Szereted a happy end-et?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Alvin és a mókusok - Happy end címû számát szeretem
szerintem is halálnál jó a happy end, de jobb ha a filmnek van valami tanulsága, ami elgondolkodtatja az embert
szerintem is halálnál jó a happy end, de jobb ha a filmnek van valami tanulsága, ami elgondolkodtatja az embert
szerintem is, a vég teljesen film függõ. vígjátékokbn pl. elég szar lenne ha a fõhõs meghalna a film végén.
ha valami hõsi eposz, vagy valami nagyon darkos filmrõl van szó, akkor kötelezõ a fõhõs kivégzése. 😄 vagy ha nem is hal meg mindenki, akkor legalább ne legyenek boldogok. vagy olyan vég legyen, ami egyik félnek sem jó.
dióhéjban ennyi 😊
ha valami hõsi eposz, vagy valami nagyon darkos filmrõl van szó, akkor kötelezõ a fõhõs kivégzése. 😄 vagy ha nem is hal meg mindenki, akkor legalább ne legyenek boldogok. vagy olyan vég legyen, ami egyik félnek sem jó.
dióhéjban ennyi 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
meg az általam most nézett secret window is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Holtak hajnala sem happy end.
ha valaki megnézte a kiírást, akkor tudja mirõl beszélek 😊
ha valaki megnézte a kiírást, akkor tudja mirõl beszélek 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Az nagyon kiraly film! 😊
Azon behaltam, amikor menekultek a badog-furgonokkal, aztan egy eros kanyar utan a lancfuresz utat talalt maganak... 😉 - nem akarom leloni a poent, aki latta ugyis tudja.
Azon behaltam, amikor menekultek a badog-furgonokkal, aztan egy eros kanyar utan a lancfuresz utat talalt maganak... 😉 - nem akarom leloni a poent, aki latta ugyis tudja.
Dawn of the Dead 2004 abszolút unhappy end.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hát nem tudom, ha neked nevetni van kedved azon, akkor tedd azt. Nekem egy vígjáték mást jelent.:-)
a texasi láncfûrészes alapból vígjáték

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Vannak olyan filmek, amik szinte nem is fejezõdhetnek be máshogy, mint happy end-del.
De azért jobban szeretem az olyanokat, ahol nem lehet tudni, hogy mi lesz a végén. Tényleg, tudtok olyan filmet, ami teljesen úgy fejezõdött be, hogy a gonosz gyõz? Nekem most nem jut ilyen az eszembe.
És vannak olyanok is, ahol ugyan happy end is van, de közben a fõhõs vagy fõhõsök meghalnak, tehát az siker is, meg nem is. Ilyen film pl. a Texasi láncfûrészes. Ott van ugye az 5 fõszereplõ, de csak egynek sikerül elmenekülnie, a többit leölik. Ez csak félig happy end, sõt, szinte ez már nem is happy end...
De azért jobban szeretem az olyanokat, ahol nem lehet tudni, hogy mi lesz a végén. Tényleg, tudtok olyan filmet, ami teljesen úgy fejezõdött be, hogy a gonosz gyõz? Nekem most nem jut ilyen az eszembe.
És vannak olyanok is, ahol ugyan happy end is van, de közben a fõhõs vagy fõhõsök meghalnak, tehát az siker is, meg nem is. Ilyen film pl. a Texasi láncfûrészes. Ott van ugye az 5 fõszereplõ, de csak egynek sikerül elmenekülnie, a többit leölik. Ez csak félig happy end, sõt, szinte ez már nem is happy end...
egy film jó ha jól végzõdik, bár gyakran alapból tudni lehet, hogy a végén mi lesz.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Én szeretem a happy endet csak akkor nem amikor a fõhõs már minden erõn felül "gyõz" és attól már tényleg hitelét veszti a történet.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Ezért találták ki a trhillert meg a drámát. Ja meg a dokumentumfilmet 😊.
Én már nagyon unom az ilyen happy end-es, hõsies amcsi filmeket...
Nemrég láttam a Pókember 2-t... Tipikus amcsi film.. Most néztem meg a Hellboy-t...Nem mondok semmi negatívat, de ne várjatok semmi korszakalkotót 😛
Én már nagyon unom az ilyen happy end-es, hõsies amcsi filmeket...
Nemrég láttam a Pókember 2-t... Tipikus amcsi film.. Most néztem meg a Hellboy-t...Nem mondok semmi negatívat, de ne várjatok semmi korszakalkotót 😛
de mé?
de
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
← ElőzőOldal 2 / 2