Szereted a happy end-et?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abba bele, csak nemtom hanyan tudjak mirol beszelsz. ;)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

De beletartozik a szereted e a heppy end-et témakörbe...
A berserk anime, es nem film. :)

nem

váljon
Jócsávó
Amúgy a Berserknak van egy "happy end"-je. <#mf1>

Spoiler

A fõhõs csak a végén jön rá hogy a legjobb havarja kegyetlenül elrulta õket, hogy valamiféle istenségé váéjon. "The hand of god"
Persze ehhez fel kell áldozni valamit. Jócsávõ pedig a legjobb haverjait választja áldozatnak.

A végére a csapat kiirtva, csak az eléggé megcsonkított fõhõs maradt "életben" + a nõje bár eben nincs nagy köszönet, ugyanis a "haver" épp a fõhõs szeme láttára erõszakolgatja a kicsikét.

Fõhõs a tehetetlenségtõl magánkívül ordít és ordít...

És vége. Jön a stáblista...

Spoiler end.

Utána kissé öngyilkos hangulatom volt, mert megszerettem a szereplõket.
Elusive
requiem egy álomért sem egy tipikusan happy end film <#idiota>

Mike at home
jaja

ha meg nagyon szar a film, akkor dogoljon meg mar mind
peldaul a Jurrasic(k) Park 3
drukkoltam, hogy a sikoltozo csajt egyek mar meg a dinok, sot egy ido mulva sajat kezuleg is lelottem volna :))))
na ebben a filmben mondjuk megehettek oket volna a dinok
igaz akkor lett volna a happy end :))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen

konyvben sem szeretem ha a fohos meghal

talan mert a film is konyv is, olyan mint egy alom

nem a valosag

(illetve ugye nem feltetlenul)

persze a szomoru veg csak akkor zavar, ha megfogott az a karakter, az ismerosomnek, sot baratomnak erzem, hiszen jo ideje ismerem, soxor szinte az egesz eletet, szal nem szeretem amikor ilyesvalaki meghal, meg ha tudom, hogy az illeto nem is letezik
de ilyen a szamitogepes jatek is

ugyanakkor pl. jo lenne ha lenne vegre egy katasztrofafilm, amiben tenyleg mindenki meghalna jol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

iko
a Hõs az jó film és nem egészen hepiend

spam. sry

de a bogár az aranyos a kislány viszont nem... <#eplus2>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
Hangulatfüggõ, lehet hogy valamikor kinyirnád az ártatlan kislányt a sarkon is, és valamikor megsalynálod a bogarat is az úgy szélén amit átmegyrajta egy nagy mitoménmi

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Dichter
Deep Impact nagyjából ilyen

Johnyy
Én is csak én azt is írtam :))

CSOCSO
amugy a deep impactben is meghal jo sok mindenki:) tobben mint az armageddonban:)
CSOCSO
nezzel animekat.. berserk, nge... egyikse hepi end..soooot...
wizy
én egybõl lenyugvó napra asszociáltam a felkelõ napra:-)))))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Johnyy
Felkelõnap=Lenyugvó nap
én=és ;)

Johnyy
De úgy hogy jól a szivedhez nõjenekk a szereplõk aztán mindenki meghal és a fõhõs hátából kiálló szent kard élén megcsinnan a felkelõ nap sugara ami mögött a tengeren egy "aranyhídon" jönne a szöveg (Sajnos már nem Sinkovics Imre hangjával) hogy én bevéégezték bla bla bal. la és valami andalító majd ezõsödö elhalkuló zene a végén....

wizy
#49: mondom hogy nagyrészt:-)

Mike
szeretnék végre egy olyan katasztrófafilmet, amiben mindenki meghal, és utolsó pillanatig azt hiszed, á a szokásos, mindenki megmenekül, de közben mégsem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
köze nincs az Iliászhoz

RangeR
Hát nem

Szerintem ahol megoldható ott legyen a filmeknek egy happy és egy rossz befejezése is (pl.evil dead harmadik része,ahol kifejezetten tetszett hogy csináltak egy alternatív befejezést is,bár ott eredetileg ha jól emlékszem a rossz befejezés volt az elöbb és utánna csinálták meg a jót)

frodó néni
nem!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

CSOCSO
GI JANE
ugy emlexem annak nem volt valami hepi end vege...sooot...
CSOCSO
szerintem se nyal muvi de mindegy
wizy
#18: de ettõl függetlenül (sõt, pont azért) nekem most az az egyik kedvencem:-)))))))

Bandee1987
Hát ja...annyi happy end van benne max, hogy az 1100 zsidó túléli a háborút...vagy ottvan pl. a Zongorista. Abban is annyi max a happy end, hogy õ éli túl egyedül a családjából

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PAYNE
nem tudom mért de én csak akkor bírom a hepiendet ha a fõhõs egy lezüllött negatív alak...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

wizy
hm.... érdekes:-)

Dichter
A történelmi vonatkoztatású filmeket nehéz happy end-esre írni, azt úgy kell, ahogy a történelemben volt :) Milyen lenne, egy Schindler listája, happy-end-el?

wizy
A trója az pl félig happy end, bár történelmi alapokon nyugszik..... nagyrészt:-)

Tikal
csak azért mert van benne egy "meghato jelenet" még nem dobja fel a filmet.... Nicolas Cage-nek vannak ilyen hõs tipusu filmjei amik elég gyengék és nyálasak... ha meg neked a szikla egy nagy movie akkor legyen... :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Solid Snake GH
A Szikla az mióta nyál mozi neked?
Húha.
Bár ha a te ízlésednek már az nyál, ahogyan az egész osztagot szarrá lövik, akkor legyen.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Loál János
És a drámákban?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
hát mert a szikla egy hollywoodi nyál mozi, még jo hogy nem hal meg a csávo :D

egyébként meg jo a happy end, de inkább csak az ilyen romantikus filmekben meg vigjátékokban, no meg persze a mesékben, ahol kötelezõ a meghalnia a gonosznak :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a végtelen határok sorozatban nem emlékszek olyan részre ami happy end lenne
meg a horrorfilmekben/thrillerekben sem gyakori, viszont vigjátékokban/romantikus filmekben sztm is kötelezõ

Mike
filme válogatja

Hentes Bill
ja, pl hatodik érzék

Boldog Karácsonyt!

Pontosan, az egesz filmnek kell izgalmasnak es tartalmasnak lenni, es akkor nem zavaro a hepiend. :)

CSOCSO
attol fugg:)
vannak filmek amiknel jok a szomoru befejezesek es vannak mikor nem... pont most kerdezte alien am asik topikban hogy ki tud szomoruan befejezodo filmeket.. pl:
halalsoron, gladiator, rettenthetetlen..ezeknel jol all ez a befejezes...de vannak filmek amiknel nem baj a "hepi end"
pl most toltom a szikla c. filmet... sokkal jobb igy a vege hogy a csako nem hal meg a vegen...
Buddy
tipikus amerikai film befejezés a "menjünk haza"-szöveg (persze elõtte még egy utolsó ócska poén befigyel)

de a legjobbak akkor is a verekedõs filmek....az abszolút esélyesebb, nagyobb darab, képzett fõellenség szarráveri fõhõsünket a végsõ küzdelemben, akkor az hirtelen kitalál valamit, hogy szem nélkül jobban nyomja a kungfut, vagy bedob valami szellemi trükköt és így ugyanazoktól a nyeszlett ütéseitõl a fõellen bár befordul :))

de ez az akciófilmekre is igaz....már fekszik a fõhõs, fegyvert szegeznek rá, és addig pofázik a fõgonosz, hogy hõsünk be tudja vetni a titkos trükköt, kutyát, barátnõt, robotot, gombot, meghúzható kart, madzagot :)) ahelyett, hogy kapna egy tárat a fejébe, azt mehetne a picsába, the end, vége az egész szarnak :)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Johnyy
Nemtudom , én sosem voltam és vagyok érzékeny a filmekre de az igazi hangulatos zenék , pl a star warsban amikor lu k keresi távcsõvel a droidokat akkor az a rene anyira hangulatos hogy egyszerûen jobb lessz tõlle az élet ;)

Johnyy
A Star Warsban én mindíg Dart Vadernek szurkolam és azt akartam hogy luk áttérjen a sötét oldalra és egy ütt uralkodjanak a galaxisban!!! De azért jó volt a végén látni a végletek ünnepén!

EOX
loál:D

Retteketet

EOX
nem rossz ötlet:)

Retteketet

jóbvan, má aszittem egy imnetes bitch nyitta.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hát szerintem ez hangulatfüggõ. Kicsit ezt is kicsit azt is.
Például az Angyalok városát befejezhették volna másképpen is.
Sõt van egy korszakalkotó ötletem is:
A dvd film elején kiválasztani hogy happy end, or nem!!
Ehhez mit szóltok?

Bandew
Mátrix

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Oldal 1 / 2Következő →