Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nincs róla 1-2 képed?😄 jó látni a szurkolók által készített képeket 😊
megkérdezhetem milyen arsenal mecseken voltál?nem akartam ott offolni 😊
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Amúgy az elmaradt fordulóban kivel játszottatok volna???
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
elõször Valenciára gondoltam, az elsõ 15perc alatt kijárt volna egy sárga neki is bõven.
mind1, lezajlott, nem esünk össze, mint a darafelfújt!
No one can stop Death!
„Szombaton volt olyan játékos a pályán, aki 20 szabálytalanságot követett el anélkül, hogy sárga lapot kapott volna. Ha látták a mérkõzést, egyértelmû, hogy ki volt ez a labdarúgó" – célzott francia tréner Fletcherre, bár a nevét nem mondta ki.
A skót középpályás Wengerrel ellentétben nem látott semmi kivetnivalót játékában: „Élveztem a mérkõzést, és azt tettem, amit általában szoktam, sokat szereltem, és igyekeztem megállítani az ellenfél támadásait. Ebbõl a szempontból semmiben sem különbözött a szombati meccs a többitõl."
Szintén a mérkõzéssel kapcsolatos, némiképp meglepõ hír, hogy Richard Bevan, az angol bírószövetség vezetõje bocsánatot kér Wengertõl a mérkõzést vezetõ játékvezetõk ténykedése miatt.
„Papíron igazuk volt a bíróknak, de teljesen felesleges és meggondolatlan döntés volt Wenger elküldése a kispadról. Lee Probert negyedik játékvezetõ egyáltalán nem tudta kezelni a helyzetet, és ezzel szükségtelenül generált konfliktust. Wengertõl hivatalosan is elnézést fogunk kérni" – nyilatkozta Bevan.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
egyet értek Wengerrel, nem szabad ezen a tegnapi meccsen görcsölni-ennél sokkal többre hivatott idén a csapat.
a flémkeltés itt is ment, nem gyõztem magyarázni a kommentjeim, mert "annyira nyakatekerten" fogalmaztam néhol-állítólag.
nem magyarázom a bizonyítványom, de azt sem hagyom, hogy 20éves netlovagok minõsítsenek-ilyenkor másnál is elgurulna a gyógyszer...
Gooner 4life!!
No one can stop Death!
ma jobbak voltunk de a szerencse a mu-nak kedvezett! reméljük a visszavágón illetve ha találkozunk velük bárhol akkor máshogy fog alakulni a végeredmény 😛
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411707
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szerintem az értelmesebb United szurkolók közül egyik sem gondolja, hogy a csapatunk itt ma brillírozott, és nagy valószínûséggel azt is sokan elismerik, hogy az opponens rászolgált a mutatott játékával egy gyõzelemre.
az a nagy kár, hogy az intellektuálisabb fórumozók közé tartozva is egyszerûen képtelen vagy a "szimpatikus vesztes" szerepét felölteni, egyfolytában köpködsz a másik csapatra, ráadásul Junájtidezel, tehenész egyletezel.
Rühellni lehet egy másik csapatot, sõt, ezt kinyilvánítani is, de egy fórumon talán a minimális tiszteletet szabadna megadni, bár nyilván valóan a törölt comment lesz a minimális büntetésem a véleménnyilvánításért.
A Chelsea topicban a BL döntõn számos vitás eset után sem lehetett ilyet olvasni.
A gyõzelemre nem büszkék vagyunk, hanem örülünk neki, számomra speciel fontosabb három pont, mintsem, hogy utána a mellemet verhessem.
Egyébként erõs gárdává érett az Arsenal, ami a mai meccsen ez bebizonyosodott, a legnagyobb ellenfelük ma itt Fortuna volt, anélkül pedig egy rangadón nehéz. A MU súlytalanul játszott, és tompán, ahogyan Hajdu B. is megfogalmazta, egyszerûen szerencsésebbek voltak, ami pedig gyõzelmet ért.
Szerintem a gyengépp képességû MU szurkerek is maximálisan elismerik az Arsenal tudását a mai meccs után, és ahogy nézem egyik fórumtársad sem szívleli a Unitedet, de átlépsz egy határt.
persze megspórolok neked pár leütést, gondolom magasról ejteszs a véleményemre, és a kommentemre, ami nagy kár, a fórum a véleménycserérõl szól elvileg.
elnézést, ha rontottam volna a levegõt.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
befejezem.
No one can stop Death!
MU-Arsenal
egy 11es, egy öngól ill nagyon szép bombagól , kapufa
No one can stop Death!
adott a faszi egy kétmeccses 11est, meg olyan dologért sárgát, ami a másik oldalon 5x "elõadva" sem ért meg egy lapot. tudom, most majd jön a "mindig sírnak" duma, de amelyik ezek után büszke a gyõzelmükre, az nem a futball, hanem a "márka" szerelmese...
csalódott vagyok, de nem elégedetlen-látom, hogy a PL-ben nem változott sok dolog meg.
nálam ma a mérkõzés mínuszosa (a sok "keverés" ,és az öngól miatt((IS)))Diaby, de néha megborzongtam Clichy, megoldásain is sajna.
remélem a többi rangadón nem leszünk ennyire megilletõdöttek az elsõ félidõben-ahogy kezdtük a 2.félidõt, hozhattuk volna a meccset 1-2góllal.
Gooner 4life!!
No one can stop Death!
Nagyon nagy mákja volt a MU-nak.... Nálatok kkapufa, köv támadás meg öngól.....
na megnyertük a mecset a mu-nak! met mi nyertük meg nekik :S
11es
öngól
ennyi :S
mi mg lövünk egy bombagólt meg kapufát :S elszomorító:S
tavaly 0:0 most meg 2:1 <#szomoru1>#szomoru1>
a meccs ott ment el, hogy Rooney "két BL-meccses" 11esét megadta.
Diaby már csak a koronát tette fel.
No one can stop Death!
az a Diaby, aki az elsõ félidõben is a leggyengébb volt(nálam), megkoronázta ezt egy öngóllal. RvPmeg marad egyenlõre a kapufákkal.
No one can stop Death!