263
Vélemény:)))
-
Dexantreal #143 Úsz be a cölöp alá,majd durr nek iaz üvegnek és előbb-utóbb bereped. -
#142 Jó,már megvan,onnan kihutottam,azután meg lehetetlen megcsinálni :| 8 oldalról lő mindenki... -
#141 És azt hogyan kell? :) -
#140 na akkor sztetek télleg fos vagy mondjuk ban nála fosabb is,amiket előtte agyon ajnároztak:)pl? -
#139 elkapsz egy tudóst és odaviszed az egyik kapcsolóhoz -
#138 Valaki pls írja már le,hogy a legelső pályán hogy kell kiszabadulni :|
Nem igazán tudom,mit kell ott csinálni. Látom hogy van 2 zöld gomb,gondolom azzal kell kinyitni a víz alatti ajtót,de hogyan? -
skampi #137 hogyan sikerült??? -
6600GT #136 hy! egy pályán megint elakadtam! amikor 4-olajtorony van mit kell ott csinálni?
-
Crazy Mate #135 Asszem pc-n jobb gombbal kell széttörni.Ha új játék kezdetekor beírod névnek hogy SHAAARK akkor minden pályán játszhatsz. -
Dexantreal #134 Igen, rájöttem csak még nem mozgok otthon a játékba, de már megette a cápám az emberkét és most szépen haladok, mer kezdem érteni. Jah és tökre tetszik. -
Neoncsoves #133 elég morbidnak tűnik a kedvcsináló alapján :D -
#132 Meg kell enni
sárga fény akkor lehet, ha shark vision-ba mész ( S-sel lehet bekapcsolni) -
Dexantreal #131 Mármint asszem megkell enni a ketrecben lévő embert, vagy csak szét törni a ketrecet, de hogyan? Neki támadok és semmi. Meg néha vannak sárga fények, aztán nincsenek :S...tutorialban van ez. -
Dexantreal #130 Mit kell csinálni legeslegején Jaws-ba a ketrecbe lévő emberkékkel? :S Picit még szoktatlan a játék nekem, de bejön. -
Crazy Mate #129 Én már végigtoltam régen konzolon.Nekem nagyon tetszett,de konzolra nincs már meg,a pc-set meg most szedem. -
6600GT #128 amúgy nagyon jó játék! még rendesen térkép van és ott kell kiválasztani a
küldetést! (GTA??!!) -
Dexantreal #127 -
6600GT #126 ok! már sikerült! -
Dexantreal #125 Gondolkozz cápa módra. Bár gondolom megtetted, de így nem tudok segíteni. Majd este lejön a cucc és elkezdek játszani vele, remélem nekem sikerül és majd akkor elmondom neked. -
6600GT #124 hy! aki játszik vele van egy pálya este van benne és egy hórdot kéne rádobni egy toronyra de hogyan?????? -
Dexantreal #123 2008-ig???? *csendben eldőlt a megdöbbenéstől* Hogy csináltad? Mindenesetre ezer thanks! Csak késve érkezett a segítség, mert megjött pár perce nagy muterom és ő mobiljáról küldtem és töltök.
De mégegyszer: hogy lehet 2008-ig érvényes reget regelni? -
#122 nálam csak az a gubanc hogy mikor megfogom a tudóst, akkor ugye balegér nyomvatartással fogvatartom, de közbe nem murdál meg? vagy mi? mert nekem folyton lebeg mint valami nyomorék... :S
nekem is csak pozitivum van eddig -
#121 Grat. -
#120 Kell majd harcolni egy órjás polipal is!!! -
#119 Wanadoo
fel:wnd.sorted
pass:wnd.sorted
Érvényes 2008-ig!! -
#118 Én még most töltöm!!! -
#117 Milyen a gépigénye nekem is olyan video karim van!! -
#116 Valaki tudna dobni egy pc képet róla!! -
Dexantreal #115 El kapni és oda vinni? Még nem játszottam vele ,de mégis hogy oldja meg ezt a cápa? Egy kéz nő ki oldalából és megragadja a tudóst, oda úszik vele, hogy "Na pajti, kapcsold ki, mer cápa kaja leszel.". Ha a szájába veszi és úgy viszi oda, simán kettéharapja, akármennyire is "akar "óvatos" lenni. Mert ugye cápák nem szoktak finoman bánni áldozataikkal. -
6600GT #114 hy! vmilyen hórdoval kell lehajitani egy tornyot,de hogyan?????? -
6600GT #113 oké! sikerült! kösszi szépen! a game nagyon JÓÓÓ!!! -
#112 akkor az amit mondtam. Elkapsz egy tudóst és odaviszed vmelyik zölden világító kapcsolóhoz -
6600GT #111 de mikkor ki kell szabadulni
-
#110 nem amikor ki kellene szabadulnod? El kell kapni egy tudóst és oda kell vinni egy kapcsolóhoz -
#109 Akkor képeket is berakhatsz:) -
6600GT #108 hy! a második pályán mit kell csinálni,mikkor egy raktárféleségbe vagy és egy gátat kéne kitörni!! de hogy???? -
Crazy Mate #107 Grafika csodaszép,a kamera nagyon jó,mindig jó helyen van,jól meg lett csinálva az élővilág és emberek.Nagyon jó játék,és sok logikai dolog is van. -
Dexantreal #106 Nem tűnt réginek, mert sok volt a seed és a peer vagy mi, de nem vagyok otthon torrentben, úgyhogy nem tudhatom és hát valóban tényleg örülhetünk, ha még seedelik, csakhát akkor adjanak több sebességet. -
#105 Sajnos a régi cuccok azok lassúak még mi örülhetünk hogy valaki seedeli még!
-
Dexantreal #104 filmet, sry.