Szereted a happy end-et?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jócsávó
Spoiler
A fõhõs csak a végén jön rá hogy a legjobb havarja kegyetlenül elrulta õket, hogy valamiféle istenségé váéjon. "The hand of god"
Persze ehhez fel kell áldozni valamit. Jócsávõ pedig a legjobb haverjait választja áldozatnak.
A végére a csapat kiirtva, csak az eléggé megcsonkított fõhõs maradt "életben" + a nõje bár eben nincs nagy köszönet, ugyanis a "haver" épp a fõhõs szeme láttára erõszakolgatja a kicsikét.
Fõhõs a tehetetlenségtõl magánkívül ordít és ordít...
És vége. Jön a stáblista...
Spoiler end.
Utána kissé öngyilkos hangulatom volt, mert megszerettem a szereplõket.
ha meg nagyon szar a film, akkor dogoljon meg mar mind
peldaul a Jurrasic(k) Park 3
drukkoltam, hogy a sikoltozo csajt egyek mar meg a dinok, sot egy ido mulva sajat kezuleg is lelottem volna :))))
na ebben a filmben mondjuk megehettek oket volna a dinok
igaz akkor lett volna a happy end :))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
konyvben sem szeretem ha a fohos meghal
talan mert a film is konyv is, olyan mint egy alom
nem a valosag
(illetve ugye nem feltetlenul)
persze a szomoru veg csak akkor zavar, ha megfogott az a karakter, az ismerosomnek, sot baratomnak erzem, hiszen jo ideje ismerem, soxor szinte az egesz eletet, szal nem szeretem amikor ilyesvalaki meghal, meg ha tudom, hogy az illeto nem is letezik
de ilyen a szamitogepes jatek is
ugyanakkor pl. jo lenne ha lenne vegre egy katasztrofafilm, amiben tenyleg mindenki meghalna jol
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
én=és ;)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Húha.
Bár ha a te ízlésednek már az nyál, ahogyan az egész osztagot szarrá lövik, akkor legyen.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
egyébként meg jo a happy end, de inkább csak az ilyen romantikus filmekben meg vigjátékokban, no meg persze a mesékben, ahol kötelezõ a meghalnia a gonosznak :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
meg a horrorfilmekben/thrillerekben sem gyakori, viszont vigjátékokban/romantikus filmekben sztm is kötelezõ
vannak filmek amiknel jok a szomoru befejezesek es vannak mikor nem... pont most kerdezte alien am asik topikban hogy ki tud szomoruan befejezodo filmeket.. pl:
halalsoron, gladiator, rettenthetetlen..ezeknel jol all ez a befejezes...de vannak filmek amiknel nem baj a "hepi end"
pl most toltom a szikla c. filmet... sokkal jobb igy a vege hogy a csako nem hal meg a vegen...
de a legjobbak akkor is a verekedõs filmek....az abszolút esélyesebb, nagyobb darab, képzett fõellenség szarráveri fõhõsünket a végsõ küzdelemben, akkor az hirtelen kitalál valamit, hogy szem nélkül jobban nyomja a kungfut, vagy bedob valami szellemi trükköt és így ugyanazoktól a nyeszlett ütéseitõl a fõellen bár befordul :))
de ez az akciófilmekre is igaz....már fekszik a fõhõs, fegyvert szegeznek rá, és addig pofázik a fõgonosz, hogy hõsünk be tudja vetni a titkos trükköt, kutyát, barátnõt, robotot, gombot, meghúzható kart, madzagot :)) ahelyett, hogy kapna egy tárat a fejébe, azt mehetne a picsába, the end, vége az egész szarnak :)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Például az Angyalok városát befejezhették volna másképpen is.
Sõt van egy korszakalkotó ötletem is:
A dvd film elején kiválasztani hogy happy end, or nem!!
Ehhez mit szóltok?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.