70
Ti szeretitek, ha egy filmnek pozitív a befejezése?
-
_Vegeta_ #70 Abba bele, csak nemtom hanyan tudjak mirol beszelsz. ;) -
Prof William #69 De beletartozik a szereted e a heppy end-et témakörbe... -
_Vegeta_ #68 A berserk anime, es nem film. :) -
flashX #67 nem -
Prof William #66 váljon
Jócsávó -
Prof William #65 Amúgy a Berserknak van egy "happy end"-je.
Spoiler
A főhős csak a végén jön rá hogy a legjobb havarja kegyetlenül elrulta őket, hogy valamiféle istenségé váéjon. "The hand of god"
Persze ehhez fel kell áldozni valamit. Jócsávő pedig a legjobb haverjait választja áldozatnak.
A végére a csapat kiirtva, csak az eléggé megcsonkított főhős maradt "életben" + a nője bár eben nincs nagy köszönet, ugyanis a "haver" épp a főhős szeme láttára erőszakolgatja a kicsikét.
Főhős a tehetetlenségtől magánkívül ordít és ordít...
És vége. Jön a stáblista...
Spoiler end.
Utána kissé öngyilkos hangulatom volt, mert megszerettem a szereplőket. -
#64 requiem egy álomért sem egy tipikusan happy end film -
#63 jaja
ha meg nagyon szar a film, akkor dogoljon meg mar mind
peldaul a Jurrasic(k) Park 3
drukkoltam, hogy a sikoltozo csajt egyek mar meg a dinok, sot egy ido mulva sajat kezuleg is lelottem volna :))))
na ebben a filmben mondjuk megehettek oket volna a dinok
igaz akkor lett volna a happy end :)) -
#62 igen
konyvben sem szeretem ha a fohos meghal
talan mert a film is konyv is, olyan mint egy alom
nem a valosag
(illetve ugye nem feltetlenul)
persze a szomoru veg csak akkor zavar, ha megfogott az a karakter, az ismerosomnek, sot baratomnak erzem, hiszen jo ideje ismerem, soxor szinte az egesz eletet, szal nem szeretem amikor ilyesvalaki meghal, meg ha tudom, hogy az illeto nem is letezik
de ilyen a szamitogepes jatek is
ugyanakkor pl. jo lenne ha lenne vegre egy katasztrofafilm, amiben tenyleg mindenki meghalna jol -
#61 a Hős az jó film és nem egészen hepiend -
antijedi #60 de a bogár az aranyos a kislány viszont nem... -
#59 Hangulatfüggő, lehet hogy valamikor kinyirnád az ártatlan kislányt a sarkon is, és valamikor megsalynálod a bogarat is az úgy szélén amit átmegyrajta egy nagy mitoménmi -
#58 Deep Impact nagyjából ilyen -
#57 Én is csak én azt is írtam :)) -
#56 amugy a deep impactben is meghal jo sok mindenki:) tobben mint az armageddonban:) -
#55 nezzel animekat.. berserk, nge... egyikse hepi end..soooot... -
#54 én egyből lenyugvó napra asszociáltam a felkelő napra:-))))))) -
#53 Felkelőnap=Lenyugvó nap
én=és ;) -
#52 De úgy hogy jól a szivedhez nőjenekk a szereplők aztán mindenki meghal és a főhős hátából kiálló szent kard élén megcsinnan a felkelő nap sugara ami mögött a tengeren egy "aranyhídon" jönne a szöveg (Sajnos már nem Sinkovics Imre hangjával) hogy én bevéégezték bla bla bal. la és valami andalító majd ezősödö elhalkuló zene a végén.... -
#51 #49: mondom hogy nagyrészt:-) -
#50 szeretnék végre egy olyan katasztrófafilmet, amiben mindenki meghal, és utolsó pillanatig azt hiszed, á a szokásos, mindenki megmenekül, de közben mégsem -
#49 köze nincs az Iliászhoz -
#48 Hát nem -
NormalisEmber #47 Szerintem ahol megoldható ott legyen a filmeknek egy happy és egy rossz befejezése is (pl.evil dead harmadik része,ahol kifejezetten tetszett hogy csináltak egy alternatív befejezést is,bár ott eredetileg ha jól emlékszem a rossz befejezés volt az elöbb és utánna csinálták meg a jót) -
#46 nem! -
#45 GI JANE
ugy emlexem annak nem volt valami hepi end vege...sooot... -
#44 szerintem se nyal muvi de mindegy -
#43 #18: de ettől függetlenül (sőt, pont azért) nekem most az az egyik kedvencem:-))))))) -
#42 Hát ja...annyi happy end van benne max, hogy az 1100 zsidó túléli a háborút...vagy ottvan pl. a Zongorista. Abban is annyi max a happy end, hogy ő éli túl egyedül a családjából -
#41 nem tudom mért de én csak akkor bírom a hepiendet ha a főhős egy lezüllött negatív alak... -
#40 hm.... érdekes:-) -
#39 A történelmi vonatkoztatású filmeket nehéz happy end-esre írni, azt úgy kell, ahogy a történelemben volt :) Milyen lenne, egy Schindler listája, happy-end-el? -
#38 A trója az pl félig happy end, bár történelmi alapokon nyugszik..... nagyrészt:-) -
#37 csak azért mert van benne egy "meghato jelenet" még nem dobja fel a filmet.... Nicolas Cage-nek vannak ilyen hős tipusu filmjei amik elég gyengék és nyálasak... ha meg neked a szikla egy nagy movie akkor legyen... :) -
#36 A Szikla az mióta nyál mozi neked?
Húha.
Bár ha a te ízlésednek már az nyál, ahogyan az egész osztagot szarrá lövik, akkor legyen. -
#35 És a drámákban? -
#34 hát mert a szikla egy hollywoodi nyál mozi, még jo hogy nem hal meg a csávo :D
egyébként meg jo a happy end, de inkább csak az ilyen romantikus filmekben meg vigjátékokban, no meg persze a mesékben, ahol kötelező a meghalnia a gonosznak :D -
Cat #33 a végtelen határok sorozatban nem emlékszek olyan részre ami happy end lenne
meg a horrorfilmekben/thrillerekben sem gyakori, viszont vigjátékokban/romantikus filmekben sztm is kötelező -
#32 filme válogatja -
#31 ja, pl hatodik érzék