenal nevet??? a válasz nem!
ma jobbak voltunk de a szerencse a mu-nak kedvezett! reméljük a visszavágón illetve ha találkozunk velük bárhol akkor máshogy fog alakulni a végeredmény 😛
banok
Manchester United - Arsenal 2-1 ::::: Sky Germany összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411707

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
csak itt a lényeg, h mi is elismertük a fölényeteket a saját topicunkban, és nem hiszem h bárki is kételkedett volna abban h ki volt a jobb csapat. de azért h átjön leugatni minket, meg flémelni, és még mi vagyunk a bohóc divatszurkolók, az kicsit nevetséges volt. nyílván volt aki jobban örült, és volt aki nem, de aki látta a meccset az tudja mi a helyzet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

vmvr
én le is hánytam volna😄

5w0rdf15h
azért a bírót leköpte volna, azért amit mûvelt vele a végén... 😄

vmvr
persze ettõl függetlenül nem szeressük õket, de azért adjuk meg egymásnak a kellõ tiszteletet. Wengermester se köpi képen a Fergusont meccs elõtt.

vmvr
az a helyzet, hogy tulajdonképpen Cabellnek most igaza van. teljesen korrekten látja a helyzetet. a hülye drukkerei minden csapatnak vannak, rajtuk meg nem kell idegeskedni. és valóban nem szép dolog tehenész egyletezni, meg junájtidezni a manchestert. õk nem a spurs😄

minimize
szívembõl szóltál.
szia.

No one can stop Death!

Cabell
nagy kár.

szerintem az értelmesebb United szurkolók közül egyik sem gondolja, hogy a csapatunk itt ma brillírozott, és nagy valószínûséggel azt is sokan elismerik, hogy az opponens rászolgált a mutatott játékával egy gyõzelemre.

az a nagy kár, hogy az intellektuálisabb fórumozók közé tartozva is egyszerûen képtelen vagy a "szimpatikus vesztes" szerepét felölteni, egyfolytában köpködsz a másik csapatra, ráadásul Junájtidezel, tehenész egyletezel.

Rühellni lehet egy másik csapatot, sõt, ezt kinyilvánítani is, de egy fórumon talán a minimális tiszteletet szabadna megadni, bár nyilván valóan a törölt comment lesz a minimális büntetésem a véleménnyilvánításért.

A Chelsea topicban a BL döntõn számos vitás eset után sem lehetett ilyet olvasni.

A gyõzelemre nem büszkék vagyunk, hanem örülünk neki, számomra speciel fontosabb három pont, mintsem, hogy utána a mellemet verhessem.

Egyébként erõs gárdává érett az Arsenal, ami a mai meccsen ez bebizonyosodott, a legnagyobb ellenfelük ma itt Fortuna volt, anélkül pedig egy rangadón nehéz. A MU súlytalanul játszott, és tompán, ahogyan Hajdu B. is megfogalmazta, egyszerûen szerencsésebbek voltak, ami pedig gyõzelmet ért.

Szerintem a gyengépp képességû MU szurkerek is maximálisan elismerik az Arsenal tudását a mai meccs után, és ahogy nézem egyik fórumtársad sem szívleli a Unitedet, de átlépsz egy határt.

persze megspórolok neked pár leütést, gondolom magasról ejteszs a véleményemre, és a kommentemre, ami nagy kár, a fórum a véleménycserérõl szól elvileg.

elnézést, ha rontottam volna a levegõt.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
ma nem a jobb csapat gyõzött, ez tény. bíró röhejes volt, szánalmas. az egyik oldalon megadja a büntetõt, a másikon meg nem. nem haragszom a manchesterre, mivel õk teljesen jól kihasználták annak a majomnak a hibáit. szerencsétlen diaby pedig... annyit leszürhettünk ebbõl a meccsbõl, hogy jobbak voltunk. nagy csapat ellen is jól tudunk játszani, már csak arra kell kitalálni valamit, hogy ilyen fasz bíró ellen, hogy kell játszani. valszeg arra nincs jó módszer. az emiratesben majd megkell õket verni mindenképpen, és a következõ meccseket pedig hozni kell. ezt a vereséget nem érdemeltük meg.

minimize
ezek nagy többsége bohóc, azt nem értem, miért válasz kommentelek ilyen középiskolás fogalmatlanoknak....azt hittem, kinõttem belõle, és a régi arcok az sg-n értelmesebbek voltak ezeknél, az tény.
befejezem.

No one can stop Death!

ja közben elolvastam az elõtted levõt... válasz elõttem levõ hsz 😄
ááá ezt csúnyán benéztem :S,oks(akkor minimaze is õrá gondolt)már azt hittem,hogy félreértetted amit irtam ,mert a 11esnél én is ugy láttam,hogy roney már akkor elesett mikor még almunia keze hozzá sem ért :S

MU-Arsenal
egy 11es, egy öngól ill nagyon szép bombagól , kapufa
a bírót hívják úgy 😄DDDDDDDD
arsnl
Ehh a bírót hívják MArk Deannek 😄 nem rád gondoltam😉

mivan?? miért vok fasz???????? ezt mondmár meg pls
arsnl
Jó most hagy örüljenek, hogy ien nagy makkal nyertek, címet úgyse fognak védeni ien pocsék játékkal. jókor jön a szünet

minimize
eddig is rühelltem a Junájtid-ot, mióta divat lett, még jobban (15éve a "livepó-livepó-livepó"-volt a divat), ráadásu la "rajongóik" nagy többsége annyira primó, hogy még itt is a saját "semmijüknek" örülnek, mert hát mégis csak a sajátjuk....jujj, de egyszerû egynémely!<#heureka>

No one can stop Death!

arsnl
Leginkább Almunia aggaszt engem.. Mióta Fabianski sérült bérelt a helye kapuban, mert Mannone szart se ér Szczesny meg még csak 18. Ezt a 11est is õ hozta össze,Rooneynak esélye se lett volna elérni, de legalább húzta volna vissza kezét, malacképû egybõl dobta magát amint jött Manu.. Diaby meg legjobb volt/lettvolna tõlünk. Hogy ott mit akart!? Sebaj idény elején még belefér. Go Gunners!

na asszem átnézek a mu topikba, meglesem, ott hogy vélekednek a meccsrõl.
minimize
komolyan mondom...már most azon visítok, mennyire megy majd az önfényezés, hogy mennyire megérdemelte a tehenész-egylet a gyõzelmet(mu-brigád).
adott a faszi egy kétmeccses 11est, meg olyan dologért sárgát, ami a másik oldalon 5x "elõadva" sem ért meg egy lapot. tudom, most majd jön a "mindig sírnak" duma, de amelyik ezek után büszke a gyõzelmükre, az nem a futball, hanem a "márka" szerelmese...
csalódott vagyok, de nem elégedetlen-látom, hogy a PL-ben nem változott sok dolog meg.
nálam ma a mérkõzés mínuszosa (a sok "keverés" ,és az öngól miatt((IS)))Diaby, de néha megborzongtam Clichy, megoldásain is sajna.
remélem a többi rangadón nem leszünk ennyire megilletõdöttek az elsõ félidõben-ahogy kezdtük a 2.félidõt, hozhattuk volna a meccset 1-2góllal.
Gooner 4life!!

No one can stop Death!

Sajnállak titeket, mert nem érdemeltetek vereséget, sõt.....
Nagyon nagy mákja volt a MU-nak.... Nálatok kkapufa, köv támadás meg öngól.....

arsnl
de legalább tavalyhoz képest sokkkal jobbak voltunk. ez a meccs meg pech és ez a Dean is egy jó nagy fasz. összevissza mindenkinek sárgák rossz ítéletek (sztem nem volt 11es) na meg a végén erre mi szükség volt. gyökér

arsnl
Ismét megvertük magunkat. MU gyakorlatilag semmit se csinált "rúgtak" 2 gólt aztán a végén volt 1-2 szép kontrájuk, de ez nonszensz... Simán nyerni kellett volna...

5w0rdf15h
ezt a bírót állatkertben kéne mutogatni...ha már a játékosokat eltiltják szinészkedés meg durvaság miatt utólag, az idióta bírókat is eltilthatnák a picsába a szar ítéleteik miatt..

vazzeén is azt hitem mondom a 95.minben jee erre meg les :'(
na megnyertük a mecset a mu-nak! met mi nyertük meg nekik :S
11es
öngól
ennyi :S
mi mg lövünk egy bombagólt meg kapufát :S elszomorító:S
tavaly 0:0 most meg 2:1 <#szomoru1>
põicsába... :SS les... S
végre... 2-2.
minimize
nem.
a meccs ott ment el, hogy Rooney "két BL-meccses" 11esét megadta.
Diaby már csak a koronát tette fel.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
ott el is ment a meccs hogy Bendtnert hozta be...

minimize
már most mondom, a játék alapján NEM volt jobb a united, sõt.
az a Diaby, aki az elsõ félidõben is a leggyengébb volt(nálam), megkoronázta ezt egy öngóllal. RvPmeg marad egyenlõre a kapufákkal.

No one can stop Death!

minimize
most komolyan-miért kell mindíg öngóllal nyerni egy mecsset a united ellen??! nevetséges.

No one can stop Death!