JAWS the Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké! sikerült! kösszi szépen! a game nagyon JÓÓÓ!!!

Seth
akkor az amit mondtam. Elkapsz egy tudóst és odaviszed vmelyik zölden világító kapcsolóhoz

PSN ID.: Beegabor

de mikkor ki kell szabadulni

Seth
nem amikor ki kellene szabadulnod? El kell kapni egy tudóst és oda kell vinni egy kapcsolóhoz

Istencsászár
Akkor képeket is berakhatsz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hy! a második pályán mit kell csinálni,mikkor egy raktárféleségbe vagy és egy gátat kéne kitörni!! de hogy????

Grafika csodaszép,a kamera nagyon jó,mindig jó helyen van,jól meg lett csinálva az élõvilág és emberek.Nagyon jó játék,és sok logikai dolog is van.

Nem tûnt réginek, mert sok volt a seed és a peer vagy mi, de nem vagyok otthon torrentben, úgyhogy nem tudhatom és hát valóban tényleg örülhetünk, ha még seedelik, csakhát akkor adjanak több sebességet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
Sajnos a régi cuccok azok lassúak még mi örülhetünk hogy valaki seedeli még!

Next PC upgrade: 2022

filmet, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lehet, hogy neked nem lassú, de nekem igen<#shakehead>. Scarface játékon felbuzdulva elkezdtem tölteni a filemt.....40óra legalább, most van kész belõle 25% ehh. Szedi le olyan 10-zel kb, pedig máshonnan, ami nem torrent, töltök 250-nel.

a zártkörû torrentoldalak mind gyorsak mivel az embereknek érdeke hogy figyeljenek az arányukra...<#smile>
grebber
Ja ha akkor lassú ha régi a cucc amit szednek ,lassú az illetõk feltöltése, kb 2-en töltik fel többszörösével le!
Egyedül egy jó oldal kell hozzá és ennyi az új dolgok mindig maxal jönnek gyorsan felkerülnek.
Külföldi torrent linket ami jó adhatok privizzen akinek kell!

Seth
hátpedig néha szar lassú 😄

grebber
Már bocs ,de torrent korában warezért fizetni😞
És senki ne jöjjön nekem azzal hogy az szar lassú.

Pffú, ez tök jó kis trailer volt vagy mi a csuda<#eljen><#hawaii>. Csak nem rég járt le a regem a wanadoo-ra és nincs a mobilomon lóvé már<#shakehead>. A pénz meg mobilra hónap végén jön csak<#rinya>. Valakinek nincs érvényes rege az említett oldalra? :S

Seth
lehet adni neki egy esélyt, el lehet ökörködni vele egy darabig. Irányítást szokni kell(vagy gamepad-et használni),kamera tényleg szar. Grafika felemás, cápánk kidolgozása és mozgása szerintem baromi jó, a vizivilág se rossz bár a többéves ecco sokkal szebb ha jól emlékszem.
Nagy ökörség az egész, bár egy idõ után monoton lesz, tegyetek vele egy próbát

Törölt felhasználó
A Razor verzió indul mindenkinek?
Nekem miután beállítom a felbontást, azonnal visszaugrik a windowsba 😞
Serpa
trailerek alapján el lehet vele ökörködni egy ideig, na és utána?!
...

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NEOreg3
kösz, megkímélted az arányomat😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Harly18
A jó ötleteket mindig elszúrják 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

drop
na hát kiprobáltam grafika hát nem szép kategoria
irányitás boralmas kamera szintén nem találják el hogy viz alat vagy felet vagy ép közbe legyen hang hát a zenét is jól elrontoták ez a feldolgozás hangulat hát ezek után nem tudom meny és ölj rombolj
utána meny és ölj semmi kihivás

ThugEdge
egy kicsit off:
még mindig 30 a limit chellonál?
amiért egy kicsit on:mert már a határon táncolok és hol van még a hó vége😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

vki probálta már???jó?
nem akarok leszedni majd 3GB-ot ugy hogy tök szar a gém 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Serpa
a pi**ába, h ez is majd 3giga.

NEOreg3
Jaws Unleashed-Razor1911 2.68GB

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Skynet
Agyatlan szórakozás volt szerencsém ps2-n hozzá szépszép jójó,ennikell a népet,hajókat megtámadni,menekülni a cápavadászok elöl. Kb ennyi minden pálya,gyorsan rá lehet unni.
grebber
Na majd irjatok róla milyen lett meg tegyetek be saját képeket!

Kijött!!!!!!

Jaws.Unleashed.BW6CloneDVD-iTWINS

Csak halkan, mert ez illegális...

Seth
bízzatok benne hogy valahol a nyílt tengeren.... ugye nem kell megmagyaráznom

Istencsászár
inkább " hol úszik" 😊

Csuhai G
Nah ez meg hol késik? <#confused>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jaws30
<#nezze>

jaws30
Sep 26, 2006 nem biztos emberek<#email>

Harly18
<#nemtudom><#rinya><#action>

Harly18
Elvileg a ps2-s változat az 900 mb, nem? Nem szedem, csak megpillantottam, nem volt mellette semmi, hogy milyen platformra van, de akkor sajnos tévedtem 😞

Alwares
Remélem senki nem szedte le ezt a szart.....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
sõt..

Seth
Dátumot azért figyeled?? júni 21.-e óta kint van ez a torrent, valszeg a ps2-es

Harly18
Lehetséges hogy megérkezett...... 😊

Harly18
Nem nagyon akarodzik megérkezni.... 😞 Tõlem akármennyire is lehúzhatják, nekem tuti tetszeni fog, mert bár nem tûnhet nagyon értelemsnek a játék, de a hangulata tuti ott lesz.......

PC verzió, ha jól emlékszem, kevesebb, mint 40%-ot kapott. A gamekapocs meg azt írta a megjelenési listában, hogy ma jön ki.

Serpa
PCst?
vagy konzolost?

Csuhai G
Nemértem...az ehavi GS-be tesztelték a gamét! Szerintük elég siralmas lett!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Serpa
ha nincs kész, miért adnák ki?

leslieboy
Újabb csúsztatás...

Nem csoda, hogy nincs kint még sehol..gyerekek ez kezd gyanús lenni..hányadik dátumtolás is?..Mi ez Stalker?..Na ez az :/

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

szoktak itt a fórum fejlécébe képet rakni + infókat, linkeket (mint pl. itt), de amúgy nem olyan fontos

Istencsászár
Most néztem meg megint már aztse tudom hányadjára a JAWS-t ( DVD Jubileumi kiadás ) eredeti angol feljavított hang, kép... csodás 😊 ennek a gémnek is adunk 1 esélyt, ha másér nem a zene miatt 😊

Hehe, elég érdekes lesz majd a szárazföldön ugrálni.
Valószínûleg készítek FAQ-ot a JAWSmovie.com mintájára, de még nagyon hiányos a tartalom, a fele sincs fent annak, amit terveztem.
Ezt a banner dolgot hogy érted?